Възмущение! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Възмущение!
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 674 пъти
Ако модератори позволят, искам да да споделим мнения за реалити формата "Фермата". Гледам го с интерес, много по добро е от тъпите Биг Брадър и др. подобни. Във " Фермата може да се научи нещо за живота, но има и много противни моменти. Противна ми е самонадеяността на уж-богаташите. Бедните доказаха истинността на поговорката, че бедният човек е жив дявол, от всяка ситуация ще излезе, защото черпи знания от бедният си живот. Но не самонадеяността е най дразнещото в предаването, много по гадно е да виждаме, как заради парите, участниците са готови да правят гадни номера, особено при провеждането на двубоите. Като най пресни примери, да си спомним двубоят межде брокера Димитър и Красимир. Играта в която трябваше да разковават дъски от едни трупчета. Димитър разбра, че едната дъска не беше закована от едната страна(пропуск на продукцията), но въпреки това се ослуша като гугушка е се направи, че няма проблем. Накрая разликата във времето на двамата състезатели беше 1-2 секунди. Последва една разправия, спорове, стигна се до справедливо решение Красимир да спечели играта, но това брокерче показа колко е гадно като характер, направо шушумига, вероятно такова е в живота. Нека забият един голям пирон в дъска върху дънер и да видим за какво време ще го разкове, едва ли за 2 секунди ще стане това, но в играта много претендираше. Втори пример в последният двубой между Сами и военният Стани. В първата игра, в коята се избутваха с една тръба. Когата Сами усети, че го избутват и Стани ще спечели, падна на земята и повдигна тръбата от ръцете на войника. Той се отказа да се съпротивлява, защото такъв беше регламента, тръбата трябваше да бъде винаги хоризонтална, но продукцията си затвори очите. Това не е ли подло, не ви ли дразнят тези плитки номера? Мен много ме подразниха, затова споделям възмущението си тук. Има ли и други възмутени? Парите трябва честно да се печелят, иначе е подло!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 91379efa57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А ти вярваш ли, че парите са честно спечелени? Спечелило е едно момиче, от ромски произход, с няколко деца, идеално вписващо се в идеята на Иван и Андрей "Направи го за България" (кампания за раждане на повече българчета). Това девойче за 22 години май има 3 деца. Ама нито работи, нито нищо. И сега спечели 100 000. Защо не ги дадат на някоя българска майка, която работи и плаща данъци?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5fba63373f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе сериозно ли вярвате в образите, които ви представят по риалити шоутата. И онзи Даниел от Биг Брадър го представяха като някакъв богат бизнесмен, размяташе някакви пачки из сцената, после се оказа, че си е обикновено бедно момче.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 14ff2b7932
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Самонадеяност ли, мисля че е нормално, човек който е постигнал нещо в живота си и натрупал зад гърба си да е самонадеян и уверен в себе си. Та това да си постигнал нещо повече от другите с които се състезаваш си е голяма психическа преднина.
Единствения човек, който ми направи много лошо впечателние е Елизабет, с момента в който докато чистеше грозде предожи на Велислава да я излиже само да не я избира за дуелист. И тази Ели все се обръщаше като фурнаджийска лопата, голяма подмазвачка, голяма интригантка.
Иначе другите всеки си има неговите недостатъци, човеци са, имат недостатъци и не са по различни от самите нас.
Колкото до Димитър, той си беше наясно, че щом разликата е 1 сек значи Красимир печели и си му даде точките, без спорове. Все пак вината за липсващ пирон не е в него, а в продукцията.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9f7854dd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ги гледам тези риалитита, а и риалитита по принцип. Кликнах от любопитство провокирано от заглавието, което е поставил авторът.

Но реших да отговоря на питането на коментар1: "Защо не ги дадат на някоя българска майка, която работи и плаща данъци?"
- еми елементарно защо, защото работещата и плащаща майка данъци няма време да кисне пред телевизора да гледа малоумни неща като разни там риалитита. Просто е Логично продуциращите да поощрят СВОИТЕ зрители ;-)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: db0db9c38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И мен ме подразни Димитър, че не се съгласи да разделят точките (или да играят пак), защото не искал да дели нещо, което бил спечелил със сигурност (а това няма как да бъде сигурно). И след това големи обвинения към Красимир. Но най-много ме дразнеше Сами! Не спря да се самоизтъква. Особено за това какъв му бил стандарта, как за него 100 хил. лева не били никак много. Приличаше на фукане на дете от детската градина. Кого го интересува колко са за него 100 бона, колко харчи и за какво? ! За някои 100 хил. означава собствен дом, по-добър живот за децата му, има хора, на които живота им зависи от тези пари (например за лечение) и т. н.
Също много ме дразни като кажат, че бедните в България си били виновни сами. За мен виновни са само тези, които не искат да работят. Всеки, който се труди, заслужава да живее добре. Не може абсолютно всеки да има свой бизнес, това е рисковано, особено ако нямаш начален капитал и теглиш. кредит. Тая Бети например как може да говори така, като е видяла с очите си как в Англия дори чистачите и миячите живеят по-добре от повечето хора у нас, независимо от професията и постиженията. Това е типична българска черта, само за да се самоизтъкнеш...

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: db0db9c38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 1, Веселка не е циганка, малко е селяндурка, но е българка. Все пак има българи, за които повече наследници е по-важно, от повече лукс.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker