Днес си тук, утре те няма! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Днес си тук, утре те няма!
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3850 пъти
Здравейте, тъй като нямам с кого да споделя, ще си излея всичко тук, дано да ми поолекне поне мъничко..
Не искам съвети, коментари, обвинения или каквото и да е.

Имам чувството, че колкото повече се стремя да бъда добър човек, толкова повече ми се изливат ла*ната с извинение отгоре. Не го казвам, за да се правя на добра пред някого, но наистина в последните няколко години се опитвам да бъда по-добра с хората около мен и като цяло. Но не се получава?! Имам чувството, че съм в някакъв супер сив и студен свят, пълен с вълци, които като усетят нещо човешко в теб и те налазват..

Някой ми беше казал една мисъл, че живеем живота, за да изплащаме грешките от предния си живот и да научим нещата, които не сме тогава. Е, вече си мисля, че в това има някаква истина. Имам чувството, че вече някой ми прави магии сериозно. То 1 бял ден да нямаш.. Все лошо. Колкото и да мисля позитивно и да се настройвам така, лошото все ме следи..

И ето - сега пак. Започна се като едно леко физическо неразположение и малко след това - тупппппп изследвания, не знам си какво и се оказа нещо супер сериозно! Не ми стигаха припадаците и гърчовете, които съпровождаха детството мииии и това, че все не мога да дишам, ами сега и това.. И сега, нещата ми изглеждат малко по-различни.. Преди дни не гледах на нещата по този начин, но сега.. Единственото, което искам е да оздравея! :))

Преди имаше моменти, в които толкова не ми се живееше, че.. И сега, едни тъпи изследвания всичко промениха.. Накараха ме зверски да ми се иска да живея. Честно хора, адски ми се живее и не разбирам защо трябваше да разбера, че съм болна, че да го осъзная? В момента изобщо не ме интересува кой ми е забил нож в гърба, кой какво говори и прави, а само да оздравея. Много ми се иска след 2 месеца да напиша в темата, че съм добре, много! Мъчно ми е за самата мен, колкото и да звуча като егоист... Мъчно ми е, защото на 20 години ми се случва нещо такова, мъчно ми е че дори нямам да споделя колко много ме е страх от предстоящата операция.. Мъчно ми е, че дори няма някой, който да му пука толкова, че да дойде с мен..
И именно за това си го пазя само за себе си.. Не искам някой да дойде да ми отвори вратата само от задължение или съжаление, или да си оправя проблемите със съвестта.

Не знам защо толкова ги мисля нещата, но от дни не мога да спя, да се храня, затворила съм се у дома и чета, и чета само какво може да стане, какви са последствията и т.н. И само плача, и мисля.. Вече косата ми се свлача на цели топки, имам кръгове под очите.. Само слизам да си купя цигари и това е.. С никой не си говоря, дори вече не си пиша с някой в скайп, не си вдигам телефона.. просто нямам желание.. Страдам много и ми е адски трудно.. Единственият човек, с когото разменям 2-3 думи е майка ми и ми е трудно, защото знам, че не е честно да крия от нея нещо подобно.

Имам толкова огромна нужда от опора, някой с когото просто да споделя.. А съм съвсем сама.. Около мен е пълно с фалшиви хора, които или ме лъжат или ме използват за нещо. Питам се наистина дали има някого, на когото ще му пука, ако си отида? И оттам всички въпроси се блъскат в главата ми..

Мога да пиша още мнооого, но май повече се разтройвам, отколкото да ми олеква.. А сега трябва да съм най-силна, защото ми предстои труден път..
Благодаря на тези,които ме прочетоха... и ви пожелавам много здраве, нищо друго!
И наистина животът поднася странни изненади..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5373e667fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кураж - никога не е късно нещата да се оправят! Всички проби около теб, всичкия фалш - може да са само за да оцениш истинските хора, които още не са попаднали в живота ти! Това изпитание - може пък просто да те направи по-силна! Има за какво да се живее, за какво да се бориш... Най-малкото за да изпълниш живота си със смисъл. Нали разбираш че успя да трогнеш мен - този, който дори не те познава... Какво остава за някой друг, който е до теб, който те харесва... А ти дори не си забелязала... Кураж мила! Кураж!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d770968239
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не знам каква операция ти предстои, но смятам, че майка ти има право да знае истината. Че тя е до теб и ти не си съвсем сама. Сигурна съм, че ще има и приятели които биха искали да ти помогнат в този момент. Просто ти се изолираш от хората, което не е добре за самата теб. Бъди силна! Пожелавам ти го.
Аз например преди минути разбрах за една ужасна трагедия която се е случила преди дни с моя приятелка. Потресена съм и в същото време разбрах, че винаги има и по-лошо. За това трябва да сме силни, да вярваме и се надяваме. Дано всичко при теб завърши добре. Много късмет и вяра ти желая!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1b9777baf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Точно така, днес си тук утре те няма, днес пееш утре те опяват...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9e80ba63ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От все сърце ти пожелавам да оздравееш! Вярвай, че доброто, което даваш на хората ще ти се върне, може и да е след време, но ще ти се отплати. Мисли позитивно и че можеш да победиш болестта и недей да криеш от близките си, все пак те са тези, които са до теб. Ако искаш прочети книгата на Луиз Хей "Излекувай живота си". Пожелавам ти много смелост и късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 99a8fe4ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не си сама на този свят имаш майка и баща, които със сигурност не от съжаление и задължение са с теб, а от обич. Споделената болка е половин болка ще ти кажа пък аз. И друго какво да ти кажа всеки организъм е различен и различно се справя така че не се притеснявай за последствията, при някои за които си чела. От какво си болна, ако не е тайна?

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 197b0bc544
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей желая ти да се оправиш и един ден да успееш да забравиш всичко лошо

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d2830d99f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей :)
Аз също съм забелязал това, че добрите хора които искат да помагат и да правят добро-те са тези които биват използвани, лъгани и т.н.
Казвам го, защото и аз съм Човек а не олигофрен и всичкото това и на мен се случва- използване, лъгане и т.н.
Съгласен съм с това и мисля че наистина е вярно, че грешките които не сме поправили от миналия живот, сега в този живот ги поправяме.
Така си е. Но виж-трудно е, всякакви неща се случват в живота на човек, но те нямат за цел да ни прекършат и да ни смажат или сломят, а имат за цел да ни направят по-силни, те ни изграждат като личности.
и както се казва:
Бог не би ми възложил задачи с които аз да не мога да се справя.
Така е! И аз бях известно време в много труден момент от живота ми, и тогава просто всичките ми цели и мечти в живота се разбиха, изчезнаха и просто си дадох 2 седмици живот дори.
НО, взех се в ръце и се борех до последно и си казах че не трябва да се отказвам, и наистина не се отказвах и просто на края - победих, излекувах се от тази коварна болест и искам да ти покажа как се излекувах. Ето с тези клипчета, гледам, нахъсвам се и продължавам напред, без да се отказвам, и надявам се че и ти ще успееш да се пребориш и вярвам в теб!! :)

http://vbox7.com/play:70decf34

и това

http://vbox7.com/play:9335eade

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker