Измъчвам се от съня си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Измъчвам се от съня си!
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2199 пъти
Здравейте! Ето я и моята история. Става въпрос за един сън който сънувам вече в продължение на една година и това започва страшно много да ме измъчва, тормози и влияе неблагоприятно на психиката ми.

Значи преди година почина мой познат, с които не бяхме кой знае колко близки просто бяхме част от една компания - но винаги съм чувствала че той е свързан по някакъв начин с мен. Имаше си приятелка и аз приятел, но когато някой от нас двамата се нуждаеше от помощ се обръщахме един към друг без другите да знаят.. Понякога се гледахме продължително без да си казваме и дума, усмихвахме се един на друг криеки се да бъдем незабелязани от погледите на хората около нас. Не бяхме близки и въпреки това треперехме един над друг, всичко това продължи до момента на неговата смърт-от този ден нататък до сега аз го сънувам всяка вечер.

Сънувам как се разхождаме из красиви градини, убеждавайки ме с усмивка и прегрътка да го посетя някой път -разказва ми как не си стувало да оставам долу при хората и че горе се живее много по-добре, че там нямало от кой да се крием и можем да бъдем заедно..

В други случай сънувам погребението му виждайки себе си надвесена над ковчега му и обляна в сълзи, веднъж дори сънувах че се съгласих да ме погребат заедно с него. Понякога танцувам с него понякога се караме във връзка с моето оставане там и когато аз си тръгвам от него започва едно дълго теглена на ръката ми, дрехите всичко опитвайки се да ме прибере при себе си..
И когато се събудя изпитвам една топлина и любов, чувствам се силна и имам усещането, че не съм сама дори започвам да оглеждам стаята търсейки го някъде там.
Спомняйки си че повече никога няма да го видя ме обвзема ярост искайки да го изкопам и да го върна отново и досега минавайки покрай гробището очите ми се насълзяват..

Хора помогнете как да разбирам съня си наистина се измъчвам това пречи дори на часовете ми в училище ! Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2f7cf70b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е хем са ти приятни сънищата хем не ги искаш. И ти не знаеш какво пишеш

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cc1f79f1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирай сънищата така - влюбена си в него. Но какво да правиш - не знам.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d73e217f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами според мен се чувстваш изоставена и уплашена, че няма да намериш човек на който да се опреш в труден момент защото сте били близки. Това разбира се не е така.
Не знам дали ще помогне, но можеш да отидеш на гроба му и да споделиш чувствата си към него. Можеш да подадеш нещо за успокоение на душата му, както и на твоята. Поплачи си, изтъгувай си мъката и продължи напред. Той е някъде там и ще бди над теб.
А със сигурност в живота ти ще се появи още някой, на който можеш да разчиташ. Не знам как стои въпроса със семейството ти, но принципно родителите са тези, които винаги ще застанат зад теб и винаги ще те приемат такъв какъвто си. Те са най-стабилната опора на този свят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker