Ще си уморим кучето в мъки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ще си уморим кучето в мъки
преди: 4 години, 17 дни, прочетена 747 пъти
Кучето ни е болонка и е много агресивно. От малка си е такава. Радва се когато се прибираме, носи ни играчки, всичко е наред, обаче никога не дава никой да я докосва. Не е бита от нас, вече 8 години я гледаме, но не знаем защо има такова поведение. Едвам я извеждаме от вкъщи. Когато беше по- малка я водехме на ветеринар, но тя дори него хапеше и той не успяваше да се справя с нея. Последният път, преди няколко гогини, се наложи да я преспиват с две инжекции.

Сега е на 8 години и така и не успяхме да я заведем да я подстрижат, а козината и е дълга. Оплела се е цялата. Опикана отвсякъде. Искаме да и помогнем, опитваме се да я залъгваме с храна и да я подстригваме докато яде, но тя не дава и хапе. Ако някой я види ще каже, че е улично куче от 15 години, очите и не се виждат, а козината и е почерняла от мръсотия. Сигурно има здравословен проблем заради тази мръсотия вече, защото постоянно обикаля и се търка в мебелите и си ближе дупето, скимти постоянно... къса ни се сърцето. Сигурно е получила някакви инфекции, но не ни дава да я докосваме.

Пробвахме с кучешки опиати, пробвахме с лекарства да я упоим за да я заведем на вет, и нищо, тя нито се успокоява, нито нищо.

Вредно е и за нас да живеем в такава среда.. имате ли някакви идеи как да я приспим? Говорила съм с толкова ветеринари, всички казват на място да сме я завели и да и дадат хапчета, това бил единствения вариант

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 дни
hash: daedbe4a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Взимаш хапчетата от ветеринаря, слагаш и ги в храната и когато заспи я къпеш. Следващия път я водиш при ветеринар и т.н.
Знам, че не всички кучета обичат да се гушкат, ама чак толкова не е нормално. И моята мрази ветеринаря, но пък вкъщи е глезла, гушка се и с познатите си хора е супер любвеобилна. От къде взехте кученцето? Да не е било бито като малко, че се държи така?

 
  ...
преди: 4 години, 20 часа
hash: 31ac703f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами пълна упойка като за начало е единственият вариант. Но освен подстригване и изкъпване, трябва лекарите да прегледат кожата, да се вземе проба... Защото е твърде възможно да има проблем с кожата и всъщност кучето да го боли/сърби при докосване, галене и т. н. и затова да не дава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker