Врачки, зодии, магии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Врачки, зодии, магии
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1369 пъти
Здравейте! Темата е лично обръщение към всеки, който е замесен или има склонност да се замеси с гореописаните неща. Преди да започна да говоря ще кажа само две думи - бягайте далеч! Точно така.

Знам, че много хора не вярват в такива неща и си казват "бабини девитини", но напоследък наблюдавам лошата тенденция много хора да се подлъгват по зодиите, да ходят по гадателки, ходжи и при всякакви други "чудотворци". Ще ви разкажа нещо за тях и дано си вземете поука и да се вразумите. Всички неща, които изброих и хората, които се занимават с тях са свързани със сатаната. Това не е някакъв измислен персонаж или Торбалан, с който да плашат малките деца, а напълно реална, действаща сила в света, която за съжаление има голяма част в делата на хората и ги подтиква към зло, престъпления, може да ги разстройва физически и побърква психически.

Моят опит с тези "неща" е доста тежък и то още от детството, макар и в голяма степен не по моя вина. Майка ми, за съжаление, докато живееше с нас си правеше хороскопи, беше ни запазила коси и пъпна връв от раждането с брат ми, което е глупост, езичество и поквара. Аз си имах здравословни и социални проблеми още като тийнейджър, въпреки че бях младо, право момче - при това спортистче и лекарите нищо конкретно не можаха да кажат. Това може би е и една от причините да започна да чета Библията още 17 годишен и там намерих отговора на всички тези въпроси и откъде вероятно ми идват проблемите. После като ги разкарах тези неща хоп - оправих се!

С две думи - който се е свързал умишлено със сатаната по някакъв начин не е прокопсал! Зодиите идват още от древен Вавилон, който както знаем е град осъден от Господ. В Тората(Стария Завет) е предписано смъртно наказание за врачки и магьосници и сега разбирам - напълно справедливо, защото тези хора освен да залъгват хората, да ги разболяват и съсипват друго не правят.

Много баби и майки ходят да леят куршуми, баенето, картите Таро, сатанинските ритуали, дама пика, зодиите и всякакви подобни неща са зло, което ако практикувате няма да знаете откъде и как ще ви удари после в обратна посока. И някой като каже "ама те на детето ми ходиха да му баят и се оправи, преди заекваше или плачаеше насън" - и ако това е цената след това да му се случи нещо още по-лошо и по-голям проблем струва ли си? Замислете се просто. Нещата не са толкова прости, а особено тези неща са и много опасни, защото се замесвате със сили, които не познавате. Много от тези гадателки, гледачки и т. н. умират зверски от някоя болест после. На много им е такъв краят.

Знам, че не всеки ще вникне в материята, но ако съм помогнал на поне на един-двама да не правят глупости ще съм си свършил работата. Успех и умната!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: bae3058641
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ходил съм само веднъж, не вярвам в такива неща по принцип, но случаят беше спешен. Гледачката позна доста неща, изглеждаше добра жена. Цялата стая беше окачена с различни икони - това не би ли трябвало да прогонва Дявола? Ще се радвам ако отговориш, надявам се, че не си поредният сектант в сайта :)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8d9db557b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   През човешката история не е имало и няма страна на света която да преследва тия изроди с най-тежки наказания и да не е благоденстваща. Няма страна на света която да не практикува тия неща масово и да не е на дъното. Това са фактите, а аз вземам особено на сериозно езикът на фактите. Който не вярва в тия неща е невеж. Който се захваща с тях поради незнание че са ужасен грях се вкарва в страшни проблеми. А който знае че са обявени за грях в Библията, но въпреки това посяга към тях, защото е атеист примерно, е на такъв ще му бъде сцепена манерката меко казано. А на авторът му завиждам за това че след като е разкарал тези неща се е оправил. Аз съм се забърквал с тях доста по-задълбочено от него, поради незнание че са грях, възприемах ги като наука с необясними енергии с които си правех експерименти. Разкарах ги след това, но не съм се оправил за разлика от авторът. На моменти си мисля, че този грях е непростим, въпреки че в Библията пише че няма непростим грях. Ефекта не се маха от мен. Проклета да е всяка страна която не предоставя това знание пред очите на младите хора и ги оставя в невежество да падат в това. В училище и семейството никой никога не ми е говорил за това. Тъпа нещастна, атеистична, посткомуниситческа страна обитавана от осверепели скатини. Заслужава си съдбата само заради това! А то е само процент от всичко.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c56d6b6b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Поначало 99% от врачките са жалки шарлатанки, които правят циркове, преценяват на око човека или му подхвърлят разни теми и според реакцията го усещат какъв му е проблемът. Но специално неща като леене на куршум имат някакъв ефект - чисто и просто психологически човек се успокоява и спира да мисли дадена стресова ситуация. Като плацебо лекарствата - помагат понякога поради успокоението, което носят с мисълта "пих лекарство". Така че не се вживявай много и започни да се самоанализираш малко по-добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ecef50bca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много силно ме съмнява точно премахването на пъпната връв да ти е оправило живота. :D Така нареченото християнство е пълно с езически празници, които хората почитат от дълбока древност (коледа, Великден, в България носенето на мартеници и много други). Карти Таро първоначално са били измислени за игра, поне това съм чела аз. Впоследствие стават карти за гледане. Врачки и вещици наистина има и това са хора с истински способности, но те са малко. Не говоря за филмарите от Езо ТВ. Такива хора не обичат да са под светлините на прожекторите в буквален и преносен смисъл на думата. Астрологията е най- древната наука и няма нищо общо със съдбата на Вавилон. Някогашните вещици са били едни от хората, които са лекували. Но, да, идва християнството и обявява всичко това за "дяволски" грях и избива много такива хора (най- вече католиците), точно защото християнството цели духовно обедняване и контрол над масите. Стреми се да направи населението еднакво. Точно християните са изроди.
Съжалявам, но щом разни християнчета могат да се изказват така в коментарите, то и ние можем.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8a4517eb03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз също знам, че не е добра идея да се замесваш с врачки и магии.
Ако попаднеш на шарлатанин, който ти взема парите, това ще е малката злина.
Ако попаднеш обаче, на човек, който наистина практикува, тогава може да си създадеш проблеми.
Магията сама по себе си, е нещо съвсем реално и не е шега, нито може да се дели на „бяла“ и „черна“, както по филмите.
Дори да имаш добри намерения, направиш ли опит за магия, ще заплатиш цена, която няма да ти хареса.
Изглежда хората, които не вярват в това, са най-защитени, защото не се занимават.
Това не е мистицизъм, това е забъркване със света на Свръхестественото и не е никак безопасно, нито забавно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8d9db557b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От 2-ри.
Държавите на светата инквизиция, която преследваше магьосници и други подобни, бяха на трона на света и владееха света докато го правеха. Никоя друга страна по света нямаше база за сравнение с тях в каквото и да е отношение. Бяха на светлинни години пред останалият свят. В днешно време единствената страна в която магьосниците са преследвани от държавата, като наказанието за това е смърт е Саудитска Арабия. Държавата в която хората си зарязват Бугатитата по улиците като им писнат. И това е ислямска страна. Правете си сметката какво щеше да бъде, ако беше християнска. Тогава щеше да е три пъти по могъща от САЩ в момента. И не ми разправяйте, че е заради петрола, защото в петрол се къпят и Русия и Ирак. Никой не може да оспорва езикът на събитията. От друга страна в днешно време държавите в които магьосниците са нещо обичайно и широко разпространено са най-изостаналите на света, нямат елементарни условия на живот, нямат питейна вода, тънат в мизерия и болести. Злите духове там са в такава концентрация, че не са редки случаите и на директно повличане на хора от невидима сила. Не знам колко сляп трябва да е човек за да не си направи изводите за нещата. А колкото до това, че има шарлатани само ще кажа, че това няма особено значение, защото не само самата магия прави нещата, но и намерението на човека да посяга към нея, само по себе си, дава общо взето същият ефект. Отидете ли при врачка, магьосник, гадател, пък били те и шарлатани, или опитате сам да правите магия пък било и без да сте специалисти в нея, в кюпът сте. От тоя момент сте Acces granted за нечистите сили. Духовете ви наблюдават постоянно. Християнството не е пълно с езически празници, а България е пълна. И както казах това е една от големите причини да е тоалетната на Европа. Щом тук в предавания се тиражира гаданието и магията като нещо нормално и зрители участват в него директно в ефир, най-добре се евакуирайте от тук веднага защото тая страна няма да я бъде. България е проклета страна защото е мекотело без позиция по този въпрос, толерира тези неща, вместо да ги преследва най-сурово, не отваря очите на хората, а ги оставя да тънат в невежество и да не знаят, че магията е ужасяващ грях. Хората масово не познават Библията и никой не им обяснява нещата в нея. Затова и мислят, че врачка, магия, гадание и тем подобни са нещо дори свързано с Бог. Както и много други неща. Проклета е защото е атеистична, не вярват в Бог хората смятат го за измислица, но иначе уповават на магията, врачките и другите подобни. Проклета е също и защото българина е Юда по душа, доносник, лицемер, лъжец и подмазвач. Проклета е защото има носталгия към СССР и комунизмът и българина не е фен на свободната воля на човекът, което е нещо изключително важно, няма истинска демокрация. Така е програмирана или по-точната дума изродена от комунизмът. Малко се отклоних от темата но да сложа всичките по-големи причини на едно място. И ще завърша само като кажа, че ще си остане преебана по най-подигравателният начин-да не се изискват някакви особени усилия или умения да се оправи, а бутонът за оправянето и да е под пръста и и само да трябва да го натисне, но тя да не се сеща да го натисне, нито да го вижда. И така да си замине. Тоя бутон е това което описах току що. Сега ще и гледам сеирът. България е Fubar.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 83615ca24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Руската църква в София принадлежи на дявола тогава, защото пишат желания там (и ако пишете за здраве там то ще се влоши!).

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3e8a5650ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторът до номер 1: Последното, нещо, което съм е сектант :) Един сектант би те карал да правиш ритуали и разни странни неща, а аз казвам точно това да НЕ правите.

Всъщност съм просто един млад човек, като теб. Учил съм във ВУЗ, интересувам се от спорт, история, строителство. Нещата, които пиша по конкретната тема са от опит, който в много случаи е бил горчив, а не розов и приятен.

Или както са казали хората "не питай старило, питай патило". В моя случай си имах проблеми, които не успяха да решат нито лекари, нито семейство, нито приятели. Отговорите ги намерих в Библията като започнах да чета. Затова и реших да поговоря за тези неща, макар че досега не съм говорил много по темата, точно за да не бъда категоризиран като "сектант" или "особняк". Но реших, че няма да държа за себе си до безкрай опита, ако могат и други хора да извлекат от него полза и да си помогнат.

Сега конкретно към въпроса ти: "гадателката" само ти е изглеждала добра жена! Или както е писано "пазете се от лъжепророците, които са като вълци в овчи кожи"! Тези хора ти казват някакви неща, които искаш да чуеш, точно защото се свързват със зли сили и влизат в контакт с тях, само за да ти вгорчат живота на по-късен етап!

Иконите не "прогонват" дявола, а точно обратното - привличат го! Първите икони са изрисувани много години, дори векове след смъртта на Исус и нямат нищо общо с това, което той е проповядвал! На нито едно място в Библията не пише да се правят икони, дори е забранено! Втората заповед гласи "Не си прави никакъв кумир и изображение" - а какво са иконите, ако не кумири и изображения ? И съм сигурен, че много духовници го знаят това, но мълчат, защото се е закостило като традиция с векове и не могат да тръгнат срещу традициите!

Номер 4: Да, мартениците са езически, боядисването на яйца също, кукерството и много други неща. По никакъв начин не са споменати в Библията, няма повод за тях, тоест за езичество. Десетки такива има. "Християнството" в сегашния му вид е компроментирано от векове, ако се разровите за разврата в католическата църква ще ви стане ясно! Но аз не съм тук, за да правя религиозни рефорими. Казвам ви да се пазите от конкретни неща, които могат да ви объркат и дори сринат живота - гарантирано! Това са магии, ритуали с неизяснена същност, задълбаване в астрологията, окултното, ходенето по врачки и бавачки.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3e8a5650ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 2 и номер 6: България е просто една пионка в тези игри! В момента най-големият проблем са САЩ, защото там директно си управляват масоните-сатанисти, които са на постове по най-високите нива в корпорациите, банките и шоубизнеса! Поинтересувай се! Тези хора директно работят за дявола, продали са си душите и много добре знаят за какво става въпрос. Те управляват медиите, валутите и най-големите корпорации.

Спазват стриктен план за погубване душите на хората и работят по него, докато масовката се впечатлява от футболни мачове, концерти и дискотеки! Тези неща ги няма в публичното пространство, нито в образованието, но не значи че не съществуват и не са работи по тях! Крайната цел е човекът да бъде сведен до нивото на нищожество, добитък, да започне да служи точно на тези нечисти сили, които си се убедил, че са нещо съвсем реално! Крайната цел е да се сложи баркод(печат) върху хората и да станат просто стока служеща на дявола!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 83615ca24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   6 е много прав - Саудитска Арабия са добре, а Турция, където масово се кълнат, пустосват и ходят по врачки въпреки силната индустрия повечето живеят мизерно. Мароко, Алжир и подобни страни - също. Балканите и Русия също сме луди по врачки и къде сме - все на опашката. Апропо, западните държави и те взеха да западат като много ходещи по врачки и правещи магии се преселиха там - турци, сирийци, че и някои по-прости нашенци. То е ясно каква е причината. Вижте Албания каква дупка е като постоянно се колят и си правят магии.

Ако видя онази врачка Боряна Ангелова от Дианабад, която ми съсипа живота ще й извадя златния зъб с клеща насред улицата! Тази жена е съсипала не един-два живота, като ги е отворила за демони. Да ти излезе бяла пелерина пред очите и да помислиш, че умираш в резултата на нейното чистене не е хубаво нещо, това са демони!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker