Комплекс относно красивите жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Комплекс относно красивите жени
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 944 пъти
Здравейте! Мъж на 26г. съм. Не съм особено привлекателен, зъбите ми са криви и долната ми челюст е недоразвита. Като малък доста ми се подигравах. Баща ми винаги ме е игнорирал и понякога погледа му ми се струва изключително презрителен. В резултат на това станах срамежлив и асоциален. Наблегнах на самотните занимания - тренирам, рисувам и чета.
Въпреки моята неувереност обаче, се слугчва нещо изненадващо за мен. Имало е случаи, в които доста привлекателни жени са проявявали интерес към, но на мен никога не ми е стигало смелост. Последната случка беше на едно кръщене. Една доста привлекателна дама не сваляше поглед от мен, въпреки че беше с приятеля си. По-късно се срещнахме пак случайно и погледите ни се засичаха постоянно. Гледаше ме право в очите и изражението изобщо не беше двусмислено. Побиха ме тръпки. На скоро ми прати покана във фейсбук...
Не съм социален и не знам как да общувам, а от красивите жени изпитвам страхопочитание. Знам че и те си имат своите недостатъци и също са неуверени в някои отношения, но все пак не знам как да общувам с тях. Все се надявам да срещна някоя жена, която да поемен инициативата, въпреки че ме е срам да го призная.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 039f8f49ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Красиви или грозни, всички сме хора. Твоят проблем е, че приемаш тези жени за прекалено голяма летва, а те не са толкова по-различни от останалите. Също искат време, внимание и да се държиш нормално с тях, а не като пр*стак. Жените се влюбват с ушите си, те търсят характер и отношение, ако ще и да се заглеждат по плочки и бицепси. Един мъж, ако се почувства привлечен физически, вече е готов да опита. Жената обикновено има нужда от повече, а дори да няма, когато види повече в мъжа, желанието ѝ се увеличава.
Ти си падаш интроверт, но не си напорист, имаш хубави хобита и интелект. Автоматично не си лош избор, интересен си за масовата аудитория. Говори с красивите жени така, както говориш с всяко друго човешко същество. Гарантирам ти повече успех, отколкото имаш в момента. Дори да не предприемаш твърде големи и "активни" действия, има нещо чаровно в четенето на намеци, така че не е фатално. С първите една-две ще ти е по-трудно да скъсиш физическата дистанция, но после ще свикнеш да го правиш естествено.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c452add4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко приятел, знам какво ти е, съчувствам ти... аз съм на 20г. и също имам ужасно криви зъби (горнатя челюст).. на капак имам и голям гърбав нос и една пъпчасала кожа на лицето за капак и черни точки... зарибявам се с доста момичета, но стигне ли се да искат да излязат с мен, измислям оправдания че не мога, още съм девствен и никога не съм се целувал.. просто много е кофти.....

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4b84d79cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами красива , грозна , човек е , нищо не и е чуждо . Трябва да си уверен , забрави как изглеждаш , все едно общуваш със всеки друг човек . Аз също съм срамежлива и това няма общо с това дали изглеждам добре .. Но като цяло , не можеш да се промениш изцяло ..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b7e88d8992
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тук няма какво да ти се каже освен насилвай се. Никой не може да общува от твое име, особено ако се говори за свалки. Ако тези козметични проблеми те комплексират, говори с пластичен хирург за евентуално решение и цена. Но наистина общуването се свежда до опит, а това няма как да се придобие с почесване на езиците в някой форум.

Това, което трябва да избягваш като чумата е да показваш, че ти е съвестно за физическите недостатъци. Не гледаш в краката си, не мълчиш като пън, не се изчервяваш или подхилкваш като момиченце. Говориш плавно, с изчистена дикция, спокойно, без вулгарност и без настоятелност. Пример: ако срещнеш някоя кака, която ти харесва и не е с предполагаемия ѝ приятел, то имаш зелена светлина да я заговориш. Натъкмяваш според ситуацията, но елементарна усмивка, приятен тон, изчистен външен вид и малко увереност стигат далече. Поздрав, учтива форма на общуване (не започвай на "ти", грозно е), прямост в намеренията (че искаш среща, не да я яхнеш още на улицата). Ако буквално нищо не ти идва на ума като начало на разговора, започни със "Здравейте, Х" (Х е името ти).

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 491ab326f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ама тая видя ли ти зъбите? Да не стърчат при затворени уста.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker