Моята котка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моята котка
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1143 пъти
Здравейте! Преди време гледахме котка в двора си, но се наложи да я махнем, защото правеше много бели. Оставихме я на безопасно за нея място, където може да се справи и сама, в близост има училище и закусвални, а и аз много често ходих да я видя. (Моля не започвайте темата за изоставените и захвърлени животни. Не е изоставена ходя често при нея). Тя си имаше малко коте. Често я срещах по улицата, но от доста време не съм я виждала. Обикалях улиците да я търся, но я нямаше. Много ми е мъчно. Не съм я виждала повече от месец, както и котето й. Много се притеснявам да не й се е случило нещо. Не знам как и къде мога да я намеря. А ако разбера, че й се е случило нещо... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 420c18d9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено, че ще и се случи, що за идиотски въпрос... коли минават, разни олигофрени тровят бездомни котки и кучета, ей тъй, за кеф.....Като ти е мъчно да не си я махала от вкъщи!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6c3f13eb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направо си е изоставена, да не си малоумна? Най - вероятно я е блъснала кола, някой я е убил или куче я е изяло. Как сама ще се справи в улична среда и то с малко коте, да не си на 11 години?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 687b3d6275
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Дано никога повече не ти дойде на ум да имаш домашен любимец!!! Ако бяхме в нормална държава щеше да има солена глоба и забрана завинаги да гледаш животно, ама в тази кочина няма закони.
Котката ти или е станала жертва на садист, или е минала под гумите на кола. Животните, гледани в домашни условия нямат инстинкти да се пазят навън - нищо че са животни.
Кастрирайте си кучетата и котките. Да може поне да няма поколение след такива малоумници като автора! Нещастник. Изоставящите после Бог ги изоставя!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d57e1ee268
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти номер 2 разсъждаваш ли като човек изобщо? Имахме домашна котка, обгрижвана като писано яйце. Никога никой не я е бил, ядеше най-скъпата храна. Щеше да ослепи майка ми - заби си нокътя в окото й. И разбира се я махнахме. Когато някой спомене, че котка прави бели веднага тръгвате да го съдите. А котките са опасни животни и има ситуации, в които няма как да не ги махне човек. Ние я оставихме на външно място, където я хранят и поят с други котки. Не я дадохме в нечия къща, защото утре не се знае какво може да направи.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1f4ed50de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Точно заради дебили като вас има бездомни животни. Обичала я, ама я пуснали, че правела бели.. Друг дом да й бяхте потърсили поне.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 35bf4e6fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Безотговорна работа. Не била изоставена ама друг път. Такива като теб не трябва да имат домашен любимец никога!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b6fe3bdaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Повечето хора си мислят, че домашния любимец е играчка, с която можеш да си играеш, докато те кефи, после да я захвърлиш, ако вече е проблем. Мислете ПРЕДИ да си вземете любимец и осъзнайте, че това е отговорност, а не само гушкане, когато си на кеф.

Номер 4 обгрижвала. Ами не само обгрижването не е възпитание. Любимеца се ВЪЗПИТАВА, което вкл. и обгрижване, но в правилната доза, но и други неща.Ако не знаете как се възпитава животно, не се занимавайте въобще с това.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6c3f13eb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От 2 към 4:
Имах котка 19 години и половина, сиамец. Една нощ се събудих, както се беше гушкал в мен, с протягането си заби нокът в окото ми. Еми, явно съм човек, щом почина от естествена смърт. Не мога да си представя да го изхвърля, та това същество е част от теб, разчита на теб. Пишкал е върху обувки, дрехи, радио уредби и други, нормално е да правят бели, това е част от да имаш любимец. Но ме чакаше да си легна и веднага се гушкаше мъркайки.
Мъж на 34 съм и не съм гей! Имам и дете.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bee93259c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може някой да я е взел да си я гледа. Щом е свикнала с хората, е съвсем възможно да са я приютили. Нея и котето й.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 25f75cec07
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чакайте малко преди да нападате! Аз от напсаното предполагам, че авторката е дете и е станало каквото техните са казали или решили. И тя по детски е ходила да си я вижда, предполагам и е носила нещо за хапване или давала от собствената храна. В смисъл от написаното ако зависеше от нея сиг. котката щеше още да е у тях.

До авторката котката е била домашна и е обичала хората, може някой да я е взел вкъщи с малкото и или да е отишла за осиновяване в приют, не е задължително да се е случило нещо лошо. Аз като живеех при нашите ни подариха един котарак, черно бял хванат до някъкъв зоомагазин и вече много години живее щастливо в къщата на родителите мис още 3 котки. Той е щастлив, нашите доволни, защото лови мишлета и така.
Един ден ще си имаш твоя къща и ще се грижиш страхотно за някое същество.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c3e5fe34f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От Авторката:Разбирам гнева ви, но номер 11 е напълно прав! Ако зависеше от мен щях да я оставя с котето й, но такива бяха обстоятелствата, че трябваше да се разделим с нея. Както казах често ходех при нея и я хранех, ден и нощ плаках и мислех за нея. Мислите ли, че съм толкова коравосърдечна! Обичам животните повече, отколкото обичам себе си! И аз съм на мнение, че не бива да се оставят на улицата, но и да беше още в двора ни пак можеше да й се случи подобно нещо, все пак обикаляше по улуците! Съжалявам ако съм ви ядосала, но мислех, че ще намеря подрепа. Благодаря на хората, които все пак застанаха зад мен!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1017756bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От Авторката: Преди да нападате помислете на този отсреща какво му е! Както казах, ако зависеше от мен щях да я оставя. Надявам се наистина някой да я е осиновил или понеже в близост до нейното леговище има ремонт, може да се е преместила другаде, но просто отдавна не я бях виждала и се притесних да не й се е случило нещо.
Котката винаги се е оправяла сама и дори и понякога се е хранила сама. За да я оставим сме сигурни, че има инстинкти и то много добре развити. Все пак я гледахме в двора, а не вътре в дома си. Правилно са казали че котките имат 9 живота и оцеляват при всякакви условия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a558a79d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   9 - Ти ако искаш рискувай да ослепееш. Едно е с притягане да си за Ив нокът, друго е с всичка сила. Понякога се чудя на толерантността на хора като теб към животните и липсата на такава към хората.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 48af9513ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   И моята котка ми скочи и щеше да ми извади окото. Имам две деца реших да я махна от апартамента, закарах я при родителите ми на село, гледат я вкъщи, по двора. Колкото и да е, сърце не ми даде да я захвърля на улицата.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 661d438dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз също съм имал котка - персийка. Никога не ми е идвало наум да я оставя на улицата! Гледах я до последно и въпреки, че по цели нощи не ми даваше да спя (16 години!!! ), не съм я изхвърлил!
Накрая стана дори невъзможно да я гледам как се мъчи (от старост), НО не съм я изхвърлил!
Е, не знам как сърце ти даде, НО аз моята я гледах цял един мой живот :(

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d57e1ee268
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Много сте досадни - съдите авторката, а дори не я питате какво е правила Вие ако щете не спете цели нощи и по 20 години, ако сте мазохисти. Това не ви прави адекватни хора.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9d6ccbd8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторке, не се сърди, но аз не мога да разбера едно нещо- нали котката е живяла на двора, не вкъщи, какви бели толкова ви направи животинчето по двора?! Кой и най вече- защо я е изхвърлил? То е минало вече де, но виждам, че се тормозиш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: da6e383f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От Авторката: До номер 22: Една от причините е, че котката така и не се промени, въпреки че 2 години живя при нас. Другата причина е, че не беше гальовна и не даваше да я пипнеш. Винаги драскаше и хапеше, дори и да не я закачам. И винаги бях одрасквана. И втората причина е, че не можехме да оставим вратата отворена. Винаги влизаше макар и да я пъдим тя пак нахалстваше и последния път беше изяла едно кюфте, което беше оставено на масата за дядо ми. Това е само една от случките. Беше се научила да скача на перваза на прозореца и винаги чупеше саксиите. Когато си взехме котка искахме тя да бъде гальовна, да идва при нас когато я повикаме. Разбирам че котките правят бели. Както и да е плюс и че след като роди котетата й започнаха да чупят цветята на двора. А и понеже не можехме да ги гледаме всички не искахме да ги делим от майката, защото знаем, че за котката това е голяма травма. На мен това не ми правеше особено голям проблем, но баба пожела да я отпратим. Отново Ви моля не започвакте с това, че заради едни бели сме я отпратили и да я гледаме в двора или на улицата няма особено голяма разлика, тъй като тя постоянно се скиташе идваше в двора само, за да яде. Казах Ви ако имах избор въпреки белите щях да си я оставя. Тя ми е първия домашен любимец и много се привързах към нея. Ще я търся сигурна съм, че е намерила ново леговище. Една приятелка ми спомена, че някъде по надолу в една изоставена къща е забелязала подобна котка и ще отида да проверя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker