Хора, НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Хора, НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ!!!
преди: 4 години, 16 дни, прочетена 2068 пъти
Здравейте, ще се опитам да съм максимално кратък.

"Стани милионер", "Работи за себе си!", "Бий шута на шефа си", "Имаш нужда от пари?", "Работа от вкъщи", "Стани бизнесмен, лесно е!" и т.н.

Заради сегашната епидемия от COVID 19, онлайн "бизнесите" се опитват да Ви подмамят и сега е най-удобният момент да го направят и го правят МАСОВО! Толкова много хора са отчаяни в момента, защото имат нужда от пари, други са били съкратени от работа, трети са в неплатен отпуск... Тези, които се опитват да Ви подмамят се възползват от кризисната ситуация, от неприятните обстоятелтсва в момента, от отчаянието Ви!

Сега ще се постарая да обясня на какъв принцип работят, по какъв начин печелят и защо това е аморално и НЕЧОВЕШКО!

Ако се чудите кои са тези, които се опитват да Ви измамят - това са така наречените онлайн бизнеси, познати още като Мултилевъл Маркетинг. Системата, от която печелят е известна като
"пирамидата" ===> Един казва на трима, тези трима казват на още трима и така стават 9. Тези 9 казват на още 3ма и така стават 27. Сещате се още колко може да продължим. В момента има огромна вероятност да попаднете към тези числа, защото да работиш от вкъщи и да изкарваш пари звучи като мечта, но точно тук е уловката!

Тези бизнеси печелят главно от РАБОТНИЦИТЕ си, а не от КЛИЕНТИТЕ! Най-често продават продукти като хранителни добавки, продукти за лична хигиена, козметика, които ги няма по магазините. Плащат на лица, които да направят реклама на тези продукти, а тези лица разказват измислена история, как нито лекари, нито медицина им е помогнала, но продуктът, който са закупили от съответната фирма е произведение на Бога, само той е успял да ги спаси...

Защо тези бизнеси печелят от работниците си? Точно тук е интересната част - обещават Ви, че ще печелите пари като работите за самите себе си. НО - за да започнете да печелите пари Вие първо трябва да се издигнете в "пирамидата". А как става това? Като трупате точки. А как се трупат тези точки? Като поръчвате от продуктите на този бизнес! По този начин вие се обвързвате с тях. Някои от вас ще кажат, че в това няма нищо лошо - напротив, има! Защото тези продукти не са никак евтини, за да поддържате нивото си в пирамидата трябва ПОСТОЯННО да си поръчвате! За да се издигате отново трябва да си поръчвате! По този начин Вие сключвате сделка, от която печели само чуждият бизнес, но не и Вие! Като питате така наречените "ментори" как да правите сами пари, те избягват да Ви дадат точен отговор, защото от целия бизнес, тези, които правят пари, са на най-високите нива на пирамидата! За да печелите пари, Вие самите трябва да започнете да привличате и манипулирате ДРУГИ, нищо неподозиращи хора! Тези от тях, които са заинтересовани и искат да започнат, трябва също да поръчат от тези продукти, като по този начин бизнесът отново печели, а Вие без да осъзнавате помагате за това нещо, получавайки нищо в замяна, дори може да сте на загуба, ако и Вие поръчвате!

Опитах се максимално просто да обясня на какъв принцип работи тази система. Някои от вас сега ще си кажат - като има глупаци, нека се мамят, за да им дойде акъла! Да, но не забравяйте, че всички сме хора! И това е най-малкото! Забележете как тези бизнеси работят на принципа на сектите! Набират нови последователи, които разпространяват информацията! За огромно съжаление, тук полицията трудно може да се намеси. Сектите се спипват лесно, но тази система е толкова добре разработена, имат различни сайтове, имат адвокати, които работят за тях. Вие не работите за себе си - Вие давате парите си, надявайки се, че правите инвестиция за бъдещето си, но това далеч не е така! Колкото повече инвестирате и колкото повече хора каните, толкова по-богати стават собствениците на този бизнес, а Вие оставате с празни ръце в 95% от случаите!

Това е сектата на 21-ви век! Сега е най-удобният момент да ви подмамят да се включите! Няма как да напиша всичко тук, много от вас ще загубят интерес да четат - ако имате интерес се разровете в интернет и разберете повече, има много информация. Ако не Ви интересува това, моля споделете на някой близък човек, който би се вързал на тази система!

Приятен ден на всички и се пазете - коронавирусът не е единственото опасно нещо в момента. ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 15 дни
hash: eba177bc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Благодаря за старанието.

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 67a61b26d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Попаднах в такова нещо през 2008 г. наричаше се нещо като "Евроконсултинг", провеждаха си сбирките в мола в Търново най-горе на последния етаж. След няколко посещения им казах в прав текст, че са "финансова секта" и са за прокурор и стана страшно. В крайна сметка се измъкнах невредим и без загуби, а този, който ме привлече след години си получи заслуженото-не от мен, а от съдбата и обстоятелствата.
Автора е прав, почти същите неща слушах и аз, с малки разлики. Да се занимаваш с подобно нещо в почти военна обстановка би трябвало да се наказва с побиване на кол публично. Тези, които продават обикновени маски по 10 лв. са същите боклуци. Да видите за пореден път, че нищо, ама нищо не става от нас.

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 44ef309b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Прав си авторе. Аз такива неща ги подминавам, защото за мен аботата9 е само от 8 и 30 до 17ч.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 15 дни
hash: 0ce02ea416
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тая секта я има още много преди 21 век, а повечето хора не се връзват изобщо.

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 40f8c17d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много точно описано! Нещо повече, тези продукти не са просто скъпи - ТЕ СА БРУТАЛНО СКЪПИ. Веднага давам пример с AMWAY. Една нищо и никаква паста за зъби струва 15-20 лева!!! Това е пълна лудост! Лековерни хора обаче си вярват, че цените са такива, защото продуктите били много "качествени". Те, ако бяха толкова хубави, нямаше да се продават от амбулантни търговци. Един познат от доста време се опитва да ме вкара в такава мрежа. Звъни ми през ден, като си мисли, че ще се вържа на глупостите му. Като го питам да обясни директно за какви условия става въпрос, започва да пелтечи, че "всичко било невероятно и да не съм се притеснявал". Щял да ми прави разни презентации, сякаш имам време за губене да се занимавам с лъжите му. Ама, иначе задължително трябвало да си поръчам от продуктите, за да съм повярвал в тях! Ха-ха-ха! Не бих пробвал подобни боклуци, дори и да ги получа безплатно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 14 дни
hash: d2e57be47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря за темата. Тъкмо и аз днес попаднах на доста такива обяви.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1aca92a440
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелю, че той целия свят е един мултилевел маркетинг. На върха са една шепа хора, които продават надолу идеи за оцеляване. А ние се опитваме да оцелеем, като ги купуваме.
Ковид е медийна стратегия и само един пример за това, колко са манипулирани хората и каква голяма хапка са налапали.

Всичко започва от промивката, че човек трябва да печели. Има хора, които си отдават живота на друго и са добре. Другите са роби.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 8f30511f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторе, много хубаво, умно и с грижа за хората си го написал. Шапка ти свалям. Аз лично няма как да се вържа на такова нещо. Живея в Германия, за сега не съм засегната от кризата, работя в момента в хоум-офис.
Прекрасно е, че има такива българи като автора, които наистина помагат със съвет в такова трудно време.
Шапо!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker