Трета световна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Трета световна?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1962 пъти
Модератори, става ли да публикувате темата? Ще им бъде интересно на някои хора :)

На училище момчетата почнахме да обсъждаме третата световна. Как мислите ще ставаме ли ветерани? Та ние ако ме питате нямаме особени бойни умения, нито пък боен дух.
Ние ще се бием за НАТО, ама като гледам хората нямат особенни симпатии към тях.
Да не се окажем пак на грешната страна? Аз забелязах че последните 5 години много напечено стана положението.
Сирия, Украйна, Венецуела, Либия, Косово, Ирак...
На чия страна сте, САЩ или Иран, или Русия, или Китай...

Ама преди всичко да спомена че това НИКОГА не бива да се случва и да не говорите като мойте съученици, по- скоро да започва та да не ходим на училище.

Ама сериозно публикувайте мнението си :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: e2c16b6fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напомни на съучениците си че училището няма да избяга, дори да прекъснат, след това ще им се наложи да продължат. От друга страна ако отидат на война, дали ще оцелеят изобщо е голяма въпросителна, след това е другата трудност с реинтеграцията на ветераните. От предишни световни и несветовни войни има толкова ветерани неуспели да се реализират и превърнали се в скитници и бездомници. Та попитай твоите съученици това ли ги блазни толкова или перспективата да си заминат млади.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b5dceede25
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Приятелю ако това се случи. Мнението на форумчаните " за кого са " ще ти е най малкия проблем.

Изумява ме как ги обсъждате тия неща, все едно е футболен мач.

Няма да има никакво значение за кого сме. Те нещата са решени още от самото начало. И през първата, и през втората... развитието на войните е предначертано точно по начина как да започнат, така и по начина кой да победи.
Ние нямаме критична маса да пребием пожарникаря пред парламента... ти ми говориш за сила да решим за кого да се бием.

Добре поне че президента ( при една война той става върховен главнокомандващ по конституция) ни е генерал и си има хабер човека за кво иде реч. Но ето още един показателен факт, че всичко е нагласено.

Тоя път след загубата на студената война руснаците добре си изиграха картите. Сложиха си Тръмп, да ги предизвика. Сложиха и Асад. Подкрепиха Иран. Даже и Ердоган си дръпнаха към тях си. Подсигуриха се с Китай за съюзник. Даже май и Радев си сложиха.
Изложиха щатите пред целия свят и сега чакат и гледат сеир.

Най вероятно ще започнем на страната на НАТО и после ще завършим на страната на братушките. Те отново ще ни освободят и ние отново ще сме им признателни. Ще направим още един паметник на българо руската дружба и така до 4тата световна. Нищо ново под слънцето. Не го мисли толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0c42804f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Америка по цял свят сее войни. Не съм русофил, но от "Големия брат" сме виждали най-вече лоши неща. Вмешателство вътрешната ни политика, НПО-тата, разни организации и сдружения, които обслужват американските интереси.

Може да е клиширано, но си обичайте държавата и знайте, че тя винаги трябва да е на първо място за вас в сърцето ви. Стига само сте мрънкали, че нищо не ви е дала - вие й дайте нещо на нея. Стига чуждапоклонничество. Стига и фалшив патриотизъм.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 11c8530064
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хубава тема и горе долу правилно мислиш. Моето мнение като човек обиколил света и имал много много бегъл допир с военни действия е че войната е най лошото нещо и единствено поради икономически интереси се започва такава иначе на никой не му пука къде какъв режим било, така или иначе няма режим който да е перфектен и да бъде харесван от всички. Света прогресира и се развива с дипломация а не с оръжие, но и то е част от света. Що се отнася за България като държава мисля че сме избрали по малкото зло и стигне ли се до там не професионални войници а хората да вземем оръжие над 50% ще предпочетат евакуация, което е въпрос на личен избор.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 34bc799efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Споко, за източноевропейците е планувано да са работна ръка. Учи някаква професия.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 434da08301
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Днес войните стават с по 1-2 бомби, и държавтаа е чао. Никой няма да ви вика на фронта.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fd212361fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   четете си уроците,че мисленото ви няма капацитет по темата ...ветерани, хаха

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9d247dba23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   ТСВ отдавна се води, веднага след студената. Студената започна да се затопля, и то краварите го предизвикват, къкъв го търсят из Европа и около границите на Русия? И що за въпрос, с кого да сме, разбира се към разумните. Но заради краварите, първо ние ще опитаме руските ракети по главите си. Нашите продажници като Паси, веднага ще изцезнат от България, когато стане напечено. На практика САЩ са сами, даже и турците ги зарязаха, купуват си руски ракети. А Иран си е към Русия и Китай, които ще унищожат САЩ! Като са талкова курназ краварите, защо сега бягат от Ирак, но няма къде да избягат, пак ще видят чудо от мюсюлманите, скъпо ще си платят за убитият генерал.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 799a46f163
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж, 35г. За финансовите интереси на някакви гадове НЯМА ДА ВОЮВАМ ако въвлекат България във война.
Не живея на адреса по лична карта, на граждански договор работя. Нека ме открият военните.
Има ли бомбардировки на София - цялото семейство се крием в къщата на баща ми в село Ковачевци, Пернишко. Двуетажна, 2 стаи и хол на долния етаж, 3 стаи на горния, ще се съберем повече от удобно.
Апартаментите в София ще прескачаме да ги наглеждаме.
Имам пари за 2 години напред да живея, ще намеря нов доход - селски труд, търговийка, това-онова.

Това ми е мнението за Трета световна:)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 75cd729bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ако се стигне само до разговори за война, 99% от наборите ще кажа "заааеби го тва" и ще напуснат бърже бърже. Па и да има война - баце по-добре да те затворят, защото ис отказал да се биеш. Тя войната колко ше е тя 2-3-4 години мааааакс. Като свърши, ще те пуснат. А и задържането стаа, само ако те хванат и са бат повечко, ама кат гледам ...

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 75cd729bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Добре поне че президента ( при една война той става върховен главнокомандващ по конституция)"

Положението е такова, че при подони действия, сегашната политическа сила, само ще си прибърше гъза с конституцията ;)
Не го мисли, чак па толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b9ad895a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Най-вероятно ще има, ще започнем на страната на НАТО разбира се, но след като руските ракети ни направят на парам парче (в това не се съмнявайте) ще абдикираме и свалим гащите само след няколко дни. Турция ще се възползва и ще си вземе най-вероятно югоизточното апетитно парче, Русия ще се направи на сляпа, а и от българското правителство няма кой знае колко да се възпротивят. Русия и Турция ще нахлуят в България и ще ни теглят един хубав кютек, от който ще излезем като опърпани котараци. Накрая насила ще трябва да воюваме срещу НАТО, от които сигурно пак ще ядем бой с ракети, пак ще се наложи Русия да ни освобождава, но този път цената ще е прекомерно висока, може би дори няма и да успеем да я платим.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6021af1be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Последните 50 години е имало много по горещи събития от текущите, като на пример Корейската война, войната във Виетнам, Кубинската криза, да не говорим, че почти из цяла латинска Америка и Африка държавите са били в гражданска война. До глобална ескалация обаче не се е стигнало. Няма и да се стигне, защото доктрината за взаимно унищожение още си важи при задействане на оръжията за масово поразяване. Текущата ситуация просто е яко раздухвана от медиите. Най-много да стане някакъв регионален конфликт, в който Иран ще го отнесе. Радикализираните ислямисти ще имат възможност да олабят напрежението и да повоюват, като в процеса много от тях ще ги избият. Американците пък ще си стимулират икономиката като изхарчат няколко десетки милиарда под формата на боеприпаси и така.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9dfc3e895b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   1. Икономическа война се води отдавна с налагане на санкций мита забрани и т. н. С цел завладяване на пазари. 2.Война като 1 и 2 световна с толкова много косвени жертви никой не иска. 3.Трябва да участвате пряко в война да оцелее те и тогава ще сте ветерани. Тоест няма да станете. 4.Ние не сме в позиция да избираме за когосме причините са много.. Без армия. Малка държава без право на мнение.Член на НАТО финансов донор и много други.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d0042b1b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Трета световна война изглежда се планира от сатаната за да дойде новия световен ред на антихриста. Скоро след възцаряването на антихриста идва Господ Иисус Христос с небесните армии и се разправя с него и с всички които са с него. Ето плана изложен от сатаниста и масон Албърт Пайк. Цитирам статия: "Един от най-популярните масони на всички времена – Албърт Пайк, прави безпогрешни предсказания за започването, протичането и последствията от Първата и Втората световна война. Предсказва и Трета световна война, за която някои се опасяват, че вече е факт...

Името на Пайк се свързва силно със сатанински практики. Твърди се, че окултистът е бил в постоянна, много стабилна връзка със самия Луцифер. Става известен с прозвището Черния папа и е един от най-отявлените противници на религията, Бог и Църквата. Наричат го още Живия Луцифер. Американецът владее 16 езика, 10 от които „мъртви езици“. Това е сочено като едно от неоспоримите доказателства за връзката му със сатанинския свят. Има подозрения, че освен с дявола, Пайк е общувал и със същества от извънземен произход.

Висшият масон прави своите предсказания за трите световни войни през лятото на далечната 1871 година. Те най-често се разчитат не като провидения, а като добре съставен план за управление на процесите, случващи се на Земята. Твърди се, че своите виждания Албърт Пайк излага в писмо, адресирано до италианския философ, буден активист и виден масон Джузепе Мацини. Според Черния папа трите световни войни трябва да се случат, и то по точно определен начин, за да бъде изграден и наложен нов световен ред.

Картините му за бъдещето на света се оказват учудващо точни. Още по-потресаващ е фактът, че Пайк използва терминология (като например „фашизъм”), която по негово време не съществува. Това ни кара да се замислим доколко това писмо е автентично или дали всички съществени исторически събития наистина не са дирижирани много преди случването им от могъщи сили.

„Пъpвaтa cвeтoвнa вoйнa тpябвa дa пoзвoли нa Илюминaтитe дa cвaлят цapcкaтa власт в Pycия и дa нaпpaви тaзи държава кpeпocт нa aтeиcтичния ĸoмyнизъм. Разминаванията между агeнтитe нa Илюминaтитe в Бpитaнcкaтa и Гepмaнcкaтa импepия ще бъдат използвани за разпалването на тaзи вoйнa. B нейния кpaй кoмyниcтичecкият cтpoй тpябвa дa бъдe cъздaдeн в Pycия и дa бъдe изпoлзвaн зa yнищoжaвaнeто нa дъpжaвни пpaвитeлcтвa и oтcлaбвaнe влияниeтo нa peлигиитe“.

Близо 70 години след направените предсказания, съвсем както го е предвидил Албърт Пайк, избухва и Втората световна война. В писмото си той предсказва военните действия така:

„Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa тpябвa дa бъдe пoдкaждaнa кaтo ce възпoлзвaмe oт фyндaмeнтaлнитe paзличия мeждy фaшиcтитe и циoниcтитe. Тя тpябвa дa дoвeдe дo пълнoтo yнищoжeниe нa нaцизмa, a циoнизмът дa бъдe дocтaтъчнo cилeн зa cъздaвaнeтo нa нeзaвиcимa дъpжaвa Изpaeл в Пaлecтинa. Пo вpeмe нa Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa Интepнaциoнaлният Кoмyнизъм тpябвa дa cтaнe дocтaтъчнo cилeн, зa дa бaлaнcиpa xpиcтиянството. Щe имaмe нyждa oт ĸoмyнизмa, дoĸaтo нe дoйдe вpeмeтo зa пocлeднитe coциaлни кaтaклизми, кoитo тpябвa дa нacтъпят“.

Разглеждайки прогнозите на Черния папа, всеки от нас би си дал ясна сметка, че това не са истински пророчества, а, както споменахме по-горе, добре обмислен план за десетилетия и дори векове напред. Категорично доказателство е използваната многократно дума „трябва“. Тоест двете вече приключили световни войни, а и третата, са резултат от добре планиран сценарий, дело на тъмните кукловоди, управляващи задкулисно нашата планета и случващото се на нея и с цялото човечество.

Съществуват вярвания, че Третата световна война е започнала официално на 11 септември 2001 г. с нападението над кулите близнаци в Ню Йорк от ислямистката терористична организация Ал Кайда. Тоест това е началото на свещената война между християнския и мюсюлманския свят, за която говори Пайк. Пророчествата му относно нея гласят:

„Tpeтaтa cвeтoвнa вoйнa тpябвa дa бъдe пoдклaждaнa oт aгeнтитe нa Илюминaтитe. Цeлтa e вoйнaтa дa избyxнe мeждy циoниcтитe и лидepитe нa иcлямcкия cвят. Boйнaтa тpябвa дa бъдe пpoвeдeнa пo тaкъв нaчин, чe иcлямът (мюcюлмaнcкият apaбcки cвят) и циoнизмът (дъpжaвaтa Изpaeл) взaимнo дa ce yнищoжaт. Ocтaнaлитe нapoди cъщo щe бъдaт paздeлeни и пpинyдeни дa вoювaт дo пълнo физичecкo, мopaлнo, дyxoвнo и икoнoмичecкo изтoщeниe. Hиe тpябвa дa oтпpищим ниxилиcтитe и aтeиcтитe и дa пpoвoкиpaмe гpaндиoзни coциaлни кaтaклизми, кoитo яcнo дa пoкaжaт нa нapoдитe вcички yжacи, пopoдeни oт aбcoлютния aтeизъм. Toвa щe дoвeдe дo нeвиждaнa дивaщинa и кpъвoпpoлития. Toгaвa нaвcякъдe гpaждaнитe щe бъдaт пpинyдeни дa ce зaщитaвaт cpeщy cвeтoвнoтo мaлцинcтвo oт peвoлюциoнepи. B peзyлтaт нa тeзи coциaлни кaтaклизми щe зaпoчнe yпaдъкът нa xpиcтиянcтвoтo и xopaтa нaй-нaкpaя щe видят иcтинcкaтa cвeтлинa, чpeз yнивepcaлнaтa пpoявa нa чиcтaтa дoктpинa нa Лyцифep. Пocлeдвaлитe peaкциoнни движeния щe paзpyшaт xpиcтиянcтвoтo и aтeизмa, кaтo ги зaвлaдeят и yнищoжaт пo eднo и cъщo вpeмe“.

Именно това е и основната цел на Пайк и неговите последователи – да се сложи край на вярата в Бог, да бъдат разрушени християнските устои и ценности, и в крайна сметка тотално и безвъзвратно да се възцари властта на Сатаната. Черният папа убедено е твърдял, че „истинската и чиста философска религия това е да се вярва в Луцифер". Той е автор на т. нар. Сатанинска библия – „Морал и догма“, която и до днес се почита като основна свещена книга на масонските общества, особено в Америка. "

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a89babed80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Вече се започна. Ракетите полетяха.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 69a7772057
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Какви са твоите съученици- не им се ходи на училище, а на война ли им се ходи. Малоумници, това да не са компютърните им игрички, дето по цял ден цъкат

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cfee714de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   посещавам един курс там има Иранци, косовци, босненци, сирийци, всички дошли принудително т. е избягали от войните. Сигурно е ужасно да загубиш дома си, да не можеш да се върнеш в родината си, да се страхуваш че няма да видиш майка си и баща си повече. Сигурно е ужасно, надявам се да не го изпитаме. Но по темата ако стане война България ще е на страната на силните т. е Сащ

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 99c2d956ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Чета коментарите и се чудя, наистина ли има толкова наивници. Едни имали запаси за две години, щели да се крият, други имат други фантазии в главите си, трети сравняват времена преди 50 години!? Запали ли се ТСВ ще бъде толкова кратка, че няма да имате нужда да се криета, тя няма да бъде със щикове и ръчни гранати, а ще бъде ядрена, затова всички се въздържат да запалят такава, защото никой няма да я спечели. Пони ние няма да видим такава война, но след още 50 години никой не знае какво ще стане.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b102b3a2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Третата светвна война вече се води в арабия. Нали виждате колко държави са намесени там.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b9ad895a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ясно е, че пак ще вземем възможно най-неподходящото решение, като този път ще ни бият и таковат всички, дори и комшиите. Има голяма вероятност буквално да бъдем изпепелени и сме до там.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c3c3deb514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Няма да бъде ядрена. Ще валят ракети, но не и ядрени. Ядреното оръжие отдавна е морално остаряло и ни го пускат по телевизията от студента война насам. Ние щото трева пасем.
Тия които ще направят войната нямат за цел да унищожат планетата, просто хората на нея. Много сме вече. Твърде много. Не знам колко от вас са ходили в Китай или Индия, но положението е критично и човек може да получи мозъчна щети до живот. Аз лично вече от 4-5 години се съмнявам в човечеството най откровено. Даже не ми се живее. То и без война ще измре до 20ина години.

Най вероятно обаче, ако войната почне ще избият хората тихомълком. С газови атентати и бойно-отровни вещества. Както и Ванга е и предсказала. Казала е също и че 80% от северното полукълбо ще измре.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e7e9f6eb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Но11, личи си, че не си ходил в казармата. По устав за неподчинение офицерите имат право да те разстрелят. Като гръмнат двама- трима около тебе , ще видиш как бързо ще хванеш пушката и ти.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c4e41f22a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   25, то и ти или не си ходил в казармата, или толкова си чел уставите. Могат да те разстрелят ЕДИНСТВЕНО, за неподчинение в бой.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker