Има ли смисъл от КПП-тата и как може да ги заобиколим? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли смисъл от КПП-тата и как може да ги заобиколим?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1154 пъти
Здравейте, не знам какво е вашето мнение относно глупавите КПП-та, но аз смятам, че по този начин само се натоварват служителите на реда и не вършат никаква работа, събират някакви хартийки, срещат се със стотици хора всеки ден и ако не дай боже някой се зарази какво ще стане ще издирват всеки човек с който данения полицай е контактувал ли? Лично на мен ми се налага да отида на село спешно при баща ми, защото трябва да му помагам със замеделие и такива неща.. Та въпроса ми е каква основателна причина може да се напише за да се премине без проблемно през КПП-тата и без да се лъже естествено?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: d847c209c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората 100пъти казаха че ако имате възрастни хора на село може да си идете при тях, няма никакъв проблем. Казваш трябва да му занеса хляб и кисело мляко няма възможност да дойде възрастен човек е и толкова. Не се пуска излизането само ако е нещо маловажно, иначе и съпругът ми обикаля околията и градовете в близост с бележка иначе не го пускат да излиза. Така, че за да помогнеш на роднините си няма никакъв проблем. Отиди на КПП-то обясни като нормален човек на полицая, помоли му се и ще те пусне. Полицаите и те са хора, като се държиш нормално и не се правиш на голямата работа даже чудеса стават.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4d35c25592
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами щом трябва да помагаш на баща си и то със земеделски неща, значи имаш основателна причина.

А можеш и просто да хванеш рейс до селото, който вероятно ще е почти празен, т.е. няма кой знае какъв риск да се заразиш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6d29701b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Онзи ден Ананиев допълни заповедта за КПП-тата със следния повод за излизане извън града

"Лицата, обработващи собствени земеделски имоти, намиращи се извън населеното място, в което живеят, за да преминат през контролно-пропускателния пункт, представят служебна бележка, издадена от кмета на съответната община или упълномощено от него лице, в която се намира обработваемият от тях имот“.
---------
Може това да посочиш като причина .И би трябвало да те пуснат да стигнеш до селото и от там си взимаш служебната бележка .

Отделно може да звъннеш на 112 , нали направиха там да има хора , отговарящи на въпроси за извънредното положение . И да ги питаш

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e9022615b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ми гледат декларациите в Пловдив. Сама си ги пиша, защото съм МОЛ на фирмата си. Мисля, че мога да напиша, че отивам за желирани бонбони при баба Яга и никой няма да отрази.
Баща ми пък е дежурен по аварии, никой не може да знае на къде ще трябва да тръгне и той в движение пише, дали са му един фирмен печат да си ги подпечатва. Дори няма доказателство, че работи в тази фирма, не ходи с трудов договор. Та така, голяма глупост.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: db16a66eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Има смисъл да, нарочно се затруднява трафика за да се запитат хората: Абе на мен наистина ли ми се ходи еди къде си и имам ли наистина неотложна работа? Маса народ са на принципа гъз път да види. Събота сутрин палят колата от София и заминават за Пловдив да си търсят обувки там, после на връщане да минат през Пазарджик да кажат здрасти на братовчеда и накрая разнесли вируса от глупост.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 289ca1444b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вместо да умуваш опитай

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 67e95ae258
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Събота сутрин палят колата от София и заминават за Пловдив да си търсят обувки там, после на връщане да минат през Пазарджик да кажат здрасти на братовчеда " - омг уааау, сериозно ли са такива софиянците :) :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c3e6cd0031
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От елементарно мислещи управляващи, само глупави наредби можеш да очакваш!? КПП-та има само при окръжните градове, хората между селата си щъкат като хлебарки, зарази колкото искаш. А и тези КПП-та са чиста формалност, можеш да си минеш и с фактура от бакалията, никой не поглежда какво пише в бележката, а само и с лична карта можеш да минеш, това означава, че всичко се прави за парлама, уж вземат мерки, а в същност си играят с хората. На кучетата не можаха да сложат намордници, но народа сложиха. Всички им казват, че с тези маски само спомагат заразяването. Маската се навлажнява само след половин час носене, после е идеален уловител за вируси, защото те се чувстват идеално във влажна среда, после си ги гълтаме с охота. Даже СЗО са убедени, че полза от маските няма, тук се ползват като плацебо ефект, внушава ни се, че е полезна, но всъщност НЕ е! Ходи си на село и помагай на баща си. От вирус няма да умрете, но от глад със сигурност се мре!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ed1e605b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз си имам къща в село близо до града и си направих там настоящият адрес. Кмета на селото издава бележка. Така в града мога да вляза със служебна бележка от работа или с личната си карта, понеже там ми е постоянният адрес, а на село си ходя с регистрацията за настоящ адрес. Гледай обаче да ограничаваш контактите си с всички около теб. От началото на епидемията съм се изолирал на село, а родителите ми са в апартамента в града. Скучно ми е, но няма как.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker