Унижи ме момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Унижи ме момиче
преди: 4 години, 4 дни, прочетена 4283 пъти
Здравейте, искам да споделя за един неприятен ьа мен случай. Mъж съм на 29. Преди месец момиче на видима възраст 22-24 ме направи жалък пред доста хора след като ми направи някаква хватка от джудо и ме събори на земята държейки ме под контрол за половин минута. Аз бях подпийнал и в някакво настроение реших да се правя на пич пред 3 момичета в парка. Те не отклихнаха, а едната( въпросното момиче ) направо ми каза да се разкарам по недиликатен начин. Аз разбира се се издразних и взех да се закачам като я стиснах за рамото. И изведнъж както изглеждаше крехка, ми хвана ръката и ме огъна брутално. Доста се изплаших. Както ме държеше ми наби коляно в бъбречната област. Показа ми че може и още и ми каза да се разкарам. Двете и приятелки не мръднаха, не изглеждаха изненадани. Хората наоколо само гледаха. Аз бях доста стреснат и само се надявах да не ме унижи повече. Стана доста бързо и не можах да реагирам докато не ме пусна-разбрах че не съм достатъчно печен за нея. В общи линии тръгнах с подвита опашка. Разбрах колко жалък съм пред добре( очевидно)тренирано момиче. Дръпнах се доста унизен. Не знам тази каква беше ММа ли националка по нещо ли, полицайка ли ама... не мога да повярвам... иначе не съм от най крехките-180см 85кг. Доста ми е гузно и ако може споделете помогнете да се примиря с това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 4 години, 2 дни
hash: e397ccbc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ти пука. Забрави историята. Има момичета всякакви. Като е тренирано момиче нормално да те сгъне. И аз да бях на твое място и мен щеше да бие. Това са години тренировки. Дали е мъж или жена, след като човек е тренирал боен спорт, трудно ще се справи с него нетрениран мъж, ако ще и 100 кг да е фитнес манияк.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: b6cdcd32f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно момичето е про и понеже се е издразнило от поведението ти е решило да ти покаже кой е шефа. Другият път си имай едно наум. Дано си си научил урока.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 7ae9bd248f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Ами просто спри да се правиш на идиот и готово, проблема е решен. Винаги съм мразела хора, които се правят на интересни пред другите и се дуят като балони. Ами ето, балона се е спукал - честито!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: d5069fe683
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво на момичето и аз ако можех така бих направила , звучи грубо ,но наистина вие момчетата много си позволявате. Почнете да уважавате жените. Повярвай ми ние също се чувстваме много унизени когато някой се държи така с нас и после най - често приятелите ни момчета се смеят и казват ,че било нормално и не е било тормоз. За огромно съжаление аз не съм толкова силна и най - често в такава ситуация бягам ,но ако бях . . .

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 954c1294c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Ами примири се,и мен ме е била кикбоксьорка но аз не се чувствам унижен,тренирала е и ме ступа какво толкова.Друг път не се закачай с хора които не познаваш и това е.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 056ecc1f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Хаха разправяш го като виц.Верно ли си бил огънат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: 75390d2011
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат напил си се, бил си в такова настроение - случва се. И аз съм се излагал пиян. Не го мисли това, ами мисли как следващия път да впечатлиш по по-подходящ начин :)

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 7831f5154d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Това е много тъпа история, разказана по много тъп начин. Дето викат американците - играй тъпи игри - печели тъпи награди.

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 6dd25302f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хвана ми ръката и ме извъртя така, че направо не знаех накъде да се извъртя , за да се наместя.Трябваше да клекна и после да се подпра на колене. Докато ме държеше ми каза няколко изречения. Тя беше странично от мен, докато ме държеше, за ръката ми наби коляно, без да ми пуска ръката. Коляното явно можеше да е по силно, а тя го направи за да ми покаже допълнително, къде съм. После пак ме извъртя държейки ми ръката и ме направи да легна. Видя ,че доста се стреснах и ме пусна. това беше доста сериозен и позорен урок. Като се сетя и ме е срам и страх някой от присъствалите да не ме разпознае. Голям позор стана.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 ден
hash: d22d273781
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Тебе май ти е харесало. Намери я и й стани гадже. Така винаги ще чувстваш защитен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2b37ea03a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Да ти е за урок на тебе и на тия като тебе, които се изживявате големи мъже. Колко момичета и жени ги е страх да ходят по улиците сами заради такива "пичове". На всичкото отгоре я хванал за рамото, защото му показала с думи къде му е мястото... Евала, че го е направила и с действия! Малко ти е!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6dd25302f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   До 16...
сега извинявай ама... момчето отива в добро настроение, без лоши помисли и намерения... и се оказва пробит от момиче явно про, почти без сериозна причина... е наистина ли е малко това като последствие... гръм от ясно небе без предизвестие... , вярно че е дразнел ама... колко повече, да го вкара в болницата ли.?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8497ae0890
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Как можеш да си позволиш да дръпнеш или да докосне жен, която ти е заявила най разбираемо, че не иска да говори с теб. Това че си пиян и "мъж" не те прави Господ. Казала ти е нормално да се махаш, ти не си го направил а си бил арогантен към нея уплашила сее и ето... всеки би отвърнал така или би избягал. А ако беше някоя бъзлива, ти какво щеше да се кефиш че си мачо а тя да плаче и да я е страх да излиза в парка, защото има боклуци като тебе сега си накърнен. Аз бих се срамувал за това че съм си позволил да насилия момиче а не защото ме е сгънала.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fb7cd6ac70
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Авторе, или авторке! Лъжеш!!! Жена не може да набие или пребие мъж, защото е слаба и то много физически. Ако пък еди мъж е леко подпийнал и някоя жена му скочи на бой, ще я размаже като муха. Тия жени джудистки или ММА-боркини биещи мъжете ги има само на филми. Тая женска мечта жени да бият мъже ще си остане само фантастична мечта. Силна и тренирана жена може да пребие само слабоват-рахитичен или болен мъж, или пък някой женчо-мека китка, дето не може да си отвори и една консерва. Ако истински мъж бъде унижен по този начин по който го описваш от жена, край с жената, па била тя джудистка или самбистка. Със сигурност мъжът ще я намери след като изтрезнее (лично аз бих го направил, само дето до сега не съм се напивал през живота си), и ако не я убие на място, ще я пребие от бой и нито джудо ни самбо ще и помогнат, а ще може да използва само 7-мото бойно изкуство само за жени... "бягай бързо! "

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6dd25302f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Номер 21, не знам как точно си разбрал, ама в конкретния случай нямах и малка представа как точно да реагирам. И не само защото беше гръм от ясно небе, вероятно и сега след като съм видял и запознат какво може да се случи, пак няма да мога да реагирам срещу такава или тази конкретно. Както споменах, можеше и по зле да стане за мен. Макар и по-малка на години и по-слаба физически, направи нещо, което и с бегла подготовка не бих могъл да предотвратя. Иначе и аз бих искал да не беше станало ама................. ей го на. Станах за смях а можеше и по зле. И ако на теб или такъв отворко вземе да му се случи, искам да видя отстрани как во ще каже и как ще гледа като разбере че не знае какво да направи като му дойде на главата. Иначе искам да спомена , че не бях с лоши намерения и мисля , че им го показах, нищо, че бях явно досаден за тях, едва ли са се стреснали от предварителната ситуация. И изведнъж-БАМ БАМ и айде довиждане. Ако най-случайно пак я срещна, не бих се закачал, че може пак да се чудя какво се случва

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1fa7c7032f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   22, пак искаш да заблуждаваш всички! Не си можел да реагираш, защото не си "очаквал" такива бързи действия от нея? И, казваш, че си леко подпийнал! Колко леко? Щом уж помниш това, което ти се е случило, леко подпийване ще да е било. Била крехка, а ти е хванала ръката и я огънала брутално??? Ти или си някой лигльо, дето не може да носи 20 кг. товар, или пак лъжеш, а може и да си жена, дето се превъзнася по холивудските филми. Че и коляно ти е набила в бъбречната област? Такова нещо с мъж унижен от жена ще стане на куково лято. Ако мъжът е мъж, а не "мъж" като теб, при такова унижение, пиши жената пренесла се на оня свят. Само с един прав юмручен удар на мъжа в лицето на жената и ще и вкара носа в мозъка, а жената ще остане на място, колкото и да е подпийнал, и колкото и да е тренирала тя. Все пак е жена, а не мъж!

"Станах за смях а можеше и по зле. И ако на теб или такъв отворко вземе да му се случи, искам да видя отстрани как во ще каже и как ще гледа като разбере че не знае какво да направи като му дойде на главата."

За смях ставаш само ти, щом жена те е пребила, а може и въобще да не си мъж, а жена представяща се за мъж. На мен такова подобно нещо ми се случи, когато бях на 16 г. учейки в техникум живеех в пансион. Тогава имаше една женска група ученички, дето тормозела момчетата, които нарушавали вечерния час. Аз не вярвах и все се надявах да срещна тази група, за да ги видя колко са страшни. Веднъж останах до късно в квартирата на приятел и тръгнах да се прибирам защото заключваха вратата на пансиона и трябваше да влизам през специално отворен прозорец. Минах за по-напряко през градската градина и из невиделица изскочиха три момичета. Поискаха ми цигара, отвърнах, че аз не пуша. При самото разминаване почувствах силен удар отзад в десния бъбрек, и за секунди не можах да си поема въздух. Разбрах кого бях срещнал и се зарадвах. Двете момичета ме хванаха за ръцете, а третата се доближи и ми духна цигарен дим в лицето. Побеснях. С лекота обърнах двете, дето ме държаха за ръцете, а третата с мощен удар в корема проснах на земята. Те не очакваха такава съпротива и момчешка сила, защото си бяха спечелили славата на недосегаеми, а и бащата на едната от тях бил капитан в милицията. Прилагали стар номер, да ритнат момче там долу и да гледат гаврейки се как момчето се гърчи. Номерът не мина и не знам дали знаеш, колко зле се отрази, на тази дето се опита да го приложи на мен. За секунди ги натръшках като круши на земята. Едната извади железен бокс и след като и усуках ръката и тя изрева като прасе на заколение и счупих малкия пръст на дясната ръка. Друга извади някакво шило за шиене, което забих в задника и, след като и на нея усуках дясната ръка с лекота. Третата изритах силно в лицето, след като я тръшнах на земята и от носа и устата и рукна кръв, дори се бях изплашил да не пукне, и си тръгнах бързо към пансиона, за да не се появят свидетели на случилото се. След този случай, женската страховита група повече нямаше изяви, а аз съм сигурен, че осакатих за цял живот тази, дето извади железния бокс. Това е случка от преди много години и си е твоя работа дали вярваш или не, но аз не вярвам на твоята история №22. Жена може да набие, пребие или убие от бой мъж, само ако е вързан или други двама силни мъже го държат за ръцете. Жените пребиват мъже само по филмите, и ако днешните жени решат да се изживяват като биячки, както по филмите, бързо си намират майстора-мъж, който не си поплюва и не знае, че трябва да се съобразява с филмите и да се остави да бъде пребит от жена! Насилието над жените от мъжете днес говори красноречиво, кой кого пребива. И, да!!! Унижение ще е мъж да се остави да бъде пребит от жена, дори и да е "леко пийнал". Ако все пак това се случи, не ми се мисли какво ще последва после за жената, след като мъжът изтрезнее, ако е истински мъж!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4f5512e9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   21,полът няма никакво значение. Има една азиатка- Юан Херонг, на чието тяло би завидял всеки мъж. Потърсете в нета снимки и информация. Участва и в състезания за бодибилдъри . Е, такава не може ли да стресне и надвие някой мачо?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b3afa816a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   24, ако такава може да пребие някой мъж, то мъжът ще е бил доста слаб. И, дали две три жени в света от близо 4 милиарда жени, дето са наблъскани със стероиди ще тръгнат да пребиват някой мачо без последствия за тях? А, няма ли да се намери някой мъж-мачо от милионите мъже, много по-силен от тази Юан Херонг, който да я пребие и осакати завинаги, ако се почувства унижен заради пола си? Полът винаги има значение и то много. Ако нямаше значение нямаше да се измислят (и то неуспешно) все закони за защита на жените от мъжко насилие, което жените заслужено си получават. Нямаше да има дисциплини отделно за мъже и жени в спорта. Дори и в шахмата, който не е силов спорт отново мъже и жени се състезават отделно по пол. Силният пол, защо се нарича силен, и кой е силният и слабият пол от двата пола мъжки и женски? От тази простотия дето половете били равни си патят само жените. Мъжете никога няма да искат да станат слаби като жените, и разбирането "добрият мъж е жена, а мъжествеността е токсична" ще си остане несбъдната мечта на феминистките и тяхната заблуда, че мъже и жени били равни! Колкото и да е тренирана и физическа силна жената, не може да пребие средно статистически здрав мъж, ако мъжът не и го позволи. Ако все пак посмее да опита, ще е щастливка разминала се от фатален за нея мъжкия отговор! Не всички мъже са отмъстителни, но всички притежават мъжка гордост и мъжкото его винаги може да смачка женското от позиция на физическата сила!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4f5512e9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   25, в конкретната тема човекът пиян е досадил на група момичета. Даже и ги е пипал без тяхно позволение, но не е случил на жени, които да сваля. Ами малко му е било. Няма нищо по-досадно от това да ти досаждат разни пияни и да се правят на мъже. И мъжът е мъж като си показва силата на друг мъж, не на жена.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7831f5154d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   "Такова нещо с мъж унижен от жена ще стане на куково лято. Ако мъжът е мъж, а не "мъж" като теб, при такова унижение, пиши жената пренесла се на оня свят."

Значи, ако следим историята и твоето включване, излиза, че отиваш, хващаш непозната жена за рамота и я стискаш, защото ит е казала, че не иска да има нищо общо с теб, а като ти шибне един, решаваш, че си в правото си, да я убиеш. Честно казано, заради психопати като теб, се замислям, дали да не дам минем през процедурите и да дам пистолет на дъщеря си.

После следва ферман, как авторът не бил "мъж", а ти си бил "мъж", и как на 16 години, няколко момичета са те нападнали, при това с остри предмити, ама великолепното ти мъжество ти е помогнало, даже си ги наръгал ти! Не че нещо, ама как така няма нищо писано за този случай - пребити и наръгани момичета?

Ок, ако някой 120 килограмово пиянде, пере шамари на нещо, дето е 40 килограма, като слабо момиче или малко момче, трудно ще стане. Не че нещо, ама май баща ти ти е бил много яко и сега, те дере отвъртре, че някой се е защитил от пиян мъж, което наранява слабото ти его, следователно трябва, да пишеш за убийства и побои. Айде, стига се ядосва, сипи си една ракия, сбий се с баща си и ще ти мине.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4f5512e9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   25, явно изпитваш ненавист към жените, защото са ти конкурент в работата и любовта.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 30bb0f7302
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Абе получил си си заслуженото. Смешно е 29-годишен мъж да се оплаква от такова нещо.
Просто се въздържай от такива действия в бъдеще, защото явно че може и да стане нещо неочаквано. А и да хващаш жена туко-така за рамото.. лично аз бих го приела като доминантно и нагло, но няма да имам възможност да реагирам по начина, по който това момиче е направило. По-скоро словесно ще те накарам да се разкараш.

Забавно ми е, че мъжете под поста приемат всичко това толкова сериозно. А после жените драматизирали..

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e120c68b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Идвамата сте прекалили поне малко ми се струва. Аз съм мъж, но какъвто и да е човек се дразни като не му зачитат думата. Като е казала, "недей" еми недей. Това докосване по рамото е само признак, че не зачиташ думата, която ти е казана преди това. Лично пространство нарушено, и изрично казваш "не ми пука" че не ме искаш в личното си пространство.
От друга страна, дори след като си искал само да поговориш ( ако това си искал ) с момичетата, тя да ти е отвърнала така неприятно с думи, не е комплимент за нея. Отблъскващо е. Може да не й харесват пияни до висока степен, може да е била нервирана преди това, зависи какво. В определени случаи не й е комплимент. Също не й е комплимент да прекали с хватките за да те унижи. Ако е знаела, че ще те унижи много, е прекалила, можела е първо да те сплаши ако ситуацията наистина е знаела, че ще те унижи.
А чисто погледнато, пиян идва около мен ( ако бях момиче ), казвам му "НЕ, махай се" той идва да ми демонстрира че не зачита моето "НЕ", еми падаш на земята ако съм трениран и не ми пука. Дори не знам дали щях да съм наречен "добър човек" ако хем искам да те ступам че ме плашиш, но хем гледам да имам баланс за да не те унижавам. В повечето случаи действам така както ми идва и вече ти си плащаш за това колко ти е дошло.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8a28b82504
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   Брей, че женски коментари и чудо. Жените били тренирани, биели пияни мъже, и изобщо мъжете да почнат да се страхуват от жени-биячки, за да не ги пребиват и унижават както тук казва "авторът"----пардон авторката! 27, на мен не ми трябва да хващам за рамото или за където и да е непозната жена. Имам си достатъчно много познати, а и съм женен. А ако пък някоя жена (позната или непозната ми) шибне унизително шамар на публично място ей така, защото е жена и всичко и е позволено, сама се сети какво ще последва за нея, защото ако ти го кажа директно, няма да публикуват коментара. Заради "психопати като мен" няма нужда да се страхуваш за дъщеря си. По-добре ще е да се страхуваш от такива психопати дето не са като мен, защото ако и дадеш пистолет, не се знае дали няма психопатите да я гръмнат с него, или да я заколят като прасе.

"После следва ферман, как авторът не бил "мъж", а ти си бил "мъж", и как на 16 години, няколко момичета са те нападнали, при това с остри предмити, ама великолепното ти мъжество ти е помогнало, даже си ги наръгал ти! Не че нещо, ама как така няма нищо писано за този случай - пребити и наръгани момичета?"

Случката, която си обозначила като ферман беше преди 38 години. Ако на 16 години ме оприличаваш като мъж, мога само да ти благодаря. Сигурно е било в прохождането на феминизма, защото никое момче-ученик не смееше да отвърне, заради властта на бащата на едно от момичетата. Аз бях от провинцията и не знаех, че трябва да се оставя на тези боклуци, цепнати между краката. След това, повече не се чуха повече за момичешките набези върху момчета, нарушаващи вечерния час. Не е задължително да ми вярваш, а и такива случаи днес колкото искаш. И то за заклани или застреляни жени от мъжете. Потърси в нета и ще се убедиш. Защо всички медии пищят за постоянно пребити от бой или убити от мъжете жени? Сигурно жените-биячки като тази са се свършили или са прекалено малко.

"Ок, ако някой 120 килограмово пиянде, пере шамари на нещо, дето е 40 килограма, като слабо момиче или малко момче, трудно ще стане."

Какво търсят жените покрай 120 килограмово пиянде. Ако го закачат е ясно, че ще бъдат ошамарени, че и нещо повече.
Авторът твърди, че е 180/85 и бил леко пийнал?! Доста интелигентно е измислил случката. Бил я стиснал за рамото, след като едната-биячката му казала да се разкара?? Последвали хватки от джудо, набиване на коляно в бъбречната област и ред измислени простотии. 180/85 здрав прав леко пийнал мъж, пребит от 22-24 годишно момиче!!! Това го има само в комиксите, а не се знае дали и децата от детските градини ще го повярват.
Авторе, или авторке, по този начин няма да превърнеш мъжката (мъжеството) "токсична сила" в женска.

" Дръпнах се доста унизен. Не знам тази каква беше ММа ли националка по нещо ли, полицайка ли ама... не мога да повярвам... иначе не съм от най крехките-180см 85кг. Доста ми е гузно и ако може споделете помогнете да се примиря с това."

Как звучи само, а? Силен мъж, за бъде унижен от жена, и да моли да му се помогне да се примири с това!
Авторке, добре щеше да публикуваш това в раздел "измислени истории"! Мъжът си остава мъж, ако не е женчо, мека китка-педал или заблуден феминист. Дори и да има процент истина в това което казваш, никой мъж няма да признае това, защото няма да е истински мъж. Колко мъже са подали оплаквания от женско физическо насилие над тях? И, знай едно! Мъжът винаги ще е над жената, в каквито и времена да живее, каквито и извратеняшки закони за защита на жените и педалите (ИК) да бъдат измислени. XY - хромозомите са в основата на живота и са програмирани от природата за неговото съхранение, а Y - хромозомата е притежание само на мъжа. Тестостеронът е мъжки хормон, на който се дължи и физическата сила на мъжа, много по-голяма от тази на жената. Така че, жени биещи мъже на практика няма, освен ако мъжете не са истински мъже и се оставят да бъдат бити от жени.....наричат ги мазохисти. Това съществува само в главите на феминистките и във всички случаи това е художествена измислица, целяща да направи половете равни, както и желанието на авторката, представяща се за автор, но не им се получава, а действителността е друга.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 21e7d7ba9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   "взех да се закачам като я стиснах за рамото."

Те точно за такива като теб тренират - пийнали и правещи се на свалячи... Аз като съм гледал хватки, съм се чудел точно за какъв тип ситуация стават - е, за точно такава... Но виж ако и връхлети някой който наистина не и мисли доброто... надали ще мине. Според мен, не че са лоши тия бойни изкуства, напротив, но дават на някои хора грешна представа с каква ситуация могат да се справят. Също и предтекст да ползват по-голямо насилие от което им е оказано... После същата ще реве по форумите, че никой не ще да я сваля.

Иначе да, дори да е момиче, ако е подготвена, и е решена да ползва по-голямо насилие от теб самият - ще надделее. Жените могат да причинят точно толкова насилие колкото и мъжете. Теб майка/баба не те ли е била :)? Можеше да излезеш от ситуацията много лесно, ако се беше държал на положение, нормално, интелигентно и тогава нейното поведение щеше да излгежда не на място. Пък дори да те е "набила". Ако ти не си бил агресора (и поне от твоите думи - не си), но също така и поведението ти е изглеждало разумно, нямам какво да се чувстваш гузно. Не сте отишли да се биете, а флиртувате, закачате и т.н. Но пак казвам, замисли се и как е изглеждало отстрани. Това ти е бил проблемът и от това зависи как другите са го възприели.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7831f5154d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   До 31

"Заради "психопати като мен" няма нужда да се страхуваш за дъщеря си."

Като ти чета глупостите, заради психопати като теб, се страхувам за продължително оцеляване на обществото ни...

Сподели.нет? Съгласни ли сте, че тоя е ненормалник? Само бойщ, сила, извинения, постолети, коленета ... чеснто пич, потърси помощ!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7831f5154d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   И само за протоколва:

Значи е приемливо, да се хващата случайни жени по улицата за рамото, да ги врасята някакви пиянки за секс и да ги бият мъжете, ако са ядосани? Защото от това което каза, май е най-приемливото за теб нещо!
И стига си гледал на хората, като на някво животно. Ако толкова ти се живее така, фатай гората!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4daf0f5ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   33, пичът е доста точен, а помощта трябва да я потърсиш ти.
Тази история е наистина нелепа, усеща се отдалеч

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9ef06c922a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Човек, веднъж чаках за тоалетна в клуб с приятелка и вече танцувах танца "Много ми се пишка" и един пред мен ми каза, искаш ли да влезеш, аз казах да, тръгнах да влизам и той ме бутна и влезе с мен. Приятелката ми не е тренирала нищо, но отвори, скочи върху него, събори го и го нарита като куче... ония лежеше свит на кълбо. Охраната му помагаха да си тръгне. После приятелката ми ми вика, не знам как го направих, просто бързах да не те заключи вътре. Адреналинът е голяма работа.
Повече не докосвай жена без разрешение, особено пък с приятелки.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6e91b5b381
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   До 31

Трябва да знаеш, че си много прав. Подкрепям твоето мнение. Темата на автора/ авторката цели провокация, с цел хвалене по адрес на еманципирани женички и женуря. Тези НЕ са нормални жени! Една нормална жена няма да такова гнусно нещо, защото много добре знае, че е слаба. Нормалната жена не би удържала на физическата сила на мъжа. Женската и феминистическа агресия към мъжете трябва да бъде отговорено с мъжка физическа сила, дори и това да означава мъжете да пребиват тези самозабравени нещастнички.

Вече рядко се срещат нормални и прилични жени. Една нормална жена ако си знае много добре мястото , тя не би направила такива отвратителни неща спрямо мъжа, още повече да му посяга или противоречи. Колко е жалко , когато момичета пребиват и момичета- та даже и по- слаби от тях! Жалко е за мъжа ако той позволи някаква самозабравила се нещастница да му крещи, обижда, псува, удря и бие! Тази, която е набила автора/ авторката е поредната уродка и дегенерат в панталони, която трябва да си получи заслуженото рано или късно.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cbc13f6b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Еми изпросил си си го, кво ревеш тука? !? Добре ти е направило момичето, аз даже щях направо да ти откъсна ръчичките и да ти ги завра в задника задето имаш наглостта да ме тормозиш и да ме пипаш безпричинно, без да съм ти направила абсолютно нищо. На такива отворковци и комплексари като тебе им трябва точно всичко, каквото са ти направили на тебе един много силен як мощен шут в гъза и десен прав в мутрата та да изтрезнееш от умопомрачителния си махмурлук и да се осъзнаеш по кой свят ходиш и що струваш. Аз съм нетренирана ама ти казвам, че ако ти ми паднеш на среща ше ти сгъна не ръката ами цялото тяло, ще те сгъна буквално на две и после ше ти трябват 10 години да се въстановяваш увит целия във гипс и хранещ се през сламка. Тва мъжете сте много долно, нагло племе.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 30bb0f7302
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   До 39

Една "нормална" жена трябва да търпи ако мъжа й я бие ли? Ти въобще слушаш ли се какво говориш?

Жени, като описаната в историята, са по-скоро рядкост. А и даже такав жена едва ли би имала шанс пред някой доста по-едър и физически силен мъж.

А и да не противоречи на мъжа?! Такива като теб не заслужават жени до себе си..

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7831f5154d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   " 33, пичът е доста точен, а помощта трябва да я потърсиш ти."

Примерно от полицията или директно от съда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e2b8f709c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Нямаш право да пипаш и да досаждаш на непознати хора, независимо от пола. Точната думичка е психически, в случая и физически тормоз. Това че си пиян, не те оправдава. Теб трябва да те притесни собственото ти агресивно поведение преди това, а не че жената се е защитила адекватно. По-добре като не можеш да носиш на алкохол, не пий толкова много, че да не се превръщаш в досадник и агресор по улиците. Следващият път може и полиция да се намеси.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7831f5154d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   “ Една нормална жена ако си знае много добре мястото , тя не би направила такива отвратителни неща спрямо мъжа, още повече да му посяга или противоречи.”

Сори, ама шариата е баяяят по на юг от тука ...

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1d2f1cef31
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Казала ти да се разкараш по неделикатен начин...
А дали щеше да се разкараш, ако те беше отхвърлила по деликатен начин?
За такива като теба само унижение и бой, защото от друго просто не разбирате.
Хората наоколо само те гледали... еми ти какво очакваш, да дойдат да те защитят? Вероятно и да ти помогнат да насилиш момичето?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c0504c31ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   "Аз съм нетренирана ама ти казвам, че ако ти ми паднеш на среща ше ти сгъна не ръката ами цялото тяло, ще те сгъна буквално на две и после ше ти трябват 10 години да се въстановяваш увит целия във гипс и хранещ се през сламка. Тва мъжете сте много долно, нагло племе."

Олеле 42, умирам от страх да не те срещна, че ако ми сгънеш цялото тяло буквално на две, и после да ми трябват още 10 години за да се възстановя увит целия в гипс и хранещ се през сламка, край с мен!!! Много ти се моля, не ме пребивай толкоз лошо, че болките някак си се преодоляват от побоя дето ще ми нанесеш, ама срамът след това ще е голям. Жена да пребие мъж с мощност три конски сили, 100 кг. мускулна маса без грам излишна мазнина, с бицепси 46 см. в студено състояние, вдигащ 190 кг. от лежанка ще е най-голямото унижение за него!!!!! Автор(к)е, какво ще кажеш? Да умирам ли от страх №42 да не ме пребие толкова лошо, защото мъжете сме много долно и нагло племе??? Няма как! Ще се моля да не и падна на среща!!! :)

" аз даже щях направо да ти откъсна ръчичките и да ти ги завра в задника задето имаш наглостта да ме тормозиш и да ме пипаш безпричинно, без да съм ти направила абсолютно нищо."

42, това кърти не мивки ами асвалта!!! Ти, че няма да можеш да ми откъснеш ръчичките и да ми ги завреш в задника няма да можеш. Ще стане обратното, ако посмееш да ми посегнеш. Но как така изведнъж реши че някой мъж ще иска да те пипа безпричинно, и то точно теб? Ами ако си грозна и дебела? (Е, не всички мъже са гнусливи.) Или просто си мечтаеш някой да те опипа, защото никой до сега не е искал да го направи!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cb2d51ee94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   49,да бе,баш такъв грозен оръфляк като тебе ще си мечтая да ме опипва... как ли пък не!!! По скоро предпочитам да умра! Май ти си мечтаеш да ме опипваш ама ще стане на куково лято,мечтай си, чикиджия девствен мръсен,мечтай си! Личи ти от километри,че си незадоволен и не си помирисвал жена на живо нито веднъж през скапания ти шибан,жалък,безмислен живот и затова лееш злоба по жените щото никоя не ти връзва и никога няма да ти върже. Не се безпокой за мене,аз съм си красива и със стегнато тяло ама явно ти си грозен и дебел,щомто само за тва дрънкаш явно се припознаваш в твоите си описания и от яд почваш да лепваш на жените твоите грозота и дебелост- еми,кво да те правим ние като ти си грозен и дебел и си избиваш комплексите от това върху жените?! Не сме ти виновни ние,че ти си грозен и дебел,сърди се на природата за това. Аз,ще ще мога да ти откъсна ръчичките и да ти ги завра в задника,ще мога,не бъди толкова сигурен в обратното. Все пак,да не забравяме че ти си 40 кила,а аз съм 74,така че по добре да гледаш ти на мен да не ми посегнеш че чак тогава ще стане зле... за тебе.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1cd0d4e239
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   51, защо така,
наричаш мен ти офърляк?
Знай, че аз съм мъж мечта,
и нивга не съм бил простак!

И, жени за мен бленуват,
даже падат на колене,
силен съм, и съм най-хубав,
няма по-красив от мене!

" Май ти си мечтаеш да ме опипваш ама ще стане на куково лято,мечтай си, чикиджия девствен мръсен,мечтай си! Личи ти от километри,че си незадоволен и не си помирисвал жена на живо нито веднъж през скапания ти шибан,жалък,безмислен живот"

Направо ме разби!!! Няма бе 51, как така ще те опипам? Че нали ще ме пребиеш от бой и край с ръчичките ми, като нищо ще ми ги откъснеш и завреш в задника, а после леле мале?!?!?!? Сигурно ще се изхождам като самосвал по голяма нужда в тоалетната. Но пък има и хубава страна, няма да ми пречи запекът! Виж сега №51, след такава закана няма да посмея никога да те опипам, а и ако жена ми разбере, ще ме убие с дъската за месо, както спя! След като се ожених мноооооого отдавна, не съм прибягвал и към чекиите, а и ако съм го правил, било е много рядко, само когато жена ми беше в цикъл или когато имаше мигрена. Разни светкавицили ли гръмотевици ли имало в мозъка и от време на време, та често повръщаше и вземаше едни хапчета доган ли бяха някакъв тиган ли, все ги забравям. И, да знаеш, че изобщо не съм мръсен. Аз съм си гнуслив по рождение, ходя с четка и паста за зъби в джоба и се гнуся от лош дъх на жена срещу мен. Лятото се къпя по 2-4 пъти на ден, а зимата по веднъж на ден. У дома има 5 санитарни възли, и нямаме проблеми с къпането. Животът ми изобщо не е жалък, а е изпълнен с приключения, за каквито можеш само да си мечтаеш!

" Не се безпокой за мене,аз съм си красива и със стегнато тяло ама явно ти си грозен и дебел,щомто само за тва дрънкаш явно се припознаваш в твоите си описания". "еми,кво да те правим ние като ти си грозен и дебел и си избиваш комплексите" "Не сме ти виновни ние,че ти си грозен и дебел,сърди се на природата за това. Аз,ще ще мога да ти откъсна ръчичките и да ти ги завра в задника,ще мога,не бъди толкова сигурен в обратното. Все пак,да не забравяме че ти си 40 кила,а аз съм 74,така че по добре да гледаш ти на мен да не ми посегнеш че чак тогава ще стане зле... за тебе."

Е, сега вече съвсем се обърках!!! Хайде да речем, че ме намираш за грозен и дебел, ти си 74 кила и като нищо ще ми откъснеш ръчичките и ще ми ги завреш в задника, защото съм само 40 кила и ще съм безпомощен пред женската ти сила. Все пак не мога да разбера, как съм толкова много дебел, чак грозен от дебелина, а съм само 40 кила? Че аз тогава трябва да съм висок само 50 см.! То тогава няма да мога да вървя с краката, а ще се търкалям.
Никога №51 няма да посмея да ти посегна при това положение, че аз няма да мога да те стигна, или си мислиш, че ще се опитам да те опипам до където мога да стигна? В никакъв случай, никакво опипване. Предпочитам на не ме пребиеш и да ми откъснеш ръчичките, да ги завреш там някъде и т.н.!
Хайде остани си със здраве и моля ти не бе пребивай, ако някога се срещнем случайно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6dd25302f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Тук има пичове, които си мислят, че не може да стават такива неща, и в същото време ако попаднат на тренирана и знаеща как да го изненада девойка, ще станат за майтап, със сигурност има жени включително млади които могат да направят някой батко на саздърма и , особено ако има изненада. Я вижте в мма какви има и помислете ще издържите ли 20секунди, кат ти изчатка един крак и заминаваш без да знаеш какво да правиш, така че не си насилвай късмета

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b56e3be2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   53, ти пък си мислиш, че такива неща често стават, щото половете били равни! Отколешна мечта на феминистките жените да бият мъже. :((( Може, ама само в женските мечти и в новите продукции на Холивуд след #Ме Тоо! Сега "супер гърл" ще им разкаже играта на лошите мъже, дето не признават женската сила! :((( Колкото здрава и тренирана да е жената, дори и ММА боркиня да е, не може да пребие здрав средно статистически мъж и ако му посегне самоуверено, може да посети после болнично заведение. Не всички мъже търпят женски произвол, а само мазохистите. На женчовци и слаботелесни момчета такива "тренирани" жени не посягат, защото тогава други мъже като мен, намиращи се на около ще ги пребият и ще има защо! За да направят на саздърма тренираните жени някой батко, баткото трябва да е мъртво пиян и да не може да стои на краката си! В противен случай пиши ги тренираните жени направени на саздърма от баткото и осакатени за цял живот. Свидетел съм как един 15 годишен циганин преби от бой две над 22 г. каратистки от София, защото го накарали да им се извинява за нещо, и ако аз не се бях намесил, познай какво щеше да стане с каратистките. Така че драги жени, не посягайте на мъж вдъхновени от филмите с феминистично съдържание, за да живеете по-дълго! Жена не може да пребие мъж, винаги е обратното. Много и се иска, ама не може, а ако ще е изненада, то тогава и 7 годишно хлапе може да застреля голям човек!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ebed94b51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   По-добре стой настрани, бъди в компанията, но бъди „страничен наблюдател“. Недей се забърква, гледай да я биеш словесно, а не с бой.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8a24f2f9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   55, няма мъж на планетата, който може да надвика проклета жена. Криво дърво се оправя, но крива жена само бой я оправя. Така че, забрави и не се надявай да биеш словесно малоумна и ниско-интелигентна жена, а когато видиш мъж да я бие, остани си страничен наблюдател и не се намесвай. За да я бие, значи има защо!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cb2d51ee94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   54,ти пък си мислиш че някой ще ти повярва на измислиците с циганина и каратистките и ще се изкараш герой пред жените тук,ама нещо никой не ти се връзва а:))) Супер гърл има не само в холияудските филми а и в реалността,да те светна и не е нужно даже жената да е тренирана за да пребие мъж. Има най различни жени с различно телосложение и съм виждала лично с очите си наживо жени с тяло като вол,които само като духнат някой отворко който е решил да им посегне пада на земята и нито са тренирали,нито нищо просто имат силна физика по рождение и просто не е добре да се е*аваш с тях. Ся не знам защо ти продължаваш напук да се заяждаш и да се опитваш да "разнищваш" историята и да се пънеш да вадиш зорлям разни "доказателства" че жена не можела да пребие мъж като е очевидно че може. Явно тебе самия са те били жени и за да ти олекне от травмата и унижението че жени са те били,си измисляш твои си измислени истории едновременно за да ти олекне от болката и унижението и за да се направиш на големия "мъж" пред жените тука и евентуално да впечатлиш тука някоя жена с жалките ти измислици,ама изобщо не ти се получава. Тва че некой мъж има нещо между краката си не значи че е мъж в пълния смисъл на думата. Ама не знам тва на теб що ти го обяснявам,като на тебе айкюто ти е под 50 и изобщо нема да разбереш кво ти говоря щото си тъп. Айде у лево и гледай да не посягаш на жена,щото такива девствени аутистчета като тебе ги ядат за закуска.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5165426e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   57, нищо не си мисля, само казвам, че жена не може да пребие мъж без значение дали е каратистка, или сумистка! Може единствено само ако мъжът е вързан или е хилав, болен и немощен. Само тогава може да бъде пребит от жена. Не ми пука дали ми вярваш или не, но ако аз не се бях намесил, край с "каратистките". Циганинът щеше да им види сметката, макар и на около 15-16 години да е бил. "Супер гърл" съществува само в болният ти феминистки мозък. Ако наистина съществуваше, мъжете нямаше да скъсват от бой наглите и устати жени, а "супер гърл" щеше да се разправи с тях. Интересното е, че когато някъде мъж пребива заслужено някоя жена, не "супер гърл", а друг мъж се намесва за да го спре! Представи си как двама мъже се бият и жена (супер гърл) се намесва и ги разтървава? :((( Ти никъде не си виждала силни жени с тела, като на вол, а си си ги измислила! Може да си виждала огромни дебели и мазно-сланинести жени с тела на крави, дето едва дишат и се движат като слонове, заради заболявания или свръх бавен метаболизъм. Такива жени едва ли ще нападнат мъж за да го бият, защото ако мъжът ги тръшне на земята, няма да могат да станат без чужда помощ.
-------------------------------
"Явно тебе самия са те били жени и за да ти олекне от травмата и унижението че жени са те били, си измисляш твои си измислени истории едновременно за да ти олекне от болката и унижението и за да се направиш на големия "мъж" пред жените тука и евентуално да впечатлиш тука някоя жена с жалките ти измислици, ама изобщо не ти се получава. Тва че некой мъж има нещо между краката си не значи че е мъж в пълния смисъл на думата. Ама не знам тва на теб що ти го обяснявам, като на тебе айкюто ти е под 50 и изобщо нема да разбереш кво ти говоря щото си тъп. Айде у лево и гледай да не посягаш на жена, щото такива девствени аутистчета като тебе ги ядат за закуска. "

Олелееее сега се стресирах и от страх направо ми се приходи по голяма нужда! И ще те замоля още нещо №57, .... не ме бий ако ме срещнеш някъде, че болката някак си се преодолява, ама срамът ще е много голям! :((( Ха сега де, правел съм се на голям мъж и то пред жените? !? !? Знаеш ли колко ми пука от мнението на жените или от твоето? Явно завиждаш на мъжете за дето имат разни неща между краката си, и аз сега ще си го преместя от единия крачол в другия! Сигурно твоето IQ е над 200, че като гледам правописа ти не ти е ясно какво е шпация, а още в правилата за писане тук са го подчертали. Хайде да спирам и пак да те помоля да не ме пребиваш когато ме срещнеш. Никога няма да ти посегна, ако си огромна и силна като вол! :(((

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e2ef8e69c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   Преди около 2 години в някоя от бившите съветски републики имаше случай, в който 20 годишно момиче пребило с ритници едър 50годишен контрольор в градския транспорт. Подробно беше описан от местните медии със версиите на двамата и свидетели. Момичето нямало билет и когато дошъл контрольора, отказала да плати глобата. Слизат на спирката и той продължава да иска тя да си плати глобата докато я държи да не хукне. Тя му казва да я пусне или щял да съжалява. Той казал нещо от сорта на "ей малка пикло еди кво си " и заваляли ритници. Според някои свидетели бързината и точността били невъзможни за реакция. Човека се шашнал и първо почнал да се моли а после след като тя не спирала взел да вика за помощ в безпомощно състояние на земята. Внимавала да не го рита в главата. Ако не били 2ма 3ма да я опазят и без това страшното щяло да стане трагично. Контрольора се отървал без тежки контузии обаче си взел отпуска за някоя и друга седмица, защото не бил в състояние на другия ден. Дошла полиция, задържали я и установили, че е студентка там родена 1997 и от малка тренирала кикбокс (муай тай ). Държавата взела да я съди за побой над държавен служител. Там е соц още, мисля в Беларус беше, какво е станало после, не казват. Та мисълта ми е, хич не го е питала колко по голям е на ръст, кг и възраст. Просто туп туп и толкоз. Някои се страхували да се намерят, да не ги почне и тях, гледката била страшничка. Имаше и снимка на момичето, гледаш няква симпатяга, обаче... Когато една такава знае кво и как да прави тестостерона не помага особено, номер 58 и другите подобни. Контрольора едва ли е бил най-крехкия, обаче виж какво станало. Момичето вероятно е знаело, че ако реши ще го бие, щом се е сопнала. Вероятно много като него и като номер 58 ще ядат бой от такава, и като тази в парка.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 279845cc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

60.   Теоретично такива неща са възможни - човек ако е пийнал не е трудно да му се извие ръка или да го свали на земята, особено ако е неочаквано и отсреща е жена, мъжът може да е сварен неподготвен. Също е вярно, че има жени, които тренират много и е вярно, че има жени, които биха могли да надвият средностатистически мъж - поради подготовка или просто едри жени силни генетически. Но тук свършва теорията и започва реалността - от това да ти извият ръката и да те наведат до това да те набият има огромна разлика. Да не говорим, че такива жени са единици и рядкост. Жената в повечето случаи или няма маса за сериозен удар тоест няма как да те свали с тупаница ако ударът не е на лошо място, или ако я удариш силно тя се скапва психически поради липсата на тестостерон, който обикновено в такива случаи зарежда мъжа с гориво. Има и една психическа бариера у нормалния мъж - да не удря жени и това може да му изиграе лоша шега, защото жената отстреща може да е подготвена. Колкото до автора - според мен е или слаб физически или психически. Да не говорим, че аз не познавам мъж, който и да му се случи това и ще се вайка публично, а няма като изтрезнее да се опита да я намери таз мома и да я накара да се пробва пак. И ще си мълчи, а няма да се излага с такива признания... Иначе подкрепям жените да спортуват, това им дава здрави и самочувствие, и да има такива жени - една американка се сещам, бие се в ММА, а и нашата Станка Златева съм я виждал да побеждава мъж в борба, но те са редки изключиния, а не правило.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 04de48dc8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

61.   59, явно вярваш и в митовете за амазонки, за които науката още няма доказателства, освен цветущи художествени измислици от омировите произведения. Ако имаше такива кик-боксьорки или разни каратистки пребиващи силни мъже, тогава защо са ни закони против насилието от мъжете над жените или пък домашното насилие? Жените пребивани от мъжете заради женска наглост ще се оплачат на кик-боксьорките и край-с мъжете побойници. Няма да посмеят повече да посягат на всичко що е женско, и милиарди евра и долари ще се спестят, като спре финансирането на женските НПО-та! Феминистките опищяха Европа... "Олелееее нас ни убиват! Мъжете! 8 жени в България убити от мъжете си заради корона вируса? !? !? България била гробище за жените и ред подобни феминистични простотии. 59, ти едва ли си била там, когато тази 20 годишна кик-боксьорка "пребила огромния 50 годишен мъж! Знам, че ти се иска и жените да могат да бият мъже, но е невъзможно, освен ако мъжете не са болни или на пределна възраст. Случаи може да има подобни, но преекспониране на женската сила над мъжката е смехотворно. Че то, ако жена извади ненадейно пистолет може да застреля всеки мъж, па бил той и най-силният мъж на планетата. Въпросът е, какво ще последва после за нея, защото и дете може да направи същото, ако мъжът не го очаква. Аз съм 58, и те уверявам че никоя жена не може да ме набие както си описала с огромен патос случката с кондуктора. Да, може да ме удари или ритне, ако не го очаквам. Само че нямаш представа какво ще последва за нея след това, защото нямащ представа за физиката ми. Ще съжалява до живот за постъпката си, защото аз не търпя женско унижение и ако не я убия на място само с един удар (при самозащита), то ще я накарам да вие като бясно куче, посегнало да хапе стопанина си и ще е саката до края на живота си!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6dd25302f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

62.   От автора... номер 60, нито съм слаб физически, нито психически. Както споменах, тази можеше да ми хакне още ритници, ако беше решила, и тогава, и сега го мисля, макар да е доста шибано за мен, сигурен съм, че тази не беше просто ентусиастка а направо си ме направи на гъз, и ако искаше можеше и още.... , добре че не се стигна до там... , описах по-горе какво стана, ако бяха решили и другите 2 сигурно щяха да и помогнат, това стана кофти позор, ама явно тази може да ме и те изненада и 2ри път, мисля, че не искам пак да се срещнем, защото или просто позор или пак ще ме свали.... явно има и такива. На 100% съм сигурен, че и други биха се опарили

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bf20055029
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

63.   62, стига си се гевезила! Ясно е, че си жена и си измисляш небивалици. Жена не може да пребие средностатистически здрав мъж, каквото и както и да е тренирала. Жената е физиологично много по-слаба от мъжа. Това става само във филми на Холивуд. Лошото е, че някои жени са си повярвали в силата, която всъщност нямат, посягат на мъже, както в този измислен случай, и после резултатът за тях е плачевен. Насилието над жените няма да спре, а и жените си го заслужават. Нека си мечтаят за случай като този, дето изобщо не го е имало!

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker