Samsung или Apple - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Samsung или Apple
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 606 пъти
Здравейте. До сега не съм имал смартфон от тези марки. Но тъй като четох доста тревожна статия за тях, бих искал да попитам хора които имат такива и ги ползват от дълго време. А именно вярно ли е, че са програмирани така, че след две или не знам точно колко години ползване не стават за нищо защото батерията им се скапва тотално, а подмяната и с нова не променя нищо, защото проблемът не е в батерията, а софтуерно са програмирани така, с цел човек да ги захвърли и да си купи нови. Въпросът ми е най-вече по отношение на най-високият клас смартфони на тези марки. Ако има някой ползвал такива моля да сподели мнение колко време ползва смартфонът и има ли действително такава софтуерно програмирана смърт. А също и може да споделите от коя марка е най-дълго работещият безпроблемно смартфон, който сте имали. Какво ви е впечатлението от Nokia. Имат ли трески за дялане пред Samsung и Apple?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 6b5cb7585c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам iPhone 6 от декември 2014. Минаха повече от 5 години, но батерията си работи и като цяло всичко е наред. Явно е някакво чудо, защото доста рядко телефоните издържат толкова години. Преди това имах iPhone 4s, който започна да има проблем с батерията след третата година (падаше много бързо), но след това се развали дисплеят.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4a0910dadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Батерийте се скапват на всичко. На телефоните, най-вече, защото защото често се разреждат всеки ден, а повечето хора използват оцията за бързо зареждане, което само скъсява живота им. Добрата новина е, че докато стане батерията за смяна, вече са паднали по 10-20 лева от Китай и я сервиз, ще ти ги смени за 50 кинта, я ти ще се научиш сама от YouTube.

Не, че целенасочено се скапват. Самите устройсва, особено преди 5-6 години, бяха доста "слаби" и позлваха трикове, за да изглежда, че работят добре. Обаче излиза нов модел има нова операционна и всички задружно ъпдейтват, като проблема е, че новата операционна е оптимизирана малко или много, за новите устройства, а при старите си проличава, че не са чак толкова добри. Преди години, Samsung бяха особено зле в това отношение, но не подмина и Apple. Ама днес, общо взето е все тая. Какво и да вемеш, след 2-3 години, ще ти се струва старо, дори и да си работи перфектно и ще искаш новото. Или манията по телефоните ще е минала и ще е друго нещо.
Иначе - при Apple сигурността е с една идея по-добра, ама това, че всичко е заключено, до степеннта в която не мога да променя позицията на часовника, при екрана за заключване или да сложа такъв със стрелки, ме дразни ужасно много.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 914b56951c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля, че за Самсунг е вярно, защото при мен е ставало така с доста телефони Самсунг, но за айфон нямам никаква идея.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8d86ffff3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам iPhone от 2013г. Започнах с 5s, ползвах го почти 5 години, сега имам 8 и го ползвам вече 2, 5 години.
Смело мога да кажа, че тези телефони са най-добрите електронни устройства, които съм имал в живота си. Никога не е имало и помен от някакво забиване, софтиерен проблем или проблем с батерията. До ден днешен и двата телефона се използват и са като нови. Само батерията на 5-цата издържа на половина по-малко... но все пак говорим за 7 годишен телефон, който в с оригиналната си батерия. С тези телефони буквално забравяш, че имаш телефон, стават като неизменна част от теб. Да, скъпички са, но си заслужават всяка стотинка.
Преди това имах андроидски телефони и там наистина го имаше това влошаване на работата със всеки ъпдейт.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0069ffa000
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имам iphone xs от вече година и половина. Работи идеално, нямам никакви проблеми. Преди това имах iphone 5s. Взех го 2014 и го ползвах 4 години. Смених го тъй като стана много бавен, но пак бях много доволна. Телефоните трябва да се ъпдейтват за да работят правилно и за да имаш достъп до всички апликации. Новите ъпдейти често забавят работата на по старитв телвфони, тъй като са направени за по нова технология. Не мисля че го правят умишлено, но и това е вариант. Действително айфоните се забавят с годините, но пък са чудесни телефони. Аз за сега не мисля да минавам на друг вид телефон.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2f789f3673
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз имам Айфон, за първи път съм с толкова скъп телефон и определено си личи разликата от евтин такъв. С времето на всеки телефон, лаптоп, таблет и т.н му се скапва батерията и накрая нямаш избор и си купуваш нов.
Всичките ми познати, които имат айфон са ползвали един и същ телефон по минимум 3 години, познавам дори хора с 6-годишни телефони. Аз не съм човек, който си сменя телефона на 1-2 години както 90% от хората в България. Точно заради това взех решението да си взема скъп телефон, който съм видяла, че държи във времето. 1100 лв айфон 8 - ще го ползвам поне 5 години. А не 300-500 лв на всяка година-две. Вземи си скъп телефон, няма да сбъркаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c4c843c28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз като цяло изобщо не съм привърженик на скъпите смартфони. Абсурд е да дам повече от 300-400 лева за телефон. Личният ми телефон дори е обикновен с копчета за 20 лева. Имам служебен смартфон, който ползвам основно за разговори и поща. Не обичам да ползвам интернет на смартфон, защото винаги е доста по-бавен. Или връзката се губи, или ме вкарва в мобилно приложение, в което, за да намериш нещо трябва да се ровичкаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker