Преместване в друг град и започване от нулата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Преместване в друг град и започване от нулата
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2091 пъти
Млада жена от малък град съм. През миналата година ми се случиха ужасни неща и залитнах много към алкохола. Заради болката, отчаянието и порока си се унизих ужасно пред много хора. Чувствам се зле и нещастна вече по улиците на този град. Неприятно ми е да излизам и да се оглеждам постоянно да не видя някоя от физиономиите на тези хора. Не се чувствам добре. Искам да сменя града и да съм сред нови хора, които не ме познават, започване на чисто от нулата. Тук имам удобството да живея в хубав апартамент без да плащам наем, но вече не мога да нарека това съществуване живот. Тук всеки пети те знае, писна ми от погледите на всички. Искам нова самоличност, хора пред които не съм се унижавала така и да ме съдят или да се присмиват. Преди не бях такава и имам потенциал, който не мога да разгърна отново на това място, твърде много деймидж и обремененост от гадни спомени. Душата ми умира тук. Какво бихте ме посъветвали за преместването ми в друг град при положение че съм напълно сама и нямам познати там? Как е най-правилно да постъпя? Благодаря Ви много предварително и моля модераторите да публикуват историята ми.
Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: f46d7fa20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Просто действай и бъди позитивна. Няма нищо страшно.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a62f68f870
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Замини в чужбина, ако искаш по-добър живот.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 51d124f6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Търси първо работа с квартира или някой глупак да се влюби по Интернет иначе където и да идеш освен на повикване да бачкаш ако нямаш тлъста пачка с пари си за никъде. Във Варна една боксониера е 300 лв а за ток вода телефон Интернет и храна поне 500 лв ти трябват с изключително много лишения. Ако усещаш че от това имаш нужда направи го а след години може се прибереш или продадеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1ed20f6d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Дори да се преместиш ако преместиш всичко преживяно със себе си е вероятно да го повториш. Няма нищо срамно в това да паднеш духом, всеки има някакъв емоционален товар, болка, без значение колко добре се преструват. Нещо което е важно да се отбележи е, че ти не виждаш това което хората виждат.
Ако бях на твое място ще потърся реална помощ от специалист, самият капан е твоето съзнание, твоят страх и това, че сама се осъждаш, вероятно ти липсва любов, а това е много болезнено. Отново искам да подчертая, че всеки един човек е падал духом, можеш ли да приемеш предизвикателството да се изправиш или ще избереш лесното, да си долу.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4db2dc4ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря на номер 4 за съветите! Наистина когато писах темата бях на много мрачно място духом, но сега правя някои промени в положителна насока и вчера се замислих дали е толкова важно какво мислят хората. Струва ли си да бягам при положение че никой от тях не е идеален? Може и да не е толкова страшно колкото си го представям. Просто всеки път като изляза виждам хора на които съм писала глупости или съм прилагала кибер тормоз в силно опиянено състояние, главата ми е раждала ужасни неща от които изчистена ме е леко срам. И все пак като гледам трезво, разбирам че тези хора не са с нищо страшни и опасни и трябва да съм повече непукист. Реално нещата които направих не бяха непредизвикани. Благодаря много за отговорите на всички, засега смятам да продължа напред с високо вдигната глава, няма място за страх и срам от хора, които са яко н**рани и сами предизвикаха лошото в мен.
От авторката

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6434795076
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В днешно време всеки е свободен да бъде който и каквото си поиска. Събирай багажа и смело напред. Млада си, не си губи времето в някакъв загубен град с (най-вероятно) масово ограничени жители. Веднъж тръгнеш ли няма всичко да ти се струва непосилно и трудно, както когато седиш на едно място и го мислиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4769a9b2d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз бих избрала Варна, още има евтини квартири за дългосрочен наем, а през април, май ще има и бум на търсене на кадри от камериерка до администрация. Ще имаш цяло лято за търсене на постоянна работа. Много хубаво си решила, но за да е успешно твоето ново начало е изключително важно първата ти крачка да е да простиш на себе си. Потърси в ютуб "как да простя на мене си", мисля че ще ти дойде животопроменящо.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8db05abf67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бягал съм много пъти ей така от постъпките си, много пъти съм започвал ново начало, но разбрах че няма как да избягаш. Когато счупиш една чиния, край- счупена е. Съжалението няма да я поправи, а и спомена остава.. Номер 5, авторке коментара ти ми се струва много незрял. Първо пишеш нещо, после се отмяташ от него. Правиш разни неща и после се отмяташ от тях. Тоя подход ще те побърка! Стани малко по-отговорна за действията си и когато направиш нещо заставай зад него. Затова човек трябва да е в настоящето и да следи повече плведението си. Скоро започват постите. Започни да постиш, постите помагат точно за това- да станеш господар на себе си. Когато си по-внимателна няма да се налага да се отмяташ от това, което правиш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 072924818b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Разбирам те, имах такава ситуация в живота си, но хората няма да промениш. Може да промениш погледа си над нещата. Не живееш заради никого и данък обществено мнение не плащаш. Дали си в малък или голям град, винаги някой ще те Сочи с пръст. Не им се давай. Просто се прави, че не ти пука, с времето всичко ще се нареди.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker