Проблем с емоциите. Суицидни мисли. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с емоциите. Суицидни мисли.
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 709 пъти
Имам проблем с емоциите. Незнам как да ги изразявам. Не умея. Затова и мълча. Не ги разбирам, не разтълкувам чувствата си. Не умея да чувствам.
Мисля, че съм психопат. Отговарям на всички критерии. Психопат ли съм? Не съм в състояние да се адаптирам към света и към хората. Не съм работила. Не съм имала гадже, не съм се влюбвала. Нямам планове и цели. Мразя да ме докосват и прегръщат. Злобея. Зъбя се. Правя сурати. Само хленча и използвам хората. Не спазвам уговорки и обещания. Върша интриги, развалям чуждата радост, агресивна съм, и душевно, и физически. Критикувам и хейтя. На снимки излизам като урод. Никъде не се чувствам добре. Само на компа стоя.
Не ми пука за нищо и никого, бездушна съм като овца. Дори лицето ми е като каменна маска. Никъде не се чувствам на мястото си. Егоист. Хората не ме понасят, никъде не говорят с мен. Животно, и това е. Само ям и... , с извинение. Казват ми, че съм диво животно.
Не мога да изпитам радост, щастие. Никога не съм се усмихвала през живота си. Подозирам, че не съм в състояние да изпитвам удоволствие, че този център е блокиран. От допамина, серотонина? От възпитанието, гените? Поне така твърди моят психиатър. Баща ми да умре, и няма да ми пука. Пъзла, бягам от отговорност, като извърша глупост или подлост, също.
Нищо не ми носи радост. Само дълга депресия без край. Мъки без край. И така цял живот-30 години. Родила съм се за да страдам.
От 20 г. обмислям самоубийство. Но ме беше страх.
Сега тези желания се засилиха.
Да се самоубия ли?
Моля, за адекватни съвети и предложения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1188610650
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мечтай си положителни неща и ще видиш как всичко може и да не е розаво но няма и да е черно. Чети книги. Препоръчвам ти Селестинското пророчество и цялата поредица да прочетеш, сигурен съм че ще ти помогне както на много друго хора включително и мен. Ходи на психолог не психиатър

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0bf7695f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1ви вариант - проклятие от до 3-4 поколение. 1ри вариант: демонично обладаване. Бих ти препоръчал да почнеш да четеш Библията и сама ще разбереш. че я мразиш, също Християните и да правиш добро мразиш, а обичаш лошотиите. Казвам ти това, за да осъзнаеш, че си под влияние и не са твои мисли и ако избиереш да четеш Библията насила Бог може да направи чудо за теб. Отиди на църква, въпреки всички предрасъдаци - на евангелска без свещи и икони. Бог е любов. Той може да промени живота ти и ситуацията ти и да те изцери. Той дава надежда и живот - Създателят. Той ни учи на добро, да обичаме, да прощаваме, да сме търпеливи и милостиви към другите. Почни да се молиш и четеш Библията. Успех

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 14e39a7d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Олеле, с такива отвратителни мисли няма как да се чувстваш добре, приятелко. За да привлича любящи хора в живота си, човек преди всичко трябва да излъчва любов. Можеш да започнеш като се опиташ да се обичаш и да не си така сурова със себе си, така няма да си сурова и с останалите. Няма как в сърцето си да си изпълнена с любов и да се опитваш да правиш интриги, да критикуваш, да хейтиш и т. н.... останалите.

Има много книги по темата за себеобичането, както и красиво написани статии, ти реши от къде ще започнеш, но ако копаеш в дупката, в която се намираш в момента, резултатът няма как да е различен.

В историята загатваш и че ходиш на психиатър. Мисля, че той не си върши добре работата с теб щом не си видяла светлина в този тъмен тунел толкова време, та съветът ми е да обмислиш нещата и да помислиш за смяна на специалиста. Също добре би било да си намериш някакво хоби, с което на се разсейваш.
Успех :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b12bd6b137
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е авторът на:

Редно ли е да живея? Човек като мен не се е раждал.

Как да се измъкна от миналото?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cb88266d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Излез от главата си, излез от мислите си. Мислите на повечето хора са страхове, ирационални спекулации, фантазии за бъдещето, спомени за емоционално заредени минали събития. Огромната част от ежедневните мисли на човек, когато не са насочени към решаването на определена задача, са просто ненужни.

Добри начини за излизане от мислите са медитация, пътуване, занимание с нещо интересно и спорт. Насили се да пътуваш, ако трябва. Дали из България или из Европа и Света... Намери си хоби. И тн.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker