До хората с предсказателни сънища - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96291)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22639)
 Секс и интимност (11201)
 Тинейджърски (20158)
 Семейство (4810)
 Здраве (7767)
 Спорт и красота (4048)
 На работното място (2139)
 Образование (5880)
 В чужбина (1290)
 Наркотици и алкохол (924)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1492)
 Други (13036)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

До хората с предсказателни сънища
преди: 26 дни, 13 часа, прочетена 409 пъти
Понякога сънувам бъдещи събития, които се изпълняват - след дни, седмици или месеци. Това обаче ме стресира и ме обърква. Интересно ми е други хора, които имат такива сънища, как се справят. Аз искам да имам усещането, че имам свободна воля, но тези сънища противоречат на идеята за свободна воля. Също така се страхувам да не би да сънувам смъртта си или смъртта на близки (всъщност вече сънувах за смъртта на баба ми, която почина 2 месеца след съня ми, Бог да я прости).

Изобщо, как да живея нормално като ги има тези сънища??? Тъкмо да се отпусна малко като нормален човек и сънувам нещо, което се изпълнява след седмица и се сещам отново, че "всичко е предначертано", че "един ден ще сънувам смъртта си и това ще е" и тн. Тези сънища ме държат в страх.

За съжаление и не знам към кого да се обърна. Ходя при една психоложка, която ми вярва, но не е сънувала такива неща. Много хора не вярват в предсказателните сънища и ги разбирам, и аз нямаше да вярвам, ако не го преживявах.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 25 дни, 13 часа
hash: c261935c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аз също още от малък имам чувството, че ги сънувам. Случвало ми се е събитие да бъде предсказано. Обаче се чудя дали наистина съм го сънувал. Дали не си внушавам. Нямам експертно мнение. Това което мога да кажа е, че психилог със сигурност няма да ти помогне. Не разбирам кое те стресира.

М17

 
  ...
преди: 25 дни, 12 часа
hash: d016472698
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имам приятели, които сънуват пророчески. Ами това е дарба. Възползвай се.

 
  ...
преди: 24 дни, 12 часа
hash: f7d1c7c283
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И аз сънувам и понякога много трудно го понасям, друг път съм благодарна. Но не бих казала, че всичко е предначертано, определено имаме избор в решенията, мисля, че сънуваме варианта, който ще се случи ако продължаваме да действаме, както до сега. Забелязах, че ако разкажа съня на някой от замесените, той променя поведението си и ситуацията се променя. Но никога не споделям, че обикновено това, което сънувам се случва по две причини- първо, хората ще ме помислят за луда, а имам уважавана професия и съм на средна възраст и второ, както казах, когато разкажа ситуацията се променя. Така че и да споделя, че имам такива сънища те няма да се случат и хората наистина ще решат, че или ги лъжа, или съм ненормална.
За щастие не съм сънувала загуба на човек, сънувам делнични неща.
В момента например имам голям конфликт с един човек и сънувах как му казвам: Толкова време ми готви този капан, а накрая сам падна в него и виж как се изложи. И съответно вместо да се боря с него, оставям нещата, явно сам ще се разобличи и ми е спокойно.
Ако искаш някой да ти повярва не говори за това, а пиши. Аз поисках мъжът ми да ми повярва, записвах съня си и го молих да напише дата на празната страна на листа, после го слагах в плик и му го давах да го скрие. Като минеше ситуацията му казвах да прочете съня ми. Хубаво е и някой друг да знае, но да ти е близък и да те познава добре. И въпреки всичко да ти кажа, според мен това си е знание лично за теб, не е предназначено да се споделя.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 15 часа
hash: e789c0dc8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   до 5 от автора: Много ти благодаря за споделеното! Определено се чувствам по-добре като знам, че не съм само аз с подобни терзания. Да, най-вероятно е точно както ти казваш - сънят е "изчисление" за това какво ще се случи ако нещата продължат в тази посока, но вероятно статуквото може да се промени. Дори и предсказанието да е много далеч в бъдещето, явно събития, които ни се случват след години, се зараждат като намерения сега. А това с казването на други какво ще се случи е изключително интересно!

 
  ...
преди: 20 дни, 8 часа
hash: 73ade8a552
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Здравей, аз също имам такива сънища. За двете ми баби преди да починат в определени интервали сънувах разбщни неща, не точно как умират, но не бяха никак добре. След смъртта им отново ги сънувам, преди да ми се случи нещо лошо. Като че ли идват да ми кажат да се пазя. Има неща, които не могат да се обяснят, като цяло не говоря затова с други хора, но просто знам че сънувам ли определени неща винаги се случва нещо. Сънувала съм самолетни катаастрофи, и примерно след месец съм чувала по новините, че са се случили. Като цяло сънувам ли конкретен човек, след това преживявам нещо с него. Може би ние с мисълта си предизвикваме определени неща, или живеем втори живот и сме преминали през някои неща. Не го мисли, понякога и аз се стресирам като сънувам нещо лошо и съм в очакване да се случи. Разбира се понякога сънувам неща, които просто са сън и те не се сбъдват. Може би такива хора като нас имат силна интуиция и чрез сънищата си виждат бъдещето. Като бях по-малка нещата бяха по-силни, като че ли с годините малко поотшумяват или аз си внушавам. Не можеш да промениш нещата, като заспиш изпадаш в друго измерение не можеш да се контролираш. Не се тормози с тези неща, явно ние сме по-чувствителни, но едва ли имаме силата да застанем пред бъдещето и да му повлияем да не се сбъдне.

 
  ...


...
преди: 19 дни, 18 часа
hash: 69446d5fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Това че сънуваш някой как умира, не значи че наистина ще стане.
Пророческите сънища за смърт не са ясни, така че няма как да разбереш кога ще умре твой близък.
Сънувала съм много такива сънища за смърт, не съм се тревожила защото не съм асимилирала какво може да означава.
Откакто се помня сънувам пророчески сънища, понякога си мислиш, че си като в дежавю.
Много учени ще ти кажат, че всъщност дарбата ти несъществува, че сънуваш неща които си видял и изпитал, но само човек с твоите способности може да те подкрепи и да ти даде съвет.
На сън усещам болка (физическа), мъка, удоволствие и вкус, за добро или зло.

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 3 часа
hash: e0b8c2f6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз сънувах много предсказателни сънища но това не обогати мен.
Котките са маша на дявола затова бяха оставени в България да се размножават безкотролно по улиците за да са по-близо до вас.
както смартфоните и 5Г мрежата и Ковид19 всичко това е с цел да се намали човешката популация на земята, да не се ръсят за пенсии богаташите и да стане малко петрол в земята за внуците им.
Котешката мента която котките обичат и ги прави игриви в миналото са я давали на палачите за да намразят хората до ярост, хората които са обезглвявали и убивали хладнокръвно. Милото ктенце което така ви успокоява нервите с отрицателния потенциал на козинката си може такива мисли да внуши в главата ви че ще ги сметнете за свои. Госпожата коткозащитничка остава с впечатлението че котката и помага когато наблизо припомня и ако е забравила нещо или разпалва еротичните и фантазии но тя не знае че има един хладнокръвен убиец около себе си който в подходящ момент в живота ще я подтикне да направи грешната фатална крачка която ще изпълни мисията и да намали броя на човеците на земята. В същото време котката е прекалено тъпа и инстинктивна за да се сети че после няма да има кой да я храни. Аз имах котки и ги обичах и хранех и гледах добре, но вече не искам след болезнена съдба и много загуби, а уличните котки продължават да спят и се чифтосват под прозореца ми. Далеч съм от мисълта да убивам инструментите на Шейтана, но се опитах да ги преселя до месокомбината където работя в другата част на града отвъд реката само един мост има казах си не ще видят пътя назад, пък и там ги хранехме 3 пъти на ден с кожички и жили и месо да не са така неевропейски мършави, но Сатана ги върна до една на празния контейнер пред блока ми да разнасят Ковид и псориазис и да довършат задзчите си да убият нас. Замислете се мили хора, нищо не се прави или пише случайно. Искате да помогнете на Децата си и Родителите си да са здрави и ЖИВИ или искатате да помогнете на Шейтан-Дявол и на Бил Гейтс да намалят човеяката популация в което число сте и вие?


Котките са маша на дявола затова бяха оставени в България да се размножават безкотролно по улиците за да са по-близо до вас.
както смартфоните и 5Г мрежата и Ковид19 всичко това е с цел да се намали човешката популация на земята, да не се ръсят за пенсии богаташите и да стане малко петрол в земята за внуците им.
Котешката мента която котките обичат и ги прави игриви в миналото са я давали на палачите за да намразят хората до ярост, хората които са обезглвявали и убивали хладнокръвно. Милото ктенце което така ви успокоява нервите си може такива мисли да внуши в главата ви че ще ги сметнете за свои. котката и помага когато наблизо припомня и ако е забравила нещо или разпалва еротичните и фантазии но тя не знае че има един хладнокръвен убиец около себе си който в подходящ момент в живота ще я подтикне да направи грешната фатална крачка която ще изпълни мисията и да намали броя на човеците на земята. уличните котки продължават да спят и се чифтосват под прозореца ми. разнасят Ковид и псориазис и да довършат задзчите си да убият нас. Искате да помогнете на Децата си и Родителите си да са здрави и ЖИВИ или искатате да помогнете на Шейтан-Дявол и на Бил Гейтс да намалят човешката популация в което число сте и вие?

 
  ...
преди: 7 дни, 5 часа
hash: 91991b68e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   В деня, когато почина бащата на мъжа ми бяхме на гости, той живее далеч от нас. По едно време вечерта през главата ми мина натрапчивата мисъл, че е мъртъв. Нищо не казах, защото е странно, както сме на масата да го споделя. На сутринта се обадиха и ни съобщиха, че е починал. Също така скоро сънувах как чувам, че искат да ме съдят. Преди два дни разбрах, че това наистина се случва. Някой ще каже, че може би съм в ситуация, която се очаква подобна развръзка, но не е така.

 
  ...
преди: 6 дни, 17 часа
hash: 9ab86df267
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много хора имат такива сънища и наистина е много затормозяващо да се притесняваш какво лошо е предсказал съня ти. За това, моят съвет е, да не се задълбочаваш много и да не се тормозиш.
Аз съм сънувала смъртта си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker