Въпрос за мъжка мода - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Въпрос за мъжка мода
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1630 пъти
Здравейте, вече съм на 31 години и все още не знам как да се обличам стилно или поне готино. Дори нямам собствен стил, нося каквото ми падне - обикновени дънки, обикновени обувки, някакви блузи с дълъг ръкав без никакви графики, изчистени, предимно в сивата гама или пуловерчета.

През 2013-та питах в тийн проблем кои марки и магазини са модерни, за да си сверя часовника, но с малки изключения не съм купувал от там още. Искам да попитам дали тези марки и магазини още са модерни и актуални:

Playlife
Celio
Fan Point
Esprit
Zara
Andrews
Guess
Levis
Tom Tailor
Boss - предполагам Hugo Boss

Разбира се питам само за дрехите, никога няма да тръгна с кукуриго или undercut, много гейски изглеждат тези прически на повечето хора, особено т. н. undercut.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 474cd7095a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   HUGO , червения лейбъл. Аз на това съм се спрял вномента, дрехите са кежуал, цветовете са главно червено и черно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: afb6163815
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако тръгнеш да следваш днешната мъжка мода... по-добре недей, че ми се повръща като си помисля. Изгради си свой стил. Какво ти допада? Някак по "рокерско", "градски стил", "спортно-елегантно", "спортно"...? Може и да комбинираш от стилове.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3c4829380f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Andrews за мен е отличен избор, януари е, имат добри намаления и може да си напазаруваш нормално.
Гардеробът ми е 50-60% от тях!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b542271c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Жена съм. Марките, които си изредил са чудесни, но ще споделя какво ми допада на мен като мъжки стил и мисля, че съм в десетката! Тъмно сини дънки или не много светъл деним. Да нямат скъасно, синджири, да са изчистени или с леко избелване, но дискретно и ако има наръфано да е съвсем леко на две-три места, в момента в Баста мода има такъв модел и мъжа ми го носи, син деним, леко избелял отпред, но едва забележимо и на места все едно одрано като от котка, но почти не личи. Черни маратонки, например от велур като тези на Lonsdale Camden. Черна тениска или тъмно сива, или изчистен пуловер в този цвят. Яке - капитонирано, но не с много детайли, или от нелъщящ шушлек като на Пепе Джинс, хубав. Да е тип бомбър. Спортно! Палто в никакъв случай!!! Само бомбър. Няма нищо по-секси от слаб мъж с леко оформени ръце, не е нужно да си някой луд фитнес маниак, изчистени дрехи, парфюм и хубава къса прическа!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2148536c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ти нямаш стил, но имаш претенции. Гейско ти стои... Не можеш да си избереш нищо, защото се държиш като момиче, което иска някой да му купи нещо, но не знае какво.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8fbd80718f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е важно какво са марките и колко са скъпи, важно е как се съчетават дрехите и дали са ти по мярка. Ако ще и с тениска за 1000 лв да си, ако не е в тон с другите ти дрехи и не ти стои добре, няма как да изглеждаш стилно. Никой по улицата няма да тръгне да ти чете каква марка дреха носиш, но лошо подбраното облекло бие на очи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8fbd80718f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не е важно какво са марките и колко са скъпи, важно е как се съчетават дрехите и дали са ти по мярка. Ако ще и с тениска за 1000 лв да си, ако не е в тон с другите ти дрехи и не ти стои добре, няма как да изглеждаш стилно. Никой по улицата няма да тръгне да ти чете каква марка дреха носиш, но лошо подбраното облекло бие на очи.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 093709adbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Виж сега, ако си момче тези марки са ок, но ако си мъж на 31 това не са твоите дрехи за срещи или сериозни неща. Инвестирай 2-3000 лв в два костюма по поръчка, не конфекция. Разликата е огромна, когато е шит по теб си личи и изглеждаш като джеймс бонд. Усещането да носиш костюм, който е по теб е уникално, с едни хубави обувки, колан и часовник ще видиш как всечки ще обръщат внимание на теб, защото ще се открояваш от 95% от всички мъже, които носят дънки или още по-лошо анцузи.
Но да имаш костюми е доста специфично, трябва да се грижиш за тях, да имаш 3-4 различни панталона и сака, да имаш 10 различни ризи и всеки ден да ти е чиста и изгладена ризата, обувките да са лъснати, това отнема едни 30 минути допълнително всеки ден. Но точно това, според мен, прави впечатление на една жена - че си организиран, постоянен, дисциплиниран да го правиш всеки божи ден.
Аз смених стила си с такъв и е страхотно, обичам вратовръзките и подплатата на сакото да е ярка, но може да се носи и без вратовръзка, по-кежуъл, но пак стои супер. Най-големия плюс на един хубав, поръчков костюм е, че дори да си не особен красавец с костюм ефектът почти винаги е уау. Ако си от София мога да ти кажа кой е моят шивач, много е добър, но взима скъпо - ще ти излезне около 1000 лв без елек, който елек на мен ми е любимото да го нося с риза без сако.
Ако имаш пари, инвестицията ще ти се възвърне в много аспекти, за бизнес е задължителен, а за срещи с жени ще видиш сам разликата ;)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c748f2cde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стила на обличане зависи от стандарта ти / потеклото ти (включвам и професията).

Дънките са приети навсякъде за всяка възраст. На 27 годишен му ходят изчистени дънки. Типа разпокъсани дънки където капачките ти се виждат им ходи само на тийнейджъри. За зрял мъж е грозно и показва не само липса на познание за вида си, но и излъчва мисловна незрялост в съчетание със възмажалост.

Изчистена блуза със риза отвътре, както и яките отвън изглежда добре. Добре е и за на вън и за офис работно място.

От към допълнително облекло при студено време, аз лично предпочитам и палто вместо яке.

Ако имаш коса, може да сложиш малко вакса и да си повдигнеш бретона, стига да не си свикнал по комунистически със стандартна прическа която всички я виждаме из болшинството.

Темата си я пуснал защото искаш да изграждаш дадено впечатление, възприятие във хората, може би искаш да повдигнеш интерес във някой или да привлечеш себеподобни, или пък да се впишеш във такава група със даден стандарт? Съшо искаш и ти да чувстваш самият комфортно че изглеждаш добре. Абсолютно също както жените се гласят със прически, грим и тем подобни.

Ланци, пръстени, гривни, обеци по ушите или където й да е по лицето и тем подобни ги махни ако ги носиш защото е грозно за млад мъж (Наистина).

Изчисти си средната вежда и спри да си гризеш ноктите. На вън преди да излезеш, задължително роулон на подмишниците. Ако си космат, по-добре ги избръсвай защото стимулират пот и миризма. Слагай си парфюм и си си взимай винаги дъвки да имаш. Спри да си гризеш и ноктите ако го правиш.

В допълнение, и най-красивият модел да е човек - това няма значение ако поведението е на Бай-Ганьо.

Поведението е избор. Винаги, независимо от това какво обкръжение от Бай-Ганьовци има наоколо. Ти решаваш дали ще си Бай-Ганьо накрая.

Пак казвам обаче, много неща зависят от това какъв си, със какво се занимаваш, какви финансови възможности имаш, какво обкръжение имаш и как ти се виждаш и искаш да те виждаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c872abd305
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Просто напиши в Goole нещо като "fashion men inspiration/style" или подобно. Излизат много снимки и все ще си харесаш нещо. В youtube също има хиляди видеа за мъже, които не са много наясно с модата - от най-базисни дрехи до страшно екстравагантни. Разгледай и сайтовете на марките, които си изброил. Странно ми се вижда да питаш за подобни работи, след като всичко това го има в интернет и е въпрос на време и предпочитания да намериш своето нещо. Тук можем да се впуснем в обяснения за дънки, обувки и т. н., но най-важното е сам да видиш, пипнеш и пробваш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 19d1c95be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номерът е да си купуваш леко по-скъпи дрехи. Те са по-качествени, от хубави материи, и стоят много по-добре на всяко тяло. Избери си стил - спортно, официално - и се придържай към него. При мъжете е доста по-лесно, защото цветовата гама е по-ограничена и няма аксесоари и грим, с които да съобразяваш. Харесай си два-три цвята, които се съчетават добре и ти отиват, и действай. Примерно, черно, сиво, червено. Гледай яркият цвят да е акцент, а не основен.

И разбира се, важно е, да имаш хубаво тяло. Ако е такова, ще ти е много лесно. Ако не, горните съвети ще са ти от полза, но е хубаво да започнеш и да тренираш. Все пак, няма да си все с дрехи ;) На 31 малко си се забавил, но важното е, че действаш и искаш да промениш нещо. Така че, не е късно. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ca6a39a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може да съм на 31 но изглеждам на 23.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker