Защо им харесва да ме унижават? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо им харесва да ме унижават?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 682 пъти
Здравейте!
Ще се опитам да съм по-кратък, за да не ви отегчавам излишно. Мъж на 21 съм. Като цяло всичко започна в гимназията, където постоянно бях осмиван, на това, което казвах винаги се правеха някакви коментари, изобщо не се чувствах добре като цяло. Така и не намерих човек, с когото да завържа някакво приятелство в истинския смисъл на думата. В комбинация с някои неща от мен, които тогава не приемах, не веднъж съм мислил и за самоубийство, защото животът ми беше изпитание всеки ден.

Започнах първата си работа, там отново бях отхвърлян. Докато ме обучаваха ми казваха, че не може да питам толкова, докъде щели да стигнат, ако постоянно съм питал. Една от колежките ме пращаше да съм хващал гората. Над две години изкарах там поради това, че с течение на времето дойдоха и хора, с които все пак се разбирах, но скандалите от старите колежки бяха ежедневие. Все пак се реших да сменя работата, защото бях безочливо подлъган от ръководен кадър и просто не можах да преглътна предателството от човек, на когото иначе имах доверие, а и нямаше да е добре да бъда в лоши отношения с човек над мен.

Понастоящем ме "обучават" на новата ми работа, като обучението е силно казано такова, защото просто са ме зарязали да се оправям сам. Подхилкват ми се, сами си казват, че са лоши и че съм работил под стрес. Правят ми се забележки за пълни глупости, а информацията, която ми се дава е никаква. И отново съм иронизиран.

Всичко това адски много ми се отразява на психиката, постоянно мисля, премислям нещата, имам негативни мисли и се улавям, че имам моменти на суицидни мисли отново. Толкова много да имам нужда от едно истинско приятелско рамо /или поне разбиране/ и така и да не ги получавам е смазващо. Вече се чудя какво не ми е наред. Винаги, въпреки всичко, съм се държал добре с хората, никога не съм обиждал, унижавал или наранявал умишлено. Като цяло се държа добре и услужливо с хората и в замяна ми се изплюват в лицето, винаги. Иначе, ако ме видите навън, никога не бихте предположили за хаоса, който се случва в главата ми и колко нещастен се чувствам. Често ми казват, че винаги съм бил усмихнат и много спокоен, но само аз си знам през какво преминавам в главата си.
Ще съм много благодарен на добронамерени съвети! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5c7e676b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Според мен такъв тип държание идва от лично нещастие. Хората, които описваш, най-вероятно са много разочаровани от личните си неуспехи и обвиняват другите. Тези хора ти завиждат, че си млад и имаш целия живот пред себе си. Не прави техните грешки.
Бих те посъветвала да работиш над себе си, стани по-твърд и и им покажи, че няма да търпиш неадекватно поведение. Не визирам да ги нападаш словесно, а да отстояваш позицията си - ако те нагрубят отвърни им, но по-скоро не по начина, по който те са го направили. Понякога леката насмешка над подобни интриганти помага. Не ги приемай, че знаят повече или са по-добри, защото по-отдавна работят тази работа или пък защото говорят по този начин.
Научиш се вътрешно да уважаваш себе си и тогава ще имаш по-ясна представа какво отношение ще допускаш от околните към теб.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fc56242616
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Млад си, не губи надежда! Чу ли! Днес, уви, хората са долни и отвратителни. Остана само и горни да дойдат на земята, казвам го с насмешка. Бъди силен, най-вече психически! Запиши се на бокс или бойни изкуства и никой повече няма да посмее да те унижава. Спортът е за това, момче-да учи на издръжливост, силна физическа и психическа стабилност, учи и на дисциплина. А и с това ще ти се вдигне, и гарда. Пробвай! Без бой не искам да се даваш, казвам ти го откровено. И макар, и да не те познавам, чисто най-приятелски те съветвам да се опиташ да го направиш. Желая ти всичко хубаво и се пази от короната. Успех и само борба да има! Друг начин няма! Вярвам, че си способен да се справиш с този си свой проблем, с теб съм, мъжки! Не бъди агресивен, но се изгради като силна психическа личност, най-вече. НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ-НИКОГА! Тепърва ще имаш да изживяваш толкова много неща. Млад си, но след като още сега, в младите си години се предаваш просто ей така, що за борбен дух имаш тогава? А трябва да имаш! Още веднъж успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9bd5ad507a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Винаги ми е било интересно какво кара хората да нападат по-слабите от тях. Сигнал съм до извода, че нашият вид сме едновременно стадо и хищници. Когато ни видим някой по-силен, мигом искаме да му се подчиним и да му прехвърлим цялата отговорност по вземането на решенията. Обратното, когато видят някой по-слаб, много хора изпитват неустоима нужда да му се нахвърлят като вълци.
За да се държат така с теб на практика почти всички хора, с които се срещаш, явно имаш излъчването на изключително слаб и неуверен човек. Лошото е, че освен това си и мъж. По принцип от мъжете се очаква да бъдат силни, смели, решителни и уверени. Особено притеснителен е фактът, че жени си позволяват да се държат пренебрежително и подигравателно с теб. Жените по пририда не са нападателни и предпочитат повече да се подчиняват и да са състрадателни, отколкото да са агресивни, но явно теб специално те разглеждат като индивид, към който нямат никакъв респект.
Надявам се, че виждаш на къде бия. Съветът ми е да си направиш много задълбочен анализ на поведението и външния вид. Ако трябва покани някой от най-големите си "врагове" да изпиете по кафе и съвсем чистосърдечно го/я помоли за помощ да ти изясни в прав текст какъв е проблема с теб, защото искаш да се развиеш като човек и да си коригираш поведението. Слушай внимателно, без да правиш опити да се оправдаваш, да се изясняваш и да нападаш...просто слушай. Накрая благодари на човека за честността.
Без да съм те виждал, само по описанието, което си дал, мога да кажа, че ти просто нямаш излъчване на мъжкар. Трябва незабавно да започнеш да работиш в тази насока. Много дълго ще стане да ти обяснявам как се става мъж и какво точно означва да си мъж, но си заслужава да посветиш на това голяма част от свободното си време. Ако не го направиш, си обречен цял живот да страдаш от отношението на другите към теб и накрая наистина да вземеш да се самоубиеш, просто защото не си имал желанието и куража да се промениш. Ще си позволя да ти дам само една насока - потърси в интернет термина "алфа мъж" или "как да стана алфа мъж". Това е една изключително обширна и крайно любопитна тема, по която има изписани много книги и текстове, основно на английски. За мен това е теория, с която всеки мъж (особено в днешни дни) трябва много внимателно да се запознае и да започне да прилага в живота си. Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 282cbb63de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доста хора в БГ са станали много злобни. Така че ти като се държиш възпитано, те ти отвръщат със злоба. Може би трябва да станеш по-уверен в себе си, да казваш често 'не'. И когато се държат злобно, леко, без емоции им посочваш слабите им места. Без да се заяждаш, без да се караш, ей така, небрежно, между другото им посочваш къде те грешат. Пожелавам ти да срещнеш добри и свестни хора, с които да общуваш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c60ebbdd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не всички хора са такива. Аз не съм такъв. Остави си фейсбук ако искаш. Не съм гей ако си си помислил случайно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker