Изчерпа ли се приятелството ни или тя просто е обсебена от семейството си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изчерпа ли се приятелството ни или тя просто е обсебена от семейството си
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 864 пъти
От училище сме близки приятелки, виждахме се често, споделяхме си. В един момент тя се омъжи и заживяха с мъжа й при нейните родители и срещите ни оредяха, даже в повечето случаи тя искаше и той да присъства за да не се чувства неудобно у тях...често дори без да ми каже предварително, просто се появяваше с него. Мина време, роди им се дете, продължиха да живеят у техните като по нейните и неговите думи той се разбира чудесно с тях, комфортно му е. ВИждахме се няколко пъти, по двойки, с детето им и т.н. но доста рядко само двете. Мъжът й е приятен и ни върви приказката, но аз искам да се видя с нея само, да си говорим някакви женски неща и след поредната "двойна среща" подчертах, че ми е важно да се виждаме само двете.
Макар и рядко и само по моя покана се виждахме няколко пъти, говорихме си като в доброто старо време и изобщо ми се върна вярата, че има бъдеще за нашите приятелски отношения. Аз много я ценя, защото има една особена искреност и топлота между нас, а и тя не е лицемерна, което си е рядко качество в днешно време :).
В крайна сметка я поканих за кума на сватбата ми, но дори и в месеците на подготовка инициатор на срещите ни (отново редки) бях аз и макар да прояви желание да помогне с 1-2 неща, основните й грижи бяха свързани с това какво ще облече детето й на свататбата , как ще бъде снимано т.н., нямаше много интерес към моите предсватбени грижи. ВИдяхме се дни преди сватбата, с мъжа и детето й, и аз й намекнах, че човек може да води някакъв живот и извън семейния, да излиза и с други хора, да се развива като личност, дори мъжът й ме подкрепи, той самият е доста социален и излиза често навън. Тя ми отговори, че най-добре се чувства със семейството си и като излизала сама все едно била разделена с тях и предпочитала да прекарва всяка свободна минута с тях.
Та така, стигаме до ннастоящия момент, когато отново само аз я търся за среща, тя обикновено все няма време и така...имахме уговорка да се видим тези дни,но когато й се обадих се оказа, че вече има други, семейни планове и е заета цялата седмица...
Да беше някоя друга приятелка,която не ми е толкова скъпа, отдавна да съм спряла да се опитвам. Известно време си мислех, че не иска да се вижда с мен просто, но всъщност тя не се вижда с никого извън семейния кръг и колегите й на работното място. Разбирам, че когато човек има семейство, има по-малко време, но детето й е вече на 5 и има кой да го гледа. А и имам други приятелки с деца (повече от едно), с болни родители и куп грижи, които все пак успяват да вместят една среща с приятели в графика си.
Опитвам се да видя ситуацията от друг ъгъл, може би нейният, ако някой може да сподели, ще съм много благодарна, защото наистина не разбирам.
Искам да реша какво да правя оттук нататък с нашите отношения. Да продължавам ли да се опитвам, да говоря с нея по-директно или просто да приема, че няма да го бъде и да приключа за себе си въпроса, защото доста се тормозя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9c2b72b3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хората се тормозят за здраве, за лоши отношения, че не могат да имат деца и далеч по-сложни истински проблеми. Жената ясно ти го е казала, че най- близки и обичани за нея са хората от семейството й и тя не желае да се разделят, предпочита всяка свободна минута да е с тях. Това за мен е напълно естествено. Приеми нещата такива, каквито са, защото тя продължава да ти е приятелка, просто приоритетите й са други.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker