Кокурс за МВР - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кокурс за МВР
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 701 пъти
Здравейте. Пиша тук защото искам да споделя на какво станах очевидец при кандидатстването ми на конкурс в системата на МВР. Месец октомври миналата година бяха обявени конкурсите за цялата страна. За дирекцията в родния ми град кандидатствахме 11 човека. След първите два етапа останахме 6 човека.На теста и казуса изкарах максималния брой точки и следователно бях на първо място в класирането. Остана да се явя на психологическото изследване. Там вече за съжаление аз и още една кандидатка с която се познаваме от университета не бяхме одобрени. Разбира се се разочаровах доста, но си казах продължавам на пред и когато има нови отново пробвам. Мина месец, мина два и се наложи да си изкарвам нови лични документи и какво да видя същата тази кандидатка е назначена на работа в полицията въпреки отрицателната оценка която получи. Отидох интересувах се в Човешки ресурси възможно ли е такова нещо да се случи, а от там ми отговориха цитирам "Не навлизайте много навътре в проучванията си не ми справите добра услуга".

Това е моята история. Публикувах я с цел всеки който иска да кандидатства за системата на МВР да има едно наум. Благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8e43c0ba96
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Зависи кога къде защо. Баща ми си изкара академията, стана си полицай, послужи вярно. Но когато кандидатства за друга длъжност в полицията беше дето се вика назначен само трябваше да подпише документите и му казаха че мястото се преотстъпва на друг човек :д
Попаднала си на грешното място, в грешното време

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: db67741649
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Авторе/ке, за съжаление това е положението в България. Абсолютно всички "конкурси" в държавни и общински служби са нагласени и победителят е предварително ясен. Дори има изобилие от случаи, в които има само по един кандидат, който се състезава сам със себе си. Просто изискванията се правят според "нашия" човек. Смешно и жалко е, ама е факт! Затова и институциите у нас не работят и за елементарни неща се чака с дни, понякога с години, а много често изобщо не се и случват. Работата ми е такава, че често ми се налага да имам контакти с държавни служители и не можеш да си представиш за каква некадърност става въпрос. Да не говорим пък какви сладки службички има, където се вземат по няколко хиляди лева заплати и дори не се ходи на работа. Ще дам само един пример, който даже минава за сравнително ниско ниво на връзки. Позиция в областен град със заплата от около 2 000 лева чисто. Реална натовареност 1-2 месеца в годината. През останалото време се идва на работа в 9. 30-10. 00, ако изобщо се дойде. Следват кафенца, цигарки, който пуши и така до обяд. Обедната почивка е колкото си прецениш. Ходи се на обяд, обикалят се магазини, виждаш се с приятели на кафе и т. н. По някое време се връщаш на "работното място", малко клюки с колегите и към 16. 30 всички са се разбягали. Имаш по 30 дена отпуск, който можеш да си вземеш наведнъж без проблем. Мога да говоря още много, но няма смисъл. Пародията е пълна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker