Само аз ли съм така? Нормално ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Само аз ли съм така? Нормално ли е?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 876 пъти
Само аз ли не споделям неща с хората които познавам на живо, ама ги споделям с хора които познавам от интернет?
Интернет приятелите ми ме разбират по-добре. Ако кажа на единствените ми приятелки които са само 2 какво мисля по дадено нещо те ще са като "Ти нормална ли си? " или пък просто няма да са съгласни с гледната ми точка, защото аз от тях се различавам страшно много. Почти нищо общо нямам с тях.
Ако кажа какво мисля по даден въпрос на онлайн приятелите ми които познавам от 3 години те ще кажат че и те мислят така и ще кажат защо. И причината по която мислят така е същата като моята. С приятелките ми на живо доста често стигаме до спорове по дадени въпроси. Но това не ги прави лоши.
Обаче почнах и проблемите си да ги споделям само с хора онлайн. С най-добрата ми приятелка по някаква причина не мога. Не се чувствам комфортно. А се познаваме от детската.
Нормално ли е хора които познавам онлайн от 3 години да знаят повече неща от хора които познавам от детската градина? Само аз ли съм така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 13030c19ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С тези хора от нета виждала ли си се? Ако не, незнаеш кои са те. Могат мъже да се представят за жени и обратното. Възрастни хора зя деца и обратното. А реалните ти приятели поне са искрени. Имай си едно на ум с хора, с които винаги сте на едно мнение.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f20e7d4125
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си само ти, разбира се. Много хора сме така, защото приятелите ще го използват срещу теб. Аз имам няколко бивши, с които сега съм в супер отношения, секс с тях не ми трябва защото отдавна не ме привличат, но виж какви приятели станахме. Само по месинждър пишем и споделям неща, които на приятелите ми не бих.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5fe525a685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тук споделих много повече неща отколкото, някога на приятели. Интернет и анонимността правят човек до болка откровен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fd1839828f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С някои хора общуването е в пъти по-лесно, защото гледните точки са сходни и срещаш повече подкрепа. Това е нормално. При теб аномалията е, че всички по-близки до теб са приятели от разстояние. Колко голяма аномалия да е всъщност!?
Имам приятели, с които не сме съгласни по почти никоя тема. Споделяме си, защото сме се приели такива, каквито сме. Не се съдим, но сме безкрайно различни и това е очевидно. Причината да сме близки е именно в това, че не стигаме до спор при разногласия. Всичко опира до комуникацията с приятел- как реагира, ти колко се обиждаш. С тези мои приятели сме се напаснали. Винаги си даваме другата гледна точка. С твоите две приятелки това не се случва, затова не можеш да им споделяш свободно и не се чувстваш подкрепена. Не се притеснявай, ще срещнеш хора като теб и в родния ти град. Няма да е все така.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9a3ea3e194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   НЕ... не си само ти. Боже, мислех че съм само аз... в момента съм на 23 години... от много малка предимно си общувам с хора от интернет... имала съм най-добри приятелки в училище и гимназията, но никога не съм се чувствала комфортно да споделям лични неща с тях... по-скоро им служех да кошче за душевните им отпадъци или да си лафим някакви глупости по време на час... от 14-годишна имам най-добър приятел момче, от друг град... запознахме се на майтап в един сайт - connected се казваше, сега не знам дали го има... много се сбилжихме и станахме големи приятели... споделяла съм му ВСЯКАКВИ лични неща... ревала съм му на телефона за гаджето ми, за семейството ми, за университета, за всичко съм му споделяла... неща, за които приятелите и хората ми в реалния живот дори не подозират... мога да споделя почти всичко на хора в интернет, сякаш... много по-себе си съм, не се притеснявам дори да ме критикуват... което рядко става, защото сякаш съм на един полюс с тези хора... но да... не си само ти. You sound like someone I'd get along with hahaha

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d2ab30b384
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напротив, нормално е. "Реала" всъщност е силно ограничаваща илюзия... В него всички играем роли, и е много трудно човек просто да бъде себе си Все трябва да се хареса, или да оправдае очаквания. Освен това когато един взаимоотношения са "улегнали" в някакъв коловоз, всеки се страхува да излезе извън него. Има го страхът ако споделиш нещо повече, другия как ще реагира, и как ще се отрази на вече изградените взаимоотношения. И този страх е основателен, защото в "реала" в крайна сметка се запознаваме по стечение на обстоятелствата, не е кой знае какъв избор. Паснали сме си донякъде, имаме някаква обща приказка. Това не значи, че ще седнем да си споделяме интимни неща. Примерно няма как в "реала" да засегнеш тая тема... ще е нещо много по-повърхностно и ежедневно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 340a94b6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1: Познавам ги от дълго време. Говорели сме си милиарди пъти на видео чат. Пращали сме си и гласови. Имам си едно на ум. Понякога и те споделят проблемите си и какво мислят за тях, и то се оказва 1 към 1 с моето мнение. Страшно рядко не сме на едно мнение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker