Не обичам да гледам филми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не обичам да гледам филми
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1353 пъти
Здравейте, има ли някой друг като мен, който не обича да гледа филми, мисля си, че съм някакво голямо изключение, струва ми се, че повечето хора им харесва да гледат, знаят повечето филми, а на мен дори не ми харесва, сериали предпочитам повече, но филми, като почне, и нямам търпение да дойде краят, не протича така, както трябва, явно не е моето. Има ли други като мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: a64f6a6d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами явно си нервен и неспокоен, или имаш супер динамичен живот и филмите са скучни за такъв извисен човек като теб?
На мен лично ми харесват филмите и следя редовно, гледам, но си имам типове филми само, които обичам. Някои, които ми допадат са Интерстелар, Луда нощ, Зрителна измама, Анна, Red Sparrow, както и още мнооого други, а от сериалите харесвам само Supernatural и Lucifer с Том Елис. Това е.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6a57be2de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е чак толкова лишени от любознателност и елементарна фантазия, едва ли...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b7627d4ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има, аз :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 52a127dddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз съм същата. Толкова ми е неестествено да гледам филми, че ми се гади направо. Винаги когато приятели, близки или който и да е ми пусне филм и започнем да го гледаме (без да желая, но ще кажат че съм странна) започвам да задавам въпроси относно филма, понеже е нелогичен. Например някакъв пич пада 1 час по стръмен склон, където има камъни, клони и още куп неща и накрая се изправя без да има дори драскотина по себе си и без дори да е задъхан... е как така не си строши главата в някой камък? Или друг филм, пак същата работа обаче тоя като падне и още на второто превъртане вече си е фраснал главата в някой камък? Егати сценария... или този бяга с лодка от военни, ловци и още куп хора въоръжени до зъби с автомати, гранатомети и т. н., стрелят го отвсякъде но на него нищо му няма??

Друга баналност на филмите е че във всеки един от тях трябва да има гола жена, ама без изключение. Или много голи жени. Дори филм на ужасите не може да гледа човек без да види чисто гола жена. Ами тъпо ми е вече да зяпам едно и също, нищо че не съм гледала много филми. Все трябва да има голи жени и все трябва да стават някакви свръхестествени работи които реално са невъзможни. Някой ще скочи от 100 метра и дори краката няма да си счупи? Глупости и пак глупости. Да не говоря че филм с гол мъж не съм виждала никога. Нормален филм (не порно) където да видя п*ниса на мъжа къде да намеря? Ами никъде, защото такива филми няма. Филмите се правят за мъжете - все с екшън и голи жени, понеже на мъжете това им се харесва. Филм с романтика и чисто гол мъж с не толкова разголена жена НЯМА. Така че ето ти ги минусите - няма логика в тези филми, банални са защото са едни и същи сценариите, да не говоря като не направят ефектите окей та става още по-зле. Не ти прави удоволствие да гледаш филми защото не се обогатяваш с тези глупости и всеки минус ти вади очите и те дразни.

Затова предпочитам разходките сред природата, четенето на книги и играенето на игри с приятели. Дори да се возя безцелно с колата насам-натам предпочитам пред това да гледам филм.



В коментарите със сигурност ще има много критики и към теб Авторе, и към мен. Не им обръщай внимание - това са промити мозъци от тези банални и глупави филми, които така си харесват. Затъпял народ, който ако го попиташ нещо за политика или наука само мъцка и нищо не знае. Не дай си Боже някой ден да им се наложи да си спасяват задниците в екстремна ситуация (реална, истинска) няма да знаят как да се спасят. Сигурно ще си кажат "аа, този във филма скочи и от по-високо пък нищо му нямаше" и хайде хоп към сигурна смърт...


Не си единствен, авторе. И НЕ си сбъркан, ненормален, сухар или какъвто още ще те нарекат другите. Ти си обогатен прекалено много за тази помия по телевизията и затова не ти харесва. :)


Не се притеснявай, живей си щастливо и прави каквото те прави щастлив. :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1a1e266f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо не зарежеш новите бози и не гледаш стари филми тип мост или мюзикъли с танци като An American In Paris, Singing In The Rain, Give A Girl A Break, Broadway Rhythm 1944, Citizen Kane, The Wizard Of Oz, Casablanca.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 517e77aef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си единствен, спокойно, и аз съм същия

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 43e3877550
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Някой от коментарите са просто ужасни и говорят какви цели хора бродят по тези земи....

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ef5e8385c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм от този тип. Гледам филми (до края им) изключително рядко.
Просто ми омръзват изключително бързо и на петнайсетата минута вече съм го спряла. Обичам да слушам музика и да чета.
Радвам се, че поне не съм единствена ;)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8e7ad3bbb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:
*към номер 5*
Толкова добре никога нямаше да го обясня, покдрепям във всеки довод. Така е, проблемът е най-вече, че масовите филми, които всички харесват, фантастики и екшъни не са ми интересни, абсолютно глупави сцени, крайно нереалистични и преувеличени с ефекти като за 5 годишни. Предпочитам по-скоро такива, които са реалистични и също като теб бих избрала да се размотавам с колата, да чета книга, да уча език дори.
Към номер 1: Ако ме познаваше, нямаше и да допуснеш, че бих могла а бъда нелюбознателна, защото съм противоположност на това, фанатазия сигурно ми липсва, за са не се прехласвам пред разни бози, най-вероятно е така..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker