Искам да сложа край на всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да сложа край на всичко
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 842 пъти
Здравейте,

Искам да споделя моята история...
Преди 4 години за първи път изтеглих бърз кредит, защото имах непредвидени разходи и си го погасих. Имах и потребителски кредит, изтеглен да купя недвижим имот от 10000 лв и си го плащах абсолютно редовно. Случи се така че започнах да залагам, предимно с малки суми на мачове, уж за кеф, уж докато гледам футбол да ми е интересно и оттам започна моето пропадане.. Тотално пропадане... Почнаха да не ми стигат парите от заплата, теглих нови и нови кредити, погасявах, обединявах в нови потребителски кредити.. Почнах да искам пари на заем които знаех че не мога да върна навреме.. Задлъжнях с огромна сума към кредити.. Родителите ми помогнаха за част от кредитите, но аз не казах цялата истина колко са.. Излъгах ги, защото ме беше страх да си призная колко съм задлъжнял. Лъгах и себе си че ще намеря начин сам да погася повечето неща и да живея по-спокойно.
Няма надежда за мен, дори след като осъзнах и търсих помощ за зависимостта ми към залозите. Спрях, но не виждам как бих могъл да се оправя, а дори не знам дали искам, защото си заслужавам всичко... От до... Загубих доста от теглото си от притеснение и съм стигнал до този момент в който не виждам смисъл да живея, защото това което си причиних сам и това което преживявам, не е живот а просто съществуване. Най-много ме боли, че подведох доста мои близки. За мен не ме е грижа толкова, колкото за тях. Знам че ако сложа край на всичко няма да разреши проблемите ми, но загубих желание да живея въобще.. Споделям го, защото това не е история за вдъхновение, ами дано някой го види и осъзнае какво може да си причини, ако подаде в кръговрата с кредитите и лъжите към близките си хора. Не го пожелавам дори на най-големите ми душмани. Бъдете здрави и щастливи с това което имате и не бъдете алчни. Не води до нищо добро

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: fb06448ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, съветвам те да потърсиш психолог, но като цяло не виждам защо да поставяш край на всичко...като има решение. Най-добре е да кажеш цялата истина на близките си и да спреш да лъжеш, но и да търсиш решение на пробелма. Аз на твое място бих продала недвижимия имот. Имоти има, ще си вземеш друг -откъдето дошло, там и отишло. После бих търсила начин за изкарване на много пари бързо - работа в чужбина примерно, за мъже има много добре платена работа. Ще си платя дълговете, тоест ще си поема отговорността, КРЪСТА и това ще е и лекарството за комарджийството. Такъв е животът. Нека това да се превърне просто в етап, който те е изградил като личност и направил по-силен. Ще се оправиш, хората се справят с къде по-тежки проблеми - загуба на дете, рак, война. Твоето действително е дребен проблем ако се замислиш.
Вярвам в теб
ж35

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a37e6db5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно хиляди хора сме затънали с много повече от теб. Важното е да нямаш имущество което могат да вземат и да си получаваш доходите кеш и банката ще има да взема и ще им даваш когато имаш в един момент ще де изчистиш. Намери си хоби което не изисква пари примерно да тичаш за здраве или лостове и недей залага в България коефициентите са смешни и си иска познания не е просто битка на имена на някакви отбори.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 59be55c26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Положението е толкова зле, че дори да си призная всичко пред всички, няма да се оправя.. До скоро имах надежда и психическо настроение, че ще излезна от дупката, в която съм, но не виждам изход. Не искам да звучи пораженски, но дори при опити да оправям лека полека нещата, всичко става на обратно и не помня нещо хубаво да ми се е случило от много време. Да, ще кажете здрав съм, мъж съм, но всичкото напрежение и тревожност и стрес, през които минавам, ми се отразиха на здравето. Просто загубих желание за живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker