Непрекъснат тормоз от Виваком - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Непрекъснат тормоз от Виваком
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4671 пъти
Споделям и не искам да обидя някой, който работи в тази система или в тази фирма за за вземания.
Случаят е следният -
клиент съм на тази компания, ползвам трио - стационарен телефон, интернет, кабелна и две мобилни карти.
Преди два месеца започна бавене на заплатата ми и внасях по половин такса, а последният въобще. Е, просто не мога да опиша какво се случва - два месеца и половина, сутрин от 7,30 часа, вечер до 18 часа, събота и неделя - също, непрекъснато обаждане, от фирма "Матрикс". Обяснявам, -отговор-добре, след час друг глас от същата фирма. Призлавяше ми, защото имам и нощни смяни и тъкмо легна и се започне.

Миналата седмица ни платиха и отивам и аз да си плащам, но вечерта - пак, -" и другите, защото е края на месеца да платите". СТАВА ВЪПРОС ЗА 88, 40 ЛВ Разбирам, че в тези агенции и фирми работят хора граждански договори и на процент за заплащане, но това ли е начинът да се събират пари. Не издържах днес и се обадих на 123 на центъра им за обслужване на клиенти и им заявих в прав текст, че ако не престанат, че ги съдя за тормоз, защото освен, че имам задължения към тях, имам права в тази смотана Република България. Имам право и да почивам след работа, а не да си държа телефонът включен заради тях. Освен това, обяснявам, че тази седмица пак ще ни платят и аз пак ще внеса пари, а може и всичко да се изплати.

Същото се отнася и за всички кредитни институции, където, ако се просрочи вноска, започват як тормоз, защото и тях тормозят, и те са подложени на санкции. просто си разнасят един лист с неплатили от човек на човек и се уговарят помежду си за обажданията. В много случаи, по върховете на тези фирми, истинските шефове дори не знаят за какво става въпрос.
Много моля, не искам да обидя абсолютно никой, ако има работещи в тези структури.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2bc049ac71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всъщност изобщо не трябва да се притесняваш, така наречените фирми за вземания работят на принципа на сплашването, но реално нищо не могат да ти направят. А специално за Виваком, понеже редовно посещавам някои от 3-те им офиса около мястото където живея, само докато ме видят и изпадат в дива паника, даже оправителя ме обслужва позволявайки ми да прередя цяла опашка клиенти само и само да напусна офиса по бързо. Това се дължи на няколкото весели случки в тези офиси, при едната успях да убедя трима "бъдещи" клиенти да не се набутват с предложените им оферти, като също така им показах колко неграмотни всъщност са служителите в единия офис, а при една от другите случки се завихри такъв скандал с "интелигентните" служители на Виваком, че хората които чакаха сами си плюха на петите.

Вече си мисля, че са разпечатали моя снимка и плашат новопостъпилите си служители с мен, ако не слушат :)))

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: af3e2d3e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Следващия път като ти звъннат от "Матрикс" няма да им се извиняваш и обещаваш да си погасиш вноските а им заявяваш в прав текст че нямаш договорни отношения с тях и от теб стотинка няма да видят.
Освен това ги уведомяваш че ако имат въпроси към теб могат да ги зададат в писмо и от сега на татък комуникацията между теб и тях ще се извършва смо и единствено в писменна форма. В противен случай ги заплаши със съд за тормоз.
Те реално нищо не могат да ти направят. Единственият им лост за упражняване на влиание е заплахите и тормоза с надеждата да се стреснеш та и те да "гушнат" процент.
Това е.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 00c63c58ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пак ли тия дебили "Матрикс"?

Преди няколко дни моя приятел получи смс, че дължи около 800лв на виваком...??? Най странното е, че той до сега не е използвал тяхна услуга, даже и домашен телефон няма. Тези са луди просто, само тормозят хората с глупостите си. В нета има много оплаквания от тях.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 759e53e237
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   защо се панирате от някакви обаждания, спокойно - годините на мутрите с бухалките мина. Игнорирайте ги тези и си гледайте работата и живота

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2194161793
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Аз пък не разбирам от какво недоволстваш, като нямаш пари- не ползваш услуги. Ти хем не плащаш, хем получаваш услугите, хем се оплакваш. Егати нахалството :D

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ac30bb6c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така и аз имах този случай и проверих как стоят нещата. Просто се обади и кажи, че ще ги съдиш за тормоз. Това е кол център. Те получават пари, ако след обаждане постъпи плащане. Виваком нямат право да ти се обаждат. Само да ти пишат писма. Е мен ме тормозиха, защото една прителка не си беше платила един месец. На телефона ми на Мтел. Е аз се обадих на Матрикс и казах, че се напикавам ( извинявам се) и че като ми звъннат получавам сърцебиене. Е оттогава спряха да ме тормозят и досега нищо. Казах им, че съм говорила с адвокат ( което е вярно ) и ако не престанат ще подам жалба срещу тях, ще си извадя експертиза от психиатър и т. н. Казах им, че ще си запиша разговорите с тях пред трима свидетели. ( те не са доказателства, но се взимат впредвид ) и така. И спряха. Е приятелката не си е плащала 3 месеца ( безработна е) и не са ме потърсили. Така, че твоите сметки са си с Виваком, не с Матрикс. Обади се и им навиеи скандал.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 540162b651
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Такъв е животеца, в България.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0f610fc73c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хаха много весела тема, много се смях какви сте луди. Давайте, така да ги правим всички, те ни взеха за мезе.

Аз не използвам услугите на Виваком, но съдя по познатите си, че го има това, което говориш. Не само Виваком де..

Искам да ти кажа, че живея в 12 етажен блок и долу във входа има лист с хора със задължения към Топлофикация и има поне 7-8 човека с по 3, 4 БОНА, ХИЛЯДИ.. Изобщо не им пука, разбираш ли ме... Карат си количките, ходят на работа, сядат хапват в заведението отсреща, носят си новите дрехи.. Това от години, никой нищо не им е направил. И не е този случай единствен. Какво ще направят? Знаеш ли колко некоректни и хора с задължения има към Мтел, Вивател, Глобул и прочие.. Кво ще вземат на всички покъщините и самите къщи ли? Съкратиха сумати народ, как очакват да си плащаш навреме? И като забавиш, почват да ти чукат отгоре глоби, такси, ддс-та п*ткини майни и става каша.. Майка ми има един кредит ( малка сума е ) и остават още няколко месеца.. ама имахме финансови затруднения ии им забавяше парите, ЛУДА я направиха.. през 5 минути, казва им ще плати при първа възможност, обяснява им.. на другия ден пак. Накрая ходеше с изключени телефони, онея изобщо не се съобразяват - от сутрин до вечер истински ТОРМОЗ. А е коректен клиент, вече 2-3 пъти сме работили с въпросната банка..

Няма какво да ти кажа, те хората по-горе са ти дали съвети много на място. Не им цепи басма, кажи им да не прекаляват и когато имаш възможност, плащаш и тва е. Много са нагли, МНОГО! Не стига, че в БГ са най-скъпи разговорите и уж всякакви оферти 39939 безплатни, 38843 смс-а, едни никакви такси - накрая по-малко от 50, 60 лв не съм плащала.. Не ми се говори, че ако почна не мога да се спра..

На Глобул за забавяне с 2 месеца ми начукаха 480 лв, защото съм титуляр на група, хем им обясних, че в момента имам финансови затруднения, че ще ги оправя, на разсрочено исках да им плащам, колко телефони съм купила от тях, колко договори имам с тях и накрая лууууум 500 лв. При последният ни разговор казах на управителя - Приятелю, кога Господ на мен, тогава и аз на теб ще ти дам! И излязох.. :D

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f1aa45d484
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Относно банката. От кол център ти звънят. Банката няма право. Може само писмено

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker