Опасни съобщения от луда жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Опасни съобщения от луда жена
преди: 4 години, 22 дни, прочетена 1572 пъти
Здравейте!
Последната седмица с мен се случиха много странни неща и имам нужда от вашия съвет. Ето и историята:
Преди няколко дни моят съсед от долния етаж, който е тих мъж на 60 години, ме помоли да поливам цветята му, докато е извън София, за да посети майка си на село, защото до колкото разбрах тя не е добре. Аз започнах да ходя у тях, за да поливам цветята и да храня котката му. Но моят съсед има един от онези домашни телефони и по него се обажда някаква жена. Аз, разбира се, не съм вдигала от негово име, но чувам съобщенията, които тя оставя на гласовата поща. Започнах да се притеснявам, защото тя крещи и казва, че ще намери къде живее и ще го убие. Не знам нищо за тази жена, дори не познавам съседа си толкова добре, но нямам и телефонния му номер, за да му се обадя и да го предупредя. Въпросът е, че вчера се обади някаква друга жена, по-скоро момиче, и каза, че майка ѝ е разбрала, че двамата поддържат връзка и дори е разбрала къде живее моят съсед, при което тази сутрин я нямало и момичето предполага, че е взела влак за София.
Не знам какво да правя и ме е страх, че тази жена ще дойде в сградата. Не знам дали е опасна. Оставих номера си на моя съсед преди да замине и той ми бе казал, че ще ми се обади кагато тръгне обратно за София, но не ми е звънял все още и не сме говорили. Какво да правя? Трябва ли да звънна в полицията или да се обадя обратно по телефона на тази луда жена? Страх ме е, че ако го направя ще застраша себе си. Съжалявам, че се забърках в това и не трябваше да прослушвам гласовата поща. Но как да постъпя в тази ситуация според Вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 22 дни
hash: fcf0bc1490
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твое място бих се обадила на момичето, за да разбера каква е ситуацията. Щом тя го търси, за да го предупреди и ако в действителност се окаже, че не става въпрос за празни приказки на луда, а в действителност има заплаха, бих се свързала и с полицията.
Друг е въпросът, че ако го направиш, самата ти ще се забъркаш в ситуация, с която нямаш нищо общо, но както се казва, сигурността преди всичко. Полицията няма да залови въпросната жена, нито ще обърне кой знае колко внимание, ако лицето, получаващо заплахите, не подаде сигнал лично, но най-малкото се предполага, че може да се свържат с него.
По мое скромно мнение, обади се на момичето и на първо място, поискай номера на съседа ти, впоследствие ще прецениш дали да продължиш разговора и да я питаш повече. Ако не успееш да се свържеш и положението е толкова напечено, звънни в полицията.
Сама ли живееш? Ако не си сама, нека някой те придружава, когато влизаш в апартамента му. Ако ще ти е по-спокойно, може и този някой да стои в коридора, да не си изкарате акъла, ако случайно някой влезе, докато сте вътре. Ако си сама, когато ходиш там, се заключвай. Ако имаш приятели или по-близки съседи в блока/кооперацията, не пречи да помолиш някого да те придружи.
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: b7abdf3f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много филми с телефонни секретари гледаш.

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 5f15286830
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ако цветята не са много и ако има къде да ги сложиш, вземи ги у вас. Вземи също и милото животинче, докато се върне човекът. Ама отиди с някого, в никакъв случай не сама и повече не се връщай.

Ако пък не можеш да ги вземеш (цветята), взимаш само котето и пак не се връщаш в онзи апартамент. Опасно си е.
А като се прибере комшията ти, ще му обясниш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 22 дни
hash: 21175126a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сега ми се догледа трилър. :)

Иначе подкрепям 1 - обади се на момичето. Не са обикновени обаждания това, че да ги игнорираш.

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 0b695d1303
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Глупости на търкалета, оставил си апартамента, но не и номера на мобилния...

 
  ...


...
преди: 4 години, 22 дни
hash: f4e1472dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз те съветвам да не се намесваш и да не се обаждаш на момичето. Пренеси цветята и животинчето в твоя апартамент, опитай се да се свържеш със съседа. Няма ли фейсбук профил? Ако ще да е, от там му прати съобщение. Ако връзката с него е невъзможна, направо звъни в полицията. Аз така бих постъпила

 
  ... горе^
преди: 4 години, 21 дни
hash: 88bcdd1e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И на мен ми се случи подобно нещо преди години. Тогава съседа ми също ми беше оставил да се грижа за котките му, но една жена не спираше да се обажда и да заплашва! Затова и аз ѝ спретнах изненада, взех пистолета на прадядо си( от втора световна война) и като се появи същия ден аз и го показах и ѝ казах, че ако се държи по-добре ще ѝ го подаря! Всичко свърши добре, надявам се и с теб да стане така, мило момиче!

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 6de0f4216a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Моето мнение е да попиташ останалите съседи за номера му, но ако това също е без успех вземи животинчето и цветята във вас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker