Бръчки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бръчки
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 851 пъти
На 24, а вече с бръчки. Съвети? Много съм комплексиран.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: fd8d1bd5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като момиче, което от малко прави всевъзможни усилия за да подобри кожата си и да я запази млада във времето, ще ти дам няколко съвета:
1. ВОДА...по 2-3 литра на ден задължително
2. Почистване и добра хидратация сутрин и вечер. Купи си измивен гел за лице с по-изчистен състав и с пожелание без алкохол или ако има алкохол, то поне да е по назад в списъка със съставките. Трябва ти и хубав хидратиращ крем..не е задължително да е скъп.
3. СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА. Знам, че звучи странно, но постоянното бръчкане на лицето навън е в резултат от слънчевата светлина и хубавите слънчеви очила ще ти помогнат много, но не фалшиви, а със защита от UV лъчи.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1523c662da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Препоръчвам ти Надя Йорданова. Има блог, който се казва Инфармация. Личи си, че разбира от козметика и състава в нея. Може да ти препоръча качествени продукти, които са малко в този претрупан свят с козметика. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 76aa5c8eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Най-вероятно твоите са мимически (на челото, между веждите ако се мръщиш често, пачи крак около очите от смях, от двете страни на устата също от смях...), много си млад за друг вид бръчки. Ако рязко си свалил много килограми или водиш крайно нездравословен начин на живот (не спиш нощно време, пиеш алкохол редовно и пушиш много) е възможно да имаш вече назолабиални гънки ( черти които тръгват от носа към устата и има по една от всяка страна). Все пак, ако започнеш да се грижиш правилно за кожата си, ще виидш значително подобрение. Млад си и кожата на твооте години бързо се възстановява.
Препоръчвам ти здравословен начин на живот: нула цигари, ако пушиш. Задължително някакъв спорт (нещо, което да ти харесва, важното е да се движиш). Спортът подобрява кръвообращението и кожата се храни по-добре. Достатъчно сън (най-малко 7 часа) и здравословно хранене (достатъчен прием на течности, най-малко литър и половина вода на ден, плодове, зеленчуци, риба, месо и ограничаване на сладките работи). Избягвай прекомерно излагане на слънце, а ако ходиш на плаж задължително кремче, фактор 20 най-малко, повече ако си много бял. Гледай да е водоустойчив. И се мажеш отново всеки 2-3 часа. Ако не спазваш тези правила на здравословен живот, колкото и да се мажеш с кремове, няма да има никакъв ефект. Кремовете предотвратяват и забавят появата на бръчки, но не ги премахват. Кожата сама се възстановява и заглажда бръчките, но това става само ако разполага с нужните вещества и време за да се възстанови (хранене, добро кръвообращение и сън).
Сутрин и вечер след като си измиеш лицето (избягвай сапуна), се мажи с някакво кремче. Фирми като Нивеа или Лореал имат линия специално за мъже, ама и женско кремче да си купиш, пак ще има ефект. Съставките са същите. Единствено трябва да се съобразиш с твоя тип кожа. Ако е мазна, вземи кремче за мазна, иначе може да ти излязат пъпки. Ако е суха, избери такъв за интензивна хидратация. Ако е нормална (може да е мазна само на челото и носа) изборът е богат (хидратация, подхранващ и т.н.) Аз лично ти препоръчвам да избереш някоя марка био. Малко по-скъпички са, около 10 лв за едно, ама си заслужава защото всички други марки, включително Лореал и Нивеа, са пълни с боклуци като силикон. Аз лично ползвам на марката Алверде, немска марка. Като цяло козметиката им е на достъпни цени и много качествена. Продават я в парфюмериите DM, мисля че и онлайн може да си купиш. Между 8 и 15 лева им струва козметиката. Ако искаш нещо българско, пробвай Phytocode, почти всички кремчета са без силикон, аз съм ползвала някои и съм много доволна. Цените също са достъпни (10-20 лева). А ако живееш в София, посети някой от магазините на Be Fit. Аз от там си взимам неща и продавачките ще те упътят. Имай предвид, че едно кремче ще ти е за 2-3 месеца, тъй че 20 лева не е скъпо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5168a9c5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Освен изброеното по-горе, можеш да пробваш радио-честотен лифтинг при козметик. На мен ми помогна много. На 30 съм, изчезнаха ми бръчките. Сега от няколко месеца не съм ходила, защото имам други проблеми и са ми се появили малко. Пробвай нисковъглехидтрана диета без никаква пшеница и някаква детоксикация, примеено с диатомична пръст. Много е трудно, но би имало добри резултати.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker