Защо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1385 пъти
Защо има теми като, , аз не искам деца'' или, , феминистка съм'' и прочие т. е. няма въпрос, а само едно доказване, че автора е прав. Каква е целта на тези теми, хора, които обичат да спорят или просто загуба на време. Несериозни са. Аз вярвам, че на никой не му пука дали някой си непознат иска деца или е самостоятелен, или мрази мъжете и каквото там се сетите. Необясним феномен за мен. Чудя се и на теми от сорта на, , бременна ли съм'', , , от какво съм болен'' или, , какво ми има''. Добре де момичета има тестове за бременност, хората във форума ли мислите, че знаят кога сте в овулация. Какъв е шанса непознат да ти даде точна диагноза пред това да отидете на лекар.
Защо бе хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: bf1d68c01b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе говори им се на хората, иска да си кажат каквото имат там. То не е рационално. Животът не е рационален.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: eef63e1671
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За айляка

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 83506b7b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ами като цяло е безсмислено изобщо да се пускат каквито и да било теми, е обективното ми мнение.

Ето например допреди малко четох коментар на някакъв мъж, който твърди за себе си, че е щастливо женен, някакво разясняване какви били жените по отношение на секса, че жените не чувствали толкова нужда от секс, а мъжете чувствали много силна нужда секс и постоянно. Та затова в един момент, ако не им се получило с красиви се примирявали да правят секс с грозни, абе някакви такива, айде сега да не се хабя да преразказвам, направо виж темата ''Искат ли жените секс?'', ако искаш, в раздел Секс се намира. Та щом разни чак щастливо женени, което теоретично се води еталон за щастие, седят да пишат празнословия в определено излишни теми, то какво остава за всичко останали хора.

Темите теми като, , аз не искам деца'' или, , феминистка съм'' и прочие ги пускат хора, на които близките и познатите им натякват за деца. Да, само на родителите на един човек, който не иска деца, реално им пука за това, че не иска деца. Но е факт, че немалко други хора оказват дразнение чрез натякване, индиректно или не, къде защото им е приятно да създават дразнение на тези хора ей така настина без причина, а някои по ред причини, които сега няма да изброявам.

Темите теми от сорта на, , бременна ли съм'' ги пускат някакви момичета, които са нискообразовани и често са от малки населени места или крайни квартали. Същото се отнася и за , , от какво съм болен'' или, , какво ми има'', предполагам. Днес връзката с интернет вече е достъпна за всякакви хора. Друга причина е, че чисто психологически имат нужда от някакво внимание, което няма от кого да получат или по-лошото - има, но не иска да им го даде.. Щом ти идват досадни можеш просто да ги подминеш.

Замисли се за нещо друго: Ако си забелязала се е случвало да има теми, в които се събират едва по 2 коментара. Ето, тях не ги отчиташ. Не ги отчитат и повечето хора, очевидно.Тези теми, за добро или лошо не получават дори и квалификацията "безсмислени".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 472eba83e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, аз съм щастливо женения. Нещо не разбрах коментара ти. Имаш нещо против щастието ми или това да си изказвам мнението? Упрек ли е, констатация ли, нещо не схванах.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 697e9ede74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Защото идеята е всеки да споделя, какво мисли и да търси съвети в сайта.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 20d524adf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам за кой път трябва читателите да си припомнят дефиницията на думата „Сподели“.
Хората тук споделят своите ядове анонимно, без да се притесняват, че някой ще ги разпознае.
За съжаление и тук хората се нападат и се карат помежду си.
Аз ви питам защо изобщо влизате, като не ви се четат чуждите ядове?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 30ce6057a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората искат да се изкажат и да разберат дали други хора подкрепят мисленето им.Колко са за и колко против.
Попринцип сайта е за въпроси и отговори ,но някои хора искат да получат съпричастие и аз не виждам нищо лошо в това.
×17годишен×

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 24e2428765
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Защото ние хората изпитваме потребност някой да ни каже, че всичко ще е наред. Да ни потупа по гърба, да потвърди, че сме на прав път. А това си е доста вредно качество.

Ето, например, поредната дама е решила, че не може или не иска да отглежда деца. Ако си гледа живота спокойно, околните рядко ще я закачат. Когато изпитва потребност другите да потвърдят, че изборът й е правилен обаче, тя ще говори все на тази тема. Ще споменава претоварените си семейни приятелки със съжаление, ще вади аргументи от 200 кладенеца... А това пък кара близки и непознати ежедневно да я убеждават, че греши. Защото дори на подсъзнателно ниво хората надушват колебанието й и смятат, че й правят добро като й "отварят очите".

Обратното също важи. Ако един мъж се е оженил на 23 и има 3 деца, в един момент семейният живот все ще му дойде в повече. В единия вариант ще приеме тези мигове с хумор, като нещо временно. В другия ще започне да се дразни на необвързаните си приятели и ще ги поучава. Ще им натяква, ще ги подпитва кога ще го поканят на сватба, ще твърди самоуверено, че точно това неговото е "животът" и друг вариант няма... И те ще почнат да му обясняват как се е минал. А реално на този човек му се ще и останалите да минат по неговия път, за да се самоубеди, че е постъпил правилно, когато е създал семейство с първото си гадже от гимназията. Че "така се прави". Че не е направил грешка.

Иронията и в двата случая: всеки си е избрал неговото много точно, но гледа в чуждата паница.

Изобщо не сме еднакви - доброто за един е лошо за друг. Само че често подхождаме сякаш животът е универсален и има само една правилна пътека.

Липсата на увереност в собствените ни усещания и желания ни прецаква, не съветите на другите. Тези хора, за които пишеш, просто имат слаба воля и вътрешно се чувстват като загубени деца, които търсят одобрение от майка си за всичко. Само дето светът им е майка.

Явно не вярват не само на себе си, но и на близки, за да опрат до непознати в нета. А това си е тъжно.

А сериозните теми тип бременна ли съм и от какво съм болен - още по-тъжна работа. Страх от истината, желание за бързо потвърждение, че са прави...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker