Как да съм по- благодарен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да съм по- благодарен?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 931 пъти
Искам да бъда благодарен, защото разбрах, че човек губи всичко, което не оценява. Дори адът, който преживях преди година и от който избягах, всъщност когато мина време разбрах, че е бил един голям подарък от господ за мен. Подаръци от съдбата наричам аз шансовете, които животът ти дава . Истината обаче е, че когато не оценяваш това, което ти подарява съдбата, един ден подаръците намаляват и спират. Пропилени шансове и в крайна сметка непостоянство. Защото това, което в мечтите си виждаш като нещо прекрасно, всъщност е поредната трудност, през която трябва да преминеш. Какво точно искам да кажа и аз не знам. Просто искам да се стегна и да си хвана живота в ръце, въпроса е че не знам какво точно означава това. От къде да започна и накъде да тръгна. Загубих мечтите си, сякаш станаха безсмилени и сега не знам за какво живея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 99bd0688b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да разбереш, за какво да си благодарен, трябва да се върнем много назад. Още от създанието, адам и ева. И сътворението.
Ще ти кажа аз за какво бих бил благодарен:

За това, че се събуждам още един ден. Че нашите са добре. Имам пари и храна и дом. Здрав съм, жив съм. Но сериозно бих помолил Бог да ме спаси от ада, защото знам, че когато човек умре отива или при Бог или в ада. Бих бил благодарен на Бог, ако знаех, че той изкупва греховете ми, защото точно това направи на кръста. :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2b462b25f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 е много прав. Най - важен е вечния живот и да се покланяш с живота си на Господ Исус. Да се държим с хората така както искаме те с нас да се отнасят. Това е същината на Закона.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4d582c07cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тва сектантите сте голяма напаст. Само чакате да видите някой паднал духом, за да го затриете още повече с вашите глупости.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0ed6c3e65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На сила не може да си благодарен. Благодарността се случва спонтанно, иначе си е лицемерие. Или трябва по природа да си благодарен, или да се случи някакво събитие в живота ти, което да те накара да оцениш нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2e4061c5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Лесно е. Дари дрехите си, остави си един кат летни и един зимни, също обувките. Използвай само студена вода. Сложи си тапи за уши, ходи така. Ще си благодарен за слуха си. Затвори се вкъщи, ще си благодарен за свободата си. Подари телефона си. Изключи нета. Погладувай. Просто си изброй какво имаш и престани да мислиш какво нямаш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5da1996906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Никакви богове и религии не ти трябват. Ад не съществува, никой няма да те чака, за да ти претегля греховете, това са глупости, създадени с цел Контрол.
Вярвай в себе си. Няма добро и лошо преживяване, всички са опит. Що се отнася до благодарността - бъди благодарен за малките неща и то само ако чувстваш, че някаква благодарност е нужна. Нещата, които ти се дават от "съдбата" няма да спрат, просто приеми, че всичко, което ти се случва е подарък. Не игнорирай вътрешните си импулси и не следвай чужди пътища. Не прави никога това, което обществото или хора като №1 очакват от теб. И най-важното - забрави страха във всичките му форми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker