Гледане на домашни любимци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Гледане на домашни любимци
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 744 пъти
Здравейте,
Ако някой предлага гледане на домашният ви любимец срещу заплащане (например ако сте на почивка или просто сте извън града) бихте ли се възползвали от подобна услуга?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5624a07225
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вече и в България има частни хотели за животни. Това си е бизнес, защо не!?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d1b5b70e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бих избрала да си дам домашния любимец на приятели или роднина- ще им имам повече доверие. На случаен човек - доверие нямам.
Знам как се държат хората когато нещо е тяхно и когато не е. И знам, че за някои животинки трябва търпение, което ти може би нямаш.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3d37c45eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не бих се доверила на когото и да било да се грижи за животните ми. Не. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ab8b95bdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Котките са маша на дявола затова бяха оставени в България да се размножават безкотролно по улиците за да са по-близо до вас.
както смартфоните и 5Г мрежата и Ковид19 всичко това е с цел да се намали човешката популация на земята, да не се ръсят за пенсии богаташите и да стане малко петрол в земята за внуците им.
Котешката мента която котките обичат и ги прави игриви в миналото са я давали на палачите за да намразят хората до ярост, хората които са обезглвявали и убивали хладнокръвно. Милото ктенце което така ви успокоява нервите с отрицателния потенциал на козинката си може такива мисли да внуши в главата ви че ще ги сметнете за свои. Госпожата коткозащитничка остава с впечатлението че котката и помага когато наблизо припомня и ако е забравила нещо или разпалва еротичните и фантазии но тя не знае че има един хладнокръвен убиец около себе си който в подходящ момент в живота ще я подтикне да направи грешната фатална крачка която ще изпълни мисията и да намали броя на човеците на земята. В същото време котката е прекалено тъпа и инстинктивна за да се сети че после няма да има кой да я храни. Аз имах котки и ги обичах и хранех и гледах добре, но вече не искам след болезнена съдба и много загуби, а уличните котки продължават да спят и се чифтосват под прозореца ми. Далеч съм от мисълта да убивам инструментите на Шейтана, но се опитах да ги преселя до месокомбината където работя в другата част на града отвъд реката само един мост има казах си не ще видят пътя назад, пък и там ги хранехме 3 пъти на ден с кожички и жили и месо да не са така неевропейски мършави, но Сатана ги върна до една на празния контейнер пред блока ми да разнасят Ковид и псориазис и да довършат задзчите си да убият нас. Замислете се мили хора, нищо не се прави или пише случайно. Искате да помогнете на Децата си и Родителите си да са здрави и ЖИВИ или искатате да помогнете на Шейтан-Дявол и на Бил Гейтс да намалят човеяката популация в което число сте и вие?


Котките са маша на дявола затова бяха оставени в България да се размножават безкотролно по улиците за да са по-близо до вас.
както смартфоните и 5Г мрежата и Ковид19 всичко това е с цел да се намали човешката популация на земята, да не се ръсят за пенсии богаташите и да стане малко петрол в земята за внуците им.
Котешката мента която котките обичат и ги прави игриви в миналото са я давали на палачите за да намразят хората до ярост, хората които са обезглвявали и убивали хладнокръвно. Милото ктенце което така ви успокоява нервите си може такива мисли да внуши в главата ви че ще ги сметнете за свои. котката и помага когато наблизо припомня и ако е забравила нещо или разпалва еротичните и фантазии но тя не знае че има един хладнокръвен убиец около себе си който в подходящ момент в живота ще я подтикне да направи грешната фатална крачка която ще изпълни мисията и да намали броя на човеците на земята. уличните котки продължават да спят и се чифтосват под прозореца ми. разнасят Ковид и псориазис и да довършат задзчите си да убият нас. Искате да помогнете на Децата си и Родителите си да са здрави и ЖИВИ или искатате да помогнете на Шейтан-Дявол и на Бил Гейтс да намалят човешката популация в което число сте и вие?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker