Приятелят ми ме унижава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Приятелят ми ме унижава
преди: 4 години, 13 дни, прочетена 1487 пъти
Здравейте, след като за поредна вечер се почувствах безпомощна и сама, реших да пиша тук ако случайно мога да получа някакъв съвет. Историята е следната- Имам си приятел вече почти 8 месеца сме заедно, а се познаваме от повече от година. Връзката ни е много хубава, но не знам какво се случва понякога и той рязко почва да ми прави проблем от всяко едно нещо. В началото имахме някакви дразги, които минаваха нормално, но с напредване на времето нещата почнаха да загрубяват. Винаги когато сме били сами всичко е било супер, но събере ли се с приятелите си някак си става друг човек и известно време се държи ужасно и после се успокоява и така постоянно. Никога не ме е обиждал пряко, но на нова година си пийна малко повече от нормалното, почна да върши глупости и го хванах и си тръгнахме и от там като му казах, че няма да отида с него да спя у тях и се започна със скандалите и псувните, които до момента ги нямаше. Както и да е след това се извини на другия ден, обеща, че няма да се повтори бил гузен и какво ли не. С времето започна да се пали от всяко едно нещо все повече и повече, повтаряше ми, че не ми вярва, а след няколко дни ми се обяснява в любов, псуваше ме след това ме обичаше и след скандал, който беше провокиран от това, че съм била харесала снимка на някакво момче, той много жестоко ме унижи, нарече ме с най-грозните думи от сорта на к***а и т. н. Раздели се с мен и не знам наистина какво да правя, защото ми писна всеки път да търпя обидихе му, защото го обичам много. Постоянно мрънка, че съм му отказала секс или каквото и да е, нарича ме к***а, което определено ме обижда, защото той ми е бил първия и може би така иска да ме манипулира. Много го обичам, виждам, че и той ме обича, но не мога да разбера на какво се дължи тази агресия и как да постъпя - да се боря ли за него или да не се боря, защото не знам до къде може да стигне, въпреки че много го обичам. Моля Ви за съвет, защото съм адски объркана и ако някой е попадал в подобна ситуация, ако може да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 12 дни
hash: 1d9ba7b8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако те обичаше, никога не би ти повишил тон, камо ли да те обижда. Бий шута на говедото по най-бързия начин и се спасявай.
Българите са страшни изроди. Не всички де, но повечето.

И, не, не те обича. Удобна си му и се възползва от твоята любов, макар че не виждам какво толкова му обичаш на този. Ако съм била на твое място, още при първото повишаване на тона щях да съм го изритала.

Не забравяй, докато има послушни агънца, ще има и дебили, които си играят на овчари.

Съжалявам, ако съм те обидила, но това е истината. Бягай на секундата от този скапаняк и никога не се обръщай! След време ще си благодариш.

Ж,22

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 04de633e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си мазохистка явно ти харесва това отношение щом го търпиш още.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: edb47316e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Приятеля ти има психологически проблем. Може би е биполярно разстройство, може да е нещо друго. Но резки промени в настроенията не говорят за добро. Другия вариант е чисто и просто да се преструва че те "обича" през една част от времето, знаейки че като повечето наивни жени това ще те обърка и задържи при него.
В крайна сметка той трябва да потърси помощ, но не е задължително да оставате обвързани през това време. Не е редно човек да търпи подобни унижения и поведение спрямо себе си. Любов е хубаво да има, но с граници, защото отвъд това се превръща във фикс-идея.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: fab9e30874
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бягай докато не е късно. Не знам откъде ги изкопавате тия простаци, но това неговото не е нормално. След година-две току виж ти посегнал.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 612fac7b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Бори се! Жените си умирате за драми и битка за чувствата, на някой, на който очеизвадно му е през хуянгата за вас.

Една себеуважаваща се жена НИКОГА няма да допусне някой да ѝ казва "курва" и после да ходи да го целува по бузката.

Ама ти си малка, ще мине време, ще се научиш.... а може би няма...


Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 дни
hash: b2888dc029
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Извинявай, но за какво по-точно обмисляш да се бориш? За човек, който те унижава, псува и ограничава? ... Я, пак си помисли!
Ще ти го кажа като човек, който е врял и кипял в този живот. Твоят приятел има проблеми с доверието, всеки път, когато нещо не се получи както той го иска, понеже не ти вярва, ще изпада в нервни кризи. Пийне ли, лошо, всичките му проблеми изплуват на повърхността и се изливат върху теб като кофа с помия. Когато има публика- пак лошо, набира скорост, може пък да му ръкопляскат.
Нормалните хора не изпитват нужда да мачкат другите. Нормалните хора не изпитват желание да стоят във връзка, в която са унижавани. Събирай си акъла докато е време, с този господин нямате бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 584f6a4dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не бих се борила за човек, който се унижава дотам, че да нарича която и да е жена курва. На колко сте години с приятеля ти? Ревност има понякога, както и много други чувства в една връзка - ние може да сме гневни, нещо да се е случило, смърт на близък, спонтанен аборт при жена, интриги от фалшиви приятели - списъка е безкраен... Въпроса е как реагираме. Не е много ок, че те е нарекъл така и бих го оправдала, ако те е видял с някой на калъп и е еднократно и той е извън кожата си. Но да е тенденция - не, не. В никакъв случай. Това е отношение и мироглед на един собен типажи мъже, на които жените все са им курви, и виновни. Такива мъже на средна възраст се пропиват или/и си остават вечните ергени, защото не стават за сериозни отношения. Сега много млади момчета са с това мислене, те не знаят как това им разваля отношенията с потенциално свестни момичета.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 7a8bb4cb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто поговорете спокойно. Накара го да оцени любовта ви и покажи, че лесно може да те изгуби, дори ако трябва се разделете за седмица две.... Повярвай ми, ако те обича ще си вземе бележка. Аз вече го правя това 5м и е ужасно... Без нея

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 6dd4ad210e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ми ще се стигне до там да те убие или най-малкото да те пребие очевидно. Кое по-точно му обичаш? Обижда те, защото така иска. После се извинява лицемвено, защото знае, че няма кой друг да го търпи и да ползва за секс. Как може изобщо да се занимаваш с тоя боклук, дори деца нямате да се чудиш как да му ги оставяш. Майка ти трябва да ти обърне два шамара, за да се осъзнаеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: ce974fa180
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Веднага го зарежи! То така се почва, нещо го изнервило и се развиква на теб, после започва да ти вика редовно, накрая ти си го предизвикала да те удари... И докато се усетиш си "абонирана" за спешното, защото през седмица, през две си при тях, я със пукната скула, я с пукнато ребро, я цялата насинена, но иначе на другия ден той "много съжалява", купува ти подаръци, цветя, извинява се, обещава, че "няма да се повтори" и така... до след няколко дни, когато шамарите пак започват. И после пак извинение и подаръци...
Не влизай в този омагьосан кръг! Излизането е много трудно! С времето така ще ти смачка самочувствието, че вече сериозно ще вярваш, че вината е твоя, че си лоша приятелка, че не се стараеш и той е прав и накрая, ако имаш късмет след години ще намериш сили да избягаш, но с цената на съсипани нерви и здраве. А ако нямаш... :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker