Милен Цветков беше убит !! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Милен Цветков беше убит !!
преди: 4 години, 23 дни, прочетена 2530 пъти
Един от най-известните ТВ водещи в страната беше убит. Убиеца, син на Собствениците на Винпром шофиращ под въздействието на наркотици (по последнш данни метаамфетамини и марихуана).

Как е възможно за убийство да се лежи от 3 до 15 години в затвора. Как е възможно от парламента да се мъчат да вкарват закон олекотяващ присъдата на хора управлявали автомобил и довели до ПТП под въздействието на наркотици.

Това е шамар за правовата система, това е шамар за правотата. Това е шамар показващ неефективносттта на системата. Това е шамар олицетворяващ корупцията. Това е шамар показващ че законите са за тези които нямат пари да си купят влияние.

Ако на някой от нас му бъде убит брата, сестрата, майката, бащата. Представяте ли си какво ни чака срещу така работеща система. Представяте ли си да се изправите сами срещу олигарси, мафиоти на Ти с хора внедрили се в политиката като представители на 'народа'.

По данни сина на политик също е бил в колата и е избягал от местопроизшествието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 21 дни
hash: 4f0aa68bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нека всеки подпише петицията за максимална присъда - https://www.peticiq.com/stats.php?id=262509
Ако сме всички заедно ще ни чуят, колкото повече гласове толкова повече шансове. На никой не му харесва създалото се положение, имаме шанс да направим нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: b8c49459e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е проблем присъдата, разберете го. Само затвори ли ще строим и ще се плаща за това. Живея в Германия. Надвишавш скоростта глоба, не я плащаш в срок, скача драстично. В България ти правят отстъпка, ако платиш веднага. Защо ли? Нормално ли е? Караш с по-висока скорост, не драстично, взимат ти книжката за месец, пак са толерантни, сам отиваш и казваш от кога до кога. Караш пил или надрусан, взимат ти книжката, плащаш глоба. Искаш си книжката пак, на 3 месеца проба от косата дали си пил и си се друсал, нищо че си без книжка. Следват проверки, изпит, психиатър и това е време на осъзнаване и равносметка. Ако се возиш в колата на пиян или надрусан и ти носиш отговорност, защото знаеш, че той не е адекватен и се качваш и ти. На моя позната след чаша вино излизайки от ресторант и качвайки се в колата си, някой се е обадил и я догониха на магистралата.
Мерките са абсурдни и аз съм гневна, боли ме много за Милен Цветков, боли ме за безотговорността и неосъзнатостта, за това че проблемът е много по-дълбок. Защото тук играе роля и семейството, но и образованието. Тук децата заедно с полицията, имат практика как да карат безопасно колело. Много е весело, дават им "документ", че успешно са се справили и зад празника всъщност се крие обучение за цял живот.
Четох много коментари да го убия, камшици пред НС, но това в 21 век няма резултат, това е просто първичен гняв. И най-страшното е, че в малките населени места, села това е масово, карат пили, неизправни коли и това е със знанието на управата на местно ниво и никой нищо не прави.
В България искат вземане на книжката до живот и какво надрусания пиян му дреме, взима ключовете и тръгва. Разбирате ли сега, че мерките са неадекватни и първични. В Германия до сега никога не съм получила снимка от камера, а са навсякъде. Но българите масово имат проблеми, защото така са си свикнали.
В НС трябва да проучат опита по света, а не някакви бакалски мерки не даващи резултат. Цв. Цветанов беше предложил да се криминализира пресичането на червено. Какво да кажа повече.
Много проблеми се крият зад това, които се случи. От проектирането до изпълнението и маркировката. Масово в градовете има подземни пътища поемаше трафика и камиони, в града ограничение 50 км. Който е минавал през Мюнхен знае за какво става въпрос, но това е и малки градчета също. И не на последно място в Германия няма ограничения на много места по магистралите. Всичко трябва да се базира на опит, професионализъм а ми прави впечатление, че парата ще и само в свирката. Жалко за Милен и за хилядите още, за които дори и не разбрахме. Всичко е в стил третия свят и закона на джунглата.

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: 187ea7dd0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мисля, че прекалено много се шуми около тази смърт - нелепо е, тъжно е, разбира се, че е така. Ако беше твой или мой близък, нямаше да се говори толкова на тази тема. Смятам, че в момент на смърт българинът не е особено тактичен с близките, които заслужават своят миг на утеха без този страшен шум около тази смърт.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 21 дни
hash: 4db3f526f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За мен това е умишлено убийство. Всеки път, когато се качиш в колата пиян или друсан, ти трябва да си наясно, че си потенциален убиец. Ти въобще не си в реалността, нямаш представа за време и скорост, за нищо.
Не е инцидент да се качиш неадекватен в колата. Не е инцидент да караш със скорост над ограничението. Това са все умишлени действия, довели до нечия смърт.

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: 0f4d3938ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Цитираните от 3 до 15 години са по чл. 343 от НК за непредумишлено убийство без утежняващи обстоятелства.Обвинението е по чл.342 умишлено убийство с утежняващи вината обстоятелства(4 вида наркотик,катастрофа в час пик) го грози от 15 до 20 години или доживотен затвор.Случаят е с висок обществен интерес,вече няма как да се потулят фактите,така че бъдете убедени,че убиецът ще получи максималната присъда(доживотен-при съкратена процедура-30 години).Очаква се и спешна промяна по НК от парламента,така че мисля,че има огромен шанс за доживотна присъда.

 
  ...


...
преди: 4 години, 21 дни
hash: 4102339fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   В близко време очаквайте и други по-големи безумия. Народа трябва да бъде принуден да се вдигне на бунт. Не само че би притискат да го направим , но и не ни дават избор за друго.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 21 дни
hash: 487363d408
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ми е интересно сега какво ще се случи - дали съда малко ще се засрами и ще накаже виновния, понеже цялата работа прекалено много се разчу или пак ще оттърват келемето да си продължи да убива. Залагам на второто - както стана и с Максим Стависки. Даже се обзалагам, че не само ще го оттърват с условна, ами и никой няма и да възроптае освен по форумите. Керванът пак ще си върви и кучето пак ще си лае.

 
  ...
преди: 4 години, 20 дни
hash: 187ea7dd0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   7, точно. Цяла България трябваше да се надигне срещу Максим Стависки тогава, но ние с нашето овчедушие сме така. Ако се беше случило в Русия, знаеш ли кога българин щяха да го пуснат и как преди ареста щяха да му спретнат един зверски бой. Пускането на Максим Стависки, без да лежи беше гавра, чиста гавра. Сега чакам нещо подобно, надигна се обществеността, но да видим ако има много малко годинки, дали някой с името си ще излезе да протестира, както е редно, или ще остане интернет бунт (българска му работа).

 
  ...
преди: 4 години, 20 дни
hash: 6283e9b1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Българската съдебна система е абсолютен цирк. Убедили сме се в течение на годините всички, не вярвам сега да е по-различно, въпреки големия шум, който се вдигна. Да пази Господ някой да опре до наказателен процес, защото освен унижение и подигравка с гражданските му и човешки права, друго не го чака. Съжалявам, ако ще прозвуча грозно, но личната вендета е за предпочитане пред това подобие на правосъдие. Това е моето мнение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 20 дни
hash: e39abdb6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На почти всеки Великден от доста време насам се случва нещо подобно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 20 дни
hash: d967969a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интересно ми е защо почти на всеки Великден става нещо такова. От това, което видях на камерите е, че ако Милен не беше там или ако шестимата пресичащи бяха само метър по-напред, трагедията щеше да е в пъти по-голяма. Дори и колите от другата улица не бяха засегнати като по чудо. Изобщо цяло чудо е, че има само една жертва. Щеше ми се на мястото на Милен да беше един голям тежък натоварен ТИР, под чийто ремърке да се бяха наврели тези келеши.

 
  ...
преди: 4 години, 20 дни
hash: 094d311d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12, то такива нещо май постоянно се случват. Трагедия. Само се моля този абориген и убиец да си отиде на топло до края на живота си и да му разпорят ... там. Мръсник мръсен богаташки!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 20 дни
hash: 3e8f788151
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Хора, разровете се в нета - и Милен Цветков е бил санкциониран заради пияно шофиране. Всеки от нас може да бъде както жертва, така и убиец. И двете позиции са ужасни, не мислете, че не е възможно да ви се случи и нека това ни направи по-внимателни и смирени, а не по-зли и жестоки.

 
  ...
преди: 4 години, 19 дни
hash: a93e6f74eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Точно защото всеки от нас може да е жертва или убиец трябва да се наказва. Нито искам детето ми да е на пътя на такава кола, нито да е шофьорът в кола дето гази наред. Точно да да се опазим от двете беди трябва да има порицание и наказание.

 
  ...
преди: 4 години, 19 дни
hash: d7c87b23ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Лека му пръст на Милен Цветков, но тази тема не е за '' любов и изневяра''. Моля да се премахне от тази тема

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 19 дни
hash: 621835f3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Лично моето мнение, който се кара някакво превозно средство пил и/или дрогиран, той е потенциален убиец. Затова всеки хванат в такова състояние трябва да е с присъда доживотен затвор без право на замяна!

 
  ...
преди: 4 години, 19 дни
hash: 86e7c0d93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   За това ни трябва автопилот във всички коли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker