Проклятие ли е да си жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проклятие ли е да си жена?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 5976 пъти
Здравейте, тази тема е малко по- различна, но отдавна исках да пиша за това. Надявам се да го качат...
До кога жените няма да могат да се разхождат свободно вечер без страх?
До кога когато жена е изнасилена, ще я обвинят, че тя си е виновна за станалото, защото мъжете просто не могат да се контролират?
Кога жените ще могат да се обличат както искат, без да бъдат упреквани?
Когато мъж спи с много жени е велик, но когато жена спи с няколко мъже е боклук?
До кога невинни жени ще бъдат пребивани и ще трябва да си мълчат за това, иначе ще става по - лошо?
До кога за повечето най - важното в една жена ще е да има големи гърди и дупе?


Та въпроса ми към мъжете - Ще можете ли да оцелеете ден като жена, или?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 89

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 81cd64b240
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, защо не си хванеш пътя някъде далеч, далеч от Булгаристан и не се запознаеш с някой с майчин език английски и пак ще си говорим? Твоите описания важат само за БГ. В САЩ дори ако някой те покани на вечеря или те изгеда по-дръзко, може да го осъдиш за сексуално посегателство. Смени държавата!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5c512675bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1-во искаш (даже бих казал демонстративно удряш по масата с юмрук) за съжаление от мъжа. Нещо повече , искаш мъжете да се съобразяват с теб и с твоите комплекси. С такива теми освен погнуса и омраза друго не би спечелила от мъжете.
2 В случая не са ти мъжете враг. Враг е твоята собствена психика и изкривена представа за света. Ако искаш посети психолог , за да обсъдиш въпроса , защото накрая ще се превърнеш в поредната незадоволена от живота мъжемразка , която само ще търси да се конфронтира с мъжете , за да "излекува" собствената си душа , без да си даваш сметката , че в света важи принципа "Око за око , зъб за зъб" и колкото повече се конфронтираш с мъжете , толкова повече омраза и отрицателно отношение ще предизвикаш към теб самата. Повярвай ми , виждал съм такива случаи и от страни погледнато изглеждат меко казано гротескно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9fc93383cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

3.   Защо се публикуват такива провокации в тоя сайт... И аз като мъж мога да ни пиша тема в която изтъквам предимствата на нежния пол, ама каква е ползата. Родила си се жена, гледай и хубавото, аман от песимисти, в крайна сметка, ако толкова не те устройва си има операции за смяна на пола, направи си една и си използвай привилегиите, които искаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 58f4bc556c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никога авторке.
Винаги ще ни е страх, и с пълно право. Винаги ще има лоши хора.
А дали мъж би могъл да изкара и ден като жена, не мисля, не са научени.
Мога дълго да говоря, но няма смисъл, само другите жени ще те разберат. Някои мъже ще опитат, защото са бащи на момичета, но всички останали замислите се - ВИЕ всички сте синове.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c51fc1e98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Аз съм жена и мисля, че да си жена е привилегия, а не проклятие.
Разхождам се свободно вечер без страх! Като жена мога да обличам и женски и мъжки дрехи за разлика от мъжете, те ако облечат женски дрехи биват упреквани. В никакъв случай бройката не е важна, важно е държанието на една жена дали ще я изкарат боклук, мен всички с които съм спала ме уважават и никой не ме говори. Никой мъж не си е позволил да ми посегне и това се дължи на държанието ми. А когато жена покаже, че е умна и знае как да говори и да се държи и с умни и с прости мъже, никой не й гледа гърдите или дупето.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0e0a24ce91
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Гнусна сексистка провокацийка, ама понеже е карантина и нямам какво да правя ще отговоря сериозно:

1. Носи си лютив спрей.

2. Носи си газов пистолет.

3. Ами те биват упреквани най-често от други жени. ДОКОГА?

4. Не боклук, а курве. И курвета трябва да има, иначе много мъже като мен, които не могат да създадат нормална връзка, ще си стоят на сухо. Слава на Бога за курветата!

5. Ами да не си мълчат, да си ползват точилката и мозъка. ДОКОГА?

6. Поредното секситкто обобщение - има мъже, които харесват и малки дупета

7. Ще оцелеем, ти нас не ни мисли. По-скоро мисли за такива изсулени феминистки като себе си как да си оправят живота.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c80f418583
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти в коя държава живееш и каква е тази тема в стил 65 г. модерна философия. Монетата има две страни, всяка жена трябва да си прави сметка къде е, с кого е, как е облечена и дали сама не си го търси, защото са много такива. Някой да те е изнасилил докато си в нормален час, навън на улицата? Ходи полугола посред нощ из централната улица на който и да е град и какво очакваш, някой да те позлати. Не, облеклото, часа е предпоставка за насилие. Много преексотираш нещата. Са винаги може да се случи, но всеки трябва да има граница и разум.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fe666e61ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Толкова е лесно, колкото и да си мъж.
- От теб се изисква да изкарваш парите(тука да не ми лялят "финансово осигурените", те са малцинство). Обаче след това и да помагаш и в домакинството.
- Секс ако искаш, може, ама жена ти ако иска, а тя обикновено след време не иска, или поне не с теб.
- Искат от тебе да си напорист, иначе никакво внимание, напорист си, кажат, че си нахалник. Да не говорим, че веднага могат да те осъдят(в България не знам, все още надали, но в други държави да) за сексуален тормоз.
- Няма квоти за теб за работа, както има за жени, трети пол, седми пол, черна кожа и т.н.
- Ако си бял мъж, винаги си виновен. За расизЪма над негрите(макар тук да сме били ние 500 години под чуждо владичество/робство или както искате му кажете).
- След като се разделите(ако се), такова е законодателството, че плащаш ти задължително. А няма да навлизаме в подробности, че тя може да си прави каквото иска. Може да не ти дава да си виждаш децата. Ходи се пребори в съда. Случаи много, на който му се чете...
Това за нормалните мъже, като цяло. Има много още, ама няма нужда...
Това, че много жени си харесват насилници, търпят ги, мълчат си, си е тяхна вина. Има такива боклуци, които си бият жените безпричинно и са за глоба и затвор, но това пак са отделни случаи. Изкараха го, че едва ли не тук си пребиваме и изнасилваме жените, а това не е така. Едни други етноси може :)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ff3e0ee9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Момиче, не се заблуждавай, свободно без страх не се разхождат вече дори и мъжете. И тях ги нападат, просто ние сме малко по-лесна жертва, като по-слаби. В нашата държава закона не работи добре, но не само за жените, но и за мъжете. Тях също ги пребиват, наскоро помляха един журналист от бой. Това, че един мъж като спи с много жени е велик е предимно в твоята глава и в главата, на мъжете и жените, които го правят. Това е сексуално отклонение, при жените се нарича нимфомания, при мъжете по-политически коректното - пристрастявяне към секса(ама пак е същата работа). Какво ти пука на теб сульо и пульо какво мислели за облеклото ти? Не само мъжете, но и бабичките пред блока могат да ти кажат, че си еди каква си, а те са жени. Така, че нито мъжете са толкова лоши, нито жените са толкова хубави. Всякакви хора има и от двата пола, не ги дели по този критерии, гледай им постъпките.

Не се заблуждавай, че е само така в България. Да не би в другите държави да не нападат жени и да не лежат по затворите после? В цял свят е едно и също.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c2f7f4f2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не всички мъже са така, но може би поне 90%. Говоря за България.
Мен лично ми е все тая какво казва Сульо и Пульо за мен, говоря, държа се и се обличам както ми харесва.

1. Спя с колкото си пожелая мъже. Не дължа отчет на никого, но не и не се крия. Не виждам защо да се срамувам. До момента съм спала с 89 мъже. :) Двойните стандарти на бай Ганьо не важат. Е, може би важат, но само в мечтите му. :)

2. Обличам се съвсем нормално, нищо крещящо. Това лято обаче мисля да съм по-така...

3. Вечерно време всеки би трябвало да се страхува да обикаля. Това не е до пола. Насъбират се какви ли не утайки - пияници, наркомани, надървени мъжки курви и каквито още се сетиш.

4. Изнасилените жени у нас ги оплюват, че "сами са си виновни" мъжки курви, които не могат да си ги държат в гащите и нямат силата да си признаят колко са долни, пък иначе се имат за "силният пол". Хахахахахахах

5. Обличай си се както искаш. Никой нищо няма право да ти казва, а ако все пак ти каже, 100% завижда за нещо.

6. Бай Ганьовските курвенски номера (и в пряк, и в преносен смисъл), както и двойните стандарти, просто не важат. Само се огледай. Мъжките курви и женските курви са една и съща сган, само дето едните имат "украшение" между краката, неадекватни са и имат мания за величие/контрол.
За да съществуват жени курви, значи има и мъже курви, които даже са много по-гнусни и долни. Едните без другите не могат да практикуват. Факт, който тези с украшенията, нямат доблестта да си признаят. Някога да си чула за мъж, който да си признае, че е роб на члена си и спи с каквото му попадне? Няма и да чуеш, защото такива доблестни мъже в България няма.

7. Останалото е както жената позволи. Ако му даваш да се държи зле с теб и да ти излива комплексите си, защо да не го прави? Мъжкото безочие няма граници.

ж22

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f2cdb3c690
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Директен отговор на заглавието- не е проклятие или кой както си го направи.
За другите ти въпроси:
1. Аз съм жена и съм се разхождала по цяла нощ с приятелка по улиците.
2. Много провокативно, същото ли важи и за жени, които набеждават. И ние не винаги се контролираме, не слагай всички под общ знаменател. Трагедии се случват на всички хора независимо от пола.
3. Аз се обличам както искам
4. Зависи в каква компания си. Същото е и за мъжете, но пак казвам зависи с кого разговаряш.
5. Никой не бива да си мълчи за тормоз. Когато се проговори би трябвало да стане по-добре. Проблемите се решават с действие.
Тези неща вече са се случили, недей се тормози повече.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d77b51d6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Да, проклятие е. Съгласна съм с всяка една точка, но мога да добавя още. Да ти кажа ли какво, този свят е устроен за мъжете. Говори се за това каква била природата на мъжа, че той си е бил такъв и ние трябва да се примирим с това. Всяка жена трябва да се старае да е красива, подържана и т.н. В противен случай, може да бъде заменена, с по-добра от нея. Непрекъснато ни се втълпява, че красивата жена трябва да е красива, с големи очи и малък нос, с големи и плътни устни, с голям бюст и красиво дупе. Да бъде горда и самостоятелна, да бъде прелъстителка, да се раздава във всяко отношение. Да може да готви да се грижи за дома, едновременно с това да се събужда като манекенките от кориците на списания. Да бъде добра майка и още и още. Прави ли ти впечатление как във всички филми главния актьор влиза в клубове, където яко танцуват разголените и секси путки и си клатят големите бомби. А мъжете запят и точат лиги. Всички актриси ги подбират, само красивото ни показват и ни го набиват в тъпите мозъци, че ако не си красива, значи не ставаш и трябва да компенсираш, защото иначе горко ти. Как не направиха един филм, в който главната героиня влиза в клуба и и танцуват надарени батки. После си казвам, добре де ако имам пет от десет качества, значи пак не ставам, никога не е достатъчно една жена да бъде щастлива, защото тя знае, че трябва още да се потруди, понеже задникът и не е толкова оформен,колкото на комшийката по, която мъжът и точи лиги.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 73c89e2493
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Изброила си само негативите. А позитивите, които са много повече защо скриваш? Защо се изкарваш жертва, когато в тези феминистки времена всички закони държат страната на жената? Като толкова се оплакваш защо не се роди в Иран и там да се оплакваш на иранския аятолах. Хайде стига циркове и истерий, носи си совалката, а ако не ти харесва си сменяш пола и си решаваш кардинално проблема. Аман от хленчене!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 802d688214
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Ами жените в държавата в която съм аз си ходят облечени както си искат и никой не ги обсъжда, излизат си вечер и са по фиести цяла нощ като всеки, ако и кажеш нещо кофти може да те осъди без да и пука изобщо, за една обида може да лежиш до 3 месеца, а ако реши да те съди ще ти вземе всичко. Така че бих казал тук жените са даже с повече привилеги колкото нас мъжете, но такива са законите. Не виждам жените да са нещастни, постояно са навън и се смеят и всичко е ок, не виждам и мъжете да са нещастни, просто всеки се съобразява с другия, имаме всички нормални отношения помежду си и няма проблем. Съветвам те да отидеш в цивилизована държава и да си живееш живота сред нормални мъже и жени и да си щастлива. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 53869c73e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Здравей, авторке! Подкрепям думите ти и се чудя защо задаваш подобни въпроси към мъжете.. По- голяма част от тях се интересуват да хванат празноглави блондинки с голям бюст, а ако си по- различна те ще те линчуват. Аз например се боря за правата на жените, не съм никаква мъжемразка. Имах дълга коса, мъжете се обръщаха след мен. Реших да си скъся косата, направих го смело и с бодра крачка тръгнах по улицата, същите тези мъже се обръщаха но на другата страна с ясната цел да бъда уязвена. Е, не се нуждая от погледите им и от скритото желание в очите им.. Аз искам да ми е удобно с дънки и маратонки, а не да се клатя на токчета. Аз искам да съм човек с душевност, а не с барби външност.. Не съм враг на никого и никой не може да ми е враг. Защото искам да съм свободна, да бъда себе си. Така че в мое лице имаш пълна подкрепа на всичките си размисли. А тези господа да не нападат така една жена, която иска нещо повече от живота. Явно се чувстват застрашени и гледат да пишат елементарно. Поздрави! Ая

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 17a9ca7194
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   1. Аз съм мъж и ме е шубе да се разхождам вечер. Лошите хора нападат всеки. Чисто статистически повече мъже са жертва на такъв вид нападения.

2. Ако не се пазиш все тая кой е виновен. Лоши мъже винаги ще има. Ако ходя скъпо облечен и ме оберат, и аз ще имам вина.

3. Никога, защото има социални и морални норми. Мъжете също биват опреквани от жените.

4 Да спиш с много мъже като жена е лесно. Да спиш с много жени като мъж е трудно.

5. До когато продължат да си избират такива партньори. Свестни приятели имам много дето са без приятелки щото не са достатъчно "мачо".

6. До кога най важното в един мъж ще е колко е висок, нацепен и богат? Плитки хора има и от двата пола. Нормално телосложение е достатъчно за повечето хора.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 631d9c0ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Не смятам, че един мъж би изкарал и час като жена, може би би се зяпал в огледалото гол/а и толкоз. Харесва ми темата ти, много е силна, за жалост в България, както виждам и от някои коментари - хората са много ограничени и не се втурват в такива размисли като теб ! Евала за поставените въпроси..просто се надявам това да се промени с времето,защото и лепването на етикети, когато си малко по-разголен и откритото флиртуване, правенето на секс - то всичко това ако е държание на мъж - няма проблем, но не..жените сме някакви извънземни, които трябва да се нападат. Мъчно ми е !

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ad7da65f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Авторке, дай пример за "когато жена е изнасилена, ще я обвинят, че тя си е виновна за станалото, защото мъжете просто не могат да се контролират". Това съм го чувал да става само в мюсюлманските държави. Имам лична позната, която е била изнасилена и насилникът ѝ прекара 7 години в затвор.

Иначе, много мъже също се разхождаме със страх вечер. Мен са ме и пребивали и ограбвали. Нищо, че съм мъж. Статистически ако погледнеш много повече мъже биват нападани и дори убивани вечер, отколкото жени.

А жените съм забелязал, най-често биват упреквани от други жени за облеклото си.

Малко измислено ми идва цялото нещо - да се изкараме жертва, да търсим съчувствие и внимание, да си храним егото... "енергиен вампиризъм" както казваат в днешно време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f47480f0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   проклятие е разбира се, проклятие за мъжете на тази планета.
"И Бог каза на Адам, Адаме защото послуша жена си и яде от ябълката която ти казах да не ядеш прокълната е земята под краката ти. "

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dd7b85d653
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Ако си грозна е разбираемо цялото оплакване. Красива жена трябва да е глупава за да не схваща всички привилегии, които има САМО защото е жена. Че и още да иска е направо нагло. Все едно да те назначат на работа с добра заплата само защото си красива, а ти да се оплакваш защо нямаш дял от фирмата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0ee12ae726
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Аман от жетвички-феминистчета.

1. Когато спре да има престъпници, тогава всеки ще може да ходи нощем и денем без страх. Демек - никога. Никой на те кара да минаваш през мангалската махала. Мен посред бял ден ненормални наркомани са ме спирали.

2. Бавничка ли си? Изнасилвачите (и подобна сган) може да минат метъра, ако няма достатъчно доказателства. Буквално никой (ни съдя, ни член на жури, ни адвокат) няма да си направи труда да защитава някакъв ръб, който е казал, че просто не може да си го държи в гащите. Това е де факто самопризнание. Ако аз кажа, че обирам само защото не мога да спра, това ще ми намали ли присъдата? Мисли малко.

3. Буквално никой не го грее. Клюките са си женска област, нещо пола си объркала. Обличай се като нормален човек, винаги ще има някой гамен, който да пуска намеци за къси поли и подобни, не е особено важно. Ако пък искаш да носиш сутиен и къси панталони в офиса или да влизаш по бикини в църква, наказанието ще е заслужено.

4. Тя не е боклук, ако спи с повече. Боклук е, ако изневерява: твърди на един, че са във връзка, а надува кавала на друг зад блока. Това важи и за мъжете, ако не е ясно.
И един детайл: жена винаги можа да получи или изпроси секс. Винаги има някой загрял пубер, който се чуди къде да го пъхне. Направи си профил в Тиндър, следи какво става. Така че жена да спи с много мъже не е постижение, никак даже, защото винаги ще си намери някой кандидат. Мъж да спи с много жени е, защото жените са по-селективни. Очаква се мъжът да направи първата стъпка, тя да е изиграна елегантно ("Кефиш ма, ай са ибьем" не става), той да е достатъчно чаровен (ако да е само привдно дори), достатъчно красив, бла-бла - списъкът е дълъг. Така че приятелчето номер 12 буквално никого не впечатлява освен ако не иска да покаже на личния лекар колекция от венерически болести.

5. Докато същите невинни женички не си отстоят позицията. Мъжете не са безсмъртни, и жените могат да удрят. А и имат неща като познати, родители, приятели, които няма нужда да са държани в тъмното относно домашното насилие. Има дори легенди за магически номер, който докарва местните власти - 112 май беше. Дори имало и ограничителни заповеди и средства за самоотбрана: лютив спрей, газов пистолет, тия-ония. Кой да се сети обаче?

6. Ако е най-важно, стига си философствала: малко силикон на двете места и вече си уредена. Уловчицата е, че и ти не вярваш на мрънкането ти, нали? Защото към мъжкия пол сякаш няма изисквания? Нека изредим: красиво или направо момчешко личице, изваяна челюст, висок ръст, широк гръб/рамене, плочи направо готови за теракот, слонски хобот между краката. И това са само физическите черти.

7. Удари десетката на тъпомера. Браво, постижение е да си толкова некадърна. Статистически, жените живеят по-дълго от мъжете. Мъжете са по-склонни да се самоубият, повече мъже умират в пътни произшествия, а и в момента COVID 19 убива повече мъже. Отговорът на комплексарското ти въпсоче е ясен: да, бихме. Ти обаче да оцелееш като мъж? Цък. Сега скимти другаде.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7db7993f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Не

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2b21e85eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Егати глупавата тема. Да ти кажа жена съм, имам феминистки тенденции в себе си, ама тая твоята тема звучи все едно че е писана през 30-те години.
Виж хората колко правилно са ти отговорили, монетата има две страни и в днешно време дори е спорно дали е по-добре да си мъж или жена...
И мъжете могат да се оплакват, че са много по-зле от жените и че жените са много по-привилегировани в наши дни и в "белият" свят, така да се каже....

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5edfea461c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Авторке, задаваш риторични въпроси, на които знаеш отговорите. Жените никога няма да могат да се разхождат свободно вечер без страх, освен ако не са с мъж придружител, защото ако попаднат на напорист мъж и са сами, може да им се случат неприятни неща. Какъвто и феминизъм да се шири от всичките му разновидности (краен-радикален и останалите му разклонения) няма да ги спаси от мъжката физическа сила при конфликт. По добре ще е да не се разхождат сами и никога, ама никога да не предизвикват мъж посред нощ на безлюдно място. Само мъжете могат да се разхождат сами без да се страхуват и то ако не са женчовци. Изнасилената жена винаги е виновна, защото никой мъж не изнасилва жена без да има подходящи условия за това, а и самите жени се държат предизвикателно и с чувство за неприкосновеност. В един друг свят, три пъти по-голям от нашия, изнасилената жена по закон е престъпничка и подлежи на наказание.....затвор или бой с камшици. Какво търси на такова място, където може да бъде изнасилена? За мъжа подвластен на нагона си, жената е сексуален обект и никога няма да бъде възприемана като субект. Гражданските закони за женското равенство са безсилни пред природните, определили мъжът да стои над жената, за това ИК е безсмислена, дори ще е във вреда на жените защото мъжете ще имат повод за насилие над тях! Жените могат да си се обличат както си искат и дори могат да се разхождат голи у дома си, но на обществено място ако са в оскъдно облекло, предизвикват мъжете и мъжката реакция не закъснява. Това е гадно женско поведение при което ако мъжът не пожелае жената, тя ще го нарече несретник, левак, пеерас или боклук. Ако пък мъжът поиска секс веднага ще го обяви за изнасилвач, мачо, балкански субект с предразсъдъци и ред други грозни наречия от феминистичния речник. За това мъжете често раздават мъжкото си правосъдие, защото такива жени си го заслужават, а и това е всеобщо схващане за женската наглост. Когато мъж спи с много жени е велик, защото е избройкал доста количество жени. Ако жена спи с много мъже, то тогава обществото я смята за ку*ва и с право, защото е жена и не и се полага същото както на мъжете, понеже женската природа е друга а и жените са моногамни. Сигурно знаеш баснята за ключа и ключалката, казана от мъдрец.
"Добрият ключ е този, който отключва много ключалки, а лоша ключалка е тази, която се отключва с много и с различни ключове!"

" До кога невинни жени ще бъдат пребивани и ще трябва да си мълчат за това, иначе ще става по - лошо?"

Тук пак си в заблуда и не разсъждаваш правилно. Няма невинна жена! За да я пребие мъж, значи че тя с нещо го е предизвикала и боят е последната подходяща мярка за решаване на проблем, след като всички други средства са изчерпани и не са дали нужния резултат. А, ако жената не млъкне и продължава с ината си, тогава наистина ще става все по-лошо, докато най-после разбере, че мъж жена не пита, а жената е длъжна да се съобразява с мъжа, защото е по-силен от нея и върховенството е негово. Не е вярно, че мъжете харесват огромни гърди и дупе. Точно обратното е. Малко мъже харесват огромни и тлъсти жени по над 90-100 кг. Такива никой не изнасилва. Повечето мъже предпочитат жени с нормални гърди и стегнати дупета с тесен ханш, или поне аз такива ги предпочитам. Моята жена в момента е 51 кг, като е наддала с 2 кг, защото беше 49. Аз може да съм 100 кг. мускулна маса, но предпочитам джобни гаджета и жена ми да не тежи повече от 56 кг.! И накрая за да оцелее една жена, трябва да си остане жена, красива, нежна и добра домакиня, а не да се прави на мъж, без да има мъжки атрибути и да се мери с мъжете, без да има нещо, което да премери с тях! През патриархално време жените са оцелявали, защото са знаели че са жени и че трябва да правят мъжете щастливи, за да са щастливи и те. Днешните жени заразени с феминизъм ще си останат нещастни и ще завиждат на щастливо омъжените жени, а мъжете няма да ги желаят, защото никой мъж не иска да му се налага да пребива жена-феминистка. Дано да съм отговорил на всичките ти въпроси, на които ти сама знаеш отговорите!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2b21e85eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Номер 27, аз съм номер 26... стига с тая мъжка физическа сила ве човек, не си ли чувал че има жени, високи около 1.80 които, при подходяща мускулна маса и трениране биват наемани и за бодигардки даже...
То е ясно, че ще продължиш да бръщолевиш за "мъжката сила и надмощие" след като държиш женичката ти да е 50 кила, а ти си някакъв 100 килограмов дънер (ти сам го каза, че си 100 кила)
..." В един друг свят жените ги наказват със затвор, ако биват изнасилени" ....С тези откровено налудничави доводи никой няма да ти взема коментарите насериозно. Съгласна съм, че ако една жена тръгне по нощите с къса поличка и изрязано потниче се подлага на опасност, да. Но ако е нормално облечена, е свободна да си ходи в колкото си часа си пожелае навън, сама или не, и в такъв случай този който я нападне е престъпник. А за лютиви спрейове и електрошокови палки не си ли чувал!? Колкото и "мъжко превъзходство" да има нападателят, тя пак може да се справи, ако е подготвена.
В днешно време е еднакво рисковано и за мъже и за жени да излизат по нощите сами. Един мъж може да го ограбят и пребият пък...Е на теб едва ли би ти се случило, ако си огромен дънер, но както ти каза и на жена с наднормено тегло е малко вероятно да и се случи случка, ако ще и гола да се разхожда по сред нощ. Тук говорим за хора с нормално тегло, ти явно не си от тях, мъж или не ;) Тъй че стига дава арабите за пример и разни първобитни доводи в коментарите си, че човек остава с впечатлението че не си добре.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a438ada41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Пичка,я спри да пускаш провокации в нета и си намери работа!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0ebc5d59ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Да определено е гадно, че има такова разделение, и мен лично винаги ме е дразнило, че когато един мъж е бройкаджия/ играч вкарва в леглото купища жени и е големия пич, а еквивалента му при жените се наричат курви, това е доста долно и не знам защо е прието така доста е тъпо, жените имат право и те да си правят и по 300 бройки мъже ако искат що не, в крайна сметка си е тяхна работа.. Тия дето бият жените си или жени изобщо, са нещастници и боклуци, и определено не са и мъже, да ходят да се бият с някой боксьор да видим тогава дали ще им е много добре....
Но и жените дразнят до някаква степен, защото ем искат мъжът да се грижи за тях и всичко в паричен план, защото той е от силния пол и е мъж, ем в същото време искат равни права с мъжете и да получават същите заплати и прочие, като мъжете, а еднакво силни ли са с нас, излиза, че доста често жените не знаят какво искат те това е. Не може да са нежния пол, когато им отърва, обаче и да имат равни права с мъжете, когато вече не искат да са нежния пол и това е простотия... Но такъв е светът предполагам, жените могат да се променят от нежния пол към равностоен и по силен дори от мъжете, според ситуацията и как им изнася, пък мъжете да са пичове, с многото бройки докато жените да са курви с много бройки...

Иначе авторката, ако погледнеш арабските страни там мазалото е абсолютно виж, че тия изроди там се държат с жените, като с боклуци, един мъж има абсолютна власт над жените си, и дори над жени нямащи нищо общо с него, имат си по 4 съпруги, и ако нещо набедят дадена жена (или е съгрешила) за нещо я убиват на площада с камъни, и изобщо пълно безумие е там да си жена.. Та трябва да оценявате факта, че не живеете в арабска страна, защото там е страшно за вас, има филми има и книги по темата и жалко, че няма кой да промени нещата там, защото никоя жена не заслужава такова отношение.........

М28

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0ebc5d59ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Искам да вметна още нещо, не съм феминист, не съм и от простаците тип големия мачо.. Та да с еима в предвид, че масово престъпленията независимо убийства, кражби, изнасилвания, и прочие са от мъже сигурно над 90-95% са само мъже, това не говори никак добре, жените престъпници са малко... Та ето ви нещо за разсъжение.......

Иначе аз лично първо гледам визията на една жена, но това не означава, че ме интересуват само циците или задника и, лицето също е много важно и каква е самата жена, да е хубав и добър човек, да има хубав характер и да има женско нежно излъчване нали. А нещата за това, че секса бил най важен и прочие това са простотии, че е важен важен е, ама не е всичко. Иначе масово мъжете специално взе за това си мислят, ама и доста жени са същите, просто добре прикрити....

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1820a7434c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   Не е проклятие да си жена! Проклятие е, да си жена без мозък. Нима за мъжете е сигурно да се разхождат през ноща? Проклятие стана криворазбраната еманципация, щом искате еднакви права с мъжете, минавате на същите правила на които са и те. Днес няма жени, а кифли с отвратително поведение, затова чувстват проклятие над себе си! Умната жена не чувства проклятие, а използва чара си, който й е дал Господ.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a81299c2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   "И един детайл: жена винаги можа да получи или изпроси секс. Винаги има някой загрял пубер, който се чуди къде да го пъхне. "

To това важи и за много от мъжете. Винаги има някоя загоряла 50 годишна лекла, някоя проститука, дето и трябват 15 лева, да си вземе херцата днеска и пуска нерезите у тях, като праща децата си в банята ...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a81299c2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   "Тук пак си в заблуда и не разсъждаваш правилно. Няма невинна жена! За да я пребие мъж, значи че тя с нещо го е предизвикала и боят е последната подходяща мярка за решаване на проблем, след като всички други средства са изчерпани и не са дали нужния резултат. "

Демек ако мъжът каже:
- Измий ми краката, направи ми каквото обичам да ям, плати сметките, изгони децета при майка си, че много крякат.
А жената каже:
- НЕ!
То мъжът има право, да я бъхтее докатоне постигне "нужния резултат"?

Брейй! Ми чи аз 2-3 жени ше си фана тогава бе! Бааа колку леснууу!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ad7da65f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   30, има двоен стандарт, защото за една жена да направи 300 бройки е хиляди пъти по-лесно отколкото за един мъж да ги направи.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5ccac6e7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   И още нещо номер 27, хич не ми ги разправяй, че едно време жените, подчинявайки се и "знаейки си мястото" са били в безопасност. Глупости! Гледай какво се е случвало в Европа през средните векове, когато е имало предимно мъжко господство и патриархат, всяка една случайна жена е можела да загине по най-ужасяващите възможни начини, само защото на някой му е хрумнало да пусне слуха, че е "вещица"....
Естествено и мъжете не са били застраховани от средновековните мъчения, но "дамите" много пъти са били "привилегированите" най-често да попадат в огнения ад наречен клада, или да им прилагат друг вид чудовищни методи на екзекуция..
Жената никога няма да е "по-добре" и по-защитена, ако предаде правата си извоювани през годините и върне часовника назад, а обратното. Не си въобразявай, че жените някога ще пожелаят такова нещо, това е само в твоята, глава, която не ми е ясно до колко точно е психично здрава...
Да ти прави впечатление, че повечето убийци и садисти са мъже? Има и жени, да, но рядко. Толкова ли "възвишени" означава че са мъжете тогава...я се замисли. За мен нито един пол не е по-висш от другия. Всеки си има и добрите страни и недостатъците. Библията пък е писана от мъже и е нормално там да се говорят всякакви глупости по адрес на другия пол. До колкото знам Исус е взел сред последователите си бивша проститутка... Мислиш ли че той изобщо е делял хората на мъже и жени тогава?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6ba299c8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Мисля, че номер 5 общи темата и хубаво да бъде приключена.

Колкото до проклятието. Да, авторе, ти определено си прокълнат, щом пускаш такива тъпи, провокативни теми.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 955a4e7f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   26,28,36! Кога успя да наръсиш няколко коментара, без да се аргументираш? Колко жени по на 1,80 и колко мъже под 1,70 познаваш? И, как я виждаш тая мускулна маса при жените и физическа сила, че и чак за бодигардки ги наемали. Е, в холивудските продукции и 50 кг. жени пребиват от бой 10-15 яки мъже и пази Боже за мъжете, ако жените са в цикъл! Тогава и 30 мъже могат да бъдат "натръшкани" от жена като зрели круши. Наричаш моите коментари бръщолевене, защото не ти изнася истината. Аз казвам какви жени ми харесват и държа как да изглеждат, за това моята съм си я избрал да е такава. Как си го представяш 120 кг. жена с мъж 60 кг? Не че няма изключения, ама са рядко. В ислямския свят дебелите и огромни жени са на почит. В миналото и нашето общество се е възхищавало на пълните жени!!!
"Ейййй я виж, хубаво момиче, дИбело здраво момиче бря"!

.....израз на бабите в миналото. Няма да ме обидиш с наречието "дънер"! По-добре да съм "дънер" от колкото женчо, чехльо или хомо-олигофрен. А мъжката сила си е мъжка сила и аз имам претенции да я притежавам, като съм сигурен, че няма още родена жена със физическа сила като моята. Тези простотии за "силни жени" са феминистични фантазии. То и заради тези женски мечти, мъжете често им показват кой е капитан на кораба. Я виж статистиката и си намери информация за изнасилените жени в останалия 3/4 от света! Там ги наказват не само със затвор, а и по-строго! По тяхната логика, за да бъде изнасилена жената, значи е била на неподходящо място сама в неподходящо време, и предизвиквайки мъжа се превръща в престъпничка, която не може да избегне наказанието. Дори това се смята за позор на семейството от което е жената и според традициите заслужава смъртно наказание, която бива изпълнено от брат, чичо, вуйчо или баща! Кое му е ненормалното в казаното от мен, и не е сериозно? Аз само констатирам случващото се по информация на медиите. Тези глупости за самозащита на жените от посегателства нощно време на безлюдно място ги забрави. Едва ли ще им помогнат лютиви спрейове електрошокови палки и тренировки за физическа самозащита. Срещу мъжката физическа сила може да се противопостави само друга мъжка физическа сила. А, арабите са прави. Жената не е равна или равностойна на мъжа и трябва да си знае мястото. Няма такъв граждански закон, който да спаси жената изгаврила се с мъжа, от мъжко отмъщение, ако мъжът държи на честта си. Както и да изкривяваш нещата и да преувеличаваш, жените в миналото са били защитени от патриархалните порядки. Вироглавите жени са били изключително малко и системата се е справяла на момента с престъпните им деяния. Вещиците за които говориш са били изгаряни на клада, защото са пропагандирали противообществени деяния, противоречащи на тогавашните разбирания. Те са пра пра пра бабите на n-та степен на днешните феминистки. За целия период от време в Европа са изгорени около 50 000 "вещици". Помисли сега колко хиляди мъже са изгорени на клада за същия период заради обвинения във вещерство или в ерес? Заради феминистични изцепки над 20 000 жени годишно намираха смъртта си в ислямския свят, до преди 10-на години до озаптяване на безумието им. Как мислиш, дали днес жените са по-защитени от някога, когато не е имало феминизъм? И днешните им права не са извоювани от тях, а са наложени от НСР, за репресии срещу мъжете. И както са наложени в "цивилизования свят" така мога да им се отнемат, както са им дадени, когато прекрачат границите на търпимост. Казваш, че повечето убийци са мъже! Вярно е, това е защото са физически силни. Мислиш ли, че ако жените можеха да бият и убиват по същия начин мъжете нямаше да го правят? За садизма не саъм съгласен с теб. По хронологичен ред от съществуването на човечеството женският пол е с повече садистични наклонности от мъжете. Женската жестокост съчетана с омраза е ненадмината, сравнена с мъжкия пол. Обърни внимание на авторката на темата! Тя пита ЗАЩО природата е отредила превъзходството на мъжете? Отговори и ти, след като смяташ, че нито единият пол не е по-висш от другия. По конституцията у нас ДА! Но дали е така по природен закон?

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1468daecfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   № 36, ти чуваш ли се какво говориш?
"До колкото знам Исус е взел сред последователите си бивша проститутка".
Интересно ми е откъде си получила това ЗНАНИЕ, че Исус е взел проститутка. Ами от къде може да бъде, освен от такива ката тебе. Това ми говори, че нищо не разбираш от Християнската религия, а още по-малко да си чела Библията. Но от такива много ЗНАЕЩИ като тебе всичко може да се очаква. Недей да претендираш, че много си веща във всичко защото не си. Ти си просто една нахална феминистка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 37f93a1e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   И още нещо номер 38
Феминистки или не, жертвите от женски пол на инквизицията са били най-различни. От самотни възрастни нещастници, до красиви млади момичета, обикновено наклеветени от други жени, или от мъже на които хубавите момичета не им обърнали внимание. Да, точно така, както ти казах въобще не поставям женския пол на пиедестал и мразя клюките, които могат да доведат до лоши последствия. Мен никога не ми е било интересно да се занимавам с такава глупости и не всички жени са такива.
Мъжете, жертви на инквизицията са били тогавашните иноватори, доколкото знам човекът, който пръв предположил, че не слънцето се върти около земята, а обратното, е бил изгорен.
"Срещу една мъжка физическа сила може да се изправи само друга мъжка физическа сила" да бе, много варират нещата тук, ръст, килограми, и тн защо иначе толкова мъже биват пребивани от други мъже?
"Аз съм сигурен че не се е родила жена с моята мъжка физическа сила" в Бг където жените са по-дребни може би не, но я иди в Скандинавия да видиш някоя 1.85см висока дебелана....
И между другото нито съм по тренировки, нито нищо. Мисълта ми беше, че се раждат и физически силни жени също, или поне с потенциала да са такива.
А ти, както ти казах що не си вземеш куфарите и чалмата и не заминеш за ислямския свят, където "висшият" пол е принизен до една горила, която да не може да си контролира нагона, и една жена му е виновна, че била сама някъде си.... Ох колко висшо звучи това!!!!
И последно за жени садистки знам, има и такива. И??? Щото мъже садисти няма. Жестокостта е заложена в някой хора.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c1a7cd1294
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   42 Мария Магдалена коя е , а???

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 920b8dae7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   44, 38 съм. Не разбирам, ядосваш ли ми се или ме упрекваш в нещо? Аз просто стигам до моите заключение на база историческа информация. Нали и аз това казвам, че жертвите на инквизицията са най-различни. Джордано Бруно е обявен за еретик, заради твърденията и възгледите си. След него Галилей също е щял да го последва на кладада, и принудително се отрекъл от твърденията си, като остава фразата му "И все пак, тя се върти"! Само че от наука до вещерство има огромна разлика. И сигурно си права, че красиви жени биват наклеветени от други жени, които са завиждали на красотата им. Еврипид е казал: - "Никога не вярвайте на жените, дори и когато казват истината!" По един въпрос жени и мъже са на едно мнение. И едните и другите не вярват на жените. Когато казвам, че срещу една мъжка сила може да се изправи само друга мъжка сила говоря за физически сблъсък. И най-слабият средно статистически мъж е по-силен от която и да е средно статистическа жена. Вярно е, че каката може да набие малчуган, майка може да набие син до 10-13 години, но нали се сещаш какво ще стане с каката, когато малчуганът порасне и реши да си отмъщава, ако е тероризиран от нея. За мен не е проблем 1,85 висока дебелана да ми посегне. Мъж, като мен с мощност три конски сили не се плаши от силен физически мъж, а какво остава за жена, па била тя и 200 кг. дебелана. Няма да ти обясня какво ще и се случи ако ми посегне, защото няма да пуснат коментара ми, но ти и сама можеш да се сетиш, след като съм "дънер".

" А ти, както ти казах що не си вземеш куфарите и чалмата и не заминеш за ислямския свят, където "висшият" пол е принизен до една горила, която да не може да си контролира нагона, и една жена му е виновна, че била сама някъде си.... Ох колко висшо звучи това!!!!"

Хайде замисли се върху това, което си изрекла! Ако аз го бях казал дори и в метафоричен вид, модовете нямаше да пуснат коментара ми. За това говоря! На жените е позволено всичко и всякаква гавра с мъжкия пол. Ако мъж изтъкне женските недостатъци и несъвършенства, веднага го обявяват за сексист и феминистките искат мъжките изкази срещу жените да се инкриминират, било женомразска реч! Е как тогава мъжете да търпят такава гавра с мъжкия облик, и да оставят такива жени ненаказани? И, защо се създават причини за "женомразска реч" (реч на омразата)? Не всички мъже са търпеливи до безкрай, ужижавани от женската извратения. За ислямския свят едва ли вече ще замина, защото вече имам семейни задължения, а аз съм отговорен мъж. Мога обаче само да мечтая да съм се родил в ислямския свят, където според теб мъжете са горили неконтролиращи нагона си, а жените им слугуват, че и по3-4 жени дори. Бил съм на работа в Кувейт и Дубай за 6 месеца преди да се оженя и мога да ти кажа, че животът там е прекрасен, такъв какъвто ти не можеш да си представиш, нищо че законите са им шериат и имат (имаха, сега не знам) бесилка и гилотина в центъра на града. Ако можещ да мислиш по екстраполация, като се има предвид че си жена и ще ти е трудно да проумееш реалността, ще видиш как благодарение на феминизма и ширещата се извратения "демократичният" Хр. свят изчезва бавно но сигурно, а ислямският (където мъжете не еманципират жените) расте непрекъснато и бавно но сигурно и заема Хр. територии. Там, където мъжете съчетават човешките закони със законите на природата феминизъм не вирее за да беснее, както в Европа и в САЩ. В Кувейт научих една арабско-ислямска поговорка.

"Един мъж, колкото богат, силен и властен да е, ако няма син за наследник, значи няма нищо!"

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1468daecfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   До № 45.
" 42 Мария Магдалена коя е , а ???"
Хубаво е като се репчиш толкова много да си провериш "знанията" и тогава да оспорваш, когато ти се прави забележка, че незнаеш. Мария Магдалена не е била простирутка, а е била излекувана от седем бяса и затова е решила да ходи заедно с Исус и неговите 12 ученика по градове и села да проповядват Божието царство. Аз мога да ти кажа къде в Библията са написани тези неща, но бих искал сама да провериш и да ми се извиниш, но едва ли това може да се очаква от теб. Ти си чула от някоя жена да ти казва тези неща, но едва ли и тя е разбрала коя е Мария Магдалена.
Бившата грешница (проститутка според тебе) е жената която е целувала нозете на Исус и ги е мазала с миро. Двете нямат нищо общо една с друга. А ти откъде си сигурна дали Исус е делял или не делял мъжете от жените. Пак си преписваш всезнание. Чакам да ми отговориш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 03d40472ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   До 28:

Прочети за "полов диморфизъм". Средностатистическите жени имат много по-малка мускулна маса от средностатистическите мъже - около 1/2 в горната част на тялото, 3/4 в долната, взето общо е около 2/3. Гледай каквито си искаш рекорди в силови спортове в олимпиадите. Във вдигането на тежести, в категория мъже тежащи до 62 кг, рекордът е 327 кг. В категория жени тежащи над 75 кг (най-тежка категория), рекордът е 333 кг. И то от жена, която е тежала 140 кг.... За какво си говорим въобще?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f481233434
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Номер 46,защо продължаваш да спориш и да се заяждаш? 44 ти даде много добър съвет да си обираш партакешите,да си взимаш чалмата и шалварите и да вървиш във Ислямския свят,защото арабите няма да дойдат тук колкото и да ги чакаш и да им се надяваш-американците ще се погрижат и ще ги изтрепят като мухи,както ги трепят с по 1000 всеки ден. Така че вместо да стоиш тук и да чакаш някой да спре феминизма (което никога няма да стане) не е ли по-добре ТИ да отидеш там и веднъж завинаги да си решиш феминизма,та да спреш да дрънкаш за феминизъм тук?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 73002c943e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   47 ще ти дам отговор. И той е-този който се "репчи" тук си Ти! Но явно за теб, ако една жена каже нещо, то тя се "репчи". За какво точно искаш да ти се извинявам!? Аз карам ли някой да ми се извинява, ако нещо не му е било съвсем ясно. И да Очевидно Исус не е делял хората на мъже и жени, щом е имал жена сподвижница, не зависмо, че не е била конкретно бившата проститутка.... Жалко за жените, които са се мъчили да родят някой като теб, който да е женомразец и да си мисли, че половите различия правят едно човешко същество по-малко значимо от друго.. Сигурна съм че Бог не разсъждава така, ако обичаш не ми цитирай тук Библейски женомразки цитати, това е книга, която освен че е била писана от мъже, е била редактирана и от инквизитор през средните векове. Не казвам, че всичко което е написано там не е вярно, но женомразието което струи на талази от там, е доста подозрително. Тези от вас, които сте забравили че жена ви е родила и кърмила, въобще не сте заслужавали тя да ви отгледа в утробата си и да ви роди ....

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 73002c943e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Номер 49 благодаря, малко подкрепа сред тези типове с, не ясно по какви причини, такова женомразие и мечтания на жените да им се отнемат всички Човешки права, за да станат отново едни робини...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 945dcfde98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   51 ще ти отговоря. Аз не съм господинът , който мрази феминистките (не че за мен има значение какво ще стане с тях и т.н.) Мъжете ви мразят не заради факта , че имате вагина , а заради това което е в съзнанието ви. Да не говорим , че 90% от вас страдат от т.н. "god complex". Да не говоря , че съм виждал жени и то не една и не две , които като поемат дори малко власт озверяват и започват да съсипват живота както на мъже , така и на други жени. Да не говорим , че има жени , които стават обикновенни секретарки и веднага и те озверяват и почват да се правят на големите и оборотни мисирки. Заплашиш ли , че ще отнесеш въпроса до началството близо 15 минути бягат и замазват от отговорност.

Донякъде го пиша и този коментар , за да разберат мъжете някои неща , не толкова защото вие жените сте ми интересни или искам да ви Вкарвам в правият път" или съм много заинтересован да се завърне патриархата или нещо подобно. Напротив аз самият имам интерес от това обществото ни да не е патриархално.

ЗА МЪЖЕТЕ КОИТО ЧЕТАТ ТОВА - ЖЕНИТЕ В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ СЪЩО МРАЗЯТ МЪЖЕТЕ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ.

Само , че в нашето общество има два проблема.

1 ОМРАЗАТА ОТ ЖЕНА КЪМ МЪЖ СЕ СМЯТА ЗА ПРИЕМЛИВА И НОРМАЛНА.

2 ЖЕНИТЕ МНОГО ПО-ДОБРЕ СА СПРАВЯТ С ТОВА ДА ПРИКРИВАТ ОМРАЗАТА СИ КЪМ МЪЖЕТЕ И ДА ЗАБЛУЖДАВАТ МЪЖЕТЕ (модератори спирам с големите букви до края на коментара ). Кажи ми ти как аз да бъда толерантен към жена , като много добре знам , че 90% от жените мразят мъжете? Как да бъда толерантен и да обичам и съответно да не мразя жена като знам , че жените се смятате за каста от по-висши същества и , че могат да се разпореждат с живота и щастието на даден мъж. Всички тези неща са ми казвани от жени и дори съм готов да седна на детектор на лъжата ако трябва.

Последно вие жените обичате да минпулирате и да лъжете - това е доказан факт. До сега не бях коментирал в тази тема , но съм Историк по образование и някои груби интерпретации на писалите по-горе коментари на Историческите събития ме подбудиха да напиша този коментар. Да не говорим дори и за твоя коментар 51 колко алогизми написа.

51 Сигурна съм че Бог не разсъждава така


====================================


Не съм от най-набожните , но от къде си сигурна ако го има Всевишният как разсъждава и как не разсъждава? Това не е толкова до религията , колкото до типичната женска наглост да изтърси нещо и понеже била "сигурна" всички трябва да го приемем като факт. Днес всеки втори се обявява за Месията или последният пророк.

2 това е книга, която освен че е била писана от мъже, е била редактирана и от инквизитор през средните векове.

==========================

Както би казал Джаро "А ти доказателства имаш ли? Защото ако нямаш това е версия , а версията е вариант на хипотезата". Ти първо не правиш разлика между античност и средновековие (само това е достатачно всеки , който има хал хабер понятие от история да ти се изсмее жестоко). Да не говорим , че говориш с такава увереност все едно си пътувала във времето и си заснела този процес с видеокамера.


Та в Заключение.

Както казах повечето мъже , които не изпитват омраза към жените заради биологични причини , а заради това което е в съзнанието им. И нещо от мен , от личният ми живот , защото много добре знам как ще бъда заклеймен като хейтър и т.н. Ако утре свърши света иимам възможност да спася само 4 човека , от тези 4-ма 3 души ще са жени. И от тези жени само една ми е билиогична роднина. С другите две нито съм имал връзка , нито съм правил секс , нито нищо. Просто те обаче са се доказали като жени , които не мразят мъжете , които имат чест , достойнство и уважение към човека от среща. За съжаление тези жени представляват 1% от жените.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7b8c09e9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

54.   А докога над 95% от смъртните случаи на работното място ще са мъже и на никого няма да му пука? Ако статистиката беше обратната, това щеше да се повтаря от сутрин до вечер и щеше да е приоритетен проблем.

Огромна част от бездомниците и самоубийците са мъже и на никого не му пука. Това докога?

Спомням си, като се приводни онзи самолет в река Хъдсън в Ню Йорк и медиите показваха спасяването на пътниците, как първи излязоха "жените и децата". За децата добре, но защо спасяваме жените преди мъжете? И не е само този случай. Изразът "първо жените и децата" е универсално познат навсякъде по света.
Докога животът на една жена ще е по-ценен от този на един мъж?

Някога да си се замисляла над тези неща? Едва ли.
Пробвала ли е някоя жена дори да си представи какво е чувството детето ти, чието сърце вече бие някъде там, но просто още не е родено, да може да бъде убито и ти да нямаш право по закон да предотвратиш това?

Всички тези несправедливости, които аз и ти изброихме си имат логично обяснение. То не е социално, а биологично/еволюционно. Толкова е просто, но някои хора явно не са се замисляли и за това.

Номер 1, не осъзнаваш ли, че защитаваш една очевидна несправедливост. В англосаксонския свят една жена можела да осъди един мъж за това, че я бил погледнал накриво. Да, така е и нима това е хубаво? То в САЩ преди известно време белите можеха да осъдят цветнокож за това, че ги бил "погледнал накриво". Как така едното е хубаво, а другото - лошо?
И каква точно е правната дефиниция за "поглеждане накриво"?
Не си ли се замисляла, че един ден може да имаш син или внук и някоя си там да го осъди, защото, видиш ли, я бил "погледнал накриво", каквото и да значи това... ?
Тази злобна радост на някои жени като теб при очевидни и системни законови несправедливости срещу мъже е много късогледа. Така, както днес сте от едната страна на барикадата като жени, утре в ролята си на майки или баби много лесно може да се отзовете от другата страна и подобни законови несправедливости да се обърнат индиректно срещу вас. Не го ли осъзнавате?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e596f3adf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Хора, аз ще ви кажа само едно нещо:
Женомразците и насилниците са мъже, които като са били деца и подрастващи са били яко мачкани от майките си.

Ето ви и пример за едно детенце, което като порасне е почти сигурно, че ще стане женомразец и насилник:

http://spodeli.net/6/story-136885.html

(Детето ме побърка)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 52b949f2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Много се радвам, че съм жена, така не ми е наложително да търпя някоя жена всекидневно с глупостите й.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a5c0732305
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   Чак да е проклятие, не. Но каквото и д аси говорим, на мъжете са им спестени много главоболия като месечен цикъл, забременяване, раждане и т.н.
Един ден като жена не е достатъчен, зада разбереш трудностите на жената.
Както и един ден като мъж не е достатъчен, за да разбеереш трудностите на мъжа.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f0b384bf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   49, 46 съм! Защо мислиш, че се заяждам и от какъв зор? Не аз се заяждам, а №44 се заяжда с мен, пък не е сигурно дали това в същност не си ти? Няма нужда да си обирам партакежите, а чалма и шалвари нямам (сега шалварите са вече женска мода) за да отида в ислямския свят. Тя Бабата покани брадатите с чалмите да идват при нас с "Добре дошли" и те с радост заприиждаха, но какво да се очаква от женски акъл, сложен на най-висш пост? Така че, ислямистите-арабите вече отдавна са тук. Плющят всичко женско дето мърда и после му теглят ножа за да не мърда, че да не го повтарят. Събитията в Кьолн и на други места в Европа говорят ли ти нещо? Американците няма да могат да изтрепят всички араби като мухи, дори и по 2 000 араби да трепят на ден, а и не само арабите са с ислямски порядки. След 11 септември на американците още им пари под краката, макар че, има хипотези за това, че сами са си съборили кулите. И не се знае кой от кого се страхува повече, арабите от американците или американците от арабите. САЩ са вече колос на глинени крака. Руснаците им строшиха очилата в Сирия, а да не споменавам китайците, че ще оспамим темата. Така че, феминизмът няма бъдеще и е въпрос на време да му четем некролога. И ДА!!! Проклятие е да се родиш жена в над 3/4 от света, където мъжете благославят Бога за това, че не са се родили жени, където жената струва най-много две кози или в най-добрия случай крава, ако е от знатен род. 49, няма да ме ядосаш с хапливите си коментари. Мъжкият пол винаги е стоял и винаги ще стои по-високо от женския, без значение дали има феминизъм или няма.

 
  ...

1-50 от 89
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker