Уж държат на мен, а не спират да ме манипулират - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Уж държат на мен, а не спират да ме манипулират
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 901 пъти
Здравейте. От няколко дни започвам да пиша и спирам до някъде, или се натъжавам или започвам да си мисля, че никой няма да ме разбере. Самотна съм. Майната му де.. Ще ви обясня ситуацията в която съм, възможно най-кратко и ясно. Надявам се да ми помогнете.
Аз съм едно наранено 20 годишно момиче.
3 образа стоят зад гърба ми и се опитват да ме манипулират - това са баща ми, бившия и любовта ми.
От 1 година аз съм различен човек.
Преди 1 год. С бащата винаги сме били в добри отношения. Пък и нормално, бях дъщеря мечта. Не ходя по дискотеки, предпочитам книгите. Пълна отличничка в училище и даже през 1 семестър от университета.
Бившия.. Бяхме заедно 3 години. Угаждаше ми за всичко, глезеше ме. Обаче не искаше да си легне с мен (понеже бях девствена). Не искал да ми причинява болка. Мъки хора, много мъки. 3 години той не успя да си легне с мен, и то не защото аз му се дърпах, просто не можеше. Именно бившия ме поведе в един по тъмен свят. Света на дрогата. С убеждението, нали ако е лошо за теб дали ще ти го дам бе коте? И вече 1 година съм на дъното. За едно нещо мога да му благодаря, че винаги е и ще бъде до мен. И най-важното той ме запозна с истинската ми любов.
Бяха приятели, всеки ден бяхме заедно тримата. По цял ден и цяла вечер друсане. Но аз се влюбих. Усещах тръпка. И така бившия стана бивш.
Истинската ми любов, малко съжалявам че точно дрогата ни събра. Правех и продължавам да правя всичко за него. Обичам го.
Баща ми не харесва истинската ми любов, вече не харесва и бившия. Разбра за дрогата. Пък и нормално от 70 кг за 2 месеца стопих 20. Всеки ден уоотребявах. По 7 дни не съм си лягала.
Бащата не спира да ме заплашва, че ще пребие любовта ми. И наистина е способен за съжаление.
Бившия не спира да ми звъни и да се опитва да ме накара да го обичам. В най тежките ми моменти винаги той е човека, който се опитва да ми помогне. Но чувствата ми към него никога няма да бъдат любов.
Любовта ми, ох любовта ми. Стой и чака да отида аз. Боря се със зъби и нокти да се оправим. Да се спасим от дрогата, усъзнавам че тя ни е проблема. Работя. Давам всичко което имам за него. Последния си залък. Опитвам се да се справя. А отсреща получавам обиди от рода на боклук, келеш, проста, бавна, умряло куче. Мачкаме. Тъпче ме. Разбирам. НО защо когато ми се усмихне и ми каже че ме обича всичкия гняв изчезва?
Страх ме е да тръгна. Нямам къде да отида. Нямам си никой. Освен тия три образа, които твърдят че ме обичат. А всъщност и 3 ме нараняват, манипулират, и ме карат да се чувствам тъжна. Карат ме да се чувствам като боклук. Дайте ми съвет, моля ви. Какво да направя за да се почувствам АЗ по-добре?

132

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 167d3c6295
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Психолог..

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f829aec838
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаме горе-долу сходни истории. И аз така. Казваш край на всичко и бягаш. Така се спасих аз. Моя бивш ми каза абсолютно същите думи, когато ми даде тоя боклук.
Трудно е, но не е невъзможно. Ти си знаеш за какво става въпрос, де, няма нужда да обяснявам, само че рано или късно ще спреш да работиш, ще те обземе. Когато зависимите са 2ма е почти невъзможно да се оправят. Дай си време. Махни се и отиди някъде, където смяташ, че ще се чувстваш в мир. Предполагам друсаш само стимуланти. Очаква те една депресия, но след 6 месеца серотонина би трябвало да се възвърне.
Обясни, че имаш нужда да си сама с твоя ум, и на тримата. Колкото време ти трябва. Тогава вече може да се върнеш, да поговориш с всеки по отделно. Наркотиците никога не са решение. Бях в същия филм с голямата любов, ние бяхме на по тежката артилерия. Имаш нужда да помислиш, да си изчистиш ума, без тези хора да ти пречат. Желая ти успех, пиши ако има някакво развитие. Знам колко е тежко, не си сама.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 60c51463a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Баща ти въобще не те манипулира а иска да те изкара от този батак в който си и ще завършиш най вероятно по улиците с деца които не може да отлгедаш защото всичко отива за дрога. Тез боклуци които се занимават с това бягай много далеч. Погледай малко повечко образователни предавания. Прочети книги малко за това как се предизвиква любовта и как се изпарява.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c246b29e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Голямата ти "любов" те лъже че те обича, бившия ти не е в ред психически и емоционално, колкото и да го е грижа за теб, той вреди повече отколкото помага. Баща ти е единствения когото го е грижа за теб, но се чувства безсилен и не знае какво да направи. Единствения изход е да зарежеш хората с които си свързана чрез дрога. Ще намериш друга любов, а това с тръпката само малките и неопитни като теб го изтъкват като нещо невероятно важно. На теб няма да ти мине тръпката, точно защото твоята "любов" не те обича и ти го усещаш. Тръпката която имаш е породена от желанието да го промениш, което няма да стане. Отдели се от наркоманите и оправи собствения си живот. Не се срамувай да поискаш помощ от семейството си, но не и за да подхранваш пристрастяването. Кажи на баща си че имаш нужда от подкрепа, не да бъде агресивен към тоя и оня.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d945ec40e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спираш контактите си с наркомани. Насочваш се към "Рето" - прочети в интернет. С много любов те помагат на наркозависими.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker