До всички, които обвиняват младите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

До всички, които обвиняват младите
преди: 4 години, 25 дни, прочетена 714 пъти
Моля, публикувайте темата ми!


Все повече и повече хора обвиняват младите, защото напускат България. Тези млади хора биват наречени продажници, анти-българи, предатели и какво ли още не. Постоянно им се всява чувство за вина я с постове във фейсбук и дълги стихове за това как синът напуснал родината си и изоставил всичко и всички. Постоянно виждаме как по-старото поколение всякаш си е наумило, че наследниците са за да са плътно до родителите си. А тези наследнии не са ли хора? Те нямат ли право на собствено щастие? Нямат ли право да открият работа, любов и собствения си път като цяло, но извън България?

Постоянно се вайкате, че младите напускат. Въпросът е ЗАЩО.
Защото каквото и да се опитва един млад човек да направи, крилата му ги режете. Постоянно му натяквате, че вашият Х е повече от неговия Y. Например, ако този човек реши, че иска да учи Y, то вие ще му натяквате как вашият X е много по-добър и как неговият вариант ще му съсипе живота дори и да не е така, защото човек може ВИНАГИ да работи над нещо, което обича.
А да не говоря, че извън България, човек може да работи всякакви неща и да печели повече от тук. Има повече хляб навън за графичните дизайнери и изобщо хората, които се занимават с изкуство.
Забелязвам, че колкото и колоритен да е човек, вие просто искате да му "изтръгнете" цветовете и да смачкате самочувствието му, за да може той да се превърне в безмозъчен робот без мечти със сиво ежедневие точно като повечето "доброжелатели" като вас.
В България просто е нетърпимо това да видиш щастлив човек, който иска да просперира и да изпълни мечтите си. Винаги злобата и омразата надделяват, а после ревете защо все повече млади напускат.

В болното ни общество, ако някой мисли нормално, вие отново го смачквате и му лепите етикета "различен" и " луд" отново, защото не търпите някой да мисли по-здравословно от вас.

Ако някой сподели, че страда от нещо като депресия, биполярно разстройство или социална фобия, вие се държите с този човек като с току-що избягал от болницата индивид. Още един начин да потиснете и напълно заглушите младите.

Ако видите жена с по-различно тяло от това на солетите... пардон, моделките, вие непрекъснато я обиждате макар и " доброжелателно " говорейки й че е нездравословна (дори и повечето пълнички хора да са си в много добро здраве), че никой нямало да я хареса, че не знам си още какво. Наричате я мързелива, глупава, казвате й че не обича себе си дори и това да не е така. Но само да кажа, че човек както може да качи, така може и да свали, но злобните хора си остават злобни и простовати.
Смеете се на Андреа, защото си обработва снимките, но това е резултатът от болното ни общество. Жената може би е преминала през нещо трудно. И тя е човек, а човек може да напълнее поради най-различни причини.
Смеете се на Сузанита за операциите и провокацията, но това е едно ограбено от болното ни общество дете!

Ако видите, че нещо в брака ви не върви, вие бързате да си го слагате с други или да се развеждате. Търсите вината в партньора си, но не поглеждате себе си. Непрекъснато ревете в този сайт, че жената не пускала, че жената надебеляла след раждането, че мъжът ви скучен бил, че това, че онова, но не спирате за момент да се погледнете. Вие сте най-перфектните, нали? И накрая ми се оправдавате, че хората били полигамни и не знам си какво.

На домашното насилие тук изобщо не се гледа насериозно. Всеки ден има поне няколко жертви и все още не се прави нищо. Няма и да се направи като гледам.

Все още ли обвинявате младите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 19 дни
hash: f4d3eb295f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха тази година завършвам висшето си в България(защото не мислех, че ще мога да се издържам, докато уча в чужбина) и заминавам за чужбина. Пък хората нека ме наричат както си искат. Аз даже се радвам на такива думи. Животът си е мой и ще го прекарам където си искам и където ще ми е добре. България е просто една Територия(част от света). Тези глупости като "Как може да напуснеш родината в която си роден", "Предател гаден", "Родомразец" и др. са същите глупости като "Ние 2-мата сме само приятели с привилегии", "Заедно сме, заради децата", "Искам да се разделим, но да си останем приятели" и други подобни. Един човек да си легне една вечер с друг/а и после най-спокойно да се прибере при мъжа/жена си е много по-гадно от това да заминеш за чужбина за по-добър живот. И аз уча нещо съвсем различно от професиите на родителите ми, няма да им продължавам работата, не са ме и карали. И мисля да живея с някой, който обичам, а не с някой с най-голяма заплата и къща. Запомнете и нещо друго: "Ще спиш ли с мен за 20 хиляди лева? Даа. А за 50 лв? Ти за каква ме мислиш? Вече разбрахме каква си, сега се пазарим за цената."

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6285120322
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно вярно! Всичко, написано е вярно!
Жена, дебела, шизофреничка, млада. Хайде, чакам оплювки.
Младите сме виновни за всичко, нали? Както и чалгата, и турските сапунки, нали?...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker