Книги и филми относно еврейските конспирации - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Книги и филми относно еврейските конспирации
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1117 пъти
Здравейте, искам да бъда кратък. Отскоро ми е много интересно за това как евреите управляват света и банките. За Ротшилд и Рокфелер главно. За историята отпреди и как се отразява това на нас. Търся филми и книги по тази тема, ако ма кажете ще съм много благодарен, смятам и, че доста хора ще им е интересна и полезна темата. Благодя предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: b011ff0c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ОК, но само не се настройвай срещу всички евреи, че ще тръгнеш по лош път.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: aef1626ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Светът под микроскоп, Книга от Никола Николов
други които съм чел наскоро са мосад и лъвът от мосад на Виктор Островски

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: dcc6e2da42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз ти препоръчвам един ютюб канал. Има 1,5 милиона абоната.
https://m.youtube.com/watch?v=3ojdaGgAwy8

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: dcc6e2da42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм пак, коментар номер три.
Съветвам да погледнем "не чети тази книга". Забранена е в Германия.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1db33fcb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На Дейвид Айк всички книги, които откриеш плюс неговия канал, който има около 800k последователи

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 87d581b4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Автора: Благодаря много за коментарите,до номер 1 , аз попринцип съм широкоскроен човек хах, просто напоследък ми стана много интересна тая тема.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: cf99e5076f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има един български клип по темата за Ротшилд в Ютюб, но не мога да го споделя, защото няма да ми публикуват коментара. Можеш да го потърсиш. Някога имаше канал Скритата истина, който говореше за такива конспирации и доста за евреите, ционизма и Израел, но го затриха. Човекът, който беше автор на този канал беше малко луд и самотен селянин и понякога говореше пълни глупости, но доста често имаше право. От известно време гледам и канала на един евреин, който снима хора по улиците на Израел с камерката си и им задава въпроси. Слага и субтитри на английски. Отделно на това в интернета има сигурно хиляди терабайти сайтове и статии за евреите, за Ротшилд, за Рокфелер, за Сорос, за ционизма, за Израел, за историята на евреите и такива неща, не само на чужди езици, но и на български. Можеш да разгледаш. Написах от къде можеш да се информираш, а сега спирам, защото ако продължавам да пиша рискувам коментарът ми да бъде баннат.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4ed5e880f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Препоръчвам ти да прочетеш "Световната конспирация" на Дейвид Айк. Там много логично и подробно е описано кой, как и защо управлява света. Засяга се подробно историята на Ротшилд. Също са много интересни и интервютата, които дава. Напиши David Icke в ютуб и ще ти излязат десетки. По принцип това е човек, който е посветил живота си на конспирациите и съм сигурен, че ще намериш логика в неговите разсъждения и за това как като цяло работи света!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f941afcda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прочети "Морал и догма" на Пайк.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a0ca8c1bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като бях 15-16 годишен, лесно манипулируем келеш, прочетох някои от книгите на Емил Антонов, като 'Тяхната борба или как евреите завладяха света', "Аз, Бенито Мусолини", "Тайните на Юда" и още една, чието заглавие не се сещам в момента.
Също така бях прочел "Моята борба" на Адолф Хитлер, плюс 1-2 книги на Ян Ван Хелсинг и подобните му конспиратори.
Но имай предвид авторе, когато четеш, трябва да си с критично мислене.
След като задълбаеш в тази тематика, направи си и труда да прочетеш и други книги, които оборват тезите на конспираторите и подобните им.
Особено в този тип литература, важно е да подлагаш всичко под съмнение и да не го приемаш за чиста монета.
Като наивен тийнейджър се бях подлъгал по национал-социализма и фашизма, но с годините и образоването си, осъзнах, че това е ненужна крайност, която не води към нищо добро.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 299c70fc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Нe е коснпирация, всичко е налично за който му се учи. Юдаизмът има такъв "политически план", да го наречем. Както примерно Ислямът има план да превърне целият Свят в "глобално ислямско село - умма", в Юдаизма идеята е "глобално световно село", което бива ръководено по юдейските принципи (които са по същество кофти за не-евреи). Само дето за да изпълни плана си, Ислямът иска да те направи мюсюлманин,, а Юдаизмът не иска да те направи евреин. Този вид мислене е залегнал в основите на самата религия. Ето например най-известният равин на сефарадските евреи в Израел Овадия Йосеф (на чието погребение присъстват над 800000 души) казва, че "не-евреите (гоите) са създадени само за да служат на евреите, иначе нямат място в Света" - http://archive . is/aRerF (махни интервалите около точката). За такова нарцистично отношение си говорим. Не всички, разбира се, но е доста разпространено (самата религия е доста нарцистична като се замислиш - да си мислиш, че си "богоизбран" и "със специална мисия", по-различен и специален от останалите). Интересно е да се проследи и политическото влияние на евреите. Почти без изключения хората от тази етнорелигиозна група са върли, може би най-върлите, проповедници на идеята за мултикултурализма и отворените граници за всички страни освен Израел. Потърси "Barbara Spectre multiculturalism" в тубата. Бих искал да кажа, че има и няколко процента праведни евреи, както и че повечето български евреи не са толкова крайни привърженици на този вид левичарска политика но все пак в никакъв случай не са десни, може би не са дори центристи. Всъщност евреите са масово десни, когато става въпрос за техните интереси и Израел, и масово леви, когато става въпрос за чуждите интереси. Бих ти препоръчал да прочетеш и поне част от "Culture of Critique" на Kevin McDonald (на английски е, обаче), за да разбереш влиянието на тази група върху интелектуалния свят - теория на пропагандата, франкфуртската школа, глобализацията, неолиберализма в САЩ и тн. Плюс това е интересно да разгледаш и как тръгва болшевизма и кои са първите болшевики в Русия и какво е отношението им към християните... Ако разбираш руски, Солженицин има книга "Двеста години заедно". Абе дълга тема е, има доста за разучаване, като се вземе предвид и религиозната и по-"мистична" страна на нещата (например обсебването от числото 6). Като цяло искам да проявявам разбиране към всички нации, етноси и групи хора, но понякога такива крайно фанатизирани групи го правят много трудно.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b011ff0c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от 1 до 10

Аз това исках да кажа, но бях прекалено лаконичен. ТИ го обясни много добре - това е опасна литература, защото ако човек без критично мислене я чете, лесно може д асе вманиачи, настрои и да отиде в крайност и дори лудост, които няма да доведат до нищо хубаво, вкл. и за самия него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 19472baae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Съгласявам се с 11 с уговорката, че нямам против евреите. Доста неща има да учим от тях, те са един сплотен народ. Много се подкрепят, поддържат един друг.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 299c70fc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Пак съм 11. "Двеста години заедно" я има издадена и на български, не знаех!

Иначе препоръчвам и един много интересен документален филм за Холивуд, който го има в тубата: "An Empire Of Their Own: How The Jews Invented Hollywood" (на английски). Би бил интересен дори за хора, които не се интересуват от "конспирации". Холивуд е създаден предимно от евреи, емигрирали от Източна Европа и е любопитно да видиш как тръгва, как се развива. Скоро след създаването му много евреи осъзнават властта, с която са се сдобили и Холивуд става основен метод за промяна на обществените нагласи (да речем "пропаганда") и моделиране на американското общество и в последствие целият Свят. Като имаш предвид, че християнството е основен враг на Юдаизма разбираш защо много филми усмиват християнските ценности и християните, както и "белите хора" (така в САЩ наричат американците от европейски произход с християнска религия, т.е. основателите на държавата САЩ), както и като цяло традиционните ценности (които те свързват косвено отново с християнството) и тн. Разбира се не всички филми го правят това, не всички евреи са радикално войнствено настроени срещу Християнството, плюс това много филми биват продуцирани, ако правят пари, дори да се правят от християни или атеисти. Но го има.

Друг интересен документален филм, отново правен от евреи, е "Defamation". Говорят за това как медиите непрекъснато тръбят "антисемитизъм" при най-малката алюзия за опасност, за да поддържат единноста на племето, да отблъснат потенциална критика, както и да използват срама и вината за манипулация.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f4620c2fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Има достатъчно книги и филми и за двамата.

С две думи алчни и брутални копелета, които не са се интересували от нищо друго освен от това да трупат пари.

В крайна сметка са завърпили на два метра под земята, а са оставили това което са натрупали на разглезените следващи поколения да ги харчат.

Според мен са живяли напълно безмислен и скучен живот.

Както казваше един приятел: много пари са ми минали през ръцете и една част от тях похарчих по курви, ядене и пиене, а останалите не помня за какво пропилях.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d77ee17be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хенри Форд - протоколите, г-н Форд е похарчил доста пари да разследва конспираторите и една книжка свръхбогатите. Дано съм била полезна.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e10ebe337e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Violet Gibson (направила опит за атентат срещу Мусолини) е дъщеря на еврейнът Edward Gibson (Baron Ashbourne).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker