Нормален ли е толкова засилен интерес към хубавите жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нормален ли е толкова засилен интерес към хубавите жени?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 912 пъти
Здравейте всички!

Става въпрос за мой колега в работата, който е на 28 години - интелигентен, доста образован за възрастта си, с разнообразни интереси в сферите на музиката, изобр. изкуство, киното, литературата, театъра и т. н. Освен това изглежда добре.
Нашата дейност се върти около организирането на артистични събития: представления, изложби, концерти, прожекции и прочее дейности, ориентирани към по-некомерсиална публика.
Още откакто заработи при нас, преди 2-3 години, ми направи впечатление, че се интересува предимно от артисти-жени. Под "предимно" имам предвид над 80%. Усещам го, че напира да проучваме, общуваме и каним най-вече дами. Абсолютно винаги, когато става въпрос за жени-артисти, първата му работа е да попита може ли да види как изглеждат. Понякога си мисля, че това го интересува повече от творчеството им и, ако въпросната се окаже хубавка, веднага се започва с кандардисването да я поканим, да говорим с нея, да организирам нейна изложба, представление, четене в зависимост от това с какво се занимава. Ако не е привлекателна, ентусиазмът му чувствително се изпарява.
Освен това имаме нещо като традиция всеки месец някой колега да представя за по 15 мин. артист, който му е направил впечатление. Излишно е да казвам, че въпросният абсолютно всеки път, представя разни хубавици, като не пропуска да отдели подобаващо внимание на физическите им качества. Последният път дори започна да коментира как си я представял гола, гърдите ѝ, коремът, слабините, буклите и прочее, което нямаше нищо общо с работата ѝ. Няколко пъти си е позволявал да каже, че еди-коя-си за нищо не става, защото просто не му е допадало как изглежда.
Случва се да излизаме заедно, като всеки е свободен да кани свои приятели и половинката си. Няма път, в който сред компания, да не обсъжда порно актриси, какво дамско облекло го "надървяло", как гледал дори страшно тъпи филми, само защото актрисата е "супер пичка". Веднъж изтърси да сме си ходили от тоя бар, защото тук, за съжаление, нямало хубавки. Този случай беше пред приятелката му.
Няколко пъти небрежно подхвърли, че се "влюбвал" в анимационни героини, имал си waifu-та от анимета и видео игри и т. н. Говорим за човек на 28, нали...
Наскоро разглеждахме плаката на книгата "Аз съм българка". Веднага се заинтересува от най-красивата нарисувана жена, другите изобщо не го впечатлиха, въпреки че сред тях беше и Леда Милева. На бюрото си има изрезка от кутия за бисквити с красивата им създателка. Не знам...

Някои колеги започват да се дразнят, правени са му забележки да не се увлича чак толкова, защото, най-малкото, не изглежда професионално. Айде, ние си се знаем, но ще вземе да изтърси някоя глупост я пред артист, я пред спонсор и ще стане кофти. Изтъква, че е феминист и просто се интересувал от женската сексуалност и как да я задоволи, които ми звучи като пълна тъпотия. Повече ми изглежда като някакъв воайор, защото никога не е свалял някоя от артистките дори и в неформална среда. Споделял ми е, че не вярва подобна жена да му обърне внимание, не се смятал за нужен.

Пиша темата от любопитство, защото не съм срещала чак такова нещо при мъж. Интересно ми е на какво може да се дължи и дали има някаква по-интересна причина за поведението му? Просто не ми се връзва да е тъп коч на фона на интелекта му.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 01faa08904
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ми е любопитно къде работи този колега... Много ми е познат, и май ще се окаже, че говорим за един и същ господин.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: df7209cf3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нормално е. Мъжете гледат красотата и младостта на жената преди всичко друго. Жените гледат други неща - амбиция, обществено положение, власт, пари. Това е една от основните разлики между двата пола. Не разбирам какво се учудваш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 54631d16b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не, не е нормален. Още по-малко, когато трябва да се оценяват постиженията на някой човек, а от другата страна се започва с коментарите как изглежда и т. н. Недопустимо е в професионална среда, която не е свързана с набиране на модели, конкурси за мокра фланелка или топ секси дупе. Самият факт, че не може да се контролира на работа, говори за голям проблем как и с каква цел гледа на жените. Обикновено такива хора са комплексирани, не им се е обръщало внимание и единствено са имали досег с жена в порнхъб и хамстер-а. Едно е да видиш привлекателен човек и да си кажеш "уау", друго е да си вманиачен и да дебнеш само за това.
Горният коментар важи за златотърсачки и онанисти, сори. Нормалните хора се вълнуваме и от други работи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker