Как световните знаменитости си продават душите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как световните знаменитости си продават душите
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 4213 пъти
Как съм стигнал до тези изводи? Трудно и с течение на времето. Започнах да чета Библията много млад, в труден за мен период, случиха се и много други неща, горе-долу по същото време баща ми пък стана масон. Разбрах, след като научих повече за ритуалите и принципите им, че масоните, особено тези от високите степени са слуги на сатаната, както и много световни знаменитости, банкери и други. Неслучайно тези общества са тайни, ритуалите им будят подозрение и отвращение, а пред обществото слагат маската на филантропи, или както е казал Иисус - вълци в овчи кожи.

Както и да ви звучат тези неща те отразяват самата истина, борбата между доброто и злото, истината и лъжата, които се водят в света от памтивека, както и в душите на всеки от нас. Решил съм да кажа истината, дори да ме разберат 5 души от 500 прочели. Времената са такива, че почти всеки от нас на определен етап от живота си ще трябва да направи избор дали да бъде от странта на Господ или сатаната. Хората забързани в ежедневния си живот и грижи не мислят за тези неща, които са особено важни, защото касаят спасението на душите.

Сега конкретно по темата. Да, хората си продават душите. Не в преносния смисъл, а в буквалния. Сделката е следната - правят се ритуали, по спомен от това, което съм чел има кръв и/или огън, призовават се демони и се съгласяваш да си продадеш душата за вечни мъки след смъртта, в замяна на това да постигнеш нещо на земята при това бързо и лесно. Чел съм и че може да си подпишеш договор(истински), с кръв и клаузи, защото е важно да уточниш какво точно искаш пари, слава или нещо друго - както и да споменеш за какъв период от време ще ти продължи всичко и в какво здраве да си и т. н. Защото ако изпуснеш нещо в тези неща, дори малко, няма прошка, може да станеш милионер за 1 година, но да се разболееш нелечимо точно по същото време. Сега ще ви разкажа какво ми се случи краят на октомври - началото на ноември 2017 година, тоест преди малко повече от 2 години и половина.

Някакъв ми писа във фейсбук от нищото. Май от Враца беше. Бившата му избягала от него в София, та мислеше, че я познавам и мога да му кажа къде да я намери. Предложи ми пари, казах, че не я познавам, после ми каза, че ако не дам информация щял да й направи някакво заклинание, магия или нещо такова, защото бил сатанист и не прощавал такива неща. По този начин бил разболял някакъв негов враг, който го закъсал с всички органи, по неговите думи. Вече знаех доста неща по темата и го разпитах по-подробно, за да си допълня знанията. Изпя си всичко. Бил сатанист от години, кланял се там на някакъв си демон, вече почти не виждал с очите и куцал, заради тоя демон, въпреки че е млад. Обясни ми как хората си продавали душите заради някои от пороците гордост, алчност, похот, чревоугодие и т. н. Тоест или да са много известни, или богати, или да се задоволяват плътски нужди. Той искал много да яде и материални неща, даже демонът му наскоро му подсказал да намери последен модел телефон в някакъв вход, който после се оказал загубен на проститутка. В замяна той се кланял, правел ритуали и учел заклинания на латински. Такива неща, които на повечето от вас ще се сторят нелепи, но малцина ще ги асимилират и ще осъзнаят, че са истината.

Та, същата тази игра като този хубостник от Враца са я играли много от тези, които ги слушате в ютуб и ги гледате по кината и ги взимате за подражение и идоли. Естествено не на всеки душата струва еднакво и не всеки може да стане милионер и световна звезда, а може да си остане сатанист от Враца с нов телефон, както в случая. Но фактите са факти. Напишете ако искате в гугъл или ютуб "celebreties who confirm that they sold their souls". Има няколко, които са се "разкаяли" и публично споделят какви са ги дробили, само че от тази игра излизане няма. Лейди Гага примерно като беше на легло в болницата, каза че най-голямата й грешка в живота е, че си е продала душата. Кейти Пери също публично го признава. За тези се сещам, сигурно има и други. Еминем също е в кюпа. Много от последните му песни имат сатанински елементи. Ако се загледате в последните клипове и песни на много от звездите, в самите ефекти и начин на държане ще откриете много сатанински елементи, особено ако имате малко по-набито око. В момента сатанизмът бълва най-силно от щатите, където актьори, продуценти, звезди, финансови гиганти и банкери са в кюпа, има ги във всяка сфера. Мислите ли за случайност фактът, че в повечето страни процентът на смъртност от коронавирус е 1-3%, а в щатите е около 10%? !

Моят съвет е ако имате сили да се откъснете от всякакъв вид непроверена музика и филми, най-вече от американски в последните няколко години, защото просто наистина в момента се вкарват такива елементи в тази индустрия, без да го осъзнаваме музиката и филмите ни влияят на съзнанието, замислете се само как като ти се забие една песен може да си я тананикаш цял ден и помислете дали няма ефект! Тези продуценти знаят точно мелодия с каква честота или какъв ефект да ви пуснат, за да ви подведат в грешната посока. Ако можете се откъснете и приемете истинските ценности на вярата, приемете само Господ за закрилник и Път, защото наистина времето е разделно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: bee1535c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Хората правят какви ли не глупости за пари...даже и да работят работа, която не харесват и да са сред хора, които не навиждат, а ти тука ми говориш за знаменитости, които правят разни глупости и им плащат хубави суми при това. ?!?! da fuq?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b55e8b412e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Хахаххахах




ДС

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2899b2c00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Човек първо да ти кажа, че си доста филмиран.
Значи опитай да разбереш ето това: в Бе Ге върлува само едно нещо, и то се нарича ЧАЛГА. Съветвай ги да се откъснат от чалгата. От друго и без това не се интересуват, така че спокс за другото, а помисли върху темата Чалга...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9da9734d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Мен пък много ме дразниш, защото вместо фокуса да ти е върху това как да служиш на Господ Исус, на тебе ти е интересно за демоните и другите неща. Чети Новия Завет, изпълнявай го и ходи на евангелска църква. За такива изпаднали и излъгани хора трябва само да се молим.

Никой човек с всичкия си акъл не би подписал такъв договор за душата си. Те са глупави и прости, защото не вярват във вечния живот след смъртта. Даже то не е смърт ами преминаване.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 574d1fe583
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Този е луд...

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 84ae31cb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Ако тези хора, които изброи, действително правят ритуали и вярват, че са се свързали и сключили договор с кото и да било от паралелен свят, значи са за психиатрията. Мислите ли, че е толкова елементарно устроена вселената - има добри и лоши и хоп, свързваш се с лошите (в случая т.н. сатана) и вече просперираш, като си даваш душата :D Хора, образовайте се малко какво е това душа (структурата и), какво е енергийно поле, как действат законите на физиката ... няма сатана, има души на ниско ниво (по-млади и незнаещи, суров материал така да се каже), има души на високо ниво, а някъде в средата на началото на пътя сме повечето. Та да се върнем на ритуалите, без лични енергийни способности, тези ритуали имат 0-ва стойност. А хората с енергийни способности, за да ги имат, са души на високо ниво и няма как да ги ползват за подобни цели. Въпросният човек от Враца спешно се нуждае от лечение в психиатрията. А на всички, които са му се вързали на глупостите и са се вкарали във филма, препоръчвам да попрочетат малко Слава Севрюкова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d6a6f571e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Какви знаменитости са разни певачки продаващи секс за пари? Истински знаменитости са били Исус, Ванга, Петър Дънов, Луиз Хей.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 89cff49e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6, какво значи "просперираш". "Просперираш" на този свят и в материалното. Сметката обаче идва и след това си я плащаш скъпо и прескъпо. Каква полза да имаш материални блага за 20-30 или айде 100 години, ако изгубиш душата си, която е вечна. Авторът е много прав в това, което пише. По-опасното е обаче, че хората без да правим ритуали и други подобни, неусетно се хлъзваме в пропастта на злото и дори не усещаме как стремглаво пропадаме. Неслучайно е казано, че пътя към ада е постлан с добри намерения. Филмите, музиката и медиите като цяло наистина ни облъчват постоянно с уж "хубави" и "приятни" неща, но всъщност подсъзнателно ни предразполагат към унищожение. Веднага давам елементарен пример. В огромна част от филмите много често, ей така, между другото се вмъква, че иначе много симпатичният главен герой или героиня преди време е взимал наркотици, или е имал разни забежки, или нещо подобно. Това подсъзнателно дава сигнал в човека, че видиш ли в това няма кой знае какво лошо. Ето, еди кой си го е правил, а сега живота му е цветя и рози. Да, ама не точно. В реалния живот тези неща не са никак безобидни и са повлекли към бездната милиарди хора. По същия начин се моделират и желанията непрестанно да имаш нещо ново, от което реално нямаш никаква нужда. По този начин хората стават роби на материалното и не виждат нищо друго. искат само да трупат и да трупат, докато изведнъж не се събудят и не видят, че животът им е свършил и всичкото натрупано им е абсолютно безполезно. Съвсем отделен е въпроса, че на разни врачки, медиуми и др. подобни, като Ванга, Дънов, Слава Севрюкова и прочие, изобщо не бива да се вярва. В Библията изрично и много ясно е написано, че това е много тежък грях и е пагубно за човека. Бъдещето го знае само Господ и никой друг. Неслучайно никой не може да познае числата от тотото.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9c9b43940a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Първоначално си помислих, че си поредния попрекалил с Библията момък, но следващите ти разсъждения ме заинтересоваха.
Темата, която засягаш ме вълнува от много години. Аз самият никога не съм се занимавал с такива неща, но съм имал щастието да общувам с наистина забележителни хора, които са ми разказвали това онова за тези неща. Тези хора не са "сатанисти", а точно обратното на тях. Оказа се, че истината е безкрайно по-сложна и по-трудна за възприемане, отколкото можем да си представим. Тя засяга самата същност на Вселената, на Източника (те така наричат Бог) и на всички същности, които обитават това пространство.
Наистина няма как да се обясни всичко това в един пост тук. Всичко в нашата Вселена се свежда до вибрация на енергията. Реално не съществува нищо друго освен енергия. Материята също е енергия с много ниска вибрация, която ние чрез сетивата си възприемаме като нещо твърдо и стабилно. Съответно нашите физически тела са пригодени да обитават тази честота на вибрацията, наречена материална вселена, те са нещо като "скафандри", които нашите души използват, за да изживяват материален живот. Вселената се обитава от безкрайно много същества, които в основата си са едно и също с Бог. Просто чрез измисленото разделение на добро/зло, горе/долу самият Бог иска да изпита всички възможни аспекти на своето творение. Ние асоцираме ниската енергийна вибрация със злото, а високата с доброто, но те и двете са страни на една и съща монета - Източника (Бог). В този смисъл няма такова нещо като Сатана - но има много същности, които са избрали да съществуват в т.н "тъмна страна" и съответно много, които са на т.н "светла страна". Знам, че това звучи откачено и отвлечено, но просто е темата е много сложна за обяснение.
Нека се върна на Земята - според хората, които ти споменах, от поне милион години Земята е под влиянието (управлението) на една особено неприятна "тъмна" извънземна цивилизация, която е много известна от Теориите на конспирацията - наричат се Рептилите от Орион, защото произхождат от вид влечугоподобни същества и планети около съзвездието Орион. Тази цивилизация е изклюително стара и реално владее почти половината от нашата галактика. Историята е заплетена, но реално те могат да се определят като наши създатели, направили са го с генно инжинерство върху вид маймуни,с цел създаване на раса за работа/робство. Ние носим част от техните гени, всеки земен жител (душа) многократно се е прераждал и в тяхната цивилизация. По ред причини, в момента, те са принудени почти да се оттеглят от нашата планета, която е обект на много интересен и рядък вселенски експеримент т.е ние тук сме нещо като "защитен резерват". Защитават ни много могъщи "светли" сили, които до голяма степен успяват да държат "тъмните" настрана от нас. Това не значи, че "тъмните" са се отказали от това, което считат за своя територия.
И тук се намесват нашите приятели масоните, илюминатите, сатанистите и подобните на тях тайни организации, някои от които доста стари. Те знаят много повече, отколкото си мислим за това как реално функционира материята, енергията и Вселената. Знанието им идва именно от нашите "тъмни" създатели. Ако си забелязал, повечето изображения на "зли демони" имат формата именно на влечугоподобни същества. В древните останки на цивилизации на всичко континенти, също изобилства от изображения на влечуги от всякакъв вид, които са били много почитани. От там идват легендите за змията в градината на Едем, за драконите, вампирите и т.н. В монета тези организации наистина са се инфилтрирали и владеят огромна част от хората, които са на ключови позиции на нашата планета. Те самите са под контрола на сравнително малък брой останали рептили на Земята. Те са техните Богове, които с далеч по-развитите си психически сили, къде с определена напреднала технология помагат на тези т.н сатанисти да държат контрола върху планетата. Рептилите са принудени да правят това, защотот в тяхната природа е да владеят, манипулират и да са агресивни (цивилизацията им е така устроена), но им е абсолютнио забранено да се намесват пряко на Земята, под страх от конфронтация с далеч по-мощни от тях същества.
Понеже стана много дълго...Ако искаш да разбереш нещо повече за реалната дейност на сатанистите и подобните на тях, потърси в мрежата името Ronald Bernard. Това е един холански бивш банкер от много високо ниво, който е бил в самото сърце на тези организации и разказва прелюбопитни неща за техните ритуали и начин на живот.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d312fd13a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Здравейте,

Имате ли 5 минути, да отделите от времето си, за да ви разкажа за нашия спасител Иисус Христос?



Братан.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: efe5a6a47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Авторът е абсолютно прав. Трябва да се вслушате в думите му. Само това ще ви помогне срещу вечните мъки.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 65475d172d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Бате, то ако беше така, всеки мързелив лиглъо, който няма два лева в джоба щеше да си продаде душата и всички щяха да са известни. Казано е, че да четеш е много полезно за самия теб, ама тия глупости по —добре не ги чети !!! Конспиративните теории за духове, извънземни, масони, илюминати и тем подобни са измишлъотина, но наивниците им се връзват. Точно затова и такива книги, статии и видеа от нета са най —четени и гледани. И колкото повече зрители и фенове имаш, толкова повече пари правиш и точно заради това всяка второ нещо в нета е нещо конспиративно. Не се лови на такива глупости. Същи така нагии не съществуват. Ако ги имаше, то никои нямаше да води войни в миналото. Прави Аспарух една магия за враговете си и за два месеца става владетел на Света. Ква е тая тъпа логика...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b770b75334
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   "Започнах да чета Библията много млад"

Тук спрях да чета. Не знам защо толкова много аутистчета се допитват до този религиозен текст, но знам a priori логическите им грешки и малоумните изводи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a4c5a00b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторе, моля да обясниш подробно споменатото от теб, че някои от тях са се разкаяли, но излизане от тая игра няма. Кажи ми какво знаеш за това, много ми е важно. Ако човек се разкае за това, договорът с дяволът не се ли разваля? Крайно съм притеснен защото аз съм се занимавал с магия, ползвал съм услуги на магьосници за да стана такъв като споменатите от теб хора. Но сделка за душата си никога не съм правил. Спрял съм отдавна да се занимавам с тези неща, вече разбрах, че това е страшен грях, но тъмните сили не ме оставят на мира. Чувствам се проклет. Не се ли прощава от Бога това при никакви обстоятелства? Кажи ми какво знаеш по въпросът за това?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: dc6b0688c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   И ние сме гледали Supernatural, братче.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3465162d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Мерси,че пусна темата. Заинтригувах се и изгледах много хубав филм за Паганини. Препоръчвам. Иначе дали е вярно или не няма как да знаем. Не бива да се вманиачаваме по тези неща. А и е много удобно да пренебрегнем таланта, огромните усилия на лицата, които си посочил и да ги обясним с нечисти сили. Паганини ,например, баща му го е карал да се упражнява по 12 часа на ден, без храна,без нищо, в мазето.
Иначе дали има дявол, според мен може би да. Това, което съм усещала по време на сънна парализа (както и много други хора,които са виждали даже нещо) за мен няма как да се обясни от науката

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: eefd42da6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Факт е, че тези продажни души, живеят с парите на масата, защото се гледат нещата, които правят, марките, които предлагат. Не си филмирай толкова, прани нещата на твоето ниво, това също е натоварващи са си пишеш с някакъв от Враца.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5c168dcbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Някой пак е забравил да си пие хапчетата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f60b039c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Аз ли съм тъп или нещо не разбирам? Искаш да ми кажеш, че просто правя някакъв ритуал, пиша някаква хвърчаща хартийка, която трябва да се явява договор с някакво въображаемо същество и изведнъж ставам милионер на момента?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6fa1271cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   По- полека говори за масоните. Точно ти би трябвало да знаеш, че и Левски и особено Раковски са били масони. Всички влиятелни революционери от това време са били масони, няма смисъл да отричаме. Ами я вземи Фелики Етерия на гърците, масони до един.
Като цяло това което са днес масоните нямат ама нищо общо с това което са били в миналото. Да не говорим, че българските пък въобще са престъпници. Вземи например арестуваните на скоро братя Бобокови. Те са масони. От приятели знам, че са много глупави хора.
Всички влиятелни политици също са масони. Това е управленческа проводима среда. Същото като БКП до преди 30 години

Чувал съм, че били сатанисти. Но не съм запознат по темата.

Що се отнася до честотите в песните им и нещата които се пеят там, това се знае много отдавна. Така се препрограмира подсъзнанието или на прост език казано внушават се лоши неща.

Авторе, гледай в ютюб Стойчо Керев имаше епизод за Масона Раковски от преди седмица:
https://youtu.be/hA4ygxofJZA
Гледай също така видео на един руснак, какво са ни внушавали съветските филми, то е на същата база на която е и днешната кино индустрия:
https://youtu.be/aC54BXRi78Q

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ab6675a0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   Авторът съм и пускам едно последно мнение по темата. Дотук виждам, че са ме разбрали 2-3ма души, ако ме разберат още двама да ги закръглим до 5ма ще съм си свършил работата.

По принцип избягвам да говоря за тези неща, понеже самият аз не знам дали няма да го отнеса по някакъв начин, че си отварям устата точно по тази тема. Така че считайте, че правя изключение, за да помогна на някой/някои дори да са малцина!

Пак казвам, че материята е финна и не всеки ще я усети и схване! Мишката е условно 50 пъти по-умна и сложно устроена от мухата. Кучето 50 пъти по-сложно от мишката. Човекът 50 пъти по-сложно от кучето. Има хора и хора. С различни данни, таланти, заложби. Някои извършват сложни умствени и мисловни операции, управляват хиляди души човешки ресурс, мислят 20 хода напред, Други не могат да вържат две и две, но пък са здрави като канари. Всеки е различен.

Не се изтъквам като голям умник. Защото не съм. Сигурно има поне 10 области, в които съм кръгла 0. Но знам неща в конкретна област, научени по трудния начин. След здравословни и социални проблеми, без да могат да ми помогнат нито лекари, нито семейство, никой. И след стотици часове четене. Сега конкретно: този свят не е толкова прост и не се изчерпва с материалното, което можем да видим, чуем и пипнем.

Тук на земята има демони, невидими същества с тежка и опасна енергия, които са наказани от Създателя да са на нашата планета, да вредят на хората с всякакви злини - болести, депресия, параноя и всякакви гадости. Другата им главна функция е да изкушават и да вкарват хората в грях, тоест да вършат неща против 10те божи заповеди и така да си погубват душите.

Съответните масони, сатанисти и т.н. правят ритуали, привличат тези същества, кланят им се и ги приемат за богове, в замяна на кратки житейски успехи. Според мен има цели семейства, дори наследствено, които са в тази игра. Гадателките, астролозите(да и баба ви Ванга), също са в кюпа! Те пак се свързват със същите същества, за които говоря и претендират за свръхестествени способности!

Неслучайно първите две заповеди на Господ са: "Да нямаш други богове освен Мене" - именно, за да не се подвеждат хората по тези същества. И втората е "Не си прави кумир и никакво изображение" - което абсолютно разобличава иконите и всякакви статуетки и идоли. Много свещеници знаят за тези грехове, знаят, че иконите са идолопоклонство, но просто си мълчат заради традициите, които са установени от години.

Сега конкретно за договра. 21, да толкова е просто. Или поне така изглежда. Както казах не на всеки душата струва еднакво. Може да не станеш милионер, а просто малко по-богат. Може да получиш нещо материално и/или плътско за кратко време в замяна на много тежка цена. Духовните дарби като интелект, сила, добро здраве, устойчиво щастие и всякакви таланти не, защото те са от Господ.

Моето лично заключение е, че Господ допуска това, за да изпита кой открито ще мине към тези сили, доброволно и по този начин ще се обяви за враг на доброто и справедливостта. Както знаем договорът е най-точната и ясна форма на изявяване на волята. Това, което си казал или обещал може и да ти се размине, да ти се прости като грешка, която неволно си изпуснал, но това което си подписал доброволно със собствената си кръв - не.

Цената на тези договори е много висока. "Силата" им е твърде кратка, успехът може да те сполети само за година-две и след това да се сгромолясаш. Ако ти е писано да живееш до 80, може да умреш на 40. Ако ти е писано да си здрав, може да си болен. И т.н.

16, не знам дали се прощава, защото само Господ решава на кой и какви грехове да прости и кога. Според мен е много важно дали си правил тези неща умишлено, с ясното съзнание какво правиш или си ги правил несъзнателно, по погрешка. За всеки случай се моли и храни бедните хора по улиците, това винаги помага за греховете!


Толкова от мен. Каквото имах да казвам го казах. Мисля, че обясних нещата достатъчно подробно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 39af4f0a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

24.   Признавам, не разбирам от демони, но ми се струва, че имаш спешна нужда от психиатър. Знам, че в твоите очи аз съм невеж, а ти си голям познавач на невидимите сили, но ти го казвам съвсем приятелски.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0570024799
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Също се интересувам от тази тема и вярвам в тези неща. Много съм прочела по темата и много клипове съм гледала. На мнението на автора съм.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d6a6f571e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Кристалина Георгиева да ви прилича на топъл и светъл човек? Но не всеки известен е с черна душа като нея - горе дадоха пример с Луиз Хей. Друг пример е Фара Фосет. Те двете с Луиз Хей имаха ангелско излъчване. Ако видя Кристалина на живо сигурно ще избягам с 200-та, лоша й е енергията, на много политици също.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d6a6f571e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   22, затова аз вече почти не слушам модерна музика, само binaural beats, isochronic tones, solfeggio frequencies и Royal Riffe честоти. Но и там добрите са по-старите от преди 2014.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d6a6f571e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Разлика между тези певачки и магистралките не виждам. Не са демони а са тлъсти оядени нерези "бизнесмени". И ритуалите са всъщност секс срещу известност.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9d9a976074
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   https://bg.justinfeed.com/articles/showbiz/before-and-after-selling-their-soul-20-confirmed-illuminati-celebs.html ,това е първоизточникът на автора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 07772ccd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Ти хубаво писа за музиканти и банкери, но забрави да пишеш за политиците. Я ги гледай какви са и какво правят. Един от американските президенти, Роналд Рейган каза, че ако не бяха политиците, нямаше да има и войни. Те със сигурност, до един ще горят в Ада и дяволите ще им навират желязни колове нагорещени до червено в задниците им.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 89cff49e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Номер 16, не съм автора, но ще ти отговоря. Господ може да прости всичко. На Божията воля и сила нищо не може да противостои. От нас зависи дали ще заслужим прошката Му. Прочети житията на свети Киприян и света Юстина и ще ти си отговориш на много въпроси. Освен това обаче трябва да отидеш в православна църква и да се допиташ до свещеник, който чете Киприянови молитви. Той ще те посъветва най-добре. Обърнеш ли се искрено към Бога и спазваш ли заповедите Му, никакви тъмни сили, никакви демони, никакъв сатана не може да ти навреди. Тъмните сили познават много добре Свещеното Писание и много добре знаят кой е Божият Син, пред Чиято воля и сила са напълно безсилни.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 84f9fb0e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До 22

Защо? Да не си от Масонаска Сигурност и да вардиш, кой какво говори?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f50f9dd944
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Ще сънувам кошмари сега... благодаря...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 20e5511a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   "Тук на земята има демони, невидими същества с тежка и опасна енергия, които са наказани от Създателя да са на нашата планета, да вредят на хората с всякакви злини - болести, депресия, параноя и всякакви гадости. Другата им главна функция е да изкушават и да вкарват хората в грях, тоест да вършат неща против 10те божи заповеди и така да си погубват душите."

Хайде, авторе, обясни ни, защо господ, който уж много ни обича, "наказал" демоните да живеят тук - на земята и да ни изкушават?! Кого всъщност наказва богът ти - хората или демоните? Кого?
И не излизай с номера, че ни изпитва, изпробва и прочие - кажи защо "всеопрощаващият" ти господ позволява и не му дреме, като умират малки деца и бебета в адски мъки от рак, войни, пожари, катастрофи, изнасилвания и т.н.? Нали е "любящ" и "справедлив"?! И без простотията, че изкупват родови грехове, ако обичаш, или че тоооолкова много обичал даденото дете, милият ти господ, и затова си го прибирал - 'ми да го прибере по-милосърдно, бе, по-безболезнено!

Слушам те. И другите набожни фанатици - също. Кажете, бре - кое му е милосърдното на бога ви - едно отмъстително и жестоко копеле, което назва невинни деца...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 182d2b53b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Е*аси договора със сатаната, бате! "Пишеш тука договор ама трябва да си мноооооого внимателен какво искаш!" А после: "Еми теглиш чоп тука, квото ти се избере - такова!"

Да се чете иначе: "Каквото написах тук посмъртно не мога да докажа че съм прав, затова ей ви клаузи с които да стане невъзможно да докажете обратното!"

А договор подписан със сатаната в сподели.нет, брои ли се? Или трябва да диря карфици да се бода и да омазвам листа хартия с кървища? Според мен е все тая, ама ще видим. Дай ще пробвам:

Продавам душата си на сатаната, да ме мъчи в зверски мъки в пъклото вовеки веков, за една (1) дъвка "Турбо" с косъм (пак един), взет от задните части на Азис, и която да се материализира на бюрото ми до утре сутринта.

Надявам се душата ми да струва поне толкова!

Айде, утре ще пиша за резултатите!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 07772ccd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

37.   До н. 35
Животът ни на земята е само един тест, да покажем какви всъщност сме.
Първо да ти кажа, че относно демоните, господ не ги е "наказал" като ги е сложил на земята да тормозят хората. Очевидно много неща не сати ясни, защото в противен случай, щеше да знаеш, че преди да станат демони, те са биле ангели. Когато Бог е създал хората, те са живеели на земята щастливо, без болести и гладуване. Някои от ангелите начело със Сатаната, се разбунтували и поискали и те да живеят с хората и започнали да се смесват с тях, въпреки че Бог им забранил. Това е причината Господ да ги изхвъли от царството небесно. Това е причината Сатаната и другите демони да вредят на хората и да ги примамват с някакви временни облаги, зада си продадат душите.
На този свят сме за не повече от стотина години, след това е вечността, която някои ще прекарат в Рая, други в Ада. Изборът е ваш, задниците също.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 07772ccd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Има ли Духовност, има и Морал.
Десетте Божи заповеди! Следвайте ги и вие ще сте добри и щастливи хора!

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 20e5511a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   35 до 37
Ти не виждаш ли, че цитирам автора, бе умнико - това го твърди той, не аз.
Но и не очаквам от един заблуден набожен илитерат да знае, що е то цитат, и за какво служат кавичките.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 182d2b53b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Здравейте! Аз съм 36, дъвка на бюрото си не намерих! :( Явно душата ми не струва и една дъвка (и то с косъм).

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ba919710cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Тези, които продават душите, работят по един глобалистичен ритуал, наречен - "Ритуалът на божественото дърво". (Ritual of the divine tree)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 24f8bcd95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Това човек да е богат и известен не значи че си е продал душата на дявола. Нали трябва да има все някакви известни от цялата популация. Не може всички да са си продавали душите.

Маркетинга и самобрандирането пък са друго нещо за да стане известен човек.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7a59d90083
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Преди години бих те помислил за луд... Обаче, гледах видео на Анджелина Джоли, и тя разказа точно за този ритуал и как си е продала душата. Лейди Гага също го каза това... и то в прав текст.. Правят също знака на Бафомет повечето..И доста други има. Не знам какво точно правят, защо го правят но има нещо повече отвъд! :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0bd024ebf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   35 Боге добър, ние сме лошите. Ние сме избрали греха и пътя си. На земята има и добро и лошо, но душата е вечна, дори и тялото да не е. Човек оравещ лошо, лошотията го настига, понякога и поколенията му. Лошото се случва за да си отворим очите и да го следваме. Не може да е само хубаво, не става...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b4b44a323c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Специално , Анджелина Джоли е пълна откачалка . Гледала съм това видео ,но бих го изгледала пак . Тя се мята от една крайност в друга и то , не от сега , а от най-малка . Не случайно отглежда 6 деца , мисли че изкупва грехове . Просто , някои хора много си вярват .
Истината е , че всеки търси отговори на вечните въпроси , а най-вечният е ,че на никой не му се умира .
Други вечни въпроси са как да се докопам до власт , пари и секс .Други въпроси няма .Е , сега Мъск ще ходи на Марс , та има новоизмислено занимание .Това е , Земята не предлага друго интересно .
Много хора си чешат егото с разни тайни дружинки . Всеки много се блазни да си мисли , че е избран , да знае тайна ,дето само малцина я знаят .Човещинка , какво да правиш .
Има един филм за Принцесата на Монако Грейс .Тя , към 50 си година е въвлечена в един таен орден . Има го в ютуб ,ще ви стане ясна схемата .
Религиите няма да ги коментирам . Като знам животът колко много се измени за 30 години , си представям какво са знаели и можели преди 2000 . Който иска да се кланя .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4b994e1d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   " Точно ти би трябвало да знаеш, че и Левски и особено Раковски са били масони. Всички влиятелни революционери от това време са били масони"

Това обяснява провалените революции ...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0e8f2ad7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Автора е супер прав и много нисши души не го разбират което е нормално! Авторе, бих ти казал на тях им е рано, на много ниско ниво са затова засега няма смисъл да им казваш истината, няма да я разберат на тая вибрация, сами ще си отворят очите след доста прераждания!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5e843bfa4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Не искам да те разочаровам авторе, но Библията е писана от хора и за хора. Така, че няма как, колкото и уникална книга да е, да приемеш написаното там за чиста монета.
А иначе си прав, че хората сме стигнали прекалено алчни и материални. Обаче тая история с "договора с дявола" доста ме развесели. Какво ли още ще измислихте за да обясните, че има по-богати и по-известни хора? Да знаеш не е заради труда и таланта им, а заради въпросния договор. :) Впрочем Луцифер Морнингстар е симпатяга. А и често вярвам повече на сериала, отколкото в тази продажба на души.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 737a8db4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   50. Ти в кво вярваш или не е друг въпрос. Кейти Пери, Лейди Гага, Анджелина Джоли и много други го казаха. Гага например казва, че съжалява най много за това, че си е продала душата.. Папата прави знака на Бафомет.. За кво да говорим повече? Отделно са и педофили и не е като да не лъсна по новините за острова на Епщайн..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker