Дайте ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дайте ми съвет
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 766 пъти
Здравейте! Имам проблем и ми е нужен съвет. С приятелят ми живеем заедно дори мислим и за дете, но той твърде много слуша майка му какво му говори понеже живеем с нея, а аз много кратно му повтарям, че искам да сме отделно, но той не иска да се отделя от нея. Всяка вечер се караме с него заради нея и той все обещава, че ще се променят нещата, но няма надежда. Предлагах му да излезнем на квартира той не е съгласен. Предлагах му ние да останем в къщата, а тя да слезне в престройката, която е точно до къщата, но той пак не иска. Като започна да готвя ми се бърка в нещата. Постоянно ни пита къде отиваме, кога ще се приберем ако не е на работа тя. Когато тя е втора смяна тогава се прибирам, а ако е вкъщи си ходя при родителите и чакам да ми се обади, че се е прибрал и тогава паля колата и идвам. Не знам вече какво да правя и ало е моменти, в който съм си събирала багажа. Дайте ми съвет моля ви!! Благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: fd90398eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи отново е дошъл момент за събиране на багажа, този път- безвъзвратно!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e9d0e41341
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко такива истории с щастлив край знаеш?
А колко с нещастен?
Опичай си акъла, докато е време, че после цял живот нещастие.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bc8cd5ee04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   "... но той твърде много слуша майка си". Типично за мамино синче. От собствен опит ти казвам, с такъв мъж не е възможна една щастлива и безпроблемна връзка. Няма как да създадеш успешно семейство с човек, който е емоционално зависим от майка си. Хубаво е човек да уважава и обича родителите, да се грижи за тях... Но когато това състояние стане патология, няма защо да си търсиш белята с такъв човек. Незнам защо твоя приятел не иска да се изнесете на квартира, но ако причините не са финансови, значи просто не може да пусне полите на майка си. Говори с него и ако не ти даде смислено обяснение за неговото поведение, най-добре го зарежи. Аз така си пропилях 7 години с един който буквално за всяко нещо искаше разрешение от мама. Не живеехме заедно именно поради тази причина и въпреки това, майка му се бъркаше в нашите лични работи и дори в сексуалния ни живот. Една отначало красива връзка се превърна в истински ад. Такива хора са емоционално недорасли, не може да тръгнеш деца да правиш, а в същото време да не си способен да кажеш "майко, голям съм вече, много моля да не ни се бъркаш в личните работи".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e4016e7edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На това място го привлича не майка му авторке, а безплатното жилище. Той е наясно че излезе ли под наем трябва да плаща и съответно да се лишава от част от парите си. А майка му нямаш право да я караш да се мести в пристройката, вие защо не се преместите там? Голяма наглост е да идеш в нечии дом и въобще да ти дойде на ум, че имаш право да казваш в коя стая или в коя част на имота да живее собственика и ти да раздаваш акъл къде може и къде не може да се разхожда собственика из имота си.
Много двулично мислиш и затова този мъж не е за теб. Обвиняваш него, че живее в обща къща с майка си, обаче ти се прибираш при вашите без свян. Като си събереш багажа, къде ходиш? Не ходиш ли ти при своята майка?
А ако и двамата се принесете при вашите, как би реагирала на негово преложение вашите да се преместят в най малката стая, или в някоя пристройка, или в кухнята да спят на кухненската пейка примерно, за да можете вие да се ширите в тяхното жилище?
Щом не споменаваш за свекър, най вероятно е починал и мъжът ти е собственик на някъква част от къщата, искаш да изостави имота си и да иде да плаща някъде наем, за да имаш ти поле на изява да командваш. За да я няма майка му наблизо и да го командваш само ти.
За мен вие не живеете заедно, щом си ходиш при вашите и си идваш на повикване. Под живеене заедно се разбира, че всеки от двамата партньори се прибира без значение дали другият се е прибрал вече или не. Ти чакаш той да се прибере първи, за да те пази от свекървата, много ми е интересно колко е лоша тази свекърва, бие ли те, гони ли те, какво? Толкова ли не можеш да се разбереш с нея, да играеш малко лицемерно, или поне да се прибереш да кажеш добър вечер и да си легнеш в вашата стая да си ровиш в нета докато си дойде той? Толкова ли лоши съвети му дава тя? Нима ни казваш че има майка на света, чиято цел е синът й да живее зле, дава му съвети да прави лоши неща?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3897e6e180
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И какъв съвет очакваш? Как да накараш приятеля си да направи нещо, което не иска? Ако теб някой се опитва да те накара, как ще се чувстваш?
Или се примиряваш, или го напускаш, не виждам друг начин. Щом не иска да сте самостоятелни, значи или смята, че ви е рано, или не иска да е самостоятелен с теб, или просто е мамино синче. Във всички случаи няма как да го накараш да направи каквото искаш

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 046457f729
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Събирай си багажа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2314348b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Твърде много го обичам и искам да съм с него търпя всичко заради него, но вече ми писва. Бяхме на почивка само двамата исках да идем някъде далеч бяхме за 3 дни, но през това време или майка му или сестра му звъняха постоянно само и само да разберем какво прави. Когато тръгнахме за почивка тя му пожела да си намери булка като иде на почивката и то пред мен с цялата си наглост. На почивката се скарахме казах му, че съм съгласна да изтегля заем и да купя къща или апартамент за да сме само двамата, но той не иска. Казах му тогава ще изтегля заем за да направим на майка ти ремонт долу и да сме отделно и отговора беше не тя ще стой при нас и аз му казах ами като имаме скоро дете и той каза е нищо ще сме си четиримата и аз му казах ти си страхотен просто думи нямам по - глупав отговор не бях получавала и той се разсърди, че мразя майка му казах му не я мразя просто искам самостоятелност и той вика детето ще спи при нас викам да временно, а след това. След това ще направим ремонт на хола детето да стой там викам страхотно детето ти е на заден план, а майка ти на първа линия. Ти ще бъдеш страхотен баща.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2314348b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разликата ни е 2 години не е голяма. Той е заможно семейство пък и не го карам той да купува или да плаща нещо. Баща му не е починал просто с майка му са разведени и той не е в България, а тя е страшно чудовище постоянно го командва маменце няма да затваряте вратата на стаята няма да ядеж това няма да ядеж онова, а той е на 30

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 995461d92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И майка ми и баща ми имат доста пари и двамата работим на едно място (полицай сме и двамата)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 560aaf777f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Казали са ти го - няма оправия с такива екземпляри, които са такива точно в резултат на майките си. Обгрижвани всякак от тях до 50 г. Работата е там, че те са освен всичко друго и ЕМОЦИОНАЛНО зависими от тях. Това е докато мама е жива. И да се изнесете отделно, той пак ще си общува ежедневно и тя ще бъде винаги гретия човек във връзката ви. Зарязвай го докато е време. Такива имат нужда от психолог, ама няма как да го накараш да го направи, защото той изобщо не схваща, че има сериозен проблем. За огромно съжаление съм свидетел на все повече такива случаи. Една от основните причини за подобно поведение от страна на майката е нейната неудовлетвореност от връзката с бащата - най-често се получава в случаи на развод, но не е задлъжително. Тя открева емоционална удовлетвореност в отношенията си със сина и компенсира липсата на такава в собствената си връзка или брак. И така ги товарят емоционално, карат ги да се чувстват отговорни за щастието им и т-н и т.н. И въпросните синове стават зависими завинаги. Освен ако не се усетят, но това почти не се случва, защото процесът е започнал още докато са малки. Бягай!

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 961d346a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря за съветите ви, мисля да си тръгна за винаги от него, но дано се осети на време, че заради нея няма да си намери приятелка... Думи нямам..

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 329594166d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тръгвай си направо, в тая връзка няма бъдеще. Дори и да се изнесете в друга държава, да не мислиш, че тя ще спре да му дава наклон на оная работа и той да я слуша? Мамини синчета не ти трябват!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker