Дилема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дилема
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 625 пъти
Здравейте! Честно казано доста чета историите на всички Ви тук. Имам и аз проблем.... накратко на 22 съм, уча в университет, изкарвам добри оценки. От близо две години общувам с малко по-голям човек от мен, който се държи с мен всякаш ме няма- отговаря ми през 5-6 часа на ден, аз му казвам, че го обичам, а той или казва благодаря или -сийн(причита съобщението, но не отговаря или сутрин пише-добро утро... казвам му ако не ме искаш разкарай ме, блокирай ме но нищо, искам да се видим и пак същото-нищо. Отделно у нас родителите ми са властни, строги, винаги съм била държана изкъсо... винаги се е знаело къде излизам и с кого. Общ
о взето не съм лош човек.. но това е родителите ми прекаляват често... карат ми се и ми вдигат сканасли за най-малкото като неща от рода-защо тези две чаши не са измити, ти не ставаш за нищо, кой мъж ще те хареса, намери си гадже и се изнеси, кой ще те хареса, сама ще си учреш и тн. Общо взето живота ми е ад. Смея да твърдя, че не съм никак грозна, поддържана съм и то доста. Лошото е, че това много ми тежи-родителите и този въпросен човек... Вече 2 месеца не общуваме, а той ми липсва много... обичам го и как ли не му го показах-всеки ден мили думи, колко го обичам и е най-прекрасния, вярно грешала съм и аз със скандали от нищото без да имаме връзка, но винаги много съм му показвала макар на чат, че държа на него, искала съм да говорим, как ли не съм опитвала, а резултата е сийн... исках просто да си изля душата. Вие какво бихте направили на мое място и по двата въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: b40f2c7354
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След като момчето не ти пише значи не иска нищо сериозно с теб. Не си губи времето. Когато някой те обича ще иска да те види, ще се радва, когато го потърсиш и самия той ще те търси. Дай пълен рестарт и на двата проблема, защото няма да се подобрят нещата. Изтрий всичко свързано с момчето, телефон, профил и тн. Когато си готова започни да се оглеждаш за друг. Относно родителите, не разбрах дали живееш с тях, ако е така се изнеси. Другия вариант е да не им обръщаш внимание. Това е от мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker