Жените в сайтовете/приложенията за запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жените в сайтовете/приложенията за запознанства
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1397 пъти
След доста месеци по тези места мога смело да твърдя, че са абсолютна загуба на време. Проблемът е, че повреждат хората. Какво ми е направило впечатление - жените влизат там не с идеята да намерят човек, а просто за да си губят времето и да си четкат егото. Има нещо дехуманизиращо в цялата работа - там ти не си човешко същество, а продукт от безкрайна витрина. В някои случаи на жените с иначе сравнително положителни възгледи за живота им пишат постоянно някакви загорели, жените стават цинични и несериозни и си променят отношението към отсрещния пол. След това не са същите хора, счупени са. Големият избор им сваля нивото на търпимост и в момента, в който направиш нещо (дори малко), което не се вписва в техните представи за перфектния мъж, те махат, защото знаят, че има голям избор (но не осъзнават, че няма перфектни хора).
В други случаи те са там просто заради вниманието. Харесва им да бъдат желани и да размотават глупаците, които си мислят, че може да стане нещо. Дават напразни надежди и си мислят, че са вървежни. Тези приложения са като някакъв наркотик, защото след като се запознах с жена от там, тя не спря да влиза и да търси. Какво ли си мисли? "Това, което съм намерила в момента е ОК, но ще продължа да си търся и в случай, че излезе нещо по-добро, се прехвърлям. " Мисля, че с хората, които са свикнали да посещават такива места е доста трудно да се общува и да се гради някаква връзка поради голямото изобилие и ниската търпимост, която са изградили там. Също имам теория, че всеки човек си има някакъв предел за общуване. Когато си разкажеш и майчиното мляко някъде онлайн - ти вече не желаеш да общуваш на живо, не желаеш да отдаваш социално внимание и започваш да живееш онлайн.

Малко разпокъсани са ми мислите, но трябваше да се отърва от тях. Ако се сетя още нещо, ще добавя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 972adba590
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като жена в началото на 20-те си години, която е ползвала доста дълго Tinder мога да кажа, че имам подобни впечатления от мъжете по тези места.
Писала съм си доста време с най-различни хора и в 80% от случайте се стига само до "здр, как си?". От една страна това в началото не ти прави впечатление, защото си казваш, че има доста други хора и продължаваш да търсиш. Но какво се оказва след това? Ами това е масовото явление!
Останах с впечатлението, че повечето хора влизат там само за си губят времето, а не за да завържат нормален разговор и при по-голям интерес да излязат да се видят.

Ако пък се стигне до среща в 50% от случайте тя е първа и последна. В други моменти след известно време съм рязала аз момчето или то мен, което може да се случи и при запознанство в реалния живот. Все пак има и хора, които са приятни и имате шанса да изградите нещо.

Мои приятелки, които са ползвали такива сайтове и приложения, също не остават доволни, защото често попадат на момчета, искащи само секс или просто не се създават естествени отношения още в самото начало. Адски често се случва подобни контакти да не просъществуват, защото липсва достатъчно интерес от едната (или и от двете страни), което е донякъде нормално, защото единствената представа, която имаме за човека отсреща е въз основа на снимките му и 2-3 изречения под тях.

Тъй че не мислете, че само мъжете имате проблеми по тези места или че жените са винаги виновните. И за двата пола е прецакващо и не мисля, че в крайна сметка такива сайтове или приложения си заслужават времето и вниманието. Лично аз съм се отказала от тях и предпочитам живите контакти, макар че и те не са перфектни.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e97f3c6dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А за мъжете там може да се напишат два тома. Има и такива жени, но има и мъже, които киснат с години там и все търсят Жената.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5440c8b46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Всеки има различно преживяване, преди 3 години срещнах приятеля си там и все още сме заедно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 13e8953de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Повечето жени по тези сайтове, търсят единствено внимание.Голяма, част и от женските профили са фейк, за да се подържа трафик и да се печелят пари.Макар, че преди години там се запознах с жена, с която имахме кратка връзка, прекарахме си страхотно заедно, тя искаше нещата да станат по-сериозни, но аз не бях готов.След това си останахме приятели, и подържахме връзка онлайн.След не дълго време тя се запозна в същия сайт с бащата на детето си, който се оказа сводник и пияница и живя с него няколко години.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c5d6540126
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може това "малко', което правиш да издава някаква черта,която е нежелателна за някоя жена, с която си се запознал. В интернет или на живо, все има период на първоначално опознаване, и да търсят принца, и да не го търсят, все е възможно някоя да не търси точно теб, както и някой да не търси мен. Мен лично веднага ме отказва, ако във фейсбук профила му видя, че е събрал цял харем и коментарите под публикациите му са предимно женски. Предубедена съм, че мъже без приятели, но пък с много женски приятелки, са п*т*вци и държа на това мъжът да си има мъже за приятели, а не да събира по 20 лайкове на всеки пост от цяла рота последователки. Което ще означава, че някой мъж, който си мисли, че е много вървежен заради вниманието, което получава от жените, може да си помисли, че при мен нещо не е наред, за да не го харесвам от нещо си, даже без да разбере от какво. Има и хора, жадни за внимание, и изневеряващи, и объркани, и депресирани, и фейк, и правещи статистики, и експериментиращи, и неориентирани, всякакви в интернет, но съм съгласна, че болшинството не стават за това, което търсиш. Но то май и в реала е така. Само дето в реала имате някакви общи познати и предпоставка да се опзнаете повече, докато сте в група, преди да се отхвърлите еди друг поради несъвместимост или поради предубеденост.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 362b20311e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В Тиндър зависи от града и държавата, където си. Например в София има доста леки жени там, които откровено си търсят спонсори, както и в Инстаграм между другото. Много от т.н. инфлуенсърки са просто елитни компаньнки, кой мислиш, че им плаща тузарските екскурзии? В Швеция например 99% от момичетата в тези апове са проститутки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 82a87b21ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато една жена каже "мъжете са... ", Да се разбира " онези 20% добре изглеждащи мухльовци, които са готови да си направят деца и да зарежат жената дори, за друга. Обикновено ниско профилни нехранимайковци, негодни за нищо"

Когато един мъж каже " жените са... " Да се разбира онези 80% от жените, които вземат връзката на повърхностно ниво и търсят мъж, само за разплод, щото им е дошла овулацията, а през останалото време се държат като ощипани госпожици, защото са се пристастили към мъжкото внимание към тях"

Авторе, много ми хареса фразата "голямо изобилие и ниска търпимост. ". Точно в десятката го каза.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 22554bb2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Зависи, аз моя мъж си го намерих от сайт за запознанства. От всички 1000 съобщения на ден, се влюбих точно в него. И на него не му се вярваше.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 641d87e521
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За съжаление тези сайтове имат тенденцията да изкарват най-лошото от човешката природата. Не беше чак толкова зле в началото... но нещата деградираха напълно и безвъзвратно. Те в реала са почти на дъното, но подобни сайтове са вече там и то от години.

Принципно, това е АБВ-то на биологията ни. Мъжете имат по-силен сексуален нагон, като всеки други бозайник. Пълно е с типчета които слагат по една снимка голи до кръста, или пред БМВ-то и тем подобни и бройкат АБСОЛЮТНО ВСИЧКО с женски профил. От друга страна са жени загорели за мъжко внимание, и им се изсипват стотици подобни екземпляри. Рай пък за женското его и нарцисизъм. То трябва да я заговаряш, да и се доказваш, да я интригуваш постоянно, а тя седи като абсолютно дърво и те съди от позицията на богиня. И защо не, след като е отишла за внимание, а внимание (пък дори и на пошло ниво), го получава в изобилие. А теб като мъж, няма кой да те заговори. Напротив - автоматично биваш приравняват с останалата маса. Естествено това е силно подтискащо и дехуманизиращо ако си мъж влязал наистина да пообщува. Виж, ако си бройкаджия, ти е все тая, и съвсем естествено - такива останаха с времето.

Така че кой е виновен за ситуацията. И двата пола, пък и тези които проектираха тези сайтове, без елементарни познания за човешката природа. Без идейност как да ги направят да работят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker