Странен сън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Странен сън
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1096 пъти
Сънувах, че съм пред вратата на моята стая вкъщи. Вратата е бяла. От дясно на мен стоеше клекнал един известен човек - български певец (на който не искам да му казвам името, за да не предизвиквам излишен смях), аз клекнах до вратата и допрях тъжен челото си до вратата със затворени очи. След което се появи баба ми (която между другото почина преди години) от дясната ми страна и ме погледна, аз я погалих по главата и тя мина от ляво на мен и се просълзих и и казах, че ми липсва, а тя каза, че ще се видим. И тогава я погледнах странно и очудено. Тогава всичко в картината сякаш спря и стана черно бяло. И така се събудих изпотен и със сърцебиене.

По принцип може да означава много неща. Четох в съновника, че бяла врата означава следното:

1. Бяла врата видите ли насън, ще ни се предложи златна възможност за реализация.

2. от вас зависи дали ще рискувате и е се радвате на резултатите от усиления ви труд

Починалата ми баба ме вика:

1. Сънувате ли, че мъртвата ви баба ви вика, това е предупреждение, че скоро ще бъдете връхлетени от злокобни нещастия.

2. Може да е прокоба за скорошна смърт в семейството.


По принцип нещата от Сънонвика не съвпадат на 100% с моят сън и моят сън може да означава много неща.

В личен план, в работата ми не бях оценен. Около 3 години нямах никакво повишение в длъжност или на заплатата и това много ми пречеше в живота, постоянно бях изнервен, някои колеги получиха повишаване, а аз не. Въпреки че много работех и всички го отчитаха, но шефа не искаше да ми вдигне заплатата. За да работя в тази фирма направих много компромиси в живота си. Сега, когато наскоро си подадох молбата, шефа не иска да ме пуска да си ходя. Казва ми да помисля, казва ми че мога да се откажа от предизвестието и да остана, но не казва нищо за повишение на вече ниската ми заплата. Междувременно водя преговори с нова фирма, в която бях избран сред други хора и чакам да ми се направи дговор на драстично по-висока заплата и условия, въпреки че тази фирма е млада все още. Ако шефа предложи повишение се чудя дали да приема или да отида в новата фирма. Но мисля, че ако приема тук няма заплатата ми никога повече да се вдигне. Споделям го това, защото е едно от големите ми неща, които предстоят скоро време. А бялата врата на моята стая може би има някаква връзка с това.

Не знам... Честно казано ще се радвам ако някой изчете всичко това и вземе отношение. Сега когато ви го споделих, се чувствам малко по-добре, пих вода и мисля пак да се пробвам да поспя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: dfb58dbef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато чакаш някой нещо да ти предложи без да искаш където и да идеш все същия проблем ще имаш рано или късно. Отиди с предизвестието в джоба и си искай друга позиция и повече пари или само едно от двете неща ксто се обосновеш защо искаш това и определено нека причината не бъде другата фирма а опита и стандарта на живот.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e1e67e5214
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом за три години не са те оценили, надали ще стане точно сега. А по принцип хода с това "помисли си" е изтъркан до болка. Така казват винаги за да пробват да те навият да останеш за последно. Заплатата след като е ниска и си направил излишни жертви за тази работа, не се колебай.
Дори и да не е този сън ключов, то пробвай нещо ново, което има изгледи да се получи. Приеми новата си работа и бягай от сегашното място.
М57

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 27bcec96e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По принцип мога да тълкувам основно моите сънища и то донякъде, но ще се опитам да помогна. Дано да успея. Предупреждавам, че съм с главоболие и не съм много адекватна, така че извинете за разхвърляните мисли.
Доколкото съм чела, починалите близки ни посещават, за да напомнят за себе си, когато имаме силна връзка с тях или когато имат да ни казват нещо важно. Притеснително е че баба ти ти е казала, че скоро ще се видите, но това неизбежно ще стане все някога. Времето в материалният свят е линейно и има минало, настояще и бъдеще, но в нематериалния свят не е, така че за баба ти може срещата ви да е скоро, но тук в материалното да е след много години. По притеснителнително щеше да е, ако беше тръгнал с нея, но понякога починали близки идват, когато жив близък е към края на живота си. Силно ме съмнява теб да те грози опасност от смърт.
Преди година и половина почина баба ми (майката на майка ми). Малко преди това моята майка ми разказа за сън, в който баба ми се е прегръщала с нейната майка (моята прабаба). Били са на село, майка ми е била от едната страна на масата, а те - от другата, но самата маса е била по- голяма, отколкото в реалността и майка ми не е могла да ги стигне, което означава, че няма да е сега времето, в което ще си отиде. Но сънят ясно е показал, че баба ми ще си отиде при нейната майка. Всички знаехме, че вероятността баба ми да умре не беше малка, защото не беше добре. Другото, което аз и майка ми сънувахме в онзи период, беше рушаща се къща, което също ясно ни показа, че баба ще почине. Но при всеки човек сънищата показват различни неща, затова трябва да си наблюдателен.
Нямам спомен да съм сънувала врати или поне не така отчетливо, но бялото е цветът на невинното и на чистотата. Вратата може да символизира, че си на прага на решение (например дали да напуснеш работа или не или за нещо друго). От теб зависи дали ще отвориш вратата и ще преминеш през нея. Съдейки по цветът, промяната не би трябвало да е лоша, но не съм сигурна и пак казвам - при всеки човек сънищата показват различни неща.
Известната личност може да си я сънувал, ако ти е някакъв идол или ти е направила силно впечатление с нещо. Може да ти показва човек от обкръжението и да няма много или нищо общо със самата личност в реалността. Може да символизира и самата известна личност, и конкретен човек едновременно. Зависи какво асоциираш с този известен човек.
Имаме два съновника вкъщи, от който единият е на Ванга. Ако желаеш, мога да ти преразкажа тълкованията от там, понеже скоро не съм ги отваряла.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1aed922742
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да сънуваш починалата си баба е на хубаво. Да сънуваш врата е възможност.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a86259a088
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора

Всичко е наред. Аз и сега не мога да се оплача от нещата, но все пак всеки гони развитие и търси най-доброто за себе си. Млад съм, не съм на години и търся развитие. И преди съм сънувал баба. Обичах я много и вярвам, че всичко ще е наред. Смятам, че имам още доста работа в живота като цяло.

Благодаря ви за подкрепата.

А оценяването на един човек на работа е свързано с повишение на длъжността и заплатата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker