Помощ! Проблеми с договор в Теленор. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Помощ! Проблеми с договор в Теленор.
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 604 пъти
Здравейте!

Преди две седмици си поднових договора на телефона. Взе се и телефон на изплащане, тъй като старият ми е на 5 години и 4 месеца и ми правеше проблеми.

Номерът не е на мое име. Трябваше да го прехвърля на мое, но сега не съм в града и си остана на името на майка ми. Обадих се на един от офисите в града, за да питам дали имат телефона в наличност. Трябваше да се поръча и се разбрахме, че майка ми ще отиде на другия ден до офиса.

С въпросната, с която говорих (заместник управител е в офиса), се разбрахме, че моят план ще остане същият - абонаментният план си остава 30, 99, а лизингът - 62, 99.

Когато майка ми е отишла в офиса, тази вече е била приготвила договора, а майка ми е трябвало само да го подпише. Без никакви обяснения какъв ще е планът, нито колко ще бъде лизингът, тази й е дала договора и е казала, че ние сме се разбрали за всичко.
Договорът не съм го преглеждала след това, мислех си, че майка ми ще го направи.

И така преди почти седмица разбирам, че тази е сложила друг план и така вноската за лизинга също става различна. В профила ми видях, че планът е 36, 99, а лизингът - 58, 59. Другото, което ми направи впечатление е, че във фактурата ми показва, че планът е 32, 15, а лизинговата вноска - 64, 58. Като изключим, че е сложила коренно различен план от това, което се бяхме разбрали, сега излиза и това, че на две места ми показва различен план и лизинг. Аз ли нещо не разбирам... или?

Отделно й е дала разни аксесоари на обща стойност - 58, 61, които е казала, че са подарък, но всъщност се оказа, че не са и ще се плаща по 2, 44 на месец за две години. Единият аксесоар е разопакован и вече се използва, но другите си стоят непокътнати и няма да се използват.

Звъннах на същата в понеделник и ми каза, че нямало как да види нищо в момента, защото нещата в системата все още били архивирани. Айде бе! Беше минала седмица и половина и не могла да ми даде информация и обяснение? ! А в същото време на мен в профила ми показва всичко.
Бързаше да ми затвори и ми каза, че щяла да ми звънне до края на седмицата.
Естествено, познайте какво - още не ми е звъннала, нито явно има намерение да го направи. Явно ще трябва да се ходи до офиса.

Знам, че е трябвало веднага да се прегледа всичко написано в договора, но все пак... има ли какво да се направи? Може ли да се подаде оплакване и къде е най-добре да се направи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 14747d836b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, между 30,99 и 36,99 лв. месечната разлика се покрива от по-ниската цена на лизинговата вноска. В първата фактура месечната аб. такса най-вероятно е 32 лв. без ДДС, защото предплащаш една цяла такса за месец напред от издаването и част от такса за дните от подписването на договора до датата на издаването на фактурата. Напиши ми, ако искаш и ще ти е от полза, по редове какво пише на първата страница от фактурата и как е таксувано, за да ти кажа за какво е издадена. Виж и при частта с потреблението за номера колко е лизинговата вноска и дали имаш ред допълнителен лизинг (това би трябвало да е някой аксесоар). Иначе в магазина не знам дали има смисъл да звъниш. Обади се на 123.
CooLLander

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1f4ab239cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Подай жалба в теленор или в КЗП.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 118104aa9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Винаги се чете нещо, когато се подписва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: eda0ebd8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Преглеждайте договорите, не се доверявайте на устни приказки. В случая и вашата страна не е коректна, защото още преди подписването е трябвало да се забележи нередност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker