Лесбийка. Не мога да имам просто приятелки. Тя спря да ми пише. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Лесбийка. Не мога да имам просто приятелки. Тя спря да ми пише.
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1235 пъти
Здравейте! Ще се радвам да ми помогнете с някакви съвети, защото продължавам да губя скъпи хора и ми е много мъчно, много.. :(
Не мога да разбера защо момичетата след като разберат/досетят се че съм лесбийка, спират да общуват с мен, а до преди това не е имало проблем. Като подчертавам, че аз никога ама никога не съм притеснявала някоя или притискала по някакъв начин и то такива в които съм била влюбена, а какво остава за приятелка, никога не бих си го позволила. Но май съм прекалено емоционална понякога и това ги обърква..
Есента срещнах едно момиче, с нея сме нещо като колежки и доскоро, до средата на Март си и пишехме, после обявиха карантината, тя дори самата предложи да излезем скоро и след това.. просто спря да пише и вече два месеца не отговаря, а влиза на линия.
Имаше рожден ден и й направих един скромен подарък, бяхме си говорили за едни трудни моменти и аз й казах във връзка с едно нещо, че тя е много важен и специален човек за мен..
Толкова години не бях срещала човек като нея, просто я чувствам като сродна душа, толкова близка, но само това.
Въпросът е, че не знам как тя е разбрала всичко това и май е по начинът по който не трябва и излиза, че сгреших и то май фатално, защото тя спря да ми пише. Последно си говорехме за музика, пращахме си любими песни и тя ми изпрати няколко уникални песни.
Исках и да я водя на театър и да й подаря шоколад, защото имаше имен ден и я питах какъв харесва или нещо такова беше, но май всичко тези жестове.. тя ги е разбрала по доста неправилен начин и това ме разкъсва.. Защото сега как ще й кажа, че няма такова нещо. Обичам я, обожавам я, много е специална, но като Приятел, Сродна душа и ми се искаше да сме приятели завинаги :(((
Да мога да я опозная, да ме допусне до себе си, да разбера какви са мечтите й, какво я е наранявало, защото усещам някаква тъга в нея..
А вместо всичко това.. насреща мълчание.
Не сме говорили никога за ориентацията ми, сама се е досетила от страниците, които съм харесала примерно или от отношението ми към нея, вниманието, но.. го е изтълкувала погрешно и не знам какво да правя.
Изчаках тези два месеца в които тя не ми отговори и преди седмица й писах отново, но не го прочете и не отговаря и честно мисля си.. това беше краят и това ме убива и всеки ден плача.
Какво да правя? Как да “стигна” до нея отново? Как да я потърся след като не отговаря, а нямам възможност да я видя.
Аз не ям хора, нито бих я притиснала с нещо, явно е разтълкувала всичко погрешно и съм я уплашила...
Или съм й неприятна и не иска да общува с мен? Но ако беше така, нямаше да говори изобщо от началото.
За мен винаги приятелите са били по-важни от връзките примерно, особено, когато срещнеш веднъж на милиард години.. Сродна душа. Такава рядкост. Тя е уникален човек и много ми идва вече просто.. не знам как бих преодоляла такава огромна загуба.
Просто ужасно.. Май изгубих приятелка отново :(
Как да поправя това?

Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: d4544288a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Kaкво да направиш? Запази достойнство и се отдръпни, след като тя си е ревизирала отношението. Защо искаш да й виснеш на врата, че да сте си били приятелки? Виждаш, че тя не иска. Може грешно да е разбрала вниманието ти, може да не харесва хомо и т. н. Няма значение, важното е, че ясно е показала намеренията си към теб.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5986692190
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поискай да се срещнете или чрез смс и обясни, че я харесваш като най-добър приятел и само толкова. Малко си прекалила с жестовете, за това го е приела различно може би. За да не ти се случва трябва да си пряма харесвам те, но само като приятелка. Изобщо не си мой тип, не се притеснявай и подобни. Аз също съм лесбийка, но пък нямам приятелки жени а само момчета хаха. И не не съм буч, леко томбой но момичетата ме надушват от далеч и се чувстват некомфортно знам ли. Опитай се да и обясниш човешки, ако не възприеме значи тя не те чувства като приятел или сродна душа, особено щом не е склонна да те приеме такава каквато си. И гледай да не я задушаваш много с подаръци и подобни. Един път да, но следващите пъти не е приятелско а свалячешко ;)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9b659ece94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Нормалните жени отбягват лезбийките, защото дори и на едно кафе не могат да отидат с тях. Когато лезбийката е с друга жена, езикът и така се надървява, че тя не може да пие от чаша, а трябва да смуче през сламка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9f624503a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Приятелка казваш, но май си и хвърлила мерака, чисто си я харесваш а тя с право се е отдръпнала.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 57a255b49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Опитай се ти да споделяш каква е ориентация ти, преди насрещния човек да е разбрал. Като поясниш, разбира се, че интересът ти е чисто приятелски.
Колкото до въпросното момиче, единственото, което можеш да направиш е да и пишеш/ се обадиш и да и обясниш това, което си написала. Пък може и да те разбере.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: beba215abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще помоля всяка хетеросексуална жена, която прочете заглавието на темата да обмисли второто изречение: Не мога да имам приятелки. И ние, хетеросексуалните мъже, не можем да имаме приятелки. Сетете се, когато пак тръгнете да казвате онова "Харесвам те като приятел" или друг подобен лаф.

Авторке, наистина си в гадно положение. Ако си търсиш хетеро приятелки жени, ще те отбягват. Ако се пробваш с приятели мъже, ще те искат сексуално. Ако пробваш с приятелки лесбийки, то пък какво приятелство ще е това. Вариантите са:
1. оставаш без приятелки.
2. стараеш се да не те усетят и си намираш приятелка жена.
3. търсиш някоя жена, която да не се стресне от новината, че харесваш жени. Трудна работа, по-лесно е да пробваш някое от първите две.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0a3be8c02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искаш да я водиш на театър, да ѝ подариш шоколад и на фона на ориентацията ти не разбираш защо те отбягва? Познавам добре този вид "приятелки". Първо само ей така, приятелски отношения. После идват подпитванията, дали ответната страна някога е искала да пробва еднополови отношения. След това подаръченца, жестчета, някоя друга целувчица невинна. После се преминава в "невинните" опити за натискане, естествено само шеговито или уж под влияние на алкохол. А ако стане ясно, че няма да има реципрочност в този вид отношения - обиди, ревност, държане на сметка, клевети, тормоз.

Миличка, по начина ти на писане личи, че си точно такава "приятелка". То не бяха емотикончици, не бяха сърцераздирателни истории, а и всичките от твоята гледна точка, все търсещи състрадание. Не стига това, а и се чудиш как да се свържеш с нея. Лесбийките май наистина не разбирате, когато ви се каже не или се намекне. Не иска да има никакви отношения с такава като теб. Имате тази нетърпима момчешка черта, която ви кара да не разбирате от отказ. Не си желана, не си искана, не ти е работа да ѝ държиш сметка защо не ти се обажда. Ходи сред своите кръгове, търси си "приятелки" там. Поне няма да си създавате неудобни ситуации, в които едната не знае какво иска другата. Една нормална, хетеросексуална жена наистина няма как вече покой да намери - ако не е някой простак, то друго.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f6863aac7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Звучиш малко обсебващо. Никой не кани и черпи приятелите си на техния имен ден, а обратното. И не й прави подобни комплименти, че е уникална и специална, защото наистина изглежда като сваляне. Дръж се приятелски, но по-дистанцирсно и с времето може да си оправите отношенията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker