Нямам приятели! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нямам приятели!
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 547 пъти
Здравейте, читатели!
Аз съм мъж на 26 години. Почти през целия си живот се опитвам да си намеря приятели. Докато учех в училище бях обърнал почти цялото си внимание над ученето. Завърших 2013г. Приеха ме в университет. Тази година завършвам и там. Уви, и в университета пак обърнах повече внимание на ученето. Целта ми беше не да съм пълен отличник, а просто да бъда способен в бъдещата си професия.
Неусетно годините си минаваха, а аз така и не открих приятели. Имам само познати състуденти, но общуването ми с тях е непостоянно, главно си помагаме с курсови работи.
Срамувам се от този проблем. Чувствам се самотен и жалък. Не знам къде да намеря хора, с които да общувам. Моля, посъветвайте ме какво да правя! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0f4991e454
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така става когато се посвещаваш само на учене, накрая само то ти остава. Както и да е ако искаш да се запознаеш с хора започни от някакви интернет групи или отиди например на фитнес, танци какъвто и да е спорт хем ще те измъкне от депресията хем ще си намериш познати и приятели.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 43a4dcf015
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това с приятелите е Божа работа. Ако искаш да имаш компания, с която да ходиш напред назад е едно. Такива се намират лесно. Но ако искаш да имаш истински приятел, то такива се намират трудно и не знаеш кога ще ги намериш. Някои хора не намират цял живот истински приятел. Така че не си само ти, запиши се на курс, на танци и ще имаш са кого да си говориш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 33f0e1a05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Човече, споко бе. И аз съм на 26.Цял живот имах същия казус. Истински приятели никога не съм имал, а все го отричах пред себе си. Много е трудно да намериш хора, които да наречеш приятели истински. Аз имам приятели от 15 години и пак взаимно се разочароваме.
Затова се научих да съм силен сам. Всичко е в главата мой човек. Ако не си самотен, когато си сам, тогава и други хора ще искат

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4239f06756
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интровертен си и те разбирам. Аз също съм интровертен. Работата е там че искаш истински приятели. Приятелство се гради обикновено с години. Разочароваш се от много от хората с които се запознаваш, както и те от теб за дадени неща. Липсва ти и доверие според мен може би, или да простиш разочарования. Може и твоят характер пък да отблъсва хората ако си егоцентрик. Идеята е да даваш без да очакваш в замяна. Като казвам дай за да получиш нямам в предвид давай всичко от себе си и цялата си енергия в доброта. Просто, когато можеш и не те набутваш помагай.

Човек за да има връзка с друг човек подсъзнателно си задава въпросите - 1. Мога ли да уважавам човека срещу мен и 2. Мога ли да му вярвам.

Отделно много връзки, контакти, приятелства се създават когато хората изживяват нещо заедно. Това е било то приключение, веселие или труност. Обикновено силни приятелства от детството се развиват чрез игра, приключения и веселия. Децата са пълни с любов. В училище или университет хората се сплотяват пък обикновено от обща цел и трудности за достигането й. Курсове, записване на зумба, самба, футбол пак водят до общи цели и интереси, допълнително водещи до срещани на сходни хора. Ако ще да са ти интереси Граждански Права, ами запиши се в мероприятие да срещнеш хора със сходни мисли.

Имай и в предвид че има добри приятели, има приятели и за маса дето се вика. Тоест на едни можеш да разчиташ или споделяш накои неща, с други пък просто се веселите знаейки че не бихте си звъннали при трудност ами ще търсите от накой друг. В смисъл че това са различни типове приятелства които съществуват и за които в последствие осъзнавате какво е и двете страни, обаче не го коментирате. Не е казано че е и нещо лошо разбира се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker