Не намирам хора като мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не намирам хора като мен
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1169 пъти
Аз съм студент, вече трети курс, на 21 години. Много се ядосвам на факта, че нямам никакви приятели, защото не намирам хора като мен. С които и да имам контакт, все имат различни възледи от моите, интереси и т. н. Досега съм пробвал и да стана гадже с две момичета, но ме отрязаха, впоследстие се оказа, че с двете също имаме различни разбирания. Сигурен съм, че има хора като мен, но явно те са много малко и не мога да ги засека. Тук, не смятам за необходимо, да обяснявам какви възгледи и интереси имам, просто се чудя какво трябва да направи човек в такава ситуация. Благодаря ви предварително за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: f56cef24a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си написал с какво другите са по-различни от теб и ти с какво си по-различен от тях.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 36200baacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами то не е нужно всички, с които общуваш, да имат същите възгледи като твоите... Даже е по-интересно да се различават малко понякога.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 930d617c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си единствен. Аз също съм трети курс и съм жена и нямам нито една приятелка или приятел от университета. Въобще нямаме общи интереси, те са си приятели, но аз изобщо не участвам в техните планове. Не ме викат никъде като се събират, уговарят се пред мен и аз седя отстрани и казвам айде чао и те даже на реагират. Просто всички са станали много гадни, а аз говоря много смисъл не съм срамежлива, забавна съм, но явно не им допадам. Все ми е тая.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 087327ae1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма как да намериш същия характер а явно ти се налагаш твърде много. Двамата трябва да се допълват и уважават един друг. Ти ако си кон с капаци и си знаеш само твоето.. говориш слушаш гледаш само твоята гледна точка няма как да си намериш гадже. Също и приятели. Надявам се даме разбереш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8af66ac21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен трябва все пак да споменеш какво точно е по-различното в твоите възгледи, интереси и т. н. Все пак сайтът е анонимен донякъде.
Имай предвид, че за да бъдеш приятел с някой, не е нужно да сте 100% на едно и също мнение винаги. Хората са различни. Важно е да имате еднакви ценности, интереси за споделяне. А религия, политика, с>>>уална ориентация... това са второстепенни неща.
Аз като гледам съм доста различна от моите състуденти, бивши съученици и приятели. Приятелите ми ги обичам въпреки че сме различни. Все пак, приятелството е над всичко, те са хората които са били до мен в трудни моменти. Познатите с които имам различия не ги считам за приятели, може да изляза с тях да пийнем или хапнем, но нищо повече.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 24a3972830
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Единственият съвет, който мога да ти дам е - свиквай. Колкото си по-различен, толкова повече хората ще странят от теб. Просто вибрираш на различно ниво - няма как да го видиш, но околните инстинктивно усещат, че не си като тях и те отбягват.
Аз цяк живот съм така. Дълго време се чудех, но после ми стана ясно и просто го приех. Имам малко приятели, но истински. Нямам връзка, просто защото всички гледат да те обсебят, да те променят, да те вкарат в техните "релси" и т. н. Не им позволих.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 35257aaa85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз съм различен и това е проблема. По-умни сме от другите и затова. Другите ги свързват и интересуват едно пиене, дискотека, глупава комерсиална музика, съвременното некачествено кино и това е. Аз нямам такива вкусове. Много по-различен съм от българската младеж и затова си седя сам. Не играя театъра който всички обичат (и играят) Хората обичат да са еднакви. Това е проблема.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker