Смъртта на милен цветков - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Смъртта на милен цветков
преди: 4 години, 20 дни, прочетена 1286 пъти
Как може всеки път добри хора да си отиват по такъв нелеп начин? С какво някой може да заслужи това - на такъв празник, да пътуваш вероятно към децата си... и да те убие на място самозабравил се келеш. От вчера не мога да спра да мисля за това, не можах снощи да спя. Всеки ден минавам от там с моят син и жена ми... Как е възможно да се случват такива ужасни неща? И какъв трябва да си, за да караш дрогиран и със 100 км/ч?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 17 дни
hash: fc6a0d270e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дано изгние в затвора оня изрод.

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 9dca64d441
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо се чудиш, че най вече добри хора загиват от простаци!? Добрият човек е разумен и никога няма да навреди на други хора, докато простаците са кретени без разум, затова живеят като паразити, а и като има кой да им дава крадени пари и джипове, картината става още по страшна. Навремето синчетата на парнийните другари бяха такива, днес безкруполни олигарски заместват бившата БКП! А и партия си направиха, това е ГЕРБ, пълна само с бивши комунисти. На малки фирми помощ не отпускат, но на червени олигарси като Домуса отпуснаха милиони, да може да си купува нови футболисти. За народа не им пука, нека си мре в кошарата. Докато има народ - овце, ще има и пастири-вълци!

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 94338182c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ходил съм в София само няколко пъти. И всеки път там масово виждах самозабравили се лица, карайки скъпи коли като състезатели. Сигурно голяма част от тях също дрогирани. Това не е единичен случай. Това е картината в България и особено в София. Затова и ще се случват такива неща. Наркоманът е животно без морал и без разсъдък. А наркотиците си вървят безпроблемно в България, защото ченгетата вземат процент от наркодилърите за да не ги закачат. Северин също беше дрогиран като уби журналистката. Наркоман означава обществено опасен човек за лечение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 17 дни
hash: ca7028a285
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел, не си ли забелязал, че в този сайт се искат яко съвети за нов автомобил? Значи, всяка повтаряща се по два или три пъти тема, не се публикува наново, но сигурно има 100 за автомил "първа кола". Както и да е, идеята е следната, че бъдещите шофьори мъже и жени са под 21. Имам чувството, че всички живеят за автомобил. Карайте колела, тичайте, тренирайте, това е живота. Не да се забиеш на 20г със 120 в стълб и да те извадят без крака, това не е живот. Семейните хора имат нужда от кола, а не разни пикли на 20, които ще гонят кариера до 25 и евентуално на 30 ще мислят за дете и семейство, а льохманите на 18 тичат за книжка, да им вържат мацураните. Той не може по права линия да ходи, кола ще кара. На 25 години седят по кафетата, и само едно обсъждат "части за голф, части за астра", а ги гледаш разни шебеци или льохмани, абе ходи на лостовете да тренираш. Мъже на 45 тренират и са в топ форма, какво ви пукат тия коли?

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 6ac787088d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За съжаление случват се такива неща и то всеки ден. Просто не всички катастрофи ги дават по новините. Но ако погледнеш статистиката, много са. И в момента докато пиша този коментар виждам същия модел джип ауди който мина в насрещното в еднопосочната ни уличка. А оня дето се забил в къща? Много са, страшно е.

 
  ...


...
преди: 4 години, 17 дни
hash: cfb10fa5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това не е изолиран инцидент!
Искам да кажа, че в Осло, такива работи не се случват. Не, че нямаш богаташи, не че нямаш наркотици, алкохол, леки жени и скъпи коли. Там има много по-богати хора от тея, като това момче.
Просто такова поведение е недопостимо и то е недопостимо. Ако минеш на чарвено, не ти се разминава. Хората не гледат на една страна. Няма такива от рода на - някой се нацепил на булеварда в час пак, дето има 300 коли в момента, както и поне 500 пешеходеца, ама НИКОЙ нищо не видял. Много преди, да наберът смелост, да карат пияни, да се "изшиват" на кръстовищата и да заплашват свидетели, такива им отнемат колите и глобите са толкова солени, че дори милионерският им задник ще изтръпне, като им ги набият.
Подобно на онази скица на Илия Бешков, в която "Бай Ганьо убива създателя си", това което уби Милен Цветков, не беше просот една нелепа случайност, а събитие, което се потваря прекалено често, породено тоалната безотговорност от страна на богати и самозабравелии се хора, които са оставени, да правят каквото си искат и то оставени всички нас.
Ако не беше Милен Цветков, а беще Милен Иванов, който се е прибирал на път за дома в Люлин, от работата си, като складов работник, щяха да споменат за тежка катастрофа, вече щяхме да сме забравили, а свидетели и роднини, щяха да са "обработени", кой с пари, кой с много заплахи, докато щяха да се знамерят лекари, да твърдят, че "момчето е имал неочаквана реакция от лекарство" или някаква таква дивотия и да стане поредната статистика.
Е - АЗ КАЗВАМ СТИГА ТОЛКОВА! Край на статистките, край на богатите келеша, които са готови да те убият, за да си изкара кефа, а после баща му ще купи съда и ще заплашва родителите ти и децата ти, че да не си търсиш правата! Не ви ли писна, да сте подлога! На мен ми писна. Нямам нищо против богатите хора, нито хубавите коли. Дори им се радвам. Няма нищо против алкохола с мярка, а чеснто азано, имам прекалено много познати, които пушат разни треволяци, за да знам, че ако си боклук, ще си боклук колкото и в "трезво" състояние да си. Затова, нека гледаме на нещата обективно - богато келеше, убива човек, доакто кара пияно и надрусано, заедно с приятелчетата си, които бягат от престъплението и после лъжат полицията, а богатите мами и татета, който имат куп кирливи ризи, се правят на света вода ненапита, защото поради масивното медийно внимание, не може да си използват обичайните тактики. За "мамата" на шофьорчето вече се каза, че през 2015 е имала катастроха, която се е разминала леко, но съмненията са, че на 17, същият пакосник е бил прикрит от "мамата".
Ако оставим това нещо, да се размине, всеки ден ще има убити и ще става по зле. Оставим ли си правата, да си отидат, историята показва, че не се връщат лесно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 17 дни
hash: b0475d28ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В Лозенец са такива - бащите са богати, с възможности, но са на работа по цял ден и се чуват с децата си само по телефона...

Децата пък от своя страна, са презадоволени и демотивирани и се чудят къде да ходят по цял ден, в кой мол, в кое заведение да харчат от парите на техните. В случай, че "децата" са изпуснати или нямат морал и трезва гледна точка - стават инциденти като този с Милен Цветков...

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: b6177d925a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не знам, ама аз започвам да изпитвам страх да живея тук. Нямам телевизор, не гледам новини и се опитвам да не се интересувам от политика и каквито неща се случват в България. То не че може да се откъснеш съвсем, във фейсбук и гугъл винаги излиза по нещо ново.
Страх ме е и започва да ми влияе това.
Не съм го познавала този човек, нито съм му гледала предаванията (освен като бях малка и баща ми го гледаше), не съм му била почитателка, но не знам защо го приемам навътре всеедно е мой близък.
Всеки път като стане нещо подобно и виждам как тия келеши си живеят живота всеедно нищо не е станало, щото мама и тате са някои си.. И в същото време толкова смърт..
Младежи карат пияни, надрусани, без книжки, бият се, тупат се в гърдите и викат Мене не могат да ме пипнат.. Готови са да пребиат възрастен човек, че да му вземат нищожната пенсия.. И им дават някакви смотани присъди. Ама ако съм аз ще ми сцепят гъза, да не говорим, че ако направя нещо дори без да искам на някой 'висш', може и да ме пребият и да ме убият без да им мигне окото и пак да им се размине.
Страх ме е да живея тук, страх ме е и за децата ми, които искам да имам в близките 4-5 години. Говорим и с приятеля ми, той вижда какво се случва и също е на моето мнение, но не иска да живее в чужбина, понеже сме щели да станем роби. Не ме разбирайте погрешно, аз обичам страната си, но това, което се случва в нея..
Знам, че и в други страни има такива неща, но сякаш не е така зле работата като при нас? Сякаш има някаква справедливост, някаква сигурност за хората.. Или се заблуждавам, не знам..

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 50088b53d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Съжалявам, ако засегна някого с това, което ще кажа, но лично на мен не ми пука за смъртта на Милен Цветков.
Ако беше загинал обикновен човек щяха да споменат случая 1-2 пъти тихичко, и това щеше да е.
Ама този нали щото е журналист - надуха ни главите 5 дни вече.


Иначе не одобрявам шофирането под въздействието на каквито и да било субстанции. Ако зависеше от мен и алкохола щеше да е забранен. Но дъртаците, отговарящи за законите това няма начин да го допуснат... нито народа...


номер4, по-полекичка с това "пикла". Нали се сещаш, че след някоя и друга годинка и на дъщеря ти/внучкати някой дъртак така ще вика ;)
20 годишна на теб няма да ти пусне, разбери го това нещо и стига си злобял. Нито пък и 30 годишна.
И хич недей рекламира 45 годишните дъртаци.
В интерес на истината и на много семейни също не им трябват коли.
Но по твоята логика излиза, че човек трябва да започне да кара чак като създаде семейство. Е не е ли "малко" глупаво чак тогава тепърва да трупа опит зад волана, помисли!

Аз преди няколко години изкарах книжка, покарах малко и ми омръзна. Сега се движа предимно с таксита - печеля си и си го позволявам. Занапред изобщо нямам намерение пак да шофирам. Тези, дето постоянно дрънкат "части за голф, части за астра" обикновено го попиват като модел на поведение от бащите си, които масово са няк'ви комплексари на под 1000 лева, или някакъв слугинаж в чужбината, и всяка вечер пият ракийка, щото е със саладка. Всичко тръгва от семейната среда.... ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker