Страх от смъртта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Страх от смъртта
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1125 пъти
Ужасна фобия от смъртта и старостта. Чувствам се стар. Не мога повече. На 27 съм. Ще полудея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1b5f3e4754
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам това на каква степен е сериозно, ама се надявам да е на
4 / 10!

Според мен просто ти е скучно.. Намери си хобита и смисъл на живота и се отдай. Малко философия също може да ти помогне - прочети за Марк Аврелий.

Както е казал и Сенека:
- "Животът не е твърде кратък, а просто ние го пилеем." затова спри да го пилееш и се вземи в ръце, каквото можеш да си представиш е възможно

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74ff6f6608
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиши в Ютюб пастор Пламен Петров всеки четвъртък от 21 часа. Има молитви и хората са излекувани от Бог има и свидетелства за всякакви изцеления.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c249859e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Номер 2, във всяка тема рекламираш този пастор, не мислиш ли, че ставаш банален? Хайде стига!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dd6f525e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Започва ти сатурновото завръщане, споко ще мине до известно време (от месец до 2-3 години, но със сигурност ще спадне до седмици).

Използвай периода, за да осъзнаеш приоритетите в живота си. Примерно, де.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74ff6f6608
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Нищо не рекламирам, ама след като лекари, лекарства и хора не могат да помогнат, само Бог може да помогне, а аз се чувствам отговорен да казвам за Бог. Искам хората да са добре и да са излекувани. Не ми е приятно хората да страдат.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8ffe484a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Времето безплощадно всичко състарява и заличава. Само времето е вечно. АЗ от смъртта не се страхувам, старостта ме депресира.
Бих искал да живея колкото ми е отредено, но да бъда вечно млад и жизнен. и с тажи божествена ерекция, а която цепя мрака.
Не си сам.
29 години

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 10f94a4986
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 5, всъщност това, което правиш е да отегчаваш хората от религията. Вярно е, че религията има своите ползи, но това, което правите повечето сектанти в тоя сайт е точно обратното, всъщност хората виждат, че вие самите сте по-зле от тези, които търсят помощ. Някви неудачници, които са решили, че като са провалени в живота и като хванат господ за *** той ще им реши проблемите. Стягайте се и си взимайте живота в ръце и се спирайте да пълните главите на хората с вашата помия!

Относно автора.... същото важи и за теб. Всъщност това, от което те е страх е да живееш. Всички ние ще умрем. В крайна сметка ние сме просто едни пясъчни часовници.. Важното е тва, което ти остава да го изживееш по най-добрият начин, по който можеш. Обичай, живей, пътувай, работи здраво, чети и се усъвършенствай, гради- добри взаимоотношения, събирай пари за да си сбъдваш мечтите. Поставяй си цели и ги постигай.

Лично мен не ме е страх да умра, защото знам, че до сега съм живял на макс и дори утре да умра, аз ще знам, че съм правил всичко, което се е изисквало да правя, като човешко същество. Обиколил съм половината свят, изледвал съм света, обикалял съм гори, изкачвал съм върхове, скачал съм с бънджита, давал съм добър пример на хората. Дори сега на момента да умра- не ми пука. Живял съм както искам и сега съм на 28 години. Преди години преживях тежка катастрофа с 200 км в час, едвам оцелях и от тогава, всяко утро, което идва го ценя колкото цялото злато и скъпоценни камъни на тоя свят. От събуждането, до здрача ще живея! И ще умра някой ден, както всички останали.... Но едно нещо няма да ми се случи никога! Никога няма да посрещна смъртта с огризения, че не съм живял както трябва.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e43f114fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Смърта не е краят и има много други светове освен този!Приеми Смърта като Преход от 1 състояние в друго,в което ще научиш още повече неща и ще се преродиш в каквото си заслужил.Постарай се да имаш добра карма и да изпълниш мисията си заради която си тук,бъди спокоен че никога не си сам,имаш Духовни водачи и ще ги срещнеш по време на Прехода,или Пътуването както са казвали на Смърта още древните индиански и аборигенски племена.Смърта е колелото на Самсара,интересно ми е защо всички се питат какво има след Смърта а никой не пита какво и имало преди Раждането!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d23cb0702b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е страшна смърта, страшна е мисълта за нея. Още си толкова млад, че е смешно да мислиш за такива неща. Намери си момиче и не си пилей живота. Някаква депресия те мъчи, ползвай Деанксид - розовите хапчета на щастието, ще ти дойдат розови мисли.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7d4c772c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Колко пациенти...Като се замислиш, смъртта е съвсем необходимо явление. За съжаление моите наблюдения са, че смъртта си прибира онези жизнени и добри хора (набожните фанатици, не става дума за вас), а остават такива хленчещи и дребнави създания , като да речем онзи с "божествената ерекция". Страшно постижение и смисъл на съществуването :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8a9383a9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   № 9 много ми хареса твоя коментар. Имаме много сходни разбирания. Аз също вярвам в прераждания и в този си живот се стремя да имам добра карма за да ми е по-добре в следващия живот. И си много прав, че много хора питат какво има след смъртта, а никой не пита какво има преди раждането. Те не питат защото не вярват в прераждане. Но лично аз съм питал Господ, когато съм бил в дълбока медитация, какъв съм бил в последния ми минал живот и получих отговор. И това което съм бил в миналия ми живот отговаря на характера ми какъв съм в сегашния ми живот. Явно е, че при прираждането ми в сегашния живот душата ми е пренесла кармата от миналия мой живот. На тези мои тенденции които проявявам в сегашния си живот на хората им е правило впечатление още когато бях младо момче. Ако те познавах лично щях да ти кажа какъв съм бил в миналия ми живот. Но аз се видях само в последния ми живот, а преди последния мой живот със се прераждал още много пъти. Жалко, че не можем да се свържем. Модератори, моля публикувайте ми коментара. Важно е, ако не за други поне за № 9.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker