Гей ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Гей ли съм?
преди: 4 години, 27 дни, прочетена 2335 пъти
Знам че сигурно има много подобни теми като моята, но моята има малко по различен характер.И тя е: момче съм, на 14 съм и да, маструбирам на мъжко порно (по точно на един мъж който маструбира), харесва ми и го правя да кажем горе долу често...И заради това от може би година/две се замислих дали съм гей, защото правя това, дори преди след като маструбирах се чувствах леко виновен, че съм маструбирал на мъж който лъс*а...вече не чак толкова, и много ме мъчат тези мисли, дали съм гей...В бъдеще не се представям с мъж, защото ми звучи някак странно все едно не е моето да съм във връзка с мъж.Никога съм нямал чувства към мъж...Към момиче съм имал и е било около 2 години но беше отдавна...Мисълта че има шанс да съм гей леко ме притеснява не знам защо, просто не ми изглежда окей за мен...В училище се движа с момичета (просто защото се разбраме може би по добре, пасваме си по добре просто), и зарди това доста често отнасям обиди от момчета от сорта че съм гей и т.н...Не знам защо го правят но тяхна си работа, не обиждам толкова много вече, аз лично няма нищо против към гейове лесбийки и т.н.Може да се каже че е това или ако съм забравил нещо да кажа, жалко.И да, дали съм гей всъщност зарди това че маструбирам на мъж който прави същото...Ако някой иска да попита допълнителен въпрос, за да ми даде по добър въпрос нека го зададе...Ще се радвам да няма коментари против мен, благодаря за отделеното време.

Колко по добри коментари толкова по добре...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 26 дни
hash: 54f9b64af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много бисексуални хора са като теб и са почнали като теб, и това им харесва. Ако на теб ти хареса да си с жена хубаво, ако ти харесва да си с мъж - пак хубаво, но трябва първо да пробваш с мъж и да видиш как е - аз лично се отвратих и повече никога не съм си мислил такива неща. Жените не са трудни ако това те притеснява, то и те си го търсят, някоя може да ти се прави ама това не трябва да те отказва.
Съвета ми към теб е действай и гледай по-малко порно!

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: fc6b728abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   И аз бях като теб, първо ме беше страх и не исках да съм гей, възбуждаха ме мъжете в хетеро порното, после се престраших и минах на гей порно, след това и с мъж започнах да се срещам и нещата си дойдоха на мястото. И да си гей не се плаши, няма нищо толкова страшно. Още си едва на 14, тепърва ще преоткриваш себе си и това което ти харесва и те прави щастлив.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: db3fa5be3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Най-доброто, което мога да ти кажа за момента е, че с времето ще разбереш каква ти е сексуалната ориентация. Още си на 14 - има много време. Да, на пръв поглед може да ти изглежда странно мисълта, че е възможно да си гей, но това е, защото всички хора живеем със стереотипа, че единствената възможна връзка е между жена и мъж. Не се притеснявай и не го мисли толкова! Живей си живота! Всичко рано или късно ще си дойде на мястото!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 26 дни
hash: c579b29b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами гей си предполагам, и аз бях така на твоите години :D, сега съм на 20 и съм сигурен в ориентацията си, щастлив гей хахах , изнесох се от България , в чужбина това се приема като напълно естествено нещо, за разлика от хомофобската атмосфера в нашата любима България. Просто си дай време, аз като малък харесвах и момичета, мислех, че съм бисексуален но в последствие разбрах че сексът с тях не ме влече изобщо.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: a557264ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да, ти си! Не се притеснявай от това и welcome to the club :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 26 дни
hash: b4980f5b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Допълнителен въпрос: а на момичета мастурбираш ли? Ако, да, то най-вероятно си бисексуален, ако ли пък не - мисля че сам можеш да си отговориш на въпроса. Възможно е и да си в период на осъзнаване, така че просто си дай време. Иначе няма нищо лошо в това дори и да си гей. Демонизирането ни идва от консервативното ни общество, нищо повече. Това, че си гей не те прави нито по-лош човек, по-неспособен или неморален. Сексуалната ориентация не е морален избор. Морален избор е да избереш как да живееш и дали да бъдеш добър човек. Аз например съм избрал точно това.

Доказателство за това, че ние ЛГБТ не отстъпваме с нищо пред хетеро, "нормалните" хора мога да кажа, че съм аз самият (и повярвай не съм единичен случай!). Живея в Америка със съпруга си и само за няколко години създадохме бизнес, който изхранва над 30 човека. Имам стандарт на живот в пъти по-висок от масата хейтъри в България, така че давай смело напред и превъзмогни целия стереотип. А това дали си лягаш с мъже, жени или и двете си е лично твой проблем и никой не го интересува. Поне наистина нормалните хора не ги интересува.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 26 дни
hash: 52c891037d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето затова порното е с флагче 18, макар, че едва ли има момче на твоята възраст което да не гледа. Малък си и изглежда още не си наясно със себе си, различните категории в порното са ти различни по различни причини и в един момент си стигнал до мастурбация на друго момче - от което няма нищо лошо, всички е плод на любопитството ти на тази възраст. И тук идва проблема от порното - почваш да си задаваш твърде много въпроси за сексуалността ти, да си САМОВНУШАВАШ, че има нещо нередно с теб. Затова е опасно - води до грешни представи, до изкуствени желания, променя и изкривява съзнанието и психиката ти, кара те да желаеш неща, които в реалния свят е твърде малък шанса да намериш. Опитай се да спреш порното да кажем до края на карантината и карай само на въображение - сам ще стигнеш до извода какво те възбужда и недей да го мислиш толкова и да си внушаваш някакви неща. Просто... недей да гледаш порно, изчисти си съзнанието.

И едва ли някой в този сайт може да ти каже дали си гей или не, след като самият ти не знаеш. Всъщност, възможно е да си и бисексуален, възможно е да си си и хетеро - ние няма как да знаем.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 558e5369b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Потърси съвет в single step в гугъл

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: b807d478fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Просто още откриваш себе си, на тази възраст можете (момчетата) да мастурбирате и на клипче с кози. Визуално асоциираш чуждата мастурбация с оргазъм, вдигаш го и така.
Интересното е:
- Възбуждаш ли се от жени? Гърди, дупе, лице? Мастурбираш ли на тях?
- Получаваш ли ерекция самоволно от момичета около себе си (ако се понаведат, допрат до теб и т.н.)?
- Същите два въпроса, отнесени към мъже/момчета.
P.S. Имаше някакъв тип в сайта, който твърди, че се е мислел за гей, понеже мастурбирал на мъже (някакви негови комплекси за размери беше обяснението), в крайна сметка опитал с мъж и не му харесало, сега си е с жени. Ако успееш някъде да видиш негов коментар, ще ти се изясни схемата с пренавиването и самозаблудата (според мен при теб е това).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 25 дни
hash: ff9e81bdd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мисля, че си гей.
Порното води до това, човек да мастурбира на всякакви неща, които няма да ги направи в ежедневието. Така се получава понеже се злоупотребява с порното и накрая стандартното порно омръзва на хората и те почват да гледат гей порно с мъже или с жени и даже не само това, а и извратени неща.

 
  ...

...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 52319600e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   може да си гей, може и да си бисексуален
това защо те тревожи?

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 753fd5a3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И на мен ми е минавало през ума, но стигнах до извода че това е заради жестоката гей пропаганда. Все пак има хора започнали с малко мъжко порно и изведнъж станали гейове. Колкото и нелепо да звучи така е устроен човешкият мозък. Бяхме на гости в Германия и на центъра на областта се развяваха флаговете на града, на европейския съюз и гей знамето! А по центъра вървяха и раздаваха листовки някакви гейови, боядисали косите си в синьо или сиво имаше също и розово. Нали добри нормални хора, но изключително е лошо когато така те виждат малки деца. На големи постери пишеше че от някъде 3 до 27, около месец всеки ден от 18-19 часа ще има парад на гейовете. Аз слава богу не случих по това време да съм на центъра, но роднина който работи на центъра се оплака че се целували мъже и се държали за ръка. Аз нямам абсолютно нищо против гейовете НО когато излизаш на центъра пуло гол и се гърчеш пред деца това си е прекалено. А ти остави това което ти казах, беше само пример за това колко далеч е стигнало всичко това. Ти просто се замисли че след 10 години и в България ще стане норма.
Та искам да ти кажа че има богати хора финансиращи всичко това.
И аз съм бил в такова положение да мисля че съм гей, но това за мен е лошо. Защото Бог ни е създал мъж и жена. Това не са ценности, а закони, но нали знаеш че Айнщайн е казал че: "Две неща са безкрайни, вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен. ". Тоест нашият мозък може да му хрумне че е какво ли не.
Моят съвет е да спреш с гей порното МОМЕНТАЛНО.
Почвай само лизбийско порно, в най- лошият случай може да си бисексуален но и това е глупост също. Или най- добре въобще спирай порното. Значи в природата няма други животни които да са с пет пола. Май Чайковски беше гей, ама ние него го запомнихме с това че е гениален композитор, а не гей.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 24 дни
hash: f12be008f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Абе то и аз гледам как уж братя и бащи спят със сестра си/дъщеря си и разни масажи с наивни китайчета с хепи енд, гей двойки, генгбенг и всякакви други извращения, но не бих пробвала нито едно от тези неща и даже в реалния живот ме отвращава самата идея за това и дори съм на мнение, че този тип хора в реалния живот са изверги, болни мозъци, нещо не им е наред и т.н.
Така че като за начало си отговори на въпроса - теб би ли те отвратило момче да мастурбира пред теб, заради теб и за теб? Не просто да си седи и да си мастурбира, а да го прави умишлено за да ти прави удоволствие? Друго - имал ли си желание да си поиграеш с пениса на някого? А имал ли си желание да си играеш с гърдите или дупето на момиче? Помисли добре и не бързай с изводите, нито с експериментите. Дай си време и не си самовнушавай, че си гей, само защото някакви лигльовци в училище ти се подиграват и защото гледаш нетипични неща. Порното не определя какви сме! И понеже още си малък, ти дава грешни представи за доста неща и те обърква още повече. Даже по-добре го спри и карай на въображение.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 5e2616996b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Прочетох мненията и наистина ми повлияха да се замисля повече.Не е темата, но аз лично в бъдеще в каквато и връзка да бъда било то с жена или мъж, за мен по важно е да успея и постигна целите си като да стана някой ден главен счетоводител и да живея в САЩ със семейството си.Наистина сте прави че ориентацията не прави човек по лош или по малко способен да живее като трябва.Все пак Бог ни е създал такива каквито сме :)...Наистина много благодаря за отговорите, и за съветите ще ги имам в напредвид.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 753fd5a3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Споко ако тук не си станал гей в САЩ ти го гарантирам. Ще можеш да парадирал ежедневно по бански и ще размахваш дъгата която откраднахте от децата.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 23 дни
hash: f72703ce84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   " доста често отнасям обиди от момчета от сорта че съм гей и т. н.. " - завиждат ти, че си с момичета, всъщност те са педали, защото ги е страх да общуват с момичета. Щом не те влекат момчета, действай с момичета, недей да лъскаш, а мачкай мацки!

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 54f9b64af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Гейовете са някакви егати сектата. Някакъв си тук обяснява как имал бизнес в сащ, хренел 30 семейства, абе кой е толкова зле да ви се върже. Тия неща ги пишат някакви гадни и тъжни гейове дето само си търсят занимавка. Аз не съм човек с бизнес и не смея да парадирам с това какво правя, но като съм имал контакти с такива обратни мога да кажа само едно - тези хора за нищо не стават, крепят се единствено на малката част от богаташи гейове дето подкрепят тия работи!

 
  ...
преди: 4 години, 19 дни
hash: 5e2616996b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   16. Не смятам че “умният” ти коментар е на правилното място. Зимисли се колко може да си ограничен че да говориш такова нещо

 
  ... горе^
преди: 4 години, 17 дни
hash: b4980f5b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   19, сигурен съм, че около теб има и много хетеро, които "за нищо не стават". Човек вижда и привлича това, което той е и в този ред на мисли най-вероятно от теб нищо не става. :) Нормално е и средата от хора, с които си заобиколен да отразява това, което си. Не мисля, че проблема ти е сексуалната ориентация на хората, с които общуваш. Има много хомосексуални през различните епохи, както и в съвремието, които с гениалността си променят света, така че обобщението ти можеш да си сигурен, че отразява твоя вътрешен ограничен свят, не нечий друг. Предполагам коментарът ми те е подразнил, защото си се идентифицирал с масата хейтъри, на които единственият успех и радост в живота им е останала възможността да плюят по някой друг - било то по-богат, известен или пък различен човек, създавайки по този начин илюзорно усещане за превъзходство. Но в крайна сметка ниското самочувствие, комплексите или пък чувството за нереализация няма как да не се отразят на начина на мислене и отношение към хората.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker