Провалих се в живота и искам да умра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Провалих се в живота и искам да умра
преди: 4 години, 7 дни, прочетена 2856 пъти
Здравейте, ще бъда максимално кратък.

Скоро ще навърша 30 и за последните 10 години успях да се проваля във всичко възможно. Провалих се в образованието си, провалих се в работата си, провалих се във връзката си с жена, която обичах повече от себе си, съсипах и здравето си. Похарчих всички спестявания, които имах като се лъжех че нещо може да ме направи поне малко щастлив. Изпаднах в убиваща депресия и посетих не един и два психиатъра и психолога с надежда да ми помогнат да се почувствам жив... станах зависим и към лекарства, от които няма почти никаква полза вече. Чувствам се безполезен, душевно мъртъв, ходещ труп, човек който не е на мястото си. Желанието да спра да съществувам, да умра, става все по-силно. Пожелавам си го всяка вечер преди да заспя и се надявам да се случи. Сам не бих отнел живота си, но моля Бог да ми го вземе. Понякога имам нужда просто някой да ме гушне като малко дете и да се почувствам малко по-спокоен... но няма кой. Не виждам светлина в тунела и какво може да ме изкара от тази дупка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 дни
hash: c0c0035f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Истината е че понякога няма кой да те гушне. Няма кой да те изправи. Хиляди пъти съм искала само това, и накрая сама се изправям. Това е твое, лично изпитание. Винаги има път напред. Винаги. Не знам как да повдигна духа ти, но трябва да ми повярваш. Излез след няколко дни и отиди да видиш залеза. Съвсем сериозно. Започни от малките неща. Измии прозорците, смажи скърцащата панта. Изхвърли онези неща, които седят там от години. Задвижи крилата на промяната, за да тръгне. Няма как иначе.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 6e079ef279
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Спокойно, по думите ти разбирам, че си много ядосан, но се опитай да разгледаш ситуацията, в която се намираш от друг ъгъл. Споменал си всичко, в което си се провалил, но се опитай да се концентрираш в това, в което си успял поне за миг, не вярвам да няма такова нещо! Помисли, ако умреш какво може да направиш? Нищо...всичко приключва, а ти си само на 30 и има надежда да промениш всичко докато си жив! Има ли живот има и надежда! Вярвай, че ще бъдеш отново щастлив и щастието няма да се забави.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 0a6749be4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма значение какво е било, а какво ще бъде. Изгубил си много, но гледай напред и изгради живота си още по-хубав от преди. Не живей в миналото, а започни начисто и работи за постигането на целите си. И спри глупавите лекарства, защото може само да влошат положението. Вярвай в себе си и стъпка по стъпка всичко ще се нареди.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: c168552d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Момче... Има начини. Мога и аз лично да ти помогна. Момичето можеш да си го върнеш, ако искаш. Щом си тук, значи имаш липси във вижданията за живота. И аз имам, но имам и основното. И аз съм в подобно положение в момента на твоето. И аз търся някой, който няма да ми се ядосва, който е търпелив към мен. И аз гоня 30, макар че съм само на 27-28(дори не знам на колко съм години!!)... И аз съм един провал (макар и с някакви резултати) с лоши навици, едва съм завършил университет(със закъснение)... Нямам даже шофьорска книжка. Сега се занимавам с един проект, за който ще ми трябват хора. Искам да върна хората от чужбина в България. И НЕ ГИ оставям на произвола на съдбата. Можем само евентуално да обменим електронна поща, ако искаш да си помогнем заедно - ако не чрез проекта, то поне да ти покажа някои полезни нови, но важни за тебе, знания. Това, което ти ще получиш е подкрепа, хора, с които да говориш, енергия, нови умения и още някои неща. Не е късно да започнеш отново. Не е късно да успееш. Не късно и да се чувстваш добре. Колкото за мацката - никога не плачѝ пред нея. Опитай да се държиш с нея мъжката. Не да грубееш, подхождай леко. Правѝ хората около себе си щастливи. Шегувай се, да, знам, че не ти е до шеги, но по-добрият вариант е това. Да правиш хората щастливи. И не. Със сигурност не си се провалил във всичко възможно. Дръж се! Имаш нужда от някои знания. Засега... Напиши си на 1 лист 3 думи, които описват НАЙ-ДОБРОТО ти АЗ. Думи, които като ги еидиш и си казваш: Да, това съм аз! И когато ти е трудно, се запитай: как би се справил най-добрият ми АЗ в тази ситуация? Възможности имаш. Аз съм една от тях. Трябва всички взаимно да си помогнем. А аз вярвам, че мога да (ти) помогна. Знам, колко е ужасно да се чувстваш зле по точно този начин... Не искам да има хора, питънали в мрак...

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 62e93f29ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е твоето лично мнение, но според мен грешките са по-важни от успеха.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 1a45c5a76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм така приятелю.С тая разлика, че съм на 37г. Чустваш, че след като си се провалил на всички фронтове живота ти няма смисъл.Че от тук нататък ще бъде жалко съществуване.Смърта ще дойде рано или късно, никой няма да пропусне.Но защо до като дойде не се опитаме да променим нещата.Спри хапчетата и психиятрите.Те няма да ти помогнат.Ти не си психично болен, а човек преживял несполуки, който се чуди как да продължи.Започни от малките неща.Поставяй си малки цели.От това да изхвърлиш боклука в къщи, да ремонтираш нещо повредено.Виж се с родителите си, с роднини.Ако трябва остани временно при тях.В момента имаш нужда да си сред близки.После помисли за друга работа.И не си давай много зор.Та ти си още на 30г. Не ти е минал и половината живот.


Поздрави! И пиши как се развиват нещата при теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: 31ebcbd45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Хаха, ако същата тема беше писана от жена, която скоро навършва 30, едва ли коментарите щяха да са като тези към момента публикуваните 1,2 и 3. Особено пък такъв със съдържание като на 2.
А вместо това щеше да се изпише критика, порицаване, нещо от сорта на "ай намери си тъпкач", "ми добре, самоубий се", "какво да те гушкат като малко дете, ма, ти си жена на 30 години, хората на твоите ходини имат по 2 деца" и.т.н.

Иначе и аз подкрепям автора и смятам, че нищо не е загубено. Дотук публикуваните коментари са казали достатъчно, няма какво да ги повтарям.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 52245d008c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Бъди ти човека, който да гушне това малко дете, което така силно се нуждае от прегръдка. Щом няма друг, който да го направи бъди ТИ добър със себе си, обичай се. Всичко започва със собственото ни отношение към себе си. Няма как да очакваш друг да те обича, друг да те извади от дупката, ако ти сам не решиш да го направиш. Загърби миналото, за да не пречи то на бъдещето. И не ти ли е хрумвало, че за да не ти се получат нещата с образованието и любовта, значи просто това не е било твоето. Когато една врата се затваря, друга винаги се отваря, но ако гледаме само в затворената няма да видим отворената, така че огледай се.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 1cd0c3906a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами щом ти се мре, обърни се към корона вируса. Вместо да умират невинни и обичащи живота хора, Господин вирусе, прибери хленчещите женчовци, които само плашат със самоубийство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: f044a36ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Купи си коте. Много успокоява. И ще имаш поне един повод за радост. И така едно по едно...

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 366f065401
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Понякога имам нужда просто някой да ме гушне като малко дете и да се почувствам малко по-спокоен... но няма кой

Господ Исус Христос : Елате при мене всички отрудени и обременени и аз ще ви утеша. Истина ви казвам, който дойде при Мене никак няма да го отпратя.

Идва се с молитва и с призоваване на точно това име. Също трябва да се разбере каква е волята на Господ описана в Новия Завет :)

Той е Светлината на Света.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 46de9fcb71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Работи върху целите си и това е , ако нямаш такива си постави :х

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: 8455d6f2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Оле това е ужасно. Все едно чета мен самият до преди няма и 3 години. Когато много стрес се насъбере на едно място тогава идва и чувството за безисходица. Аз също като теб се чувствах блокирал и имах и паник атаки. Карах на антидепресанти. Това беше защото химията във мозъка се беше объркала и допълнително оказваше ефект на биологична основа.

Всеки е претърпявал провали и във работа и в образование и в любов. Това не значи че трябва да спираш, нали? Познавам агентка за подбор на персонал която банкрутира заради финансови проблеми. Спря ли я това? Не, женицата обяви фалит изплати заплатите на хората някак и после си отвори нова фирма във по-малък офис продължавайки да се опитва да помага на хора и бизнеси. Това не е само нейн случай това е случай за много хора които са се прецаквали. Хора оставяли и напоправителен изпит в училище дори или повтаряли ако ще годината. Никой не слага край. Много неща просто ни надграждат.

Давай смело ще се справиш и го знам!! Ти можеш и ще го направиш!!!

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 6ab58dffc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ще се постарая да се изразя възможно най-разбираемо.

Това, което си в момента не е нужно да е краят. Миналото ти не е нужно да те определя, освен ако не го оставиш. На тридесет не е късно да се образоваш - аз съм на 28 и чак преди няколко месеца завърших магистъра си. Не работя кариерата, която искам, но не значи, че ще спра работа. Не вярвах, че някога пак ще имам реална връзка след толкова провали, но проимах. Преди близо 3 години бях на твоето място: мразех образованието си, усещах само провали и нищо друго. Това, което ме спаси бе работата - трябваше да се захвана с нещо различно, нещо което да ми дава друга цел. В това намерих смисъл. Видях, че един провал не е нужно да дефинира целия ми живот и че пропуските са временни.

Мисля, че Аристотел беше казал как успехът не е вродено качество, а продукт на навик и постоянство. Трябва сам да се насилиш и да промениш ежедневието си, защото просто няма кой друг да го направи. Това е твоето бреме и твоето изпитание.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: edb2c57688
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Когато си сам ,трябва да го осъзнаеш.Сам си.Това е .Но някой ден може и да не си.Някой ден може да си с приятели,да имаш хубава работа и да се гордееш с животът си.Някой ден може да си велика личност ,горда от себе си!
Но този някой ден ще дойде само,ако ти сам го поискаш.Ако се приготвиш и започнеш да работиш.Да се осъзнаеш.Да спреш да взимаш медикаменти и да се преоткриеш.
Замисли се какъв човек искаш да си и не се жалвай ,Ами започни малко по малко да се превъплъщаваш в личността,която искаш да си.
Има далеч по - богати,и по- горди хора ,но има и много по - пропаднали хора от теб.Има сакати хора,бедни хора.Не се оплаквай.Обичай се .
Аз никога не бих тръгнал по твоя път,но важното е че си се осъзнал на време .Желая ти да бъдеш силен ,успешен и добър човек.
Вярвай си повече !Никога не е късно за промяна!

×17 годишен×

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 82195b8fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Виж, пишеш смислено и подредено, и не звучиш егоистичен. Имаш емоции и душа, осъзнаваш проблемите си... Всъщност си един съвсем нелош човек.

Вече изпреварваш 70% от познатите ми само по тези показатели :) За съжаление те едва ли мислят, че са се провалили и са безполезни. А ето че ти, който звучиш като съвсем свестен човек, се мъчиш по този начин... Тъпо, а?

Не знам какъв съвет да ти дам. И аз съм била в жестоки дупки преди, а сега всичко ми е наред. Е, не точно всичко, но така го чувствам. А ти добре знаеш, че начинът, по който се чувстваме, е нещо различно от обстоятелствата, които ни заобикалят... Та така. Нямам идея как се измъкнах.

Просто точно сега искам ти да си щастлив. Ей така, да си намериш нещо твое, което да те вдигне. Мама му стара, разходи се навън и виж колко яко са нацъфтели тъпите люляци. Винаги има надежда.

Само не очаквай много от живота (като печалба от лотарията например или като да се съберете с оная Жена). Просто се оглеждай за нещо мъничко за начало. Де да знам, някоя обява за нова работа, някой, който да ти оправя настроението през деня... дори това да е продавачката в магазина с едно "Хубав ден".

Всъщност имам съвет за теб. Ако смяташ, че имаш сили и възможност да гледаш животинче, вземи някое коте от улицата. Това няма да промени обстоятелствата в живота ти, но ще промени начина, по който се чувстваш. Гарантирам ти го :)

Но и да не го направиш, пак ти желая промяна, симпатичен правилнопишещ непознат човеко!

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: c1c00735b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И аз съм в подобно положение. Също съм около 30-те. И аз през последните години всеки шибан ден искам да умра, но не да се самоубия. Ще ти разкажа в няколко изречения моята история - не искам да натоварвам ни теб нито останалите с моите проблеми, а да покажа, че има много хора като теб.

Аз все пак успях да завърша образованието си. Беше малко "с клизма" както се казва, но накрая се взех в ръце и завърших с добър успех, дори магистратура изкарах. Намерих си работа. Беше трудно, но добих опит и ме оцениха. Сега работя, имам някакви спестявания, но развих с годините отвратителна депресия с тревожност. Станах и зависим към лекарства. Това създаде в главата ми още страхове. Нямам приятели, нямам и жена до себе си. Няма и тенденция да има. Смятам с момента за себе си, че съм неспособен да имам семейство. Мразя се! Живота ми е толкова монотонен, че всеки ден искам все повече да се избавя от мъките си и да не съществувам. Не съм се самоубил заради близките си, защото съм единствено дете във фамилията ни.

Постоянно анализирам причините. Стигнах до извода, че никога не съм бил самостоятелен. Винаги съм стоял в зоната си на комфорт, не съм смеел да изляза и за миг от нея - да видя външния свят. Имам супер аналитичен ум и това е моето проклятие. Анализирам нещата предварително във всичките им възможни сценарии. Не смея да рискувам, за да не се окажа в някои от негативните сценарии.

Моят най-добър приятел преди две години ми каза - "на теб ти трябва промяна, една голяма промяна! Смени местото където живееш, опитай нова работа, в нова среда, в по-голям град. Спортувай, запиши се на някакъв курс, не че ще научиш нещо кой знае какво, но ще се срещнеш с нови хора." Е аз не посмях да променя нищо! Скапаната зона на комфорт ме е зграпчила и не ме пуска. В резултат на това, аз съм човек, който живее с родителите си, без приятели. Чувствам се провален от самия себе си.

Разказах ти това, защото имам усещането, че проблемите са ни сходни. Много хора има като нас. Въпроса е, че малко от тях успяват да се вземат в ръце и да "хванат бика за рогата", имам предвид да направят промяната, която ще им даде нов старт.

 
  ...
преди: 4 години, 3 дни
hash: 5281e9c6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   от автора:

Здравейте отново, благодаря за коментарите.
Някои казвате "започни нова работа"... само че аз дори навън не мога да изляза спокойно. Получавам зверски панически атаки. Рядко излизам и то предимно за да се разходя някъде наблизо и се връщам. Не работя вече дълго време и съм се оставил на родителите ми с побелели коси да се грижат за мен, 30-годишния мъж... нещо от което също ужасно се срамувам... искам възможно най-скоро да се отърва от тези проблеми и да започна нормален живот... но явно няма да мога... затова по-добре да спра да съществувам... тъжно, но е така. :(

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 дни
hash: 82195b8fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ама няма да спирате да съществувате, ей!

Винаги има нещо, за което си заслужава да живееш. Да поседиш малко на слънчице на терасата, да си изгледаш няколко серии от сериала, даже за препечена филия с лютеница си заслужава.

Ами ако не можеш да намериш работа, няма проблеми. Тия дни повечето от нас са безработни. Аз мисля да се запиша на борсата за помощи. Иначе има един сайт freelance bg. Там има обяви за копирайтъри, автори на статии, преводи... От вкъщи. Ама и да не стане, голям праз - гледай си филми, слушай си музика и го карай небрежно тея дни.

Целият свят е в дупка. Не се вини, всички сме загубеняци в последно време, но постепенно, не от днес за утре, а с търпение, все ще наредим нещата :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: a2c597dd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Не съм чела коментарите. Авторе, та на теб ти се е случило най-хубавото нещо! Няма по-градивно нещо от провала. Аз най-много обичам да се провалям. Сега ще ти кажа защо. Едва завърших Художествената гимназия навремето, просто не ставах за художник, провалих се. Затова записах литература. И защото родителите ми нямаше как да ме издържат в чужбина, ми се наложи да имам отлична диплома, не за друго, а заради стипендията. После пък, когато се върнах, никой не търсеше хора с моята специалност. Глад! Добре, преориентирах се към журналистиката. За 20 години в този бранш са ме уволнявали пет пъти. И след петте пъти винаги започвах нещо ново и ми идваше да дам банкет. Преди шест години ми се случи следното: съкратиха ме от работа, мъжът ми поиска развод, майка ми отказа да приеме "разведената" си вече дъщеря и се озовах на квартира, без пукната пара. На всичкото отгоре се разболях тежко, лекарите ме бяха отписали, но се заинатих и оцелях. А в болницата ми дойде идея. Така се роди списание InGlobo, просто имах отчайваща нужда от средства и трябваше да си измисля работа. Ето, вече пет години сме на пазара. Мамиха ни издатели, три пъти спирахме, саботираха ни тиража, но пак започвахме и да пукнем, ако до половин година не започнем да продаваме и лицензи в чужбина. Междувременно записах докторантура - пак докато си седях в мизерната квартирка метър на метър. В момента съм последна година, защитата на дисертацията ми е идния март. От нямане какво да правя си довърших и един роман, който излиза сега наесен. И пак междувременно срещнах най-страхотния мъж на света. Толкова го обичам, че чак ме боли. Сватбата ни беше миналата неделя. Не беше голямо тържество, заради извънредното положение, но все пак в момента пиша с халка на пръста, седнала на верандата на прекрасната ни лятна къща. Всичко това не са фантазии и холивудски филми - самата истина е. Затова ти казвам, че си щастлив човек, задето си се провалил. Няма нищо по-хубаво от "шут отзад". Ако не паднеш, няма как и да станеш. Изхвърли ги тези смотани лекарства, погледни се в огледалото, прасни си един шамар за освестване и ДЕЙСТВАЙ!!! И най-важното - МИСЛИ!!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 82195b8fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторе, пиши, че се притесняваме тука и те мислим :X

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 72d58f271c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Намери смъсъл в нещо мащабно, което ще те задвижи. Открий своя вътрешен мир, който сега нямаш.Можеш да наблегнеш на книги, лично аз намирам смисъл в четенето. Прочети Библията, художествена литература, книги, който разказват за живота на човека... Гледай как се движат облаците и как се вее тревата, когато задуха, вдишай мократа земя, след проливен дъжд. Радвай се, че всеки ден ти е подарен, бъди благодарен на малките неща сега, за да оцениш големите дарове, който живота ще ти даде в бъдеще.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 965ac7ae6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Нямаш достатъчно енергия. На първо време се съсредоточи в това, да натрупаш енергия. Първо-спри вътрешния си диалог. Спри да мислиш. За дълго време. После започни полека физически упражнения, движение. Когато се почувстваш по-силен излез и отиди сред природата. Слушай музика или гледай картини... когато натрупаш достатъчно енергия тогава излез навън.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5df6eb378d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе, потърс на английски език или немски информация за емоциите и как да преодоляваме стреса чрез медитация. Започни спорт, ако имаш възможност си купи хранителна добавка против депресия - неолексан, не съм представител, невролога ми я препоръча. Вземи си котка, ако щеш и риба, просто направи нещо ново, излез навън, стой на слънце поне 2 часа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 484064ed2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Здравейте,

Аз съм още по-тежък случай, при мен връщане назад няма. И аз преживях провал в кариерата, любовта и образоването. Попаднах в компания където татуировките и наркотиците и лекия живот са на водещо място. Наркотици не съм взимал, но реших да се татуирам, тъй като било много готино и всеки го правел..... бях в тежка депресия и не можех да взимам адекватни решения. В момента имам полу-ръкав, който чистя. Оказа се, че всичко е било временно в кариерата, любовта и образованието, но вече е твърде късно, заради глупостта си да се татуирам сега давам по 500 лв. на всеки три месеца и така ще е от 3 до 5 г. В кариерата получих страхотно предложение, но е твърде късно. Сега съм на антидепресанти и успокоителни заради една грешка, така че авторе има и по-лоши случаи не се предавай. Аз няма да издържа много, това да чистиш татус граничи с лудост, а и изглежда ужасно, всеки път като се погледна в огледалото не знам какво съм си мислел. Пълен провал, а имах много потенциал.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c5ad0a8343
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Е то бива превземане бива, ама чак толкоз не е истина. Авторе, ти сигурен ли си че си мъж, или си авторка, представяща се за мъж? Това с гушкането повече ми прилича за си жена. Мъжът не предпочита някой да го гушка, защото само той гушка жена, деца, сестра и др.! Ако е обратното ще е педераслък. А и ти какъв мъж ще да си за да хленчиш, че и с това суицидно поведение срамиш мъжкия пол. Днес никоя жена не заслужава мъжко внимание, а да не говорим за гушкане. Жените много си вирнаха носовете и "летят в облаците", но все има още мъже, дето ги приземяват на момента. Не ти трябва изобщо жена, ако не искаш деца, защото като се скарате ще тръгне да те съди, и ще ти се наложи да използваш физическото си превъзходство и пази Боже в яда си може лесно да я пратиш в отвъдното. Ако ти се прище секс иди на проститутка, има ги в изобилие, от хубава по-хубава. Ще ти излезе по-евтино, много по-красиви тела имат и не миришат лошо, като повечето префърцунени кифли, дето след секса (ако изобщо има такъв) ще се погнусиш и ще ти се отще. Мъжът е абсолютно независим от жената и може да прави каквото си иска. Иди на риболов, на лов, спортувай създай си хоби, намери приятели ергени, и ще видиш как неусетно минава времето. Мачкай жените и не допускай да ти влияят по никакъв начин. Те не ти трябват, освен за секс за друго не стават (и то които стават), а и пет пари не струват. Животът е кратък, изживей го, не си струва да се самоубиваш, еле пък заради жена ще е най-глупавото нещо. Мъжът е много над жената и ако наистина си мъж, възползвай се от привилегиите за мъжете, които природата им е предоставила.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker