Искам да умра ама ме е страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да умра ама ме е страх
преди: 4 години, 8 дни, прочетена 1910 пъти
Здравей моята история не е от най-великите за това ако не ви се четът по-мрачни неща просто недейте. Та моята история е малко гадна. Баба ми която аз много обичах почина преди две години и от тогава съм в депресия, от най-тежките форми. Постояно ми се върти във главата мисли за самоубийство, последния ни разговор с баба и подобни. Найстина ми е много тежко. Не мога да говоря със родители те си за това защото те прости няма да ми обърнат никакво внимание а не искам да казвам на никой защото винаги казват едно и също от сорта на "много съжалявам че се чустваш така" или "доста гадно". А пък ме е шубе да се самоубия въпреки че няма да липсвам на почти никого а на и незнам какво да правя.

Послепис:извинявам се ако съм допуснал правописни грешки

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 дни
hash: 9dc8333888
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти разбираш ли, че няма как да се живее вечно. И за съжаление неприемането е много лоша черта на бъргарите, каго цяло. Това е живота, може би ти е повлияло погребението и всички съпътстващи негативи около това. Баба ти си е изживяла живота и ти си резултат от това. Преодолея го с любов и четене. Осъзнай, ме база ги е винаги до теб. Гледай си учението и върни напред. Нищо не можеш да направиш, приеми го.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: ea149e315e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брат, всеки, който се е родил, ще умре. Това е. Така го е измислила Вселената, Природата и Еволюцията. Има разни безсмъртни животни (такива дето не остаряват поне), но хората не сме сред тях. Най-доброто, което можеш да направиш, за да обезсмъртиш името на баба ти и да не е е все едно е живяла напразно и напразно е имала деца, е да живееш добър живот, да имаш семейство и деца.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 2218872acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На колко си е въпроса. В каква социална среда. Ученик ли си още?
Можеш спокойно да споделиш, това е анонимна платформа, за споделяне...
Кажи защото е важно.
Но предполагам, че си ученик почти на 18 вероятно...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: 5a9d8cf08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бързо на църква!!! Там е спасението от всичко. Чети Новия Завет бързо. Исус Христос има думи на вечен живот. Аз съм Пътят и Истината и Живота. Който вярва в Мен, ако и да умре ще живее.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: e128df3289
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Преди няколко седмици на един мой приятел почина баща му и той реши да се самоубие веднага след погребението му. Направи го и това беше най-голямата грешка... Беше само на 20 години, живота беше пред него. Смяташ ли, че така трябва да се получи? Това ли е, което трябва да направиш като почине някой твой близък? Съветвам те веднага да потърсиш психолог, който да ти помогне да преживееш баба ти и да си продължиш живота. Недей да правиш тази глупост... не си струва!

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 288f947fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Свържи се с психолог. Ако си още в чилище, ще има такъв човек. Ако не - говори с личния си лекар, за насоки. Родителите ти, тогава не са длъцни да знаят.
Каквото и да правиш, ще ти е лошо извстно време, но може да се почувстваш по-добре, ако просто поговориш със специалист.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: bf814f0e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми най-вероятно си в пубертета и всичко те удря много силно , успокой се , в краен случай отиди на психолог.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: ebd500a937
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Генералите ни доведоха до това положение, чрез тъпите си ограничения. За да му се живее, в човека трябва да се синтезира хормона серотонин. За да се синтезира в мозъка, човек трябва да стои на слънце и на чист въздух, а точно това ни забраниха генералите, затвориха ни в къщи и ето резултата. Автора вместо да се самоубива, по добре ще е да се лекува и щастието отново ще дойде. В подобна ситуация на мен ми помогнаха хапчетата за щастие, наричат се - Деанксит, много лек антидепресант но много ефективен, той предизвиква организъма да си синтезира серотонин. Сигурен съм, че и на автора ще помогне, изпробвал съм го и съм сигурен в това!

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 3a3ee8ea75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да не би да искаш да си отидеш като силоваците и босовете в България-без да усетиш и предполагаш? По-добре свикни,че ще умреш някой ден,вместо да живееш в заблуда.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: 8b4e566a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Баба ти би искала да си щастлив и да продължиш живота си. Ако в момента знаеше какво преживяваш, повярвай ми, щеше да иска да има как да върне времето назад и да ти го каже сама, или дори да не бъде толкова близка с теб. Щеше да се обвинява и да съжалява за решенията и действията си. Щом сте били толкова близки, навярно те е обичала с цялото си сърце и би направила всичко за теб, всичко! Особено ако знае, че ще те направи щастлив!

Но за жалост е такъв кръговратът на живота - раждаме се, и за жалост в един момент... си отиваме от този свят. Някои си отиват още като деца, без да са видяли нищо от живота. Други си отиват млади - тъкмо им потръгне живота и ги сполети нещо лошо. Трети, като баба, ти успяват да изпълнят мисията си - живеят пълноценно, създават семейство, отглеждат деца, а след това се радват и на внуци. Хора като нея са късметлии и са истински щастливци.

Не знам какъв е бил последният ви разговор с баба ти, но повярвай ми, дори и да се е оплакала от нещо, или дори да е било нещо маловажно, няма абсолютно никакво значение. Аз загубих дядо си преди три години и половина. Последният ми разговор с него беше, че никой не го обичал и пари за него не се харчели, че баба била харчела пенсията му за собствените си болежки - направи си операция на очите за да й махнат пердетата - и други такива... мрънкания. Реално дори и да бяхме дали стотици хиляди левове, нямаше кой да му помогне, тъй като нямаше да издържи операцията и ние всички осъзнавахме това нещо... дори и той самият, въпреки, че мрънкаше и се правеше на малко дете. В такива моменти наистина се чувстваш ужасно безпомощен и безсилен, не знаеш какво да сториш, с какво да помогнеш, как да си полезен. Повярвай ми, знам колко те боли и колко безсилен си се чувствал и тогава, и сега. Но ако тя те гледаше сега отгоре щеше да плаче и щеше да бъде нещастна, поради факта, че те е накарала да скърбиш толкова дълго... и щеше да съжалява с цялото си сърце.

Пробвай се да влезеш в ритъм и да направиш нещо значимо с живота си. Опитай се да живееш... ако не заради теб самият - заради баба ти. Тя те обича и би искала някой ден и ти да изпиташ щастието да имаш внучета, да им се радваш, да ги обичаш. Би искала да знаеш какво е да бъдеш от другата страна и да си изживял един пълноценен живот. А живота е само един, така че.. накарай я да се гордее с теб. Тя винаги ще живее вътре в теб, в сърцето ти!

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 614b9d378f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А какво би искала баба ти? По-добре направи нещо, което да я направи щастлива и да се върне при теб. Реинкарнацията е процес на прераждане, понякога малки деца си спомнят предишни животи. Баба ти може да се прероди и да е твое дете и пак да сте заедно щом толкова силна връзка сте имали. Има много клипове в интернет и може да изгредаш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: a5da4882b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Никога ли не си споделял с родителите си как се чувстваш? Трябва да потърсиш помощ. Судейки по поста ти, предполагам че си млад човек. Животът ти е пред теб и има много неща за които да се вълнуваш, дори и да не изглежда така в момента. И аз съм била в депресия и съм мислила за самоубийство и предполагам през какво преминаваш. Говори с родителите си, те ще ти помогнат да излезеш от това състояние.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: 9384ec59aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   За съжаление това е естественият ход на живота - първо умират бабите и дядовците ни, после родителите, после ние, остават децата ни. Запази добрите спомени от баба си и продължи живота си. Тя не би искала да умреш, нали? Би искала да живееш добре и да гледаш децата си така, както тя го е правила.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: e5745f3318
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Това е остатъчен страх от страха на твоята баба, приел си нейния страх.
Но това не се отнася за теб.
Баба ти ще иска да те приеме на оня свят на нейните пределни години.
Намери си занимание.
И ето какво казваш, на кого съм потрябвал изобщо. Ами това е наследство от баба ти, проумей го и продължавай живота си свободно.
Усмихни се на живота и той ще ти се усмихне.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: dc8ecb83fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ти си нещастен, ако сега умрем ще се лишиш от всяка възможност да си щастлив. Може би няма да стане веднага, но след време ще стане.
Трябва ти нов начин на мислене, събуди се сутринта и се фокусирай върху това, което трябва да свършиш. Карай стъпка по стъпка, ден за ден. И изведнъж ще усетиш, че са минали месеци и ти си по-добре.
Освен задълженията, прави всеки ден нещо, което обичаш, филм ли да гледаш, да спортуваш ли, няма значение, нещо, което си е твое и ти носи някаква радост.
А относно баба ти - жената те е обичала, вероятно те е гледала, от уважение към нея и положения труд, живей. И ще видиш, ще дойде време, в което ще си добре.
Просто имай търпение и си дай шанс това време да дойде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker