Само аз ли нося толкова неща? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Само аз ли нося толкова неща?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1547 пъти
Здравейте. Тази тема е насочена към жените, защото самата аз съм жена и се чудя за нещо, което може би ще е странно за вас, но моля всяка една жена която чете това да остави по един коментар. Става на дума за дамските чанти. Искам да разбера дали само аз нося половината си дом със себе си. Жена на 23 години съм, обличам се стилно, типичната женственост, гримирам се, като цяло поддържана. Обаче винаги се чудя как останалите жени си побират всичко в клъч чантички. Аз имам около 30 чанти, но 90 % от тях са ми неизползваеми, тъй като на мен ми трябва огромна. Това което задължително нося е вода, гримове, лекарства, слънчеви очила, четка за коса, парфюм, превръзки, телефон, портмоне, ключове, химикал, слушалки, нещо връхно ако ми застудее много, торбичка ако пазарувам някъде. Като цяло е това и вчера бях с голяма дамска чанта и тя вече просто искаше да повърне направо, всичко е подредено, но едвам събираше. Наложи ми се да си купя безалкохолна напитка и още 2-3 неща от магазина и нямаше как да ги набутам вътре и си извадих торбичка, но аз мразя да нося нещо в ръце, обичам да го набутам в чантата и да ми е на рамото. Не ми побира акъла как ходите с малки кокетни чанти. Аз също имам, но те са само за дискотека. Не виждам кое да спра да нося със себе си, за да нося такава чанта като имам нужда от всичко. Затова реших и си купих раница от естествена кожа доста голяма като за самолет, раницата е на известна световна марка и днес излязох с нея и колегите в работата ме попитаха дали няма да хващам полет след работа, защото е достатъчно голяма да събера дрехи. Просто не мога да ходя с малка чанта и това е. Вие какви чанти носите, какво носите, има ли и други жени като мен? Въпросът е съвсем сериозен. Просто няма как да спирам хората в мола и да ги питам такива неща, затова питам тук. Какво носите вие и какви размери чанти?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 162170515a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно те разбирам! Имам страшно много неща, без които не мога да изляза - несесер за нокти, малък шивашки комплект, ако нещо ми се скъса, бутилка вода 330 мл, зарядно, основен набор от лекарства и бинт. Когато почна модата на раничките, така се зарадвах! Първата от естествен велур, но всичко става каша вътре. Затова вече нося малко сакче, на адидас е, марково и стилно. Има странични джобчета и мога да си го нося на рамо. Пробвай и ти!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 18a5cc3fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм фенка на чантите и имам 14 и само 2 от тях са големи. Просто преценявам къде ще излизам и какво евентуално ще ми трябва. Вода не си нося, защото рядко пия. Слагам си само ключове и евентуално слушалки, понякога и това не нося с мен, в повечето ми малки чанти дори и портмонето не ми се побира и направо слагам някаква банкнота и личната карта също гледам да е с мен, телефонът също е задължителен, без него няма как. Купих си и един много миниатюрен гребен, който иначе бил за мустака на мъжете, за да ми се побира в чантичката. Превръзки си нося като ми наближи цикъла и не нося повече от 1-2 и пак се събират. Това е.
Ж21

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7aaec478c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените с малките чанти носят телефон, малко портмоне и ключове, може съвсем мъничко парфюмче, другото изброено го има по всички магазини наоколо и няма нужда да се мъкне ежеминутно с дамската чанта.
Ти си носиш вода и нещо връхно, като в раницата на първокласник. А превръзки, защо са ти нужни постоянно, за 1бр ок, ако цикълът ти те изненада, но повече защо са ти? Много ме изненада какви лекарства носи едно 23г момиче ежедневно в чантата си?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a054be1e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм абсолютно същата, само че на доста повече години. Редовно ходя с раница и още 1 прилично голяма торба-ако нещо ми потрябва... Вътре има всичко буквално.. тефтер, книга, резервни ключове, гримове, лекарства, зарядно, също нося и флашките и външните си хардове, както и доста други неща, едва ли не половината дом си нося със себе си... при мен причината е и че съм на две места и няма как да имам всичко и на двете.. тежи ми понякога, че не излизам като другите само с една дамска чанта, но такъв ми е животът и съм приела, че така и ще си бъде...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 72c7636d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз нося по-големи чанти, ама напоследък гледах да понамаля съдържанието, защото в един момент става лошо за рамото, гърба... Зависи къде отивам, но общо взето нося винаги следното: телефон, зарядно устройство, батерия, малка кутийка с 2-3 дамски превръзки, мокри кърпички, салфетки, огледалце с четка съм него (много практично), вазелин за устни, кремче за ръце, портмоне, кутийка с карти (кредитна и т. н), слушалки и бутилка вода. Гримове избягвам да нося. Грим слагам вкъщи, за навън най-много една пудра с четка към нея и една палетка с ружчета. Връхната дреха обикновено е върху мен, а ако ми стане топло я премятам през ръка. Това се побира без проблем в стандартна чанта. Ако искам да нося някоя по-малка, ползвам торбичка отделно

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 77f3fcff9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бях така като теб. Но ми омръзна да нося половината си дом със себе си пък и започна много да ми тежи (все пак пътувах от далеч за работа или излизане изобщо) и не исках да мъкна такива чанта. Та сега преди да изляза взимам само най най необходимото. Аз също се гримирам и преди блсех гримове. Но сега като работех в офис, реално нито имаше кога да си оправям грим нито имаше необходимост от него та той отпадна. Освен в случаите които знаех че ще излизам дирекно след работа. Дрехи в дамската чанта почти никога не съм носила, освен ако случай не го е изисквал. По добре си остави една връхна дреха в работата ако толкова ти трябва. Дамски превръзки защо са ти, изтегли си приложение и си следи цикъла, можеш най много една да си носиш ако смяташ за необходимо, но ако не ти наближава цикъла също е излишно.Четка за коса и парфюм вземи си д в маъл размер специално за чанти. Аз какво нося със себе си гребен и то защото рядката ми коса го изисква, грим не, вече съм се нагримирала предварително и ми издържа грима, слушалки, документи, телефон, ключове (без излишни глупости по тях), пари, дъвки понякога,. Горе долу това е. Отделно има малки чантичка, които са просто такива че побират повече в себе си. Но аз дори и да нося голяма чанта не я отваря с всичко възможно, защото както казах тежи ми да се мъкна с това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 004f3668d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Чел съм , че размерът на дамската чанта е обратнопропорционален на акъла й. ;-)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 82137d3ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   ееее, аз мислех, че нося много неща, обаче ти ме уби! Да носиш телефон, портмоне, ключове, химикал е ок, слънчеви очила - също, обаче винаги ли ти трябва останалите глупости? Винаги ли ти се пие вода? Че и безалкохолно :-) Колко часа си навън, за да не можеш да ги оставиш вкъщи или на работа?
Гримове не нося с мен, само молив и червило, останалото остава вкъщи. Превръзки - нося най-много една ако се наложи, не може винаги да си в цикъл. Дрехи в дамска чанта? Ти сериозно ли? Резервна дрешка съм носила само когато децата бяха малки, тичаха и се изпотяваха.
Реално имаш нужда от много малко неща. Просто остави всичко освен телефон, портмоне, ключове, носни кърпички и ще видиш как можеш и без тях.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 74ae6befda
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Добре, че съм мъж, че да ми стига просто да имам два крачола, да мога да го преместя от единия - в другия.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f7f0d99fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зависи от ситуацията, но ти носиш прекалено много неща със себе си и това, което ми прави впечатление е, че се товариш с доста излишни неща. Често излизам само с портмоне или пък малка чанта, а аз изобщо не нося големи, но пък за някой хора са необходимост в което няма нищо лошо стига да не "повръща" от претъпкване. Носиш си горна дреха ако застудее, но защо? Облечи се подходящо за мястото на което отиваш. На работата си може да оставиш една жилетка или каквото носиш, за да имаш ако ти стане хладно вместо да носиш всеки ден, а когато решиш да я взимаш, за да я изпереш. Когато отиваш на кафе се предполага, че връхно трябва да се облечеш добре, а в заведенията е топло и е достатъчно да прецениш как се чувстваш добре. За дискотека не си представям да носиш пак връхна дреха и пропускам, а за разходка в парк или друго подобно място ако не можеш да си прецениш, а когато захладнее не смяташ да се прибираш може да си носиш горнище няма нищо лошо.
Слънчеви очила не мисля, че ти трябват всеки ден, но ако обичаш да си ги носиш не са проблем. Парфюм може да си вземеш от малките с размер колкото един пръст, а когато носиш повече неща и се налага голяма чанта не е проблем да сложиш и по голям ако си от хората, който обичат да се пръскат на всеки час. Вода аз не нося освен ако не съм на лекции. Лекарствата е достатъчно да си отрежеш по един ред най много от модел вместо да носиш излишно количество в себе си, което заема доста място. Превръзки не ти трябват през целия месец, но ако смяташ за нужно е те също не заемат много място. Слушалки не нося. Общо взето и четка взимам само, когато имам лекции цял ден, защото ако отида на кафе някак си не върви час по час да се сресвам, и да ръся косми.
В портмонето си нося: пари, карти, телефон, малък парфюм и понякога спирала или гребен. В чантата обичайно нося доста неща като гримове, химикали, четка, но сгъваема, парфюм, портмоне, а понякога и очила, превръзки/тампони. Това всичко ми заема много малко пространство и не ми е необходима голяма чанта.
Рядко препълвам или сменям, когато трябва да нося и тетрадки, вода, чадър ако ще вали, а понякога си нося дори огледало, лак за коса просто според ситуацията, но аз попринцип нося най много неща само, когато съм на лекции.Слагала съм и дрехи, но примерно тънка блуза или потник, нещо което няма да ми заема почти никакво място, но всичко според ситуацията. Доста мой познати също като теб носят постоянно големи чанти, в което не намирам нещо лошо. Ако е лошо да имаш всичко под ръка, но пък човек е хубаво и да не се товари излишно разбира се.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f6f12813db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз ходя винаги с малка чанта, нося в нея портмоне, телефон, ключове, червило, малко гребенче и рядко носни кърпички. Гримирам си се в къщи и не си нося гримове освен червило, защото то се изтрива ако седна да хапна някъде. Очилата си ги взимам само ако е слънчево или ветровито и си ги нося на главата, но и за тях има място в чантата. Водата си я изпивам, не си я нося с мен, превръзки през целия месец ли си носиш? А тия лекарства, толкова ли са много, едно две хапчета ако трябва да пиеш през деня, те не заемат място, освен ако не носиш целите блистери със себе си. И като пазарувам, пазарувам от магазина до нас или ходя на пазар с колата и не си тъпча продуктите в дамската чанта. Да не говорим, че твоята чанта сигурно много тежи и може да ти се изкриви гръбнака. А тази връхна дреха за какво я носиш, то е зима навън, връхните дрехи са якета и палта и си ги обличаме, а не си ги носим за всеки случай.
През лятото вечер ако си взимам някоя блузка ако захладнее си я мятам на раменете и не си я тъпча в чантата.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e454a3f621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нося само малки. Вече не понасям големите и обемни чанти. Преди бях като теб, мъкнех какво ли не вътре. Даже и неща, които изобщо не ми трябват.
Сега слагам портмоне, малка четка за коса, преносима батерия, червило и дъвки. За друго не се сещам. Телефонът ми е винаги в ръцете, а парфюм си слагам преди да изляза.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 61148ed2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И аз се спирам на най-основното : телефон, пари, ключове, лична карта. Евентуално червило/гланц и парфюм от най-малките.

Използвам тампони и не нося цяла кутийка а няколко в зависимост от това за колко часа съм излезнала си преценявам колко биха ми трябвали. Понеже менструацията ми е редовна ги нося само 1-2 дни преди да ми дойде и в дните които ми трябват. През останалото време не виждам смисъл да ги взимам.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7069927c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз съм мъж и аз имам чанта но тип раница изкуствена кожа. Не пробива когато вали дъжд и ми пази нещата сухи. Там си нося лаптопа, А4 формат тетрадка, химикал. Според зависи каква работа имам понякога си нося зарядно и папортфолио проекти. Онзи ден си взех батерия за зареждане на телефона в подвижност. И нея ще взимам вече. Често си нося крем за лице за да не ми е суха кожата, както и винаги дъвки, роулон и парфюм за да се поддържам.

Понякога кожата на лицето ми е суха и води до видими обилни обелвания. На страни пък няма по ужасно нещо от към хигиена да се усеща лош дъх, пот и прочие в социална / професионална среда.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 696dbedfa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мъж съм. Погледни какво ти е написала но. 13.

"Ако ми потрябва "? !? !

Вечер като се прибереш, хубаво си направи сметка кое от всичките неща ти е потрябвало него ден. Това с превръзките, дето ги носиш цял месец ме утрепа. Не че някои неща от тия които изброи си ги ползвала в последния месец де.
Само мъкнеш. Не ползваш.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8d130c7d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   И аз нося много неща, но гледам да са леки. Първо установих, че съм купувала доста тежки чанти, дори и празни, те самите са тежки. После престанах да нося вода винаги със себе си - тежеше ми. Понеже имат навика да ми връщат ресто само на стотинки, вече моля продавачите от 20 или 50 лв да не ми връщат само на стотинки, защото ужасно тежат.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a2f2ba144e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Този Братан да не е модератор, неговите глупости винаги се пускат, а някои от моите постове се цензурират, без да са обидни или тъпи!?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6e69b86196
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   И аз спрях с големити. Почнах да взимам малки по 25 см широки и високи някъде. За да не тежат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f144b195c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Братане! Браво! Нося елегатна чанта с телефон с батерия 4000 mAh, Sony, портфейл с карти, документи и пари, дъвки, червило, пакетче с носни кърпички, очила за четене, писалка и мои визитки, ако купя нещо ми дават торбичка. Ако е слънчево черни очила на носа ми Малко портмоненце със стотинки в джоба. Вода си купувам, изпивам и хвърлям бутилката, газирано не пия, понякога нося мандаринка. Когато имам нужда от нещо си купувам, лекарства не пия непрекъснато, хранителни добавки сутрин в къщи. В офиса имам жилетка, шал, шапка и чадър. Пътувам с метро. Лаптоп имам у дома и служебен, синхронизирани. Телефонът ми е с пълен офис пакет и става за експресно ползване. Дори Аутокад имам. Пазете си гръбнаците, ставите и не носете излишни килограми багаж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker